- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- TV antenna és jelerősítés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gamepad
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piero89
aktív tag
Akkor mi frászért kellene külön kraftot rádugni arra a 9600GT-re??? A PCI-E foglalat tudtommal max 75W-al tudja kiszolgálni a kártyát maximum,akkor feltételezem ettől többet eszik a kártya,legalábbis kétlem hogy nvídiáéknál "csak úgy" beleültették volna a nyákba azt a 6 pines tápcsatlakozót vagy mit
Úgyhogy szerintem többet eszik az mint 60W. -
KMT
addikt
válasz
Blood Mage #12493 üzenetére
A 96GT kb annyit eszik mint egy 2600XT, a 88GT már többet, kb annyit, mint egy 3870. Inkább ez utóbbira cserélje, 2D-ben kevesebbet eszik. Meg ati.
Ha a táp eddig elbírta, most is jó lesz, viszont ha ipari hulladék (codegen, mercury....), akkor érdemes cserélni, bármit is hajt. -
Blood Mage
senior tag
őőőő... nem ez nem az én konfigom, mármintnem az enyimről van szó....
ASUS P5K C
E6600 (2,6Ghz)
2Gb RAM
250GB winyó
HD2600 ---> csere 88GT/96GT - és ez kevesebbet fogyaszt picivel mint a 88GT nem, mert akkor inkább 96GT?
és nem tom mekkora táp és milyen minőség, biztos hogy a táp a házba beépítve volt alapból ergó nem lehet túl minőségi....ezért is fontos hogy mennyivel több a fogyasztás, és semmi tuning nincs.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
empir3 #12490 üzenetére
Azzal semmi baj hogy kérdezősködöl, erre van a fórum. De tudj különbséget tenni a "kötözködő-viccelödő", és a valóban segíteni akaró user-ek között. Ebben az esetben VaniliásRönk fikázta ki a celeronodat, de ő is csak viccből, és nem azért mondjuk hogy sértegessen. De ő már csak ilyen AMD fan, vagy mifene. Nem szereti az intel-t. Ne is figyelj rá. Először én beszóltam neki, de többiek leállítottak, hogy nem éri meg a fáradságot.
Látod mit tettél VaniliásRönk?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #12488 üzenetére
Ááááhhhhh. Te vagy a bűnös.
Te vagy az aki átmossa az újoncok agyát. Ezzel fölkészítve őket minden veszedelemre ami itt a PH!-n rájuk vár.
gbors: Én mondtam neki ha más nincs akkor valahonnan szerezzen bele bagóért egy P4-et. Nem azt mondtam neki hogy menjen el boltba és vegyen egyet. Hanem 3-4 K-t még megér valahonnan, talán láttam itt a PH!-n is. Mert a celeronnal abszolút nem lehet játszani.
s478 deszkája van. Csoda hogy elindult a gépe. -
empir3
tag
válasz
tzsolesz #12481 üzenetére
Kösz, hogy válaszoltál és tudom hogy a procim miatt adodnak a gondok de mar tervezek beszerezni egy intel pentium 3ghz-s procit! De majd a 1-2 het mulva fogok neki intézkedni mert holnap utazok el! Ja és kösz linket is igaz hogy még nem próbálom
ki de csak érdeklödtem
Szerkesztve: Amúgy te hányas catalystot használsz? Amit a karival adtak vagy töltöttél le?
-
tzsolesz
nagyúr
Egyébként innen töltsd le, miután regisztráltál az oldalra.
-
tzsolesz
nagyúr
Köszi mindkettőtöknek.
Hát azt mondjuk gondoltam, hogy a rendszerkövetelménnyel nem lesz gond.
Láttam róla képeket, és eléggé meglepődtem, picit a crysis-re emlékeztet, mondjuk ez nem csoda hiszen crytech mű ez is. Rossz játék nem lehet ez sem.
Viszont a Far Cry 2 -höz kíváncsi leszek elég lesz-e a mostani konfigurációm, legalább 1024x768--ban közepes beállítások mellett AA nélkül.
empire3: Igen, kb 250Mb, a neve Pro Street 1.1 patch. Most jut eszembe hogy nálad mennyire szaggathat ez a játék, jézusom ha 4870-ed lenne akkor is szaggatna, és nem hiszem hogy a patch segítene rajtad.
Akkora procilimites ez a játék, hogy a celeronod-on szerintem még 640x480-ban is akadni fog, ha mindent kikapcsolsz akkor is. Neked ezzel minimum 1280x1024-ben kellene játszanod, egy jó P4-es prockóval. -
tzsolesz
nagyúr
Estére meglesz a Far Cry első része. Bepótolom ezt a játékot. Ha már jön a 2.-ik rész.
Tapasztalatok?
-
válasz
Blood Mage #12468 üzenetére
valószínűleg nem, bár nem tudom, mid van - egy 350-es FSP kényelmesen elbír a konfigoddal.
a fogyasztások tipikus játék alatti fogyasztások VGA-intenzív esetben - a szőrös fánkkal és a rokonaival biztos ki lehet kicsit többet is csikarni. -
tzsolesz
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
Asziszed nem vettem észre?
Legyőztél, és én ezt nem hagyhatom. Na jó belátom kemény vagy. az én VGA-m nem bírja 850 fölötti ram órajelet sajnos. A procim tudna talán 2.9 Ghz-et de nem tudom mennyit tenne a lantba. 2.8-on 8.4 driverrel vistán 5280 pöttyöm van. szerinted legyőzhetlek?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Steve-0 #12457 üzenetére
a VGA-t nem húztam! Szerinted még 1 GB ram mennyit dobna játékok alatt?
Sok játéknál sokat, de nem mindenhol éreznél különbséget. Crysis-nél biztosan. Meg hát azért kell már a 2Gb RAM egy mai gépbe. A játékok is egyre memóriaigényesebbek,és az alkalmazások is. A Vistát meg sem említettem.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Steve-0 #12455 üzenetére
Ez akkor jó eredmény, ha a VGA-t nem húztad, nekem tuninggal 5280 pont a max., de akkor a proci is 2.8Ghz-en szaladgál. Az alapórajeles eredményem(csak a proci van húzva) kb 4600 pont.
Ja, és a pro street akadásos hibája javítva patch-al, most már egész jó beállításokkal nyomom 1280x1024-ben, és atom stabil 31 fps-em van, nem venném észre hogy nem folyamatos, vagy szaggat.
-
Steve-0
őstag
3DMark 2001: 22295 pont ez jó eredmény?
E2180@2666 MHz + Kingmax SupeRam 1GB DDR400@430Mhz -
Piero89
aktív tag
válasz
tzsolesz #12449 üzenetére
A rendes Grid megizzasztja rendesen a XT-ket, játszottam vele úgy anno hogy csak egy volt benn a gépbe,High beállítások mellett 4X élsímítás mellet 1024-be.Nem igazán volt úgy játszható,de a peccsek sokat segítettek.Igazából a városi pályákkal voltak gondok,és ott is csak néhány helyen,minden ok nélkül csak úgy leesett az fps 6-ra,de haverom HD4850-esével is megtörtént ez nem egyszer
Szóval nyugodtan rakd fel a full verziót,és patcheket,ha lemondasz némi élsímításról meg egy két effektet kikapcsolsz szerintem simán játszható ezzel a karival 1280-ba.
mod: valamelyik játék nálam is szórakozott a media centeres dologgal,de nálam a football manager 2008 csinálta ugyan ezt.
-
tzsolesz
nagyúr
Ja, és még egy kérdés most tőlem:
A grid-nem nekem a DEMo-ja volt fennt, de az valami szörnyű élmény volt. Láthatóan szenvedett a 2600XT-én. Nem tudom van-e valami változás a full játékban. Tehát közepes beállítások mellett 1280x1024-ben élsimítás nélkül lehet-e már játszani vele?
-
empir3
tag
válasz
tzsolesz #12443 üzenetére
Állitólag ez az agp hotfix "megnyomja" a celeron procikot! Öszintén megmondom, hogy én nem értek ahhoz hogy prescott vagy nem. Ezt jó volna elmagyarázni
Amúgy Steve-0 nem biztos hogy a vidókártyával van a gond ha kilép a játék verseny után. Lehet az Windows probléma is szerintem.
-
Steve-0
őstag
race driver gridben a verseny elvégéze után kilép a játék, vki tapasztalt hasonlót?
1.2 patch és a 8.7 catalyst van fennt (agp)! -
-
empir3
tag
válasz
tzsolesz #12441 üzenetére
Hát igen én néztem az AMD oldalán, ott van 3 oszlop: elsőkén tki kell választani a windowst, a másidikba hogy radeon és a 3dikba hogy hd2600, de ott zárójelbe azt irja hogy PCIe-re van driver és az szerintem nem fog találni AGP-re! Amúgy 2gb ramom van, 2.4ghz celeron proci, persze agp alaplap. És ahogy elnézem egy socket478-as proci kellene!
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
empir3 #12440 üzenetére
Nagyobb moncsi, és nagyobb proci az megdobja. Mennyi ramod van? 1 Gb legalább elkél azért.
A 8.8-at leszeded az AMD oldaláról, és maradhat is az míg jól mennek a játékok. A gyárit meg pucold le szépen, mert már az öreg, és volt egy csomó javítás az azt követő driverek-ben, éppen a 2000-es sorozatot is érintően.
Mégvalami, nehogy bemenj egy boltba és vegyél egy P4-es procit, mert azt viszont már nem szabad. Ha használtan tudsz szerválni pár kilóért akkor jó, de többet ne szánj rá 4-5K-nál.
Sokat segítene ha kitöltenéd az adatlapodat. Milyen az alaplapod pontos típusa, proci, ram, vinyó, stb...
Szerkesztve: Amúgy az elöző videókártyámon egy ati 9550-esn 800x600-on jol futtak a játékok csak azaz hogy ezt a kártyát 4 évvel ezelőtt vettem és a mai dolgok nem futnak rajta és azért vettem meg a hd2600xt-t. Valyon az xt nem szereti a 800x600-as felbontást? És a 9550-es pedig azzal müködött optimálisan?Nem mondtam olyat hogy a 2600XT nem szereti a 800x600 felbontást, csak éppen nagy lámaság azon a grafon játszani, pláne meg egy cerka mellett. Azt is nehezen képzelem el, hogy azóta számottevő teljesítmény növekedésed lenne a játékokban.
Egyébként nekem is 9550-em volt ezelőtt, jó kis kari volt az.
-
empir3
tag
válasz
tzsolesz #12439 üzenetére
Tehát a monitor és a proci a hunyó. Kösz, hogy irtál de amúgy visszatérve hogy milyen driver van feltelepitve én azt raktam fel amit vele adtak és egyesek szerint azt nem szabad. Szóval ha volna egy nagyobb monitorom és egy jó procim akkor ezzel a "gyári" driver-el is tökéletesen kellene müködjön, tehát nem kell frissitgetni a drivert. Jól gondolom?
Szerkesztve: Amúgy az elöző videókártyámon egy ati 9550-esn 800x600-on jol futtak a játékok csak azaz hogy ezt a kártyát 4 évvel ezelőtt vettem és a mai dolgok nem futnak rajta és azért vettem meg a hd2600xt-t. Valyon az xt nem szereti a 800x600-as felbontást? És a 9550-es pedig azzal müködött optimálisan?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
empir3 #12438 üzenetére
Figyelj. A hibát az is okozhatja hogy 800x600-ban futnak nálad játékok. Ezt ki kellene próbálnod haverodnál. A másik pedig, 15"-os monitor már végképp nem játékra való. Azért egy 17"-os moncsi már megtenné. A procira visszatérve, így van egy erősen tuningolt pentiummal már lehet létjogosultsága. Sőtt ahogyan azt Fagy53 kollega kifejtette nem is minden játék használ 2 magot. Amelyik meg használja, ott egy kicsit hátrányban leszel az 1 maggal, de játszani azért tudsz normálisan az kétségtelen. A celeron annyira gyenge, hogy everest cpu queen-ben egy slot1-es P3-as 800Mhz-es prockó simán megközelítette nálam. Ez azért érdekes.
-
empir3
tag
válasz
tzsolesz #12437 üzenetére
De ismerek olyant akinek agp-be van egy hd3650-es es csak a procija mas annak egy pentium processzora van és neki jól müködik a kártya igaz hogy nem 15ös monitorja van hanem nagyobb. De egy pentium procival és egy nagyobb monitorral teljes lenne a siker? Amúgy úgy értem a játékokkal kapcsolatban, hogy pl a loading jel elég zavaros. És igy értve a menüben is pl a nyilakat jobbra vagy balra (a carbonban) az sem tiszta!
Szerkesztve: Ja és a Pro Streetben is ezt csinálja! Ezzel a két játékkal probáltam! Nem rég vettem a karit egy 512mb GDDR3-as
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
empir3 #12436 üzenetére
Ad egy: Mérhetetlen CPU limitben szenved az egész rendszered. 800x600-ban egy cerkával nyomod a 2600XT-nek. Iszonyatos....
Melyek ezek a játékok, és hogy érted azt hogy nem jeleníti meg rendesen a szöveget a játékokban? Mert ha a 3D teljesítménnyel nincs gond, akkor ez érdekes szitu.
15"-os moncsi????
5K-ért kapsz 17"-at használtan. Honnan az ötlet hogy ebbe a konfigba 2600XT-ét vettél?
.
Ez körülbelül olyan mint amikor egy Trabantba beleszereltetjük a klímát, meg az elektromos ablakemelőt.Természetesen nem piszkálódásból mondom.
-
empir3
tag
Sziasztok! Én még mindig tökölök a HIS ATi HD2600XT-vel, mert játékokban nem jeleniti meg a szövegeket rendesen! De játék közben 3d-ben nincs semmi gond, de ez a hiba azért zavaró! Amúgy AGP-re van a kari es celeron processzorra
Pl egy pentium 3ghz-s procin jól müködne e? Vagy még a monitor is befojásolhatja nagyba? ( hát igen van egy 15-ös monitorom
és csak 800x600-as felbontást birja úgy hogy ne pillogjon a kép). Ja ésa driver egy 8.43-as amit vele adtak!
-
-
válasz
Blood Mage #12430 üzenetére
HD2600Pro: cca. 40-50W
8800GT: cca. 80-90W -
Piero89
aktív tag
válasz
Blood Mage #12430 üzenetére
Mivel nem kell rá külön tápcsati,ezért 75W-nál nem ehet többet tudomásom szerint.
-
Blood Mage
senior tag
Sziasztok!
Nagyon sűrgős lenne: valaki nem tudja menyit fogyaszt egy HD2600pro egy nV 8800GT-hez mérten?? vagy bármi adat megteszi ami eszetekbe jut!! köszi!
-
Piero89
aktív tag
válasz
tzsolesz #12428 üzenetére
Jah 8800-lett tuningal
Amúgy ötletem sincs hogy miért nem akar összejönni a tuning,főleg a legújabb ATT-t nem értem miért kapok kékhalált az apply után azonnal.
Egy lehetőség maradt, szépen megrántom az egyik kártyát
,jelenleg jobb ötletem nincs.
De hátha erre téved valaki aki tudná orvosolni a problémám -
tzsolesz
nagyúr
válasz
Piero89 #12424 üzenetére
A rivatuner legújabb verziója van fennt? Mert lehet hogy megkellene próbálkoznod más verziókkal is.
Az istennek nem jut eszembe hogy ki tuningolta a 2600 CF-et, de mindjárt megnézem a 3Dmark ranglistán. Ő biztosan tud segíteni.Meg is van: Tombox1986 PH! kedvence kollega ÚR eredménye a következő. 9910 pötty
-
Piero89
aktív tag
Még mindig bénázok a tuningal
az ATT legújabb verziója kékhalált okoz az új beállítások leokézása után azonnal,régebbi verzióba meg nem tudom mind a 2 kártyámat tuningolni.
CCC-be megy a tuning minden,csak játék közben meghal a driver,ha 10hz-et húzok a memón akkor is.Riva tuner-al is próbálkoztam,látja mind a 2 kártyát külön lehetne tuningolni szépen mindkettőt ha a 2.kártya tuningbeállításait elfogadná,mert amikor leokéznám visszarakja alapértékekre a 2-es kártyát.
Valakinek valami ötletemert szeretném kihozni a maximumot a kártyákból
-
Piero89
aktív tag
válasz
tzsolesz #12419 üzenetére
Hát sajnos csak este fele értem rá beüzemelni a játékot,ezért még sok tapasztalatom nincs.
Egyszerűen szépvolt egy kis állítgatósdi a garfikával,és medium helyett most játszható highba is. Fps értékeket játék közben nem néztem de nem tűnik úgy hogy szaggatna, egyszerűen f@sza az egész.
Egyébként első játék a gépemen ami nem megy full grafikán 1024x768-ba. -
tzsolesz
nagyúr
Igen egyébként tudom, hogy torzít 1280x1024-ben, éppen ezért használtam a régi moncsimat is 1280x960-ban, 85 Hz-en. Ez sajna nem tud 85 hz-et, sőtt érdekes módon 75 helyett csak 60hz-et tud egyenlőre, az okát nem tudom.
Ha mindíg a régi monitor beállításait felejti el, akkor nem a VGA a rossz, vagy driver, egyszerűen nem csípik egymást valamilyen okból.
piero89 mi a baj azzal az eredménnyel, szerintem semmi. A game egyébként hogy megy?
-
Piero89
aktív tag
CrossfireX powaaa
Itt egy crysis bencsmark,ami anno kérve lett
Igaz nem hagytam végig, de megjárt egy szép nagy kört a sziget körül.Lehet ítéletet mondani felettem!
(kártyát nem veszek november előtt
most nem érdekel semmilyen HD akármicsoda se
)
-
zoxo
csendes tag
válasz
tzsolesz #12411 üzenetére
Miro A1770F CRT 1280x1024@75Hz - nem csesztetésre, mivel egyéntől is függ, de 75Hz még vibrál CRT-n, minimum 85Hz legyen a szemed épségének érdekében. Ezenfelül CRT-n az 1280x1024 torz, lapított felbontás. A helyes 1280x960pixel. Az arány mindig 1,33 legyen:
1024/768=1,333;
1280/960=1,333;
1280/1024=1,25Nekem is volna egy kérdésem. Winfos Pista 64bit, 2drb 19" CRT (1280x960,85Hz), HD 2600 XT (8.493.0.0 illesztőprogi) - a gond, hogy elejétől fogva a másodlagos monitor beállításait rendszerint elfelejti restart, vagy akár hibernálás után is. Ilyenkor 800x600, 60Hz-el indít. A másodlagos monitorom egy régebbi belinea, cirka 5-6 éves. Próbáltam már újabb drivert is, és ugyanezt csinálta 32bites Vistával is. Próbáltam a kivezetést felcserélni, de akkor is mindig a régi monitor beállításait felejtette el. Lehetséges, hogy mivel korábbi a belinea, nem ismeri fel rendesen a videókari, míg az újabb iiyamát már tudja azonosítani?
-
fagy53
nagyúr
válasz
tzsolesz #12415 üzenetére
Könnyen megtehetném, hogy kikapom a GT-t és visszarakom a PRO-t, de tudom előre az eredményt. Számszerűsítve nem de általában, igen. Nagyon megdöbbentett, amikor 12x10-ben sem vitte AA-val a CoD2-öt! Mást is kellett állítanom, hogy single-ben egyáltalán játszható legyen.
Szeretem ezt a kis kártyát, de félő, hogy 16x10-ben kiábrándulnék belőle. -
-
fagy53
nagyúr
válasz
tzsolesz #12412 üzenetére
Nagyon a pofájára akarsz mászni a 2600XT-nek, hogy ekkora felbontásokon töröd a fejed!
A legtöbb esetben már a 12x10 is sok neki, AA nélkül, mit vársz a 16x12-től?
A 96GT-nek a 16x10 jelenti a maximumot, ennél nagyobb felbontásnál már vissza kell venni a beállításokból, pl AA. -
Piero89
aktív tag
Valami CTX 17" crt-m van 1600x1200 75hz és ami nagyon meglepett hogy beraktam full hd-ba és adott vmi képet de csak 30hz-n frissített és azt is csak függőlegesen vagy hogy
elég durva azért szerintem.
-
tzsolesz
nagyúr
Bocs, de nem fértem bele az időbe.
Van itt egy Belina 17"-os ami viszont tudja az 1600x1200-at, de ezzel meg van valami gyík, mert oldalra nem lehet teljesen kihúzni a képet. Így ott van mindkét széléln kb 6-6 cm fekete rész, és ráadásul így torz a kép is. Kb 30 percig szenvedtem vele, de nem a display beállításokkal van baj. Nem tudom mi a baja.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
fagy53 #12410 üzenetére
Az ezelőtti 17"-os síkképcsöves moncsim tudta az 1600x1200-at. Mondjuk az elég felsőkatos moncsi volt a maga módján.
Nem baj mert ingyé van....
A polgármesterünk kiselejtezte nekem a hivatalban. Én meg jómunkásembere vagyok, így hazavihetem a monstumot, kb 20Kg és olyan batár hogy alig fog beférni na csomagtartómba.
Miro A1770F CRT 1280x1024@75Hz. Olyan képe van mintha új lenne, eldobtam az agyam rajta. A színhűség nagyon ott van, lehet én viszem túlzásba, de nekem szebb mint a Hanns-G TFT 19". Persze nem fogja leváltani.
-
tzsolesz
nagyúr
Nemsokára kapok egy 17"-os CRT-ét, amivel tudom egy kicsit tesztelgetni a VGA-t, 1280x1024 fölötti felbontáson. 1600x1200 alatt nincs emlékem sem most hogy milyen felbontások vannak. De majd
kiderül......
De most nézem hogy valószínű nem támogat ez sem 1280x1024-től nagyobb felbontást.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
modern5 #12407 üzenetére
Vedd ki a karit, és fújkáld ki a belőle a pormacskákat, emrt az a gyanúm, hogy túlmelegszik. Itt egy párunkat már ez megszívatta rendesen, bár nem indult újra, és nem fagyott ki a kép.
Ha ez nem oldja meg a problémát, akkor egy driver reinstall lesz, és ha az sem akkor gari. -
modern5
tag
sziasztok,
sapphire hd2600xt 512 gddr3 AGP-m van. Az utóbbi időben kezdte el azt csinálni hogy folyamatosan (értsd: most is) túráztatja a ventilátorát a kártya (hallom hogy hol bekapcsol hol leáll kb 2 másodperces időközönként).Számos játéknál pedig lefagy a gép és újra indul (érezhetően a komolyabb grafikai megjelenítéseknél).
Van valami ötletetek hogy mi lehet erre a megoldás?
-
robag83
csendes tag
-
robag83
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom: mióta megvan a HD 2600-as videókarim, azóta nem akar lejátszani normálisan wmv videókat semmi. Ha neten nézem, akkor sem jó, ha letöltöm, akkor csak a KMPlayer viszi. Tudtok rá valami megoldást?
Előre is köszi
-
Worm40000
csendes tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy ez most hogy van? A kártya 2600Pro.
Más 1: A PCI-E-s kártyák driverei is döglassúak, vagy ez AGP-s kiváltság?
Más 2: Bekapcsoláskor szépen szétesik a kép, mint amikor a régi geforce-omat kissé túlhúztam a kelleténél. Képem nincs, ha megint csinálja, lefényképezem. Csakhogy DVI kábel hihúz-visszadug, és rögtön jó a kép, továbbá felugrik a VPU Recover ablaka, hogy újraindította. Ez mitől lehet?
Apropó DVI kábel, amint bedugom, az M1 képe szép csíkos lesz az összes TVn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Ford topik
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest