- Asztrofotózás
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
3arnus #12893 üzenetére
Miért akarsz Pro-tvenni? 1K-val drágábban kapsz már XT-t.
Egyébként most néztem a GRID-et rajta. Hát nem erre a karira készítették ezt a játékot. Élvezhetetlen a 2600XT-vel. Már csak azért is mert ha nem natív felbontáson nyomjuk (1280x1024 az én esetmben) akkor valami szörnyű képe van, nem beszélve arról, hogy még 1024-ben is szaggat 25 fps-el. Ma egész nap öcsémnél játszottunk rajta (4670) 1680x1050-ben 2xAA-val minden high-on, és gyönyörű élmény mellett stabilan lehetett vele játszani. ehhez képest hazajöttem és fölraktam, de az élmény az elmaradt.
Gyenge lesz ez a kari a hasonló igényű játékok alatt a jövőben, nem kicsit.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
3arnus #12893 üzenetére
Miért akarsz Pro-tvenni? 1K-val drágábban kapsz már XT-t.
Egyébként most néztem a GRID-et rajta. Hát nem erre a karira készítették ezt a játékot. Élvezhetetlen a 2600XT-vel. Már csak azért is mert ha nem natív felbontáson nyomjuk (1280x1024 az én esetmben) akkor valami szörnyű képe van, nem beszélve arról, hogy még 1024-ben is szaggat 25 fps-el. Ma egész nap öcsémnél játszottunk rajta (4670) 1680x1050-ben 4xAA-val minden high-on, és gyönyörű élmény mellett villámgyorsan stabilan lehetett vele játszani. ehhez képest hazajöttem és fölraktam, de az élmény az elmaradt.
Gyenge lesz ez a kari a hasonló igényű játékok alatt a jövőben, nem kicsit.
-
3arnus
csendes tag
Ez a 2600 Pro-n meg elcsordolgalnak a jatekok?
-
empir3
tag
tzsolesz! Még régebb adtál egy linket, hogy van az atimhoz egy agp hotfix, csak most volt idöm, hogy kicsit utánna nézzek, szóval azt akarom kérdezni, hogy elöbb le kell venni az elöző drivert? És ez a hotfix tartalmazza-e a CCC-t? Vagy csak egy "kiegészitő" ez a hotfix?
Amúgy részvétem a kártyához! :
-
válasz
VaniliásRönk #12887 üzenetére
várok még egy olyan 10 évet, és akkor megveszem és pénzért mutogatom (magam, hogy mekkora marha vagyok
)
-
empir3
tag
Itt az elöző hozzászólásban van egy link az intel.com-on a 478sockett procikról és honnan tudnám megrendelni? Lehetőleg vadi új kellene.
-
Piero89
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #12879 üzenetére
Hát majd kipróbálom mit érek el vele,de most vhogy sajnálok rá 800ft-ot is.Meg amúgy is garos jövő nyárig,addig bírnia kell az extrém körülményeket
mod: a hűvösebb kártyára egy 12 centis venti van ráállítva,és nyomja rá az egész kártyára a friss levegőt. Ez csak 70-80 fok-ig melegszik.Szóval lehet egy izmosabb hűtőborda többet érne rajta.
mod 2: Kb 1 hónapja vettem a 9 centis zalman-t 1K-ért
-
Karee27
csendes tag
válasz
FireKeeper #12843 üzenetére
Bocs tegnap benéztem kicsit az árakat igazatok van
-
fagy53
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #12867 üzenetére
Tudom, 5-6k-t kell hozzárakni és valóban megvan a 4670, de most az utolsókat rúgom anyagiak terén, minden összejött. Nincs is szükségem ennél gyorsabb kártyára, 3D-ben alig használom. Még azon is gondolkodtam, hogy GDDR2-est veszek, de ekkora ocsmányságra én sem vagyok képes!
-
fagy53
nagyúr
válasz
barnam_ #12866 üzenetére
Nekem az a szomorú az egészben, hogy a saját káromon tapasztaltam meg, hogy nincs termikus védelem a GPU-ban, pedig szenttül hittem benne!
Játék közben beindítja az órajelcsökkentést, és jelzi is, de OS nélkül 2D-ben egy ilyen malőr védhetetlen.
Bosszantó, hogy az új monitor szervízben van, a régi haldoklik, a telóm is a nyomdokaiba lépett és most ez is feldobta a talpát, mi jöhet még? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
fagy53 #12865 üzenetére
Az az 5 perc nagyon kevés, sőt hihetetlen számomra. Bár sappi hűtője hosszanti lamellákkal bír, meg elvileg le is vannak fedve, szal lehet megrekedt a levegő.
Az a 3650 szerintem nem ér annyi pénzt, csak kicsit tennél hozzá és lenne hd4670 karid.
Aggregátor: az én gépembe tedd egyszer be, olyan minusz 3trémárk pontokat kapsz, hogy csak na...
-
fagy53
nagyúr
válasz
barnam_ #12862 üzenetére
Most ártatlan vagyok!!
Hozzá sem nyúltam, és passzívan nem vitte el, mert nincs oldalventi. A VF900 volt rajta, már gondosan elcsomagoltam, de azt a nyomorult csatit levágom róla és teszek rá egy újat, nehogy mégegyszer így járjak.
CPT.Pirk: kösz, de továbblépek, mivel játék alig lesz rajta 2D-ben meg lehet csendben spórolni, csak egy PowerPlay-s VGA jöhet szóba, ami a feszt is csökkenti.
Megrendeltem egy Sapphire 3650 GDDR3 256MB-ost 12.4k-ért, holnap el is megyek érte, mert a PCI S3 Virge 1MB csak telepítésre jó meg a netre, másra nem.
Kb 5 percig ment aztán fagy. -
fagy53
nagyúr
Üdv!
Elért a végzet, tönkrement a Sapphire 2600PRO GDDR3.
Most derült ki, hogy nincs termikus védelme a GPU-nak, a CPU-nak van!
Beraktam az új gépbe, ahol csak a BIOS van, így nem vettem észre, hogy leállt a venti egy kontakthiba következtében. Kifagyott a gép, és forró volt a nyák fonákja.
Azóta halott, a másik gépben sem működik.......béke poraira. -
Piero89
aktív tag
sziasztok!
Mit kell beállítsak ahhoz hogy automatikusan visszavegye az órajeleket a kártya?
-
empir3
tag
válasz
barnam_ #12857 üzenetére
Ok. Kösz. Amúgy a procit 478-as socketben keresem, mert nekem az talál és van egy hd2600xt-m celeron processzoron. És van néhány hiba játék közben pl a nyialk a carbonba kicsit zavarosak és a pro streetben is. Azt mondták hogy egy proci csere elméletileg megoldja a problémát.
-
empir3
tag
Sziasztok! Már irtam volt hogy le kellene cseréljem a Celeron procit egy Pentiumra, elméletileg azzal tökéletesen fog müködni a kártya. Végül is az lenne a kérdésem hogy nortwood vagy prescott a procik a jok? Melyik jobb a 2 közül?
-
Zolee11
senior tag
Értem én
Csak aztat nem, hogy miért nem a valódi ID jelenik meg, hisz ha frissítetted akkor is vissza kellett volna írnia az eredeti ID-t... Én megpróbálnám csak az ID-t átírva újra frissíteni, ha akkor is mást ad vissza akkor rossz lehet akár a flash-ram is, mindenképp meg kellene nézni más gépben is a kártyát. Így látatlanba más ötletem nincs. -
dudi
senior tag
válasz
Zolee11 #12853 üzenetére
logikus, de teszteltem a kártyát és teljesen hibátlanul működik, elég sokat nyúztam rtdribl-lel.
Az viszont elég hihetetlen, hogy csak a device id változott meg, semmi más szoftveresen "látható" eredménye nincs, még órajelek se változtak, gpu-z ugyanazt mondja, mint eddig, csak más dev.id-vel -
Zolee11
senior tag
Ejha, hát ilyennel még soha nem találkoztam.
De szerintem valami nem működik korrektül, így elsőre arra gyanakodnék, hogy valami megsérült a szerelés alatt. Alaplapot szinte 100%-ban kizárnám, az csak kiolvassa eme értékeket.
Nem ér sehol semmi hozzá a bordához aminek nem kéne? Szerinted miért írna más értéket a BIOS-ba egy bios frissítés? Vagy miért ismerné tévesen fel a kártyát, ill. miért változott volna bármi meg a biosban a cserétől? Semmi logikus magyarázat nincs, csak egy, az hogy valami sérült hardveresen. -
dudi
senior tag
válasz
barnam_ #12849 üzenetére
ez Zolee11-nek is szól, nehogy félreértés legyen a tetteimből
újonnan vettem, amíg nem tettem rá az új hűtőt semmi gond nem volt, felismerte sapphire-nak, gyári biost tettem fel (ugyanazt, ami rajta volt, csak netről szedettként).
hú ez a progi faszán néz kiés azért frissítettem bios-t, mert nem ismerte fel normálisan, nem fordítva.
-
Zolee11
senior tag
válasz
Karee27 #12842 üzenetére
Azért 3870, mert a jelenlegi gépem még talán ezt sem hajtja ki, és nem egy árban van, ill. ez egy szervizes csere általi upgrade volt. Nekem ez teljesen megfelel.
dudi:
Hát ott valami hiba lesz abban biztos lehetsz. Gondolom BIOS frissítés után nem ismerte fel normálisan. Érdekes, lehet, hogy átalakítotott BIOS-t szedtél le és nem a gyárit.
Én is csináltam anno 9550-es kariból 9600-ast. Persze más órajelekkel és időzítésekkel, de simán felismerte mint 9600-as kártya és soha nem volt gond vele.
Rakd vissza az eredeti BIOS-t. -
dudi
senior tag
szóval csak annyi, hogy rv630-nak ismeri fel, ami így nincs benne a driver listában (9580 a device id), míg az eredetinek sapphire hd 2600xt-nek kéne lennie (9588-as device id-vel).
De ha az eszközkezelőben mondom meg neki, hogy melyik drivert telepítse (kézzel), akkor működik rendesen, csak kicsit zavar, hogy nem ismeri fel automatikusan. -
dudi
senior tag
hello!
egy kis segítségre lenne szükségem. Megvettem, beszereltem az accelero s1-et, de a gép a vga-t nem ismeri fel mostmár. Arra sikerült rájönnöm, hogy valószínüleg a PCI\VEN_1002&DEV_9588 megváltozott PCI\VEN_1002&DEV_9580 -ra, de ezt már nem engedi feltelepíteni a display driver, mondván nem ati kártya. Kézzel ráerőltettem egy 2600xt-s drivert, de ez nem a legszebb megoldás, ezért segítséget kérnék, mit tegyek.
-
Zolee11
senior tag
Nyoh lecseréltem tegnap a jó kis 2600Xt-t egy 3870-re, hát a Driverrel ismét jót szórakoztam. Már előre leszedtem a drivert, és újra felraktam a legújabbat, semmi probléma, látszólag. A Catalyst nem indult el, de semmilyen formában nem lehetett indulásra ösztönözni, 5x újratelepítettem, de ugyanúgy halott ügy volt. Érdekes módon megjegyezte a felbontást és minden ikon mindig ugyanoda visszakerült. Odáig jutottam, hogy csak kiírta, hogy a jelenlegi GPU nem támogatott. No comment.
Hát akkor újra tisztogatás. Régebbi Driver fel és tökéletes. De már nem önmagától állt be a legnagyobb felbontásra, hanem nekem kellett beállítani és az ikonokat a helyükre húzogatni.
Ebből azt következtetem ki, hogy ha ugyanazt a drivert raktam fel, valahol a 2600-as kártya maradt aktívként és nem állította át az újra, és a Catalyst mikor nekifutott persze h lepattant mert az már rég nem a 2600-as GPU volt...
Néha elcsodálkozok, hogy a fejlesztők egyszerűen logikátlanul, és ésszerűtlen módon terveznek meg olyan dolgokat amiket kb. 5x egyszerűbben lehetne.
Ilyen hibát hogy? Mitől? Miért kell 500 helyen tárolni az adott program változóit, ha ezek a változók bizonyos összefüggésekben mindig egyformák, akkor ezt miért nem ellenőrzi a program.
Akár ki is írhatnák a telepítési útmutatóban, hogy új driver = új oprendszer. Végre megtanulhatnának programozni, mert ez viszi nálam mostanában a driver hibák toplistáját. -
gyiku
nagyúr
haborufejes krizis dx9ben tolva pistan 1024x768 mediumon 63° max a passziv giga 2600xt 1 oldalventivel a hazon (800rpm) gamenak nagy respect
alig varom, hogy lassam 4850-el mi a palya
-
Zolee11
senior tag
válasz
tzsolesz #12832 üzenetére
Tudom, hogy volt ilyen hiba csak az oka nem derült ki. Gondoltan az újabb driverek ezt nem fogják tartalmazni de a legújabb is ugyanezt játssza.
Viszont gondolkodva a dolgon én szűkíteném a kört az nForce-os lapokra, nem tudok olyan esetet felidézni ahol más chipset-es lett volna az alaplap. -
Zolee11
senior tag
válasz
tzsolesz #12830 üzenetére
Hát azt tényleg nem ártana.
Valaki esetleg nem tudja mitől van az a hibajelenség új VGA driver telepítése után, hogy nem ismeri fel a VGA-t (16 szín 640x480, not found supported card), még egyszer rá kell telepíteni és akkor jó.
Ez szűz win esetében is jelentkezik és mindegy a verziószám. Egyszerűen nem értem, mi lehet a probléma. Még 9600-as kártya esetében is találkozni ezzel a hibával. Nem minden esetben fordul elő, de ma már talán többször minthogy nem jön elő a jelenség.
Utána semmi gond a driverrel de az első telepítésnél kaputt, és nem csak nálam jelentkezik a hiba hanem mindenhol ahol ATI kártyát telepítek. Tényleg olyan 50-50 százalék lehet az arány, h ebbe belefutok. -
Zolee11
senior tag
válasz
tzsolesz #12826 üzenetére
Nekem tökéletesen fut a Warhead egy Giga 2600Xt-n 1280x800 minden medium, szűrés természetesen nincs, de soha nem akadt meg.
Sőt ez nekem ténylegesen jobban fut mint anno a crysis.
A 8.8 és 8.9-es driver is tökéletes. Néha én is láttam távolabbi tárgyak mint, pl. fák betöltését tehát nem a távolból jött be hanem egy ponton csak úgy megjelent. De ez estben töltött is rendesen a HDD.
Ajánlom neked a teljes driver és registry kipucolását, mert ott nem a kártya a hibás a dologban, hacsak más játékban is nem hibázik, mert abban az esetben hardverhiba. -
válasz
CPT.Pirk #12823 üzenetére
persze, hogy nem véletlenül, hanem azért, mert "nagyon otthon van a srác a HW-ek működésében"
tzsolesz:
de "sajnos" gbors-nak van teljes munkaidős állása
Diablo 3-ban egyébként nekem az a legnagyobb magic, hogy süt róla, hogy a Blizzard egy klasszissal felette áll minden más nagy játékgyárnak - sokkal jobban tudnak a játékos fejével gondolkodni, a trailerek / bemutatók összeállítása pedig zseniális, bennem mindegyik "húdejátszanékvele" feelinget generál, pedig sem a Diablonak, sem a Starcraftnak nem vagyok nagy rajongója.
-
tzsolesz
nagyúr
Nekem olyan problémáim vannak a warhead-el, hogy nem tölti be időben a textúrákat, vagy miket, és közben rajzolgatja őket ki ahogy haladok előre, de valami nagyon szar így játszani vele. Egyébként van olyan hely ahol odamész egy dzsiphez közel, megvannak a kerekei, távolabb mész, meg mintha már szét lenne lőve. Egyébként tán még szarabbul megy mint a Crysis. Ennyit az optimalizálásról, ami megtörtént ugyan, de lehet hogy GTX260/280, meg HD4850/70-re.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #12823 üzenetére
Én inkább a FC2-t várom jobban, na meg a GTA4-et. Na jó az új NFS-re is kíváncsi vagyok azért, hátha lesz még egy CPU tesztelő programunk.
A Diablo3-ról már láttam egy csomó trailert, és nekem annyira nem jött be. A játék igazán igényesnek néz ki, de nem az én világom lesz szerintem.Nem vallàs, de nyìlvàn nem hiàba került be a ph csapatàba...
Ezzel kapcsolatban annyi a véleményem, hogy örülök neki hogy egy ilyen szakembert behívtak a csapatba. Sokszor az az érzésem, hogy gbors-nak is ott lenne a helye...
-
válasz
CPT.Pirk #12821 üzenetére
hihetetlen ez az Abu-vallás, komolyan mondom - nagyon otthon van a srác a HW-ek működésében, de azt ő sem tudja megjósolni, melyik játék mennyire lesz érzékeny a GPU-k egyes korlátjaira. eddig az összes shader-intenzívnek kikiáltott játék közül egyedül a R6:Vegasban van számottevő előnye a 3850-nek a 9600GT-vel szemben.
ettől még lehet, hogy a Diablo 3-ban 1.5-szer olyan gyors lesz, de:
- akkor is arra számítok, hogy 60fps VS 90fps-ről beszélünk
- hiszem, ha látomja, és a magas ALU:TEX aránytól nem hal meg a GF8/9, csak arányosan lassul - a "meghaláshoz" iszonyú magas érték kell...
tzsolesz: dehogy. jelenleg minden szegmensben egyértelműen jobb az ATI, ezt az egyet kivéve - de amit kritériumként fentebb leírtál, annak egyik kártyájuk sem felel meg. a 9500GT pedig tényleg vicc (elég rossz vicc).
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Annyira nem urban legend, a felépítése miatt egyszerűen meghal a GF8/9, nem tudnak mit kezdeni a nem egyenlően elosztott számolási és textúrázási műveletekkel. Kicsit kuszán írtam le, Abu cikkei egyértelművé tették, hogy aki ilyesmit szeretne játszani, az Radeont vesz. Vistával meg semmi gond sincs...
-
-
-
tzsolesz
nagyúr
De lassan haladnak ATI-ék driver ügyben.
Aggregator:
Nem tudom, hogy hoztam össze 5 hónappal később a 2600XT-t 24K-ért. De már nem érdekel. Most is van talán még 25-26K környékén nagykerben is. Képzeld el, lehet valaki azt vesz 3870, vagy 9600GT helyett, mert olyan jól hangzik az XT.
Utána kicsit utánanéz, és az égtől a földig pattoghat.....
-
barnam_
nagyúr
Amivel játszom, és amire kevés: TDU 1024x768-ban, high-on tökéletes, de 2x, vagy 4x AA-val már akadozik (bezzeg a X1950Pro-val nem akadt
)
Crysis - de ez nem érdekel, egyszer végigjátszottam, többet úgyse rakom fel. Majd talán a Warhead-et. Amit idén várok, az a GTA4, meg egy próbát megér majd az új NFS.
Szóval nagyjából mindenre elég nekem a 2600XT, csak egy kicsit erősebb vga kellene. -
válasz
tzsolesz #12811 üzenetére
nem néztem el, azt írtam, hogy a CoD4-nél rendbehozták a dolgokat, de a többi játéknál gyakori a szemmel is jól látható különbség
Aggregátor: 10x7 noAA-ra szerintem elég a 2600XT. Bioshock pl. gyönyörűen ment úgy - ami nagyjából azt jelenti, hogy minden eddigi UE3 alapú játékhoz elég.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
barnam_ #12812 üzenetére
Én lehet hogy nem adom el a 24K-s VGA-mat szaros 7-8K-ért. Azt már nem. Elteszem dísznek, hisz Qrva jól néz ki szerintem. Nekem a mai napig 24K-ót ér a kari, úgyhogy nem hiszem hogy el tudnám adni rívás nélkül.
Lehet hogy becserélem egy 3870-re, ott ahol vettem a karit. Az a baj ilyen nincs... -
barnam_
nagyúr
Engem az érdekelne, érdemes-e eladni a 2600XT-t? Nekem 1024x768-ra kellene, AA-t nem létszükséglet, de jó ha bírja. Valamint a 2600XT mostani értékének kb. 2x-ét szeretném vga-ra költeni, tehát 20k körül. Ennek a két követelménynek pont megfelelne a HD4670
-
tzsolesz
nagyúr
Elnézted: ot csak 11% különbség van.
COD4 4xAA, 16xAF 1280x1024
9600GT 41.1 fps
HD4670 37 fpsCOD4 8xAA, 16xAF 1280x1024
HD4670 30 fps
COD4 1600x1200 4xAA/16xAF
9600GT 31.5 fps
HD4670 27.5 fps
Szerintem ez nem olyan nagy különbség. Talán 10% lehet, az árához képest van olyan bestbuy mint a 9600GT NV fronton.A 4830-ra pedig már nagyon kíváncsi vagyok. Lesz olyan mint a 9800GTX pl.?
-
válasz
tzsolesz #12801 üzenetére
hát, én néztem ezt a tesztet, azt látom, hogy a legdurvább dolgok (pl. CoD4) már sokat javultak a driver miatt, de sok helyen 15-20% a különbség 12x10 4xAA mellett a 96GT javára - és ez 30-40 fps között pont nem mindegy. csak ismételni tudom: várd meg a FC2-t (addigra lesz 4830 is
).
Cpt.Pirk: ez a Diablo 3 nekem egyelőre az urban legend kategória. a DX10.1 támogatással én pl. semmire sem mennék (no Vista plz!), ráadásul a Blizzard játékai klasszikusan nem az iszonyú erőforrásigényükről ismertek - engem meglepne, ha pont emiatt kellene VGA-t cserélnem.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
fagy53 #12803 üzenetére
Na hallod.
Én már tényleg nem értem ezt, azon a tesztoldalon majdnem mindenhol a 9600GT-t kerülgeti a 4670 (hol alatta 1-5fps, hol fölötte) a 9600GT-nek,
és 18K az ára, ezzel szemben a 9600GT 22K-nál kezdődik.Szerintem nem éri meg a 4670, mert egy nagyobb monitornál és egy keményebb játéknál kevés lesz!
Egyébként ezt egy 2600XT tulajdonosnak mondtad, akinek kétszer ilyen rosszul mennek a játékok szűrőkkel (4670).
Ja igen azt mondtam már hogy az álmom egy 4850? Csak hogy egyre megy az ára föl, én meg itt azt vártam mikor esik. Még a múlthétig úgy volt hogy mindenképpen az lesz.
Ha tudsz valami konkrétumot azzal kapcsolatban, hogy a 4850-nek le fog menni az ára minimum 25K környékére, akkor azt ne titkold. Mert mostanság 36K alatt nem nagyon ússzuk meg, ja és plussz 2K a futárnak, az meg má ugye 38K(ami majdnem 40)
Ez pedig így nem kóser, mert annyi kessem nincs rá(igaz még meg sincs rá a kess valójában).
Az lesz a baj fogy a türelmem.Többet nem OFF-olok,ez már itt nagyon sok. Inkább átmegyek a milyen VGA-t ilyen árban topic-ba.
-
Dubuka
csendes tag
Sziasztok!
Van egy MSI 2900 XT, és kellene nekem egy megbízható, halk biosz, valaki nem tudna segíteni?
PM PLIZ fontos, a mostaniba kicsit belebuheráltam, és nem az igazi! -
fagy53
nagyúr
válasz
tzsolesz #12801 üzenetére
A 96GT-t alulról a 4670 közelíti meg és a 4830 hagyja maga mögött.
Szerintem nem éri meg a 4670, mert egy nagyobb monitornál és egy keményebb játéknál kevés lesz! A 4850 majd egy tízessel drágább lesz mint a 4830, ha pénzérzékeny vagy, akkor ez számít abban az esetben, ha egyébként a 4830 minden igényedet kielégítené.Várhatóan a 4830 messze jobb lesz mint a 4670, az árkülönbözetet meghaladóan, ezért éri meg megvenni. -
tzsolesz
nagyúr
Ennek a kritériumrendszernek jelenleg egyetlen kártya felel meg, a 9600GT (ha 161FT extra még belefér
) - akár technológiai visszalépés, akár nem. A Radeonoknál van pár játék, ami 12x10 4xAA mellett már kissé lassú (értsd 30fps alatt).
teszt
Itt nem igazán nagy különbségeket 1280x1024-ben a két kari teljesítménye között. Még szűrőkkel is jól állja a sarat. Nem beszélve arról, hogy egy jó pár játékban meg le is gyűri.
A másik meg az, hogy a 9500GT-t az NV ugye viccnek szánta? Legalább is gondolom nem a 4670 ellen indította, mert minimum 40% különbség van a két kari között.
Érdekes egyébként számomra hogy csak 128bit-es, én nem is számítottam ekkora teljesítményre.
A 4830 pedig biztosan drága lesz, sztem kb 26-28K környéke lesz az alja. Azt meg azért nem venném meg végül, mert akkor ár inkább 4850-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Asztrofotózás
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Ingatlanos topic!
- OLED monitor topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest