- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Analóg fényképezés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kész az LG széles frekvenciaspektrumon skálázható LCD panelje
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
válasz
Cheesy
üzenetére
Én inkább onnan közelíteném meg a kérdést, hogy melyik márkának van erre szánt eszköze és alkalmazása. Leica, BOSCH, Sola stb.
Én is régóta tervezem, hogy elkezdtem, használni pl. a Leica alkalmazását, de nekem részletsebben kellene pl. fotók egy adott falról és az össze kiállást beméretezni rajta.
Ha neked csak az alaprajz kell, akkor az viszonylag egyszerű és szerintem bármelyik saját gyártó saját alkalmazása tökéletes lehet. -
Cheesy
őstag
Hasznal valaki lezeres tavolsagmeros appot? Ha igen, melyiket? Epuletfelmereshez alaprajz rogzitesehez szeretnem hasznalni. 13-asom van, nincs lidar.
-
-
Közben pont láttam, hogy érkezett hozzá frissítés, amit felugrasztottam és azután már nálam is tökéletesen működik.
Kb pont 10x kevesebb helyet foglal, mint az Adobe Scan (bár mai teló tárhelyeket nézve ez már szinte nem szempont), meg is versenyeztettem a két app-ot és ugyan az Adobe Scan picit szebb eredményt produkál, de amire kell, arra bőven elég lesz nekem ez a QuickScan is.
Köszi szépen!
Repülőmódot nálam Wi-Fi kapcsolódástól függően automatikusan kapcsolgatja a Shortcut, mert amikor Wi-Fi-n vagyok, olyankor felesleges nálam, hogy mobiltornyon lógjon a telefon. -
1995M
tag
válasz
fery02
üzenetére
Igen. Bár ritkán használom. Az a képernyő ami nálad valahogy félrement és a kódot mutatja UI szöveg helyett, az az app telepítés után kezdőképernyő tutorial, rendesen úgy néz ki a kis szignó ábra alatt a cím: Personalize your scans, a kérdés (signature question sor) a szöveg hogy akarod-e aláírással ellátni a dokumentumaid, a két válasz felső igen vagy alul nem majd később beállításokban és akkor folytatás.
Szerintem távolítsd el és telepítsd újra, telefon újraindítás, ja meg most látom te repülő módban vagy, lehet az is a baj, adj neki netet.
-
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Eddig kipróbáltam minden alternatív böngészőt (végül a Safari maradt, nekem perfekt), így most ezt is tesztelni fogom, köszönet az infóért.
-
MikeWazowski
veterán
Ide is beírom: Megjelent a Comet app. [link]
Már most nagyon dicsérik. -
-
-
-
-
A Google Keep-nek nincs iOS Widget-je?
-
lovace
aktív tag
Köszönöm a válaszaitokat!
Céges telefonról van szó és céges autóról. Mivel az appban van egy 30.000,- Ft-os limitem egyszerűbb volt az elmúlt években a sim alkalmazások között megvásárolni, mert a limiten én nem tudok módosítani ha jól látom.
Végül az autopalyamatrica.hu-n vásároltam meg, mivel engedett céges számlát kérni.
Köszönöm a segítségetek! -
-
lovace
aktív tag
Sziasztok!
Telekomos vagyok. Eddig a sim alkalmazásokon keresztül vásároltam éves országos autópálya matricát. Ez idén már nem működik. Tudnátok segíteni, hogy miért nem? Hetit, havit, megyei éveset tudok venni, de országos éveset nem... -
Tiger.
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Androidos van nekik. Találtam androidra egyett jó is volt addig míg meg nem találtak a telefonon az alkalmazast aztán letoroltek pedig még tiktokkot is ki tudtam az enyemrol kapcsolni.
-
válasz
Zsolt,72
üzenetére
Köszi!
Na, ez a “Dokumentum szkennelése” funkció, ugyanezt végülis Jegyzetekben is megtaláltam, csak mégsem teljesen erre gondolnék, mert itt csak élőben lehet fotózni és azt a fotót alakítgatni.
Én meg olyat szeretnék, hogy meglévő fotót betallózni szerkesztésre (nem mindig van épp időm vagy kedvem élőben szerkeszteni).De egyelőre jobb híján marad ez az Adobe Scan app.
-
Ez egyelőre úgy néz ki meg fog nekem felelni, köszi szépen!

Az Auto-color filter rögtön azt az eredményt hozza benne, amit szerettem volna.
Az előfizetéses funkciókra sincs benne szükségem szerencsére.#41708 Rage47: Ez a Scanner Pro is jó lenne, csak itt sajnos előfizetéshez teszi függővé, hogy ne vízjelesen mentse ki nekem a szerkesztett a képet a fotókba, így sajnos kuka számomra.
#41707 MasterMark: Ez a funkció pontosan hol érhető el Jegyzetekben?
Szívesen kipróbálnám, hátha az is teljesen elég lenne nekem, így nem is kéne külön app-ot használnom. -
Megpróbálom szemléltetni, miért nyertes nálam a Scanner Pro. Eddig amiket próbáltam appokat, ott, mikor szerkeszteni lehet a végső képet, akkor oda rakja a nagyítót, ahol az ujjam van, így nem látom a papír szélét. (1. kép)
A Scanner Pro meg felrakja a bal felső sarokba, így látom, mit szerkesztek, nem takarja el az ujjam. (2. kép)

-
MikeWazowski
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
+1
nekem is bevált, nem volt gondom vele. -
Szomorúan vettem észre, hogy megszűnt a Microsoft féle Lens app-nak a működése és megnyitáskor csak annyi lehetőséget ad csupán, hogy letölthetem a OneDrive app-ot, amire nekem semmi szükségem sincs.
Pedig korábban a Lens-ben imádtam a “Javítás” szűrőt, amivel egy gyenge fényben, nyomtatásról készített fotót is úgy ki tudott tisztítani, hogy csakis fehér és fekete színek látszottak rajta.
Kipróbáltam most helyette a gyári Fotók, automata javítás funkcióját, de természetesen az se hozza azt, amit szeretnék.
Ha valaki ismer egy másik ingyenes app-ot, ami hiánypótló lenne esetemben, mindenképpen megköszönném.

-
Norb79
addikt
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy tudja vki, hogy safariban hogyan lehet rögzíteni a billentyűzetet vagy van e olyan 3rd party böngésző ahol lehet?
Abadonware honlapon szeretnék játszani játékokkal (régi DOS/c64 játékok), amik még egeret se használnak, csak billentyűt, de ugye ahogy rányomok a “streamre”, eltűnik a billentyűzet a képről, pedig kéne az irányításához.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- ÚJ LENOVO Legion 5 PRO - 16"WQXGA 240Hz - i9-14900HX - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 5070 - 3 év gar -HUN
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest