Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Ment PÜ.
Talán szaggat a GTA4 konzolon?
Mi lesz PC-én? Pedig emlékeim szerint nem szoktak túl gépigényesek lenni a GTA-k. A San Andreas szépen megy a 9550-en is, egy 3Ghz-es cerka-val, és 1Gb DDR RAM-al megtámogatva, mondjuk érdekes hogy ezt a 2600XT-ről nem tudom elmondani.
-
válasz
tzsolesz #12692 üzenetére
feltétlen rakd ki a logoutra, szerintem!
Aggregátor: 1et értek, akinek jelen pillanatban egyik játék sem fáj iszonyúan az aktuális VGA-jával, annak érdemesebb megvárni a november környékét. a GTA4-re én is kíváncsi leszek - különösen annak tükrében, hogy a konzolok hogy szenvednek vele...
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
fagy53 #12696 üzenetére
Huhh, sokszor megkergeti a 9600GT-ét is, nem semmi, és 18K induló ára van.
Az ATI büntet de rendesen. A 2008-as év az övé, de egykönnyen nem fog meghátrálni 2009-ben sem az az érzésem. Az 5000-es széria ugyan már lehet nem fog ekkora előrelépést hozni szerintem.
A 3000-es széria meg rossz helyen volt rossz időben - mondják a szakik.
De egyre csökken a hátránya a hasonló árkategóriában lévő GeForce-okkal szemben. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #12693 üzenetére
Majd ha lemegy 10K-ra az ára. megint nem akarom elszúrni a vásárt. Mondjuk ez nem 24K, hanem csak 18K, de akkor is.
Egyébként jó kis kari. Az a baj egyébként hogy most nincs kessem cserélni, meg az az igazság, hogy életem következő karija, nem biztos hogy alsó kategóriás lesz. Meg fogok kísérelni egy 4850-est karácsony környékén. Mindenesetre, már holnap a kezemben lesz egy szép Asus 4850, mivel havernak összeraktam egy gépet PCX-en, és holnap jön meg. Na majd az szép lesz, csinálok róla egy csomó fotót.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az útód: [link]
Szerintem hamar cserélni fogok.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
fagy53 #12691 üzenetére
Nem úgy megy az.
Két napig szarakodtam ezzel a kis semmiséggel, mert végül is az.
De érdekes azért, hogy az E4500 az E1200-hoz képest még gyorsít a kis 2600XT-én, ezek szerint mégsem olyan gyenge kari, hogy ne látszódjon meg két Core 2 Duo teljesítménybeli különbsége, ami végül is nem lett annyira durva.
Lehet kirakom logout-ra, az lesz a címe, hogy kommentár nélkül. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
fagy53 #12689 üzenetére
Akkor jó, majd holnap meg is csinálom.
Ja, vazze , most van itt egy csomó adat, de még nem jöttem rá hogyan is vigyem fel exel-be, hogy az majd a végén szemléltethető is legyen.
Végül is van 5 játék 3 felbontásban, 2 procival tesztelve, mindegyik alapon is tuningolva is. Van négy cpu Queen eredmény, és 4 3DMark06 eredmény. Ez nem lenne sok, csak gondolkozok közben hogyan is essek neki.
De ez már csak holnap.
Annyit megsúgok, hogy a Crysis, World in Conflict, és a Pro Street-nél már nem volt elég alapon az E1200 a 2600XT kihajtásához, viszont tuningolva megbírkózott a feladatokkal.
A COD4, és a Call Of Juarez-nél ha nem kapcsolok fraps-ot, észre sem vettem volna hogy melyik proci van benne, és hogy tuningolva van-e. Na ez érdekes. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
fagy53 #12687 üzenetére
Azt sajnos már nem tudom, mert összeraktam a két gépet. Teljesen végeztem az E1200-al.
Sőt végeztem a E4500-al is. Már csak két 3DMark06-ot kell csinálnom ezzel is, alapon, és tuningolva is. Csináltam Everest CPU Qeen-t alapon és tuningolva is, az nem jó?Az a baj, hogy hiába csinálom meg a ,ásik gépben a SuprPi 1M-et, az nem lesz összehasonlítás tárgya, mert még a chipset sem azonos.
-
fagy53
nagyúr
válasz
tzsolesz #12686 üzenetére
Remek, én meg megnéztem a Bioshock-ot hasonló feltételekkel mint az előzőeket, játszható, de 20-25 FPS között mozog, ez keményebb helyzetekben kevés.
De a minden maxon jegyében készült, 1680x1050 felbontásban tesztelt játékdemóban, így is remekült helytállt az XT.
Nem hittem volna!
Lazításképpen meg tudnád nézni, hogy mennyi SuperPi 1M eredményt kapsz a két procinál azon az órajelen ahol már nincs CPU limit? -
medium84
aktív tag
válasz
barnam_ #12682 üzenetére
Nem poénból kérdeztem. Az ATI Radeon HD Series féle DVI-HDMI átalakítóra gyúrok, ergó, csak olyan kártyát akarok venni, amihez adnak. Mivel a kedves boltosok nem hajlandók kibontani az origi csomagokat, fejből meg nem tudják, nem nagyon volt más választásom.
De ha tudsz jobbat hallgatlak. -
medium84
aktív tag
Az lenne a kérdésem hogy kapott-e valaki a kártyája mellé DVI-HDMI átalakítót? Ha igen milyen típusú volt?
-
fagy53
nagyúr
válasz
tzsolesz #12677 üzenetére
Én meg megnéztem hogyan birkózik meg a 1680x1050 felbontással az XT 850/900-as órajelen. XP-n nézve pl a CoD4 remekül megy, persze az élsimi kikap, átlagosan 35 FPS körül jól játszhatóan megy, annak ellenére, hogy a vmem használat 450MB!!.
Le a kalappal!
A GRiD helyzete már nem ilyen rózsás, itt is kikap az élsimi, minden szintén maxon, de az FPS csak 19-20 körül, ami édeskevés a játékhoz.
A Lost Planet demója nem tudja ezt a felbontást de 1280x980-on hasonló beállításokkal mint az előzőeknél 22 FPS-t sikerült a bench-csel összehozni, a játékban hasonló a tempó, még játszható.
A proci 2.56GHz-en ment, E2160. -
tzsolesz
nagyúr
Aham értem. Na majd meglátom. Bírja a kis szaros.
Most lőttem be 8x325 -re, az pont 2.6ghz. Nem sokára neki is állok most már az E1200-ast nyomatni. Már azzal megy a gépem.
Egyelőre tetszik.
Na jó vistán nem megy, így kihagyom a tesztből. Marad 5 játék, elég az. Pedig jó lett volna.
-
tzsolesz
nagyúr
Fagy53! A MOHA demóját hogyan tudtad telepíteni? 1 óra hosszája próbálom, de nem sikerült. Vistára fel kell hogy menjen? Mert kilép telepítéskor.
-
-
lajafix
addikt
válasz
fagy53 #12665 üzenetére
tudom hogy onnan indult és ott is arról van szó, hogy a 2600XThez milyen proci optimális, azaz hogy leghatékonyabb a teljes rendszer amikor a kényszerfeltétel a 2600XT használata.
Te is csak arra fogsz az eredményekből választ kapni, hogy a mai játékok a 2600XT mellé milyen procit igényelnek. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
fagy53 #12667 üzenetére
Ez majd kiderül, ma már a teszt 1/4-vel megvagyok, mivel ma más dolgom is volt.
E4500 2.6Ghz-en.
Azért annyit állítottam be, mert nem tudom mennyire képes az E1200 az Asus P5K SE-ben, az Abit-ban ami nForce chipset-es, abban gond nélkül viszi a 2.4-et. De ezt is csak úgy hülyeségből lőttem be, aztán úgy hagytam, szerintem még abban is menne jóval többet.
gbors: Ugye milyen érdkes?
De nem is szaggat.
Ja, és a COD4-et még egyszer le kell tesztelnem, legalább is a 800x600, meg az 1024x768-asat. Mind a kettőnél a max fps 257 lett, ami érthetetlen. Ja még mondjuk a MOHA-t sem teszteltem, most jött le, én meg má fáradt vagyok.
COD4
min max avg
800x600 68 257 119
1024x768 65 257 102
1280x1024 33 152 78 -
fagy53
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
fagy53 #12665 üzenetére
A legérdekesebb az E1200 alapórajelen lesz. Kíváncsi vagyok arra, hogy az emberek 95%-a aki nem tuningol, azoknak hogyan is mennek game-k, az E4500 alapórajeléhez képest. A tuning az megint más tészta, mert a két proci kicsit eltér egymástól, de nem hiszem, hogy azonos órajelen sok lenne majd a különbség.
-
lajafix
addikt
válasz
fagy53 #12661 üzenetére
"Pont az a lényeg, hogy egy 2600XT alatt mennyi a különbség a procik között. Tehát e-mellé a VGA mellé elég-e már egy E1200, vagy nyerhetünk még valamit egy E4500-al."
épphogy a VGA is lényeges, az a kérdés most, hogy a topik címadó kártyájához milyen proci elég? Merthogy "egyensúlytalan" rendszert nem érdemes építeni, mert "mert nem mindenki E8xxx-el vagy Quad-dal indít....! "Azaz melyik porcesszorral optimálisabb, gazdaságosabb a 2600XT?
-
fagy53
nagyúr
válasz
tzsolesz #12662 üzenetére
Meg fogsz ezzel szenvedni, már látom, de megéri, mert ezt az összehasonlítást még nem láttam pedig fontos, mert nem mindenki E8xxx-el vagy Quad-dal indít....!
A MOHA-t nem kértem, csak ajánlottam, de meglátod egyike a legjobb CPU teszteknek.
Ha sikerül a főhadiszállásba bejutnod, tűzharcba keveredsz, akkor meglátod igazam volt. A repülőből való kiugrásnál ha lefagy a géped, az nem a progi hibája, hanem kiderül a konfig gyenge pontja.
A Fraps sajnos nem látszik méréskor, de az ATT szerencsére emlékeim szerint igen, így nyomon tudod követni a változásokat. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
fagy53 #12661 üzenetére
Közben már elindítottam a letöltést, de köszi.
Ja, és a pro street-nél van egy kis bibi, mióta felraktam a patch-ot, azóta minden beállítással 30 fps, ezt a procilimitre fogtam eddig. De most hogy feltoltam a procit, maradt minden 30fps. de úgy 30 fps, hogy meg sem mozdul a számláló. Nem szaggat az tuti, de ezt valami fps limittel vagy hogy a fenébe érték el. Úgy hogy újra kell raknom, azt is. A bioshock helyére pedig berakom a medal of honor-t, ahogy kérted, mivel valahogy nem szuperál már rendesen szegényke (kilép játék közben
), érdekes eddig ment.
-
fagy53
nagyúr
válasz
tzsolesz #12659 üzenetére
lajafix: kinek a papné, kinek a lánya!
Szerintem itt a procik összehasonlítása, közelebbről annak a kérdésnek a megválaszolása a cél, hogy az 512kB cache elég-e a játékokhoz, illetve a különbség a közte és a kétszer akkora társa között. A VGA gyakorlatilag lényegtelen, de jelen esetben remekül illik a 2600XT a versenyzőkhöz.
4850-el is ki lehetne próbálni, a fontos, hogy ne legyen VGA limit. Ezért írtam én is, hogy a nagyobb felbontások ebből a szempontból érdektelenek, meghamisítják a mérést. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
fagy53 #12657 üzenetére
Természetesen a FRAPS benchmarkjával nyomatom, már el is kezdtem. Előre bocsátom hogy az NFS az E4500-al alapórajelen mind a három felbontáson 30, 31, 30.5.
Ezt a MOH Airnborne-t honnan tudnám letölteni (demóját persze).
Egyébként ezt csak (world táblázat) csak azért csináltam hogy feljegyezzem az értékeket külön is, tehát kinyomtattam. Az eredmények egyébként majd be lesznek szerkesztve exelbe diagrammokkal együtt.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
dzsambo #12656 üzenetére
.NET keretrendszer 2.0 fent van a gépen? Az kell a rendes drivernek a CCC elindítására.
Innen ingyenesen letöltheted: [link]Progi amit küldtem tesztelésre, az meddig ment? Ha megy kb fél órát, akkor már látható, hogy nem a vidkarival van a gond és a proci sem melegszik túl. Onnan már szoftveres probléma lesz, lehet egy friss windows jót tenne a dolgoknak.
-
fagy53
nagyúr
válasz
tzsolesz #12654 üzenetére
Üdv!
Nagyon mohó vagyok, már kerestem az értékeket!
Exelben jobb lett volna, mert diagrammokat is tehettél volna fel, de ez is jó lesz.
- Hiányzik az átlagérték, ezért Fraps-szal kellene csinálnod a teszteket, mert ott három adatot kapsz meg egyszerre: min, max,Avg.
- A Crysis CPU tesztjét használd, az erre jó.
- A nagyobb felbontásokat akár el is hagyhatod, mert a két proci összehasonlítása a cél, és nem a VGA teljesítménye.
- Az NFSPS CPU gyilkos, de a MOH Airnborne még rajta is túltesz, szedd le a demóját, megéri. Az Orthos-szal OK. volt a gép és a MOHA mindig ugyanott, kiugrás a rep.gépből, hazavágta rögtön a rendszeremet. Azóta is ez a végső teszt nálam.
Most állítottam a gépemen és ez az egyetlen játék, ahol játék közben egy bizonyos helyen látni lehet a CPU gyengeségét. Amikor az NFSPS simán rángásmentesen ment, a MOHA főhadiszállásán a korábbi 40 FPS-ről 10-13 FPS-re esett le a tempó. Melegen ajánlom ezt a demót, mert szinte a CPU tesztjére fejlesztették ki. -
dzsambo
tag
válasz
CPT.Pirk #12647 üzenetére
A mai állapot, firss driverrel ment a játék egy 20 percig, azóta semmi a ccc ne jön be, a folyamatok között ott van, de nem lehet elindítani a gpu cloc tool meg valami hibára hivatkozva nem indul el, az alaplap, proci okozhat ilyen hibát? amit programot ajánlottál az megy szépen, folyamatosan 30 és 60 fps között mozog mérés közben,
-
tzsolesz
nagyúr
Pont az a lényeg, hogy egy 2600XT alatt mennyi a különbség a procik között. Tehát e-mellé a VGA mellé elég-e már egy E1200, vagy nyerhetünk még valamit egy E4500-al. Ha teszt vége az lesz hogy semmi értelme, mert a VGA így is úgy is már limites, akkor bizonyítást nyer az, hogy egy 8000HUF-os proci is megteszi, és nem kell 22000HUF-os proci alá.
A CPU-VGA párosító teszt meg a szakértők feladata itt a PH!-n, amit ugye már el is követtek nem is rég.
Csak hát ott csúcskarikat teszteltek, nagy felbontáson.
-
tzsolesz
nagyúr
Úgy gondoltam, hogy a szűrőket teljesen kikapcsolom, ha bár így is nehezen fogok cpu limitbe ütközni szerintem. Az 1024x768-as eredményektől várok csodát leginkább. Úgy gondolom ott fog leginkább kirajzolódni valamilyen féle skálázódás proci téren, de majd kiderül.
Ha kell 3DMark06-ot is csinálhatok.
-
tzsolesz
nagyúr
Na fiúk lehet a hétvégén megcsinálom ezt a kis összehasonlítást a CPU között . E1200 vs. e4500 alapórajelen és tuningolva azonos órajelre.
Itt egy táblázat, nem tudom elegendő adatot tartlmazna-e.táblázat
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
dzsambo #12646 üzenetére
Korábban leírtam egy másik illetőnek, hogy miért van probléma az AGP támogatással, ott linkeltem a "hivatalos" drivert, próbáld ki szerintem azt, ezek a gyártói driverek nem feltétlen tökéletesek... [link]
Hőmérsékletet tud mérni a Catalyst driver maga, vagy pl. az AMD Gpu Clock Tool [link]
A kártya izzasztására javaslom ezt a kis progit, tudsz melette hőmérsékletet nézni: [link]
-
dzsambo
tag
válasz
CPT.Pirk #12645 üzenetére
A túlmelegedésre én is gondoltam, csak nem tudom megállapítani a kártya hőmérsékletét. A gyári hütőnek elégnek kellene lennie. A kártya tetjén van egy ati feliratú bga ami nagyon meleg és nincs rajta hűtés, ez nem tutom mennyire befolyásolja. Tuning nincs. A drivert a sapphiretech oldaláról sedtem le, ez az: Catalyst 8.8 HOTFIX for HD2K/HD3k AGP cards and WinXP 32-bit
-
dzsambo
tag
Hali Srácok! Tudna valaki segíteni? A problémám az, hogy van egy Sapphire 2600 prom és játékok közben 5 perc után monitor lekapcs és csak a reset gomb segít. A legfrissebb driver van fenn. A konfigom: MSI K7N2 DELTA ILSR alaplap, 2500+ XP proc és 300w-os táp. A kártyával van probléma vagy esetleg beállítás vagy gyenge alá a gép. Előre is köszi.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #12639 üzenetére
Ez jó. Csak az a baj, hogy az én Sapphire-om kék színű. Eltértek a megszokottól.
Nincs hír valami nagy processzor robbantásról AMD részről. Mert ideje lenne már valamit fakítani. Nem bánnám ha odapörkölne az Intel-nek. Mert addig én proci téren intel-nél maradok. Bízunk benne hogy a VGA részleg kihúzza a kakiból a levegőért kapkodó halacskát.
-
válasz
sagesz93 #12634 üzenetére
Amennyiben a CPU-d 10x200MHz-en, a memória pedig 4x200MHz-en megy, akkor a BIOS-ban:
1. FSB átállítása 200-ról 266MHz-re
2. Memória szorzó átállítása 4-ről 3-raElvileg a lap ilyenkor mentés után 1-2 másodpercre lekapcsolja és újraindítja a gépet, de ha nem kapcsol le, akkor kapcsold le Te, mert az FSB átállításánál ez az egészséges.
-
bach22
tag
válasz
fagy53 #12629 üzenetére
oksa, kösz a válasz, láttam itt a ph-n is s939-eset 16 k-ért, ennyi plusz pénz még talál megéri, én is ettől akarom megkímélni magam, hogy új lap új ram új proci az naggyából duplájából jönne ki. akkor szerintem maradok s939-nél, és ha már nem elég a 4200+ akkor cserélek alapot. köszi mégegyszer!!
-
fagy53
nagyúr
válasz
tzsolesz #12631 üzenetére
Öreg szekér már mind a kettő.
A különbség ott volt közöttük, hogy az AMD jóval kisebb órajelen, pl a játékokban többet tudott, mint a P4, konvertálásoknál ez már így nem volt teljesen igaz. Az az idő volt az AMD fénykora! Jóval kisebb hűtés is kellett neki mint az Intelnek az azonos csíkszélesség ellenére is. Ezek a daliás idők egyelőre még nem jöttek vissza, de ami késik, nem múlik!
-
fagy53
nagyúr
válasz
bach22 #12626 üzenetére
Kihajtja, nyugodtan cseréld le. Problémát legfeljebb az jelenthet, hogy az s939 A64 X2 4200+ ha lehet kapni akkor jóval drágább, mint az AM2-es párja.
Persze, ha van használt, akkor még mindig jobb megoldást azt venni, mint lapot és RAM-ot cserélni. Az AM2-hez DDR2-es RAM-ok kellenek! -
bach22
tag
hali! prociváltásra készülök. szerintetek egy Amd Athlon 64 X2 4200+ jó lenne? asszem az kihajtja az XT-t, ugye? vagy váltsak alapot is? és akkor már am2?
-
sgergi
veterán
válasz
sagesz93 #12620 üzenetére
Erre a procira nem feltétlenül kell plusz hűtő. Nekem 2,8-on jár a gyári hűtővel, 50 fok alatt. (70-ig nincs nagy gáz) Mondjuk nem árt egy jól szellőző házikó. Mostanában volt a PH!-n egy cpu-gpu választós teszt, az derült ki, hogy egy 3GHz-es proci gyakorlatilag mindent kihajt. (egyébként nem túl ördöngősség belőni a tuningot, aztán meg hozzá se kell nyúlni később)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
sagesz93 #12617 üzenetére
Számolj kicsit. Procid eszik kb. 65W-ot, többi alkatrész kb. 20-30W, hozzáadod vidkari fogyasztását és még mindig 200W alatt vagy, az FSP meg nem holmi Mercury vagy Codegány, Vargáné és társa stb., hanem tudja is amit ráírtak.
De nyugodtan kérdezz utána a tápos topickban, vagy a mennyit fogyaszt a gépem topicban. Azok az 500-600W-os tápok többnyire csak parasztvakítás miatt léteznek.Azt h. kihajtja-e azt nem tudom, nem mozgok intel vonalon, de tuningal még jó lehet talán.
-
sagesz93
addikt
HALI!
Nekem egy HIS HD2600XT-m van [link] és valami jobb hűtést keresek rá mert ez nem valami hatékony, éppen hogy lehűtiValami ajánlás? Nem kéne valami drága cucc csak valami ami népszerű, hatékony, na meg jo az ára is
Köszi! -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
norbi0401 #12608 üzenetére
Valszeg nem AGP-s drivert akartál feltenni hozzá.
A gondot az okozza, hogy hivatalosan az AMD(ati) sosem csinált AGP csatolós 2600-os kártyát, ez a külső partnerek magánakciója volt, emiatt nincs is benne az AGP-s kártya a hivatalos oldalon a listában, de voltak olyan rendesek és minden hónapban megcsinálják az AGP--s drivert is.
Itt letöltheted:
[link] -
norbi0401
tag
Sziasztok
Ma megpróbáltam a lehetetlent újra, vistára feltelepíteni a videókártya drivert de nem nagyon jött össze.
A videókártya egyébként agp-s, ezekkel a driverekkel próbáltam:
agp-hotfix_vista32_67245,
cat8.6beta-vista-32-64-[Guru3D.com],
8-8_vista32_dd_ccc_wdm_enu_67980.
Próbáltam az eszközkezelöből is, de azzal sem jártam sikerrel.
Ha valakinek agp-s kártyája van és sikerült felraknia a drivert rendesen, nagyon szépen megköszöném ha leírná hogy csinálta.
Köszi szépen. -
KMT
addikt
válasz
Mercutio_ #12604 üzenetére
Ahogy CPT.Pirk is mondta, a házban lévő levegő hőmérséklete nem a kártya hőmérsékletétől, hanem annak fogyasztásától, azaz hőleadásától függ. Ha jobban hűtöd a karit, akkor az hűvösebb, de attól még ugyanannyi hőt ad le (persze kivétel, ha házból kifújós a kari hűtése). Egy 4600 mindenképpen jobban "fűt", mint egy 2600 (persze minimális különbséggel).
-
Mercutio_
félisten
válasz
CPT.Pirk #12602 üzenetére
Nem kérdés, hogy 4670 lesz, csak régebben volt 2600XT-m és tudom, hogy ebben a házban már az is milyen meleget csinál
épp a VGA limit miatt kellett eladnom és most, hogy kijött a 4670 végre talán visszajutok megint egy ilyen antec-be
, de ahhoz ugye az kell, hogy a hőtermelés ne legyen nagyobb, mint a 2600XT-é volt.
fagy53: A 4670 is megáll 59W-nál és szőrösfánk 64 fokig tudta max. tekerni a maghőmérsékletét
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Mercutio_ #12601 üzenetére
4670 kicsit többet fogyaszt, de egyik kari melegedése sem sok, ráadásként jóval erősebb a 4670, én azt venném a helyedben. Hőmérséklet meg kb. 100 fok alatt nem érdekes, attól nem lesz melegebb a gépházban h. melegebb a kari.
Veszel egy VM-103 -at (aerocool), és akkor venti nélkül elmennek ezek a karik még tuningal is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Renault, Dacia topik
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Assetto Corsa EVO
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest