- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Socket AM4
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
Sziasztok!
Van egy lapim, HP 8510p, és van benne egy videókártya, ami nem meglepő módon Ati mobility radeon 2600 HD.
Ezzel nincs is semmi gond, Bioshock jobban futott rajta, mint az asztali gépemen (gef 6600GT).
Viszont most elö akartam venni pár régi proggit, mint pl Worms Armageddon, vagy Doom95, és elég hüjén müködnek. Átváltanak grafikus üzemmódba, de tök fekete a képernyö, és a bal felsö sarokban, úgy kb 100 x 200as területen lesz egy monochrome, vagy igen színszegény rész, ahol látszólag fut a játék. Persze élvezni nem lehet, mert annyira ocsmány.
Itt egy kép a doomról.
Az a kék sáv felül ide-oda ugrál fent, balra, jobbra, balra, jobbra.Találkoztatok már ilyennel? Mi a megoldás?
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Ti biztos több tapasztalattal rendelkeztek mint én. Szeretnék egy VGA-t venni, keret rá max 7-8ezer. Kérdésem, hogy ajánljátok-e ezt a karit (mondjuk a Pro-t 7-ért), vagy inkább nézek HD3xxx/4xxx kategóriában krátyát?
Fél füllel hallottam olyat, hogy ezek a kártyák egyes játékoknál kifagytak, mert valami hibás bennük, ez mennyire igaz?Köszi!
-
-
válasz
VaniliásRönk #13491 üzenetére
95%, hogy ez meg fogja oldani
-
modern
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #13491 üzenetére
nyilván nem a frigóra
-
modern
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #13489 üzenetére
-
modern
aktív tag
üdv.
gond van a vga-mal(legalábbis szerintem azzal..
). és gondoltam hátha itt tudna segíteni vki,
Sapphire radeon 2600xt-m van
(pci-e, 256mb ddr3)És lényegében az a gond h:
Elkezek jáccani akármilyen játékkal és kb 20perc utána(bár mostanában már hamarabb) olyan mintha kikapcsolna(vagy újraindulna) a monitor és kb 1-2percig se kép se hang, és utána visszajön majd rá 2percre kb kilép a játékból.És rohadt idegesítő tud lenni.
Vkinek vmi ötlete?
am a legújabb driver van fent hozzáMost lett újratelepítve a gép, de még az előző windowson is csinálta..(win xp sp3)
-
Norbi14
senior tag
válasz
VaniliásRönk #13481 üzenetére
Most vga kábellel van összekötve a monitor és így jó, szeintem megtört a kábel v valami, veszek újat és meglátjuk h dvi-n is megy-e rendesen.
-
Chaser
legenda
Tudtok mondani AC S1-gyel idle és load hőfokot? Kíváncsi vagyok valamire.
-
Ronin83
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #13466 üzenetére
Először is, sok köszönet mindenkinek, aki válaszolt.
MIUTÁN vettem egy új tápot (FSP 400W), húztam egy új rendszert és majdnem kivágtam az egészet a francba, tök véletlenül vmi hibaüzenettel a gugliban próbálkozva találtam meg az ATI Hotfixet (honnan gondoltam, hogy a pakkban lévő CD elég lesz...?), úgyhogy pár órával később már rendben volt a dolog... és valszeg ÖSSZESEN csak ennyi kellett volna...
Na igen, per pill a memória a (nagyon) szűk keresztmetszet, de egyszerre nem fért bele a büdzsébe (pláne így karácsony előtt), viszont az lesz a következő. Az OC tippeket köszi, megfogadom.
-
Killer man
tag
válasz
VaniliásRönk #13479 üzenetére
Ok, megpróbálom az olajozást, csak az a bosszantó, hogy még 1 éves sincs.
-
Norbi14
senior tag
válasz
VaniliásRönk #13477 üzenetére
Nah az van most, h a kari kilett próbálva másik gépen, működött, kérem kölcsön karit működött a gép, visszaraktam az enyémet azzal nem jó! Aztán kilett próbálva a gép másik táppal, vinyóval, XP, Vista, de nem volt jó....aztán másik monitorral és működik... másik gépen meg jól megy a monitorom, de nálam nem....nem értem h akkor mifasz van
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Killer man #13478 üzenetére
Nekem VF900 van rajta, annó még jónak számított, meg sikerült akciós áron hozzájutni
, de ma már igencsak drága, az árához képest pedig egy 0.
Egy Accelero S1 Turbo Modullal 6-7k-ból megvan, és azt átmentheted a köv. VGA-ra is.
Azért megpróbálhatod megolajozni a gyári hűtő csapágyazását is, jó az ha működik rendesen, pláne később eladásnál. -
Killer man
tag
Nekem mostanában a gép bekapcsolásakor nem indul el a hűtő, csak ha kézzel megpiszkálom, pedig nem piszkosak a lapátok. Szétszedni nem akarom feleslegesen, de ha muszáj vennék rá egy profibb hűtőt. Tud valaki ajánlani vmilyen bevállt típust?
-
Norbi14
senior tag
válasz
elfelejtette #13474 üzenetére
Nem a hűtő leszedése után halt meg, hanem most kitakarítottam hátha azért nem ment....
VaniliásRönk: Már XP-t is újra telepítettem semmi.... néha elindul a gép, nagyon ritkán, de ha kimegy képernyőkímőlőre utána nem tud vissza váltani, és ha elindítok egy játékot akkor is lehal
-
Norbi14
senior tag
Hali
Úgynézki meghalt a Sapphire 2600XT-mamikor bekapcsolom a gépet és eljut a login képernyőig kikapcsol a monitor, és olyan mintha próblna bekapcsolni de csak villog....
az ugye nem jár garancia vesztéssel mert leszedtem a hűtőt kipucolni? -
grunge
addikt
válasz
VaniliásRönk #13471 üzenetére
jogos
az elözö részekböl kiindulva ez jo kis hátralépés...san andreas is elfutkározott azért a gef3-on is
-
grunge
addikt
gta 4-et megnézte valaki? olvastam h ati-n nem szeret egyelöre futkározni...
-
empir3
tag
Sziasztok! Kellene segitsek egy osztálytársamnak hogy kellene aktiválni a windowst de csak safe mode-ba engedi belépni. És safe mode-ba hogyan kell windowsot aktiválni?
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Ronin83 #13465 üzenetére
A legfrissebb AGP Hotfix ("edísön") driver van fent?
Az a 400W-os táp mégis milyen? Ha valami Trust, Codegen, Mercury, stb., akkor adtál egy pofont a sz@rnak, a kártya ~50W-os fogyasztása egy normális 300W-os tápnak sem tud gondot okozni. Ha nem valami FSP, Chieftec, stb., akkor cseréld vissza ha még 3 napon belül vagy.
512MB RAM és egy alapon hajtott 2800+ édeskevés a kártyához... és nem "kihajtásra" gondolok.
Ha azt akarod, hogy legyen némi értelme a vásárlásnak, akkor pakolj a gépbe még 512-1024MB RAM-ot (használtan 2-4k-ból megúszod), állítsd szinkronba az FSB-vel, és kezd el húzni a cuccot. A CPU-nak adhatsz 1.7-1.75V-ot, attól még nem lesz baja, csak ne melegedjen 60-65°C fölé. 2200-2300MHz-re simán jó vagy egy átlagos hűtővel is. -
Ronin83
csendes tag
Sziasztok!
Valaki, kérem, segítsen rajtam! A napokban vettem egy AGP-s 2600 Pro-t. Kicsit öreg már a config, de nem hittem, hogy baj lehet belőle. ABIT AN7 alap, 2800+-os Sempron proci, fél gig memória.
A bevásárlást megfejeltem egy 400W-os táppal, írták rá, hogy anélkül nem nagyon fog szólni, de csak 1 vinyó van benne+az egyik optikait is kihúztam, biztos, ami biztos.
Hát így se szólt semmit. Aquamark, 3dmark mindkettő valami 3d hibát észlel, a 3d mark kereken megmondja, hogy nem talál 3d vezérlőt.
Valami kevés, software, vagy én vagyok a hülye?Előre is nagyon köszönöm!
-
andris21
tag
válasz
VaniliásRönk #13455 üzenetére
sajna igy is ugyanaz az eredmény. de az EnvyNG legalább müködött.
-
andris21
tag
válasz
VaniliásRönk #13461 üzenetére
időtlen időkig vitatkozhatnánk itt. én is többnyire windowst használok, de örülök, hogy legalább van valami más alternativa. nem jó, hogy monopol helyzetben van a microsoft. a linux a kis geek beütés miatt van, meg hogy nehogymá csak windows legyen. néha kell egy kicsit hekkelni is
csak nincs rá (elég) időm. amúgy eddig az összes gépemen sikerült mindent hardvert beállitani linux alatt is, csak ez az AGPs 2600XT ilyen elb.szott kártya...
"ráadásul a felhasználói jellemzően geek népségek, nem igazán érdemes rá vírust írni, vagy bármi más módon támadni." ez a lényeg
"mert maguk a fejlesztők és a felhasználóik azok, akik foggal-körömmel ragaszkodnak a régi "jól bevált" modellhez, ... ..., az ópenszósz "közösség" soha, már megszokták hogy széllel szembe pisálnak." ez a másik lényeg. illetve mégsem, ha pár éve valaki azt mondja, hogy a debian "nextnextnext" fog települni, kiröhögöm, márpedig az ubuntu ezt csinálja ahogy mondtad. annó 2 hétbe tellt mire egy rendes kernelt forditottam debian alá
szóval nekem 3 okból van linux is a gépemen:
1) hogy kiélhessem geek hajlamaimat
2) backup, ha besz.rik a windows
3) filmet nézni jobban szerettem ott (amig volt VGA driver)
jobb lesz ha befejezzük, amig ki nem vágnak innen. amúgy nagyon jól tudom én is a határait a linuxnak, csak az a kinyilatkoztatás nem tetszett -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
andris21 #13460 üzenetére
1. A Linux gyakorlatilag nem is OS, csak egy kernel, egy rakás GPL-es 3rd party appal nyakonöntve, ugyanakkor M$ Windowsra nagyságrendekkel több ingyenes programot tölthetsz le. (pl. Linuxra egy normális audio player sincs)
2. Mivel a Linux piaci részesedése statisztikai hibahatár alatt van, ráadásul a felhasználói jellemzően geek népségek, nem igazán érdemes rá vírust írni, vagy bármi más módon támadni. Ugyanakkor XP alatt sem volna muszáj mindenkinek rendszergazda jogosultsággal garázdálkodnia. (Más kérdés, hogy ezt szoktuk meg, ez kényelmes, az OS nem rinyál meg sudo-ztat félpercenként.)
3. A Vista gyengén sikerült, akárcsak a Windows 2000, majd nézd meg a 7-est.
4. Fürtözött rendszereken nem működik rendesen a Windows, sima szerveken igencsak elterjedt, pláne ha nem valami csóringer webhosting vállalatról van szó.
5. Arról beszélhetnénk, hogy melyik OS mit nem tud. Pl. a Linux egy évtizeden keresztül cseszett támogatni az ACPI-t, és hosszú éveken keresztül az sem volt alap, hogy beleforgatták a SATA (SCSI) támogatást a kernelbe. A Grub képtelen normálisan azonosítani a háttértárakat, ha megcseréled őket jobb ha rögtön LiveCD-ről bootolsz. Hogy arról ne is beszéljek, hogy floppy meghajtó nélkül bizonyos konfigokon el sem indul a kernel (mára odáig fajult a dolog, hogy egyik nagy disztró sem bootol a gépemen), a hiba már több mint egy évvel ezelőtt jelentkezett, de mind a mai napig nem foglalkoztak vele. Gondolom szükségük van egy "more detailed bug reportra".
Stb.
6. A Linux is fejlődik, pl. kedvenc Uborkánk ha jól rémlik szintén nem kérdez semmit, csak települ.
7. Célhardware-eken pusztán azért fut Linux, mert bárki szabadon belekontárkodhat.
8. Válaszolok is a saját kérdésemre, a Linux soha nem lesz egy összeszedett egységes egész, mert maguk a fejlesztők és a felhasználóik azok, akik foggal-körömmel ragaszkodnak a régi "jól bevált" modellhez, ha szükséges a M$ át fog alakulni, az ópenszósz "közösség" soha, már megszokták hogy széllel szembe pisálnak.
9. Ez nem egy Linux topik, ha nem tetszik amit írok, nem kell elolvasni. Erre barátságosabbak a népek.
-
andris21
tag
válasz
VaniliásRönk #13459 üzenetére
azért ilyet kijelenteni erős! attól eltekintve, hogy a linux ingyen van és a micro$oft PÉNZT kér azért, hogy legyen egy oprendszer a gépeden, ami semmit sem tud, csak VEHETSZ rá új programokat, nem összevethető a kettő.
pl megbizhatóság terén, pl biztonság terén. mutass egy akármilyen alkalmazást ami n kilences rendelkezésreállást kell hogy produkáljon és windows megy rajta.
a vista meg egyenesen nevetséges. arról ne is beszéljünk, hogy a windows sokáig non-preemtive kernelt használt(95,98,me). de sorolhatnám reggelig ezeket. még annyit hogy a windowsnál a 2003nál jött be hogy választhatsz hogy milyen komponenseket telepitesz, addig a linuxban ez a kezdetektől fogva igy volt. XP pl mindent felhány a gépedre amit találsz, attól függetlenül, hogy az életben nem lesz pl tartományba léptetve a gép, stb.ps: nézd meg milyen oprendszer fut a hálózati célhardvereken(pl tüzfal). hát nem windows kernel az biztos.
peace.
ezt "nem tudom mikor lesz belőle profi OS"re reagáltam. szerintem maradjunk a konstruktiv vitánál az eredeti témában, azaz sikerült valakinek AGPs 2600XTt 3Dre birni linuxon? -
eziskamu
addikt
válasz
VaniliásRönk #13457 üzenetére
Azért röhely, hogy az Ubuntu még mindig nem kezeli kapásból. Februárban vettem a pro-mat hogy kihajthassam az új moncsimat , de már akkor se volt ez valami eget rengető újdonság.
-
andris21
tag
válasz
VaniliásRönk #13455 üzenetére
igen úgy megy, ha az mplayernek X11 video outot állitok, de úgy sincs 3D gyorsitás, és lassú!
mi az EnvyNG?
-
andris21
tag
próbálkozott valaki linux alatt 2600XTvel?
nekem latest ubuntuval nem megy. sehogysem tudtam megoldani a 3D gyorsitást. a driverrel amit az ubuntu fel akar tenni fehér képernyő lesz a vége, vagy el sem indul az X. amit leszedtem az ATI oldaláról drivert azzal soha nem indult el az X. igy elég gáz, mivel egy filmet sem birok lejátszani 3d gyorsitás nélkül.
AGPs kártyám van amúgy. -
Zadia
senior tag
Hali mindenkinek.
Nekem annyira bevált a 2600XT-m az X1650Pro után,hogy a fiam gépébe is ilyet vettem.
Igaz a GDDR4-es memóval szerelt változatot szerettem volna,de nem találtam.(megfelelő áron) -
AMD Power
titán
Medium grafikán 1024*768 (DX10) elég jól ment a Far Cry 2.
Nem hittem volna.
-
hfrankee
senior tag
válasz
VaniliásRönk #13434 üzenetére
OK!
Ő egy PH! tag
Akkor irok neki egy privátot..
thx -
hfrankee
senior tag
válasz
VaniliásRönk #13434 üzenetére
Ez a bolt neve?!
-
empir3
tag
Túlmelegedéstől a gép indulhat-e újra? (ezt most nem a vga-ra értem, pl proci?)
-
hfrankee
senior tag
válasz
barnam_ #13425 üzenetére
Te még nem láttál akkora rongy házat amiből én ezt kiszedtem!!!
Qrva sokszor cseréltem már mindenféle hardvert,de ettől megőrültem!Még a kezemet is szétvágta,bevolt az alaplap és a ház hátulja közé szorulva a vga!Szóval ha vmi szervizbe elviszem tudnak rá heggeszteni egy másikat?!
Kösz -
-
hfrankee
senior tag
Hello!
Egy kis segitségre lenne szükségem!
Egy HIS 2600XTről kártyacsere közben letört azt hiszem egy kondenzátor!Az alábbi képen bejelöltem!
Kérdésem az hogy lehet e vagy érdemes javitani?!
Köszönöm
ez az! -
McBJani
tag
Helló mindenkinek!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Ha letesztelem ezen az oldalon:
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
, hogy elég-e a gépem egy játékhoz, akkor mindig ezt írja ki:
Video Card Driver Version (DirectX)
Your driver version number is: 6.14.10.6715
(EZ NEM A VIDEÓKÁRTYA DRIVERE)
, honnan tudnám letölteni a legújjabb verziót?
Videókártyám: AGP Sapphire 2600XT
Köszi!
Üdv.:McBJani -
empir3
tag
Megoldodott a probléma a 8.9-es catalystal
Köszönöm segitségeiteket, de azért még jöhet az új proci
Amúgy az agp hotfix 8.9 nem tartalmazza a HDMI audio drivert és azt kötelezőe telepiteni? Mert az eszközkezelőben egyéb eszköznek észleli.
-
barnam_
nagyúr
válasz
empir3 #13416 üzenetére
Az valami PC Chips alaplap gugli szerint, elvileg támogatja a HT-s 800 MHz fsfb-s procikat is, úgyhogy fel kellene ismernie a procit.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
empir3 #13414 üzenetére
Na most akkor meg van a BIOS könyve?
Mond már az alaplap nevét lécci.
A HT egy Intel technológia, aminek tömören az a lényege, hogy több szálra bontja a feladatokat a processzor magjában. Ez kb 15%-os gyorsulást is hozhat, de alkalmazás válogatja. Szerintem játékoknál jól jön. Ez egyébként csak pentium processzorokban található meg, ott sem mindegyikben. Jah, és nem csak XP-én működik.
-
empir3
tag
Amúgy mire jó a hyper treading function, ezt irja a BIOS könyvében, mint funkció és azt irja, hogy xp alatt futtattható csak.
-
empir3
tag
m952-es chipsettel rendelkezik. Azonba telepitem újra a rendszert és akkor új drivert teszek fel nem az gyárit amit vele adtak és majd kiderül, hogy miként alakul a dolog.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
VIPowER #13409 üzenetére
De, az minden bizonnyal prescott, a lapja meg csak northwood-ot támogat.
Empire3: Az isten szerelmére, az nem a proci hibája, ha a kép nem jó, hanem a VGA-é. Én már még azt is eltudom képzelni, hogy az alaplapod nem is támogat 8x AGP-ét, csak 4x -est.
A másik az, hogy az AGP-és verzióra tudomásom szerint még tápcsati is kell. Az rá van dugva?Hogy segíteni tudjunk tedd meg a következő lépést:
Töltsd le az Everest Ultimate Edition-t
Ezzel megtudod nézni majd az infókat amikre nekünk szükségünk van. (alaplap tipusa, AGP foglalat tipusa, processzor támogatási lista stb...)
-
empir3
tag
válasz
barnam_ #13407 üzenetére
Egyesek szerint a procival megoldható a probléma és egy új driverrel. De én úgy gondoltam, hogy mikor az új proci belekerül akkor egyből egy winreinstall és a legujabb driver. De hogy érted, hogy milyen alaplapom van?
Márka? Mertha igen akkor nem tudom a választ.
Amúgy socket 478-as proci jár bele!
-
barnam_
nagyúr
válasz
empir3 #13406 üzenetére
Azt továbbra se tudom milyen alaplapod van, de arra emlékszek hogy párszor leírtam hogy erősebb procival nem fog megszűnni a probléma... és lám
Szerintem egy win reinstall nem ártana.
Igen, az alaplapon kellene frissíteni a bios-t, úgy lehet hogy felismerné a procit. De ha nem tudom milyen alaplapod van, nem tudom megmondani hogy jó lenne-e. -
empir3
tag
válasz
barnam_ #13405 üzenetére
Szóval van nekem egy HIS Ati Radeon hd2600xt AGP-s kártyám 512mb GDD3-as és van egy celeron, 2.4-es procim. Olyan hibák vannak a játékokban, hogy pl carbonba vannak a kicsi nyilak, a loading jelek meg ilyesmik amelyeket zavarosan mutat. Az ilyen kicsi mozog dolgokat zavarosan mutat és pl az Alfa Romeonak a benzin tartáj is zavaros. Mint mikor elveszik az adást a tv-ből olyan zavaros. Állitolag egy eerosebb procival megoldható a probléma. Csak aza az hogy az előbb mlitett probléma lépett fel. Amúgy a BIOS frissitést mire értetted? Új BIOS-t kellene rakin vagy mi? Vm javaslat mindehez?
Már augusztus óta hogy ezzel a problémával küszködök és azóta nem isjátszottam semmit kivéve a szomszédba egy kicsit
-
empir3
tag
Sziasztok! Nekem még mindig ugyan az a probléma áll fennt amit még emlitettem volt kb 1 hónapja. Gondolom emlékeztek
Na hoztak egy 2.8 ghz-s pentium 533-as 1 mb cahce-val rendelkező procit és beleraktuk, hogy ezzel hátha a videokártya megfelelően fog működni, de az a helyzet, hogy mikor beleraktuk az új procit nem indult a gép, vagyis indult bekapcsolt de se kép se hang meg a biosba se lehetett belépni. Jumpereltük is de úgy sem sikerült. Majd visszaraktuk a régit és akkor azzal már ment is a gép de a BIOS-t újra bekellett állitani és ott a CPU beállitásoknál az első parancsnál lehet váltosztatni hogy locked vagy unlocked, de nem engedte ezt a változtatást
Vajon ez lenne a hunyó? Amúgy aki hozta ezt a procit azt mondta, hogy ki volt próbálva.
-
grunge
addikt
válasz
barnam_ #13396 üzenetére
anniyt biztos. hmm nekem vmi piros nyákos kéne..folyton ezek a szinek
néztem asus-t, annak egész joa hütöje és még viszonylag olcso is. belemerülök majd néhány tesztbe és akkor gondolkodoba esem h mi legyen...amugy miylen felbontásokban használod ha szabad kérdeznem? én 1680*1050-re pályázom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Renault, Dacia topik
- Sorozatok
- Futás, futópályák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- További aktív témák...
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asrock Phantom Gaming OC - RX7900XT 20GB /Garanciális! - Újszerű/
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest