- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Dell notebook topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
modern5
tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
amd 3000-nek 2Ghz-s órajele van. Na most kipróbáltam az Infernal c. game demójával. Fraps-szel néztem az fpst.
Az új ati-val (AGP-s XT 512 GDDR3) 14-30 FPS közt mozgott 1024x768 very-high AA nélkül.
akció közben visszaesett néha 15-re is de alapból játszható maradt (mondjuk éppen hogy)ezután drivert lepucoltam beraktam a Inno3d Geforce 7300 256 DDR2-met feltelepítettem a hozzávaló legújabb drivert és szinte teljesen azonos értékeket kapam. 2-3 fps különbség volt a nagyobb lövöldözéseknél azonos beállításánál.
Tudom én hogy a konfigom (amd3000+ 1,5 Giga DDR400 ram nf7-s2 alaplap) elég régi. Nem is azt kifogásolom hogy így sem fut a mass effekt meg a gears of war. De az fura hogy egy most wanted sem megy játszható fps-sel (értsd: bővel 25 alatt van) . Ugyanazokat az értékeket kapom. A 720p-s videók ugyanúgy futnak.
Informatikusként dolgozom így nem lehet valami nagyon hülye hiba a háttérben. Persze nyilván nincs nagy tapasztalatom játék ügyben de engem azért meglep hogy szinte semmi változást nem tapasztalak az új kártya óta.
eddig valami hd-s hibára gyanakodtam. De az általatok ajánlot megoldások sem segítettek. A játékoknál (főleg hogy most wanted és egyéb régebbi játékok sem szuperálnak) már tényleg kezd gyanús lenni a dolog.
Ezért jutottam arra hogy a kártyával nem stimmel valami. Tudom kicsit fárasztó hogy ennyit szerencsétlenkedek itt csak azért tényleg rohadt idegesítő a dolog :S
Persze simán lehet az is hogy egy ilyen konfigra nem érdemes fejleszteni már, csak az eladó srác pont azt mondta hogy neki is hasonló gépe van és ő jelentős javulást ért el

amúgy tényleg kösz az eddigi segítséget is és a türelmet ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- Samsung kuponkunyeráló
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ASUS RTX 3080 TUF Gaming , dobozával
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB GARANCIÁLIS, DOBOZZAL, SZÁMLÁVAL
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi