Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Dell notebook topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
szerintem még egy ilyen állapotú A4 ebből a fajtából nincs
apámmal csodákat műveltünk vele a hétvégén szerintem, bár megkíméltnek tűnik.
Oljafogyás: vagy utána töltöttek, vagy nem nagyon rugdosták, de nem hiányzik semmi, bár elég lusta a motor...
Rendszámban ott figyel a monogramom :-)))Kormány meg a váltógomb kissé kopott volt, bőrfestékkel okosan megfestettük (mint a többi autónál is), a fekete műanyagok kopásait szintén kijavítottam. Egész újszerű lett a beltér is.
-
VR6-Fan
veterán
válasz
FoBCRaistlin #46695 üzenetére
kulcs szavak: 165/65 r15, téli, 60 fokos aszfalt, kuplung rugdosás
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
FoBCRaistlin #46695 üzenetére
Kituggya..
Ha állítja, higgyük el. Azért szívesen melléállnék a szarfos PD-vel, aztán megmérnénk kinek mekkora van..csak utánna szegény sokkot kap, aztán meg vihetem a kórházba.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
FoBCRaistlin #46691 üzenetére
Na, azt azér megnézném.........
Szarfos dízelem az szokott, de egy sima egyhat.. Hááát.. -
Magnum_
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin #46691 üzenetére
hármasban kapar?
elindulok, lövök képet... azt hiszem. keresek a környéken valami A4-est :-))))))))))))
-
FoBCRaistlin
őstag
Tudtam én, hogy nem 1,9 PD kell, hanem 1,6 MPI.
-
S.Y.S.
aktív tag
válasz
Hikvision #46681 üzenetére
Hasonló problémával küzdöttem a Leon-nal. Váltóolaj csere, egy fokkal jobb lett, motortartó gumibakok cseréje, már-már tökéletes. Sajna a Leon példásan fos váltó mechanikával van ellátva, ami nálam működik az az, hogy először húzok egy kettest, így beáll minden irányba, mint kés a vajba, úgy megy az egyes. Nem recseg, nem ropog, a többi fokozatot simán veszi.
-
Balupapa
senior tag
Csak én érzem úgy hogy Sonky visszatért?
-
Hikvision
senior tag
Üdv Mesterek!
Az miért lehet, h ha nem jár a motor, teljesen simán tudom kapcsolni a fokozatokat, de ha beindítom akkor álló helyzetben erőltetve lehet berakni hátramenetbe illetve 1es-be? Ezen kívül a többi sebesség könnyen és pontosan kapcsolható, nincs vele semmi gond, de a hátramenetet hiába lenyomom de izomból kell tépni, h bekattanjon sebességbe. Az 1-es meg ha lassan gurulok simán bemegy, de ha ott is álló helyzetben akarom berakni járó motornál akkor erőltetni kell. Mitől lehet ez a jelenség? A Kuplungom fent fog, de kiemel rendesen, nincs recsegés vánszorgás, csak nehezen kattan be a helyére az említett két fokozat. A többi simán megy, úgy ahogy azt megálmodták. Idáig akárhol mondtam, h mi a problémám, senki nem tudott rá mit mondani, mert ha a kulissza lenne szar, akkor leállított motornál is nehezen lehetne kapcsolni, ha meg a kuplung akkor recsegne váltáskor, a többinél is. Én már ígyv ettem az autót, de a helyzet nem javult azóta se.
A segítséget előre is köszönöm! A4 95' 1.8 ADR -
Magnum_
nagyúr
kösz mindenkinek!
holnap lövök egy képet a vasról, szépen ki lett glancolva, rendszám ragasztva elöl-hátul, ahogy kell, stb.. :-)))
beszartok -
ßrainiac
addikt
Az a verda mocskos jo xD
Vhol lattam mar regebben azokat a kepeket (a szalon elottieket) es akkor is osszesz@rtam magam rajta ^^ Aztan kollegammal is ratalaltunk veletlenul nemreg es csorgattuk a nyalunkat meg egy kort.
A jubileumos toldat nem tudod veletlenul, hogy mennyivel csokkenti a tavolsagot a talajtol a gyarihoz kepest?
"Úgy keresd hogy Jubi GTI Lip.." > thx a tippet!
-
ßrainiac
addikt
-
TaaT
nagyúr
-
ßrainiac
addikt
Bocsi, nem fogalmaztam jol, a futomure gondoltam (kemenyseg, magassag).
Az egyertelmu, hogy a felszereltseg mas, tudatosan "hasznalom" a kivaltsagos kis recaro uleseket
Azert fordult meg a fejemben, hogy sok minden ugyanaz, mert nincs annyi lathato kulonbseg a G4-eknel, mint egy stock G3 es egy VR6 kozott mondjuk.
-
TaaT
nagyúr
válasz
ßrainiac #46661 üzenetére
"Mindenhol ezt az infot talaltam"
A GTI alapból magasabb felszereltségi szintet jelentett, és eleinte min 115lovas motort (később a 150lo volt a min). A GTI ültetett (ahogy a V6 is), min 280-as fék (a 180lovasok 312-esek) és szerelhető fékkonzol (az én autómon ha féket akarok cserélni akkor kerékagyat is kéne cserélnem) A GTI-ben nem volt fapad ülés, ez volt a minimum [link] és még lehetne sorolni...
-
ßrainiac
addikt
Egyebkent igaz hogy nem ter el a Gti semmiben a kisebb motorral szereltektol?
Mindenhol ezt az infot talaltam, valamint szemre sincs lejjebb, mint egy sima egyhat. Gondolom, akkor nem is kemenyebb a rugozasa.
Most voltam egyebkent Visegradon es imadtam, ahogy veszi a kanyarokat hegymenetben es lefele, akar otodikben is - ez a stabilitasat mutatta meg, nyilvan harmasban, gazt adva nagyobb elmeny volt ahogy tette magat be az ivbe es nyikkant kettot a gumi
-
tomcsi23
veterán
válasz
FoBCRaistlin #46655 üzenetére
Még egy jutott eszembe: keréktárcsa.
-
tomcsi23
veterán
válasz
FoBCRaistlin #46653 üzenetére
Mosmá' faxsetudja.
Amúgy a százvalahány nyúlmókushoz nem raknak (túl) nagy kuplungot. -
-
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
nem tudtok olyasmi oldalt, ahol felni és gumiméretet beírva egy kis ábrán megmutatja nekem, hogy mekkora lesz a gumi a felnin ill mennyire magas és mennyire feszül?
olyat találtam, ami számokat ad meg, de vizuális típus vagyok. -
TaaT
nagyúr
"4cm ültetés mennyire bevállalható a magyar utakra?"
Van aki ezt is bevállalja, egyén függő... [link]
Enzo rugókról hallottam már rosszakat, ha egy mód van rá keress másikat.
Négyesgolfoknál pl nem ugyanaz a rugó való a kombiba meg a simába. És persze nem mindegy milyen motorhoz gyártották a rugót, dízelek nehezebbek orrban.
-
tomcsi23
veterán
válasz
FoBCRaistlin #46624 üzenetére
Miazhogy. Még kuponokat is kaptam hozzá. Ingyibe persze.
Amúgy itt azt mindegy, mit hol minek... -
VR6-Fan
veterán
[link]
Sanyi, gondolom ennek is ronda turbos hangja van -
Jaded
őstag
Ha az első lámpa koszos belülről, azt hogyan lehetne megtisztítani? Ragasztva van az üveglap így nem tudom szét lehet-e szedni, mintpl a malac passatét. Ötletek?
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
Árpád híd, pesti hídfő?
Pölö a tecsó parkoló? -
törölt tag
SZFVÁR BREGYÓ-KÖZ
2013 VIII. 09-11 VW KONSZERN TALI!!!!
Remélem jőttők páran.
-
hdman
őstag
válasz
Gyere sopronba, állítólag itt lesz vmi összeröfi, én meg odaállítok az opellal
A végén még kiszurkálják a kerekeimet, igaz latyak?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Akkor Takarodó út 2., 8000.
-
FoBCRaistlin
őstag
Na lányok!
Ma este valahol valami összeröfi? Csak, hogy ne lehessen dumálni, Tomcsival elmegyünk bármerre pesten, mert ugye nekünk ingyen van az üzemanyag.
-
cafat
aktív tag
Sziasztok! 2006-os kombi Fabiamba szeretném a gyári rugókat ültetőrugókra cserélni.
Kérdésem, hogy 4cm ültetés mennyire bevállalható a magyar utakra? 195/50 R15-ös gumik vannak alufelnin.
EZ a rugó egy 5 ajtós Fabiába volt. Ugyanilyen való a kombiba is? Ez a hirdető állítása szerint 4cm-t ültet. -
Dr.Zoo
őstag
válasz
FoBCRaistlin #46616 üzenetére
Egyről beszélünk, csak más nyelven
A 17 csigaházba ment volna a 20-as tengely, és a 20-as hidegoldal.
A melegoldal maradt volna a 17-é, de a 20-as tengelyre applikálva.
(remélem jól emlékszem)
Csak a tartóssága nem volt egyértelmű számomra, nem nagyon találtam neten olyat, aki ilyen hybriddel évek óta tolja. Ellenben találtam egy csomó "alighasznált" hybridet, és ezen elgondolkodtam picit.. -
Mágus2
Közösségépítő
válasz
FoBCRaistlin #46616 üzenetére
Én is ilyeneket láttam. A hideg oldalon cserélték picit nagyobbra a turbinakereket, meg a házat.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
FoBCRaistlin #46614 üzenetére
Lehet barkácsoltatni hybrid turbót, én nem mertem... Nem tudtam, mennyire lesz (lenne) tartós...
A meglévő GT1749VA házba pakoltak volna egy 20-as belét, kicentrizve, stb.
Ez egy 100-ba fájt volna, de ha meg lekókad, tökön bököm magam... Azzal elvileg a tartós 1.5 bár, illetve 1.7 mehetett volna.... Ott kb. 170-180 paci, és 350 nyúlmókus... -
FoBCRaistlin
őstag
-
törölt tag
-
-
-
VR6-Fan
veterán
valaki szokott járkálni ide?
ezt a csövet kén megkérdezni hogy van e polcon, és ha igen mennyi?
-
ßrainiac
addikt
válasz
FoBCRaistlin #46599 üzenetére
"I'm not gonna tell you how fast that was, coz I'd probably go to jail.."
5henger mindig jo volt^^
-
TaaT
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin #46603 üzenetére
Szériaközeli állapotban mondjuk sokkal szolidabb
[link]
-
VR6-Fan
veterán
válasz
FoBCRaistlin #46603 üzenetére
miért szerintd aki az 1,9-re pakolja a gt20-22 mekkora turbo lyukja (árka...) van?
meg melyik erős turbosnak van szép hangja ami nem forog 10k-t?
ennek is középen van egy kis jellegzetes 5 hengeres hangja, felette meg a turbo-t hallod azt víz -
FoBCRaistlin
őstag
válasz
varsam #46602 üzenetére
Imádom az 5 hengeres mocikat, de kövezzetek meg, ennek a hangja nem tetszik.
Bár nem csoda, ha 600 lóra van hergelve. Amikor elkezdtem nézni, már akkor is gondoltam, hogy ebben aztán lehet lagg rendesen. Aztán mondja is a csóri, hogy 4000-ig semmi, aztán meg kitépi az agyad. -
varsam
őstag
válasz
FoBCRaistlin #46599 üzenetére
nem rossz dög
a parkolóban állók közül is tudnék választani
Új hozzászólás Aktív témák
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest