Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Rá tudna valaki mérni az alábbi reklámblokkoló tesztekkel, hogy milyen lett az új iOs 18 -ben lévő Safari bepített adblock-ere?
Köszi!
[ https://paileactivist.github.io/toolz/adblock.html ][ Szerkesztve ]
-
Az mindig jó. Én is törekszem rá, hogy csak a legszükségesebb cuccok legyenek fent.
Ilyen téren szerencsés vagyok, mert sok Apple App tetszik és megfelelő nekem, így nem kell külön letölteni másikat.
A Sport (még?) sajnos nem elérhető itt, amiatt muszály az Eredmények, meg ugye DÁP, szolgáltatók, biztosító vagy közmű, banki App kellenek, ezek vannak külön. A többire mind szuper nekem az, amit a gyártó adott. -
A Notification Centert ki lehet teljesen kapcsolni, vagy csak úgy, ha minden appnál külön beállítom, hogy ne használja?
-
Whynot?
aktív tag
+1 a Listonicra. A free-t használjuk, nekünk bejön.
-
Jadro
veterán
Nézd meg a Listonicot, hátha bejön. [link]
Mi asszonnyal androidon használjuk, de van IOS kliens is és webes felületen is lehet bizgerálni a listákat. Az androidos tud magyarul, a webes nem. IOS-t nem próbáltam. Free verzióban is szépen használható, mi is osztott listával nyomulunk. -
Eagl3
veterán
Olyan bevásárló lista app-ra lenne szükségem, ami:
- tud magyarul
- az adott bevásárló listát több személy tudja valós időben szerkeszteni (pl. Párom otthon kitölti a listát én meg mehetek a boltba munka után)
- android és ios rendszeren egyaránt futAnyList tök jó lenne, de csak angolul tud.
-
MikeWazowski
veterán
Köszönöm Mindenkinek!
-
Az miért van mostanában, hogy a Waze CP alatt a fix kameráknál nem csippan? Jelzi hogy tarfi lesz, de nem ad hangot. Persze minden más szart( fekvőrendőr, vasúti átjáró, lassíts) ezeket jelzi csippanással is. Más tapasztalt ilyet?
-
válasz
MikeWazowski #41128 üzenetére
Nálam is rosszul működött a múlt hét során. Nem jöttek az élő eredmények, illetve nem engedte módosítani a Beállítások dolgait. Látszólag megtörtént a változás, de ha újra beléptem, megint a régi volt.
Nekem az segített, hogy töröltem és újra letöltöttem. Azóta újra hibátlan a működése. -
M1995
aktív tag
válasz
Nekem elég a livescore.com Safariban.
Jó lenne, ha az Apple Sports app lenne mindenhol, főbb sportokkal és ligákkal, hát erre várhatunk örökké.
-
Csebesz86
kezdő
válasz
Sofascore is hasonló! De szerintem az Eredmenyek appnál nincs jobb! Nálam soha semmi baja nem volt!
-
MikeWazowski
veterán
Meghülyült nálam az eredmények app és mivel más bajom is volt vele, végül töröltem. Ki mit használ helyette? Van valami ajánlott alternatív app helyette?
[ Szerkesztve ]
-
-
pomk
őstag
Sziasztok!
Adott egy iPhone 8, iOS 16.7.10
Bedobta, hogy fogadjam el az iCloud új használati feltételeit. Rányomok, hogy folytatás és hibaüzenet: Nem hajtható végre a művelet.
Utána olvastam, újraindítás megvolt, SW frissítést nem enged mert a legfrissebb van fent. Van valami egyéb tipp? -
Rage47
veterán
-
user112
senior tag
Sziasztok!
1. A mobilkincstár eltárolja a felhasználonevet az első belépés után. Hogyan tudom ezt törölni
2 lightyear már jelszót se kér, egyből felhozza a számlát. Hogyan tudom beállitani, hogy minden belépéskor kérjen nevet, jelszót. Az ersténél (george) ez jol müködik
3. Nem akarok felhőben tárolni semmi, de folyamatosan erőszakoskodik. Hogy tudom megnézni mi van ott, és törölni. Hogy lehet a felhőt teljesen kiiktatni.iPadOs 18.2.1. Nem szeretnék minden képernyfeloldás után jelkodot használni, csak alkalomszerűen. Ennyi felesleges nyomogatást, az ujrainditál után a jelkodnál, nekem sok.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
szamovar
tag
Édesanyám ipad mini 2 (ios 12.5.7) gépén egy hete frissítést kér a youtube, de csak ios 15 felettit engedne letölteni. Van erre megoldás, hogy működjön?
-
Ádám16
addikt
Srácok, pontosan hol tudom beállítani, hogy a régebben nem használt appokkal ne csinálja azt a rendszer, hogy újra le kell tölteni használat előtt? Egy felhőcske ikonban van egy nyíl az app mellett.
S ez miért van? Kevés a tárhely? -
Schafranek
tag
válasz
burgatshow #41108 üzenetére
Az üzem idő indokolja.
És az sem feltétlenül rossz, hogy a nagyobb kijelzőn jobb a tartalomfogyasztás, vm. a böngészés, térkép. -
tboldi
nagyúr
válasz
szildavid90 #41109 üzenetére
Én is elsősorban a nagyobb aksi miatt választottam a Pro Maxot, illetve annak ellenére, hogy még jó a látásom, a többlet kijelzőméret is hasznos. Viszont ezekben hamarabb kötök kompromisszumot, mint tárhelyben, így lett anno a XS Max után 11 Pro, mert 11 Pro Maxot csak 64-est tudtam volna venni, de a kisebből belefért a 256-os is. Aztán 3 évvel később jól esett visszatérni a nagyobb dolgokhoz a 14 Pro Maxszal.
[ Szerkesztve ]
-
szildavid90
aktív tag
válasz
burgatshow #41108 üzenetére
Én a nagyobb akku miatt vennék + vagy pro max telefont csak. Fotózni nem nagyon szoktam, de a nagyobb akku mindig jobb.
-
-
Rage47
veterán
Pont akartam panaszkodni egyik nap, hogy hiába lett nagyobb telefonom a mini után, a UI ugyanúgy szar sok appban
Nem látok többet, a gombok/feliratok összecsúsznak, rossz helyen vannak, beágyazott web felületek vannak, amik dobálják a cookie szart, mindent kitakaró óriás gombok, stb. Már azon gondolkodtam, hogy Plus telefon kellett volna, hogy lássak valami pozitív változást, lehet nem hiába azt választják az emberek.
-
M1995
aktív tag
válasz
Rage47 #41102 üzenetére
Évek óta ez a módszer, kiadnak valamit totál fapadosan, aztán majd toldozzák-foltozzák. Egyébként félek most mindent meg akarnak “újítani” minden rosszabb lesz. (lásd új Photos, Settings, Calculator, Wallpaper elrontva) és jön a rendszer többi eleme is. Konteóm, hogy ezek a fickók akik az iPhone-t adták nekünk, most ugye beleöregedtek, rosszabb a szemük, kitalálták legyen minden nagy UI. Például a régi, megszokott új elem gomb Mail, Notes akármi egy kis diszkrét gomb:
Most az új divat szerint pl. a Journal app az új elem micsoda? Egy böszme nagy + gomb!
Tehát hiába lettek a telefonok kijelzői nagyobbak, nem arra használták több információ, hanem felnagyították az UI elemeket. Pl. már lehetne 5 db ikon a dockon, főképernyőn. Új settings-ben kevesebb sor info fér ki a mai tepsiken, mint a régi kicsi kijelzős touchid telókon.
Meg az is mi Sport app, egy mezei eredményjelző régió korlátos… -
M1995
aktív tag
válasz
Rage47 #41101 üzenetére
Nincs mese, meg kell venni a nagy cinema display-t, hogy azon nézd a tükrözött kicsi telefon felületet. Natív programok adott hardverre optimalizálva és fullos oprendszer ugyan minek, úri huncutság, egyen mobil appok és webappok mindenhol, egyetlen mobil UI olcsón!
“What’s a computer?”/s
-
válasz
Rage47 #41102 üzenetére
Egyrészt csakugyan furcsa, hogy nincs „vissza gesztus” benne (saját App létére
), másrészt ez egy jó kis alkalmazás, le is töltöttem.
Úgy tűnik, itt csak nekem vált megszokott mozdulattá a lefelé történő suhintás a képernyő alsó-középső részén, ami könnyen elérhetővé teszi a felső kapcsolókat, vissza nyilakat vagy X gombokat. A fejlesztő pedig valószínűleg teljesen természetesnek veszi, hogy használják az emberek…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- GAMER PC Eladó ! I5-10400F 500GB SSD 16GB DDR4 RTX3070 8GB!
- Fujitsu Lifebook U728 12" i5-8250 (4/8), 16/256 fémházas fullhd win11pro laptop eladó olcsón
- Meta Quest 3s 128GB VR Headset ajándék fejpánttal + 2 év CSEREGARI
- Egy szálon csúcs: új Intel i3 4,4 GHz 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest