Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
->Raizen<- #13999 üzenetére
Nem baj, mi már sok mindent kibírtunk idáig is.
-
->Raizen<-
veterán
Itthagylak titeket az új kártya egy 4850es!
-
Chaser
legenda
Ha van vkinek gyári hűtése 26xt-re, és nem kell neki, pü-ben keressen meg pls, egy HIS gyári vnf100 hűtés helyére kellene
-
fzoli15
csendes tag
Logikus amit mondasz, de most nem akarok 30k-t erre költeni, ASRock alaplapot meg tuti, hogy nem veszek
Szóval vagy a 2600pro vagy inkább marad a mostani cucc, amíg ki nem leheli a lelkét, aztán veszek egy normális gépet.
Csak az a problémám, hogy nem tudom kipróbálni. Mert gondolom ha visszaviszem a boltba a vga-t azzal az indokkal, hogy nem tudom arra használni amire akartam, akkor nem fogják visszavenni
Na mindegy. Köszönöm a segítséget nektek. Még gondolkozom a dolgon. -
fzoli15
csendes tag
Én sem szándékozok ennél a 10-15 ezernél többet költeni rá, de még ennyit nekem megérne a fullhd felbontás. De ha nem fog normálisan menni, akkor marad a jelenlegi 720p.
Nem akarom eladni ezt a gépet, mert arra elég, amire használom (net, film) és amúgy se ér már semmit az egész. Játszani úgyis Xbox 360-on szoktam és még egy ideig nem is tervezek új gépet venni. -
gyiku
nagyúr
ASROCK A780GM-LE 15k
AMD Athlon 64 LE-1640 AM2 BOX 9,7k
KINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR2 800Mhz 5,7kigy alaplapi vgaval siman jatszod az 1080as filmeket
aztan ha kell, olyan pcie vga-t raksz bele, amilyet csak akarsz.
-
-
fzoli15
csendes tag
válasz
fagy53 #13977 üzenetére
Sajnos nem tudom kipróbálni, mert a 2600pro-t most szeretném megvenni. A gépem elég régi. Nem is használom csak filmnézésre meg netezésre (talán arra még jó
). Most hozzájuthatnék egy 2600pro-hoz nagyon olcsón és így a fullhd-s filmeket is tudnám rajta nézni, ha a procim elég lenne hozzá. Ezért kértem segítséget tőletek, hogy megvegyem a vga-t vagy felesleges a cpu gyengesége miatt.
Amúgy a mostani vga-m egy Radeon 9600pro és ezzel az 1080p-s filmek csak alig észrevehetően akadnak viszont a kép késik kb. 2mp-t a hanghoz képest. Ezen segítene a vga csere? -
válasz
fagy53 #13977 üzenetére
Ez badarság... az AVIVO converter csak konvertál, az UVD segít...
ez az, ami átveszi a műveletek elvégzését a CPU-tól. Így pedig épp, hogy a VGA számít igazán, mert ha nem veszi át vagy csak kevésbé, akkor lőttek a támogatás elnyeinek is.
fzoli15: Benéztem, de az is simán vinni fogja, az UVD ugyanaz bennük.
Ettől függetlenül az a DDR2 elég csúnyán néz ki.
-
fagy53
nagyúr
válasz
fzoli15 #13976 üzenetére
Nem a VGA számít itt elsősorban, az ennél kisebb kártyák is simán viszik, a procid rém gyenge... de az avivo video decoder segíti a procit azzal, hogy bevonja a GPU-t, a VGA processzorát a munkába, próbáld ki!
-
fzoli15
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek egy Amd Athlon Xp 3200+ (2,2 GHz) egy Radeon HD2600Pro 512Mb DDR2 128bit vgakártyával elboldogul az 1080p felbontású filmekkel? Nem nagyon értek hozzá, de valami olyasmit olvastam, hogy az UVD-nek köszönhetően elég egy gyengébb cpu is erre a célra. De ez a proci elég hozzá? Légyszi segítsetek, mert már több helyen is feltettem a kérdést de senki sem válaszolt pedig fontos lenne. -
->Raizen<-
veterán
Hamarosan váltok 4770-re itthagylak titeket.
-
rayoliviero
veterán
Nekem is van egy passzív Msi 2600 XT-m, nagyon frankó kis kártya.
-
lajafix
addikt
válasz
->Raizen<- #13969 üzenetére
a timedemo tudtommal fps limit nélkül megy de ha te játszol a játék tartja magát a 60as limithez.
az EAXot pedig ki lehet kapcsolni az Options EAX 4.0 HD pont alatt. 3 napig szoptam vele mert lehalt a z utolsó pálya miatta.Ja tessék XPt használni.
-
lajafix
addikt
válasz
->Raizen<- #13962 üzenetére
a doom3at update-eld és kapcsold ki az EAXot is, ja meg az AA is max 2x legyen, mert szaggat egyébként minden más mehet maxon, menni fog a max 60 fps most játszottam végig éppen.
a drájverhez valami 8.53 van írva, ez lehetséges? -
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Milyen drivert javasoltok:
XP SP3 / 2600XT(agp) - hez?
Udv.:
Misi -
AMD Power
titán
válasz
->Raizen<- #13962 üzenetére
Jó kérdés. Nekem a 9.1 leszedése óta semmi jó a gépnek.
-
->Raizen<-
veterán
Melyik a legjobb driver a 2600 xt-khez? A doom 3-al és a stalkerrel vannak problémáim pl.
-
barnam_
nagyúr
-
BIZ0906
aktív tag
OverDriverben be lehet állítani azt, hogy a korlát ne GPU: 880MHz MEM: 780MHz legyen hanem több? Vagy csak a vmodal lehet kilőni vagy ez egy hardwares tiltás? GPU-t semmivel nem tudom tovább húzni mint 857 mert fekete kép pedig a hőfok még nem is emelkedett. HELP thx. Vagy annyit, hogy van e egyáltalán értelme próbálkozni vele.
-
yodayoda
tag
A hangdriver vista alapdriverje, pedig van driverem.Felteszem majd. ADI1988A - A hangra nem is gondoltam.
A world in conflict 1024ben maxon 4xélsimitással szépen megy.Fasza játék.
-
fagy53
nagyúr
válasz
yodayoda #13946 üzenetére
Igaz, hogy a 2600XT-vel az AA-t felejtsd el, de nem is kell vele foglalkoznod, mert a Crysis csak a Shader Quality "high" állásánál engedélyezi az élsimit. Ettől függetlenül kell mennie 8x6-on medium-on rángatás nélkül. A szaggatás oka sok minden lehet, nálam pl. a hang driver csinált szaggatást, ráment egy-két órám mire rájöttem, ráadásul az is ilyen optimatizálatlan játék volt/ DiRT/, mint ez.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
yodayoda #13946 üzenetére
Az idézett hozzászóló valószínűleg XP alatt DX9-ben futtatta, és az sem mindegy, mi egyéb szeméttel van telepakolva a rendszer, plusz a driverrel is lehet trükközni, a Catalyst alapfelállás szerint a legjobb minőségben renderel (High quality, tök felesleges, Quality-ben sem fogsz minőségromlást észrevenni), és a különböző optimalizációk is úgy vannak beállítva, hogy kevés CPU-t zabáljanak. (Catalyst AI: Low, ennek megint semmi értelme, amelyik CPU-nál ez gondot jelent, annak tökmindegy milyen fokozatban van az AI)
Akkor mi a francért raktad fel a 9.1-et? Nem mintha azzal sokat vesztettél volna, de akkor is idejöttél azzal a szándékkel, hogy 9.1-et tolsz fel, mert a 9.4 szar, ketten is leírtuk, hogy nem az, erre csak azért is a 9.1-et tetted fel... ergo nem volt semmi értelme annak hogy idejöttél.
-
yodayoda
tag
"Pont tegnap próbáltam a Crysis-t a 2600Xt-vel és 1280*800-ban medium/néhány high beállítással tényleg szépen ment.
A crysis 2. része jobban van optimalizálva ezért az még jobban megy."Fentebb ez a hozzászólás olvasható.A konfigunk a hozzászólás írójáéval nagyon hasonló.Neki megy.Nekem meg ha automatikusan konfigurálja a grafikát akkor mindent mediumba rak és így is szaggat 800x600ban AA nélkül is........?
Nem kellene így lehordani..........! Nem mondtam hogy jobban értek hozzá! -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
yodayoda #13944 üzenetére
Az AA-t ne erőltesd ezzel a kártyával, rögtön nem fog annyira szaggatni, a krájzisz egyébként sem a kedvence, a Radeonoknak sem úgy általában, játssz normális játékokkal, ez csak egy nVidia techdemo.
Másrészt meg lett mondva, hogy nyugodtan felteheted a 9.4-et, dehát látom úgyis jobban tudod, viszont akkor mi a f***nak kérdezel? -
yodayoda
tag
Az rendes hogy a crysis 800x600as felbontáson minimum grafikán 2xélsimitással szaggat?:
Asus m2n alaplap
Amd athlon 64 x2 4600+
2x1Gb + 1 Gb ddr800 kingmax
Gigabyte 2600xt gddr3(passzív hűtő) 256mb (22.2Gb/s sávszélesség)
Samsung Hd320j 320Gb SataII HDD
Windows Vista 32bit
Ati Catalyst 9.1 driver -
yodayoda
tag
MEGY.KÖSZÖNÖM MÉGEGYSZER
-
yodayoda
tag
Ok.Megpróbálom,és kössz a gyors választ
-
fagy53
nagyúr
válasz
yodayoda #13939 üzenetére
Szerintem sem lesz gond, én felváltva tettem a gépbe ATi és nV kártyákat, így fenn volt mindkét driver és ebből sem volt gondom soha.
Igaz XP-m van és lesz is egy darabig,a Vista sem viselkedhet másképp.
A 9.4 ugyanolyan stabil mint az összes eddigi, ha komoly gond lenne vele már leszedte volna az AMD. Sokan összevissza kevergetik, telepítgetik a progikat, így egy nagy szemetesládát kreálnak a gépből és csodálkoznak a rosszul futó programokon.
Érdekes, hogy egy win reinstall után megy minden rendesen, miért? -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
yodayoda #13939 üzenetére
Elég ha rendesen uninstallálod az nVidia drivereket, nem szokott gond lenni.
Nyugodtan felrakhatod a 9.4-et, rendszeresen írnak mindenféle ökörséget a Catalystról, valamiért az csak szar lehet, nekem nem volt bajom sem a 9.4-gyel, sem bármelyik másikkal, pedig több mint 7 éve nyüstölök Radeonokat.
-
yodayoda
tag
Üdv. Vista alatt hogyan szedjem le az nvidia drivereket(videókártya),mert atira váltanék,és nem akarok vistát újrainstallálni? (2600xt gigabyte, passzív, gdd3, 256mb-os)
9.1es drivert akarok felrakni mert láttam pár helyen hogy a 9.4es driver nem stabil.Igaz ez?
-
AMD Power
titán
9.4 Catalyst-el nem volt másnak problémája?
-
fazi001
csendes tag
Sziasztok!
segítséget kérnék hátha vki találkozott ezzel a problémával.
sapphire hd2600xt kártyámat a ccc és az everest is 8x sebességünek írja 16x helyett
mi lehet a gond
köszönet! -
gyiku
nagyúr
válasz
fagy53 #13926 üzenetére
jah, kicsit se volt celzas
bar lehet nem lesz alkalmam valogatni koztuk, mert aprilisban rv740 jon, 4830 megy
-
gyiku
nagyúr
na sracok, masfel ev utan kilepek a klubbol
jo volt itt
-
perempe
veterán
Kb. 15 hónap után kipróbáltam egy frissebb játékon a passzív Giga 2600xt-m: szépen fut az NBA 2K9 1680-ban, butítani se nagyon kellett.
-
zannor
tag
Sziasztok!
Hogy lehetséges az, hogy Unreal Tournament 3 alatt a GPU kihasználtsága csak 35% nálam? Legújabb driver van fenn...
-
sequator
senior tag
Hali!
R2600Pro AGPs kártyához win2k drivert tud valaki?
A 9.2es catalyst hotfix nem megy, azt mondja, hogy a driver 64 bites és az oprendszerem meg nem.
Előre is kösz mindenkinek a segítséget.
Sautia
-
twollah
nagyúr
Kijott az ATI Tray Tools uj betaja (v1.6.9.1382 Beta).
Tovabbi info itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest