Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
válasz
FoBCRaistlin #44596 üzenetére
hoooolnaaap?! -
rob210
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin #44596 üzenetére
Kerepesi itt autókázol mellettem, jó lesz vigyáznom.
-
FoBCRaistlin
őstag
no gyerekek ma esti kaland is megvolt. reszleteket majd holnap, de a lenyeg: leon 1 kerepesi es padlozas vegig
-
-
tomcsi23
veterán
Kerékcsavarok rendben, holnap reggel tüzetesebb megnézés.
Ki jön addig megemelni a kocsit? -
net84
őstag
válasz
freaghill #44587 üzenetére
nekem van mindkettő
erősen függ az előfizetés árától. A telóra drága a normális adatmennyiségű mobilnet, így amikor elfogy és korlátozzák, akkor marad a "zsebwifi". Ez eredetileg nem a kocsihoz került beszerzésre, a cégbe leváltottam egy komolyabbra, így ebbe belekerült a saját mobilnet sim-em. Ha jól emléxem, 2 éves hűséggel br. 4.900.- Ft volt az eszköz és br. ~4.500.- Ff a havidíj 4 v. 6GB adatforgalommal, utána sem változik az ár,csak korlátozzák a sebességet.
-
Direkt nem fotózom le, de a hütttőnk teli van pácolt hússal....
-
net84
őstag
válasz
freaghill #44583 üzenetére
aero. - úgy-úgy, 3G mobil wifi
MunezXBK - Pákozdnál tudom, ott a bokrot mindig figyelem, reggelente mindig találkozok velük, de ott szoktam megállni, így mögöttük megyek el
. De a Mol kúton kint a szalagkorlát mellett a háromlábúval még eddig nem találkoztam.
bitpork - akkor azt a trafit biztosan megúsztam, ott nem jártam
tápot megoldjuk, köszönöm...az ajánlat természetesen továbbra is áll az utánpótlásra - Mindenkinek, akinek pocakfájása lenne miután megérkezik (és én még nem értem oda) -
válasz
janos666 #44580 üzenetére
Vettem, és sajnálom a sok OFF-ot. Ezek után nem lesz, ígérem. Kocsiról sem.
(#44581) net84: Az m5-ön volt a Kecskemét után teherautómérős részen. IJ esete van
Azt hozol amit fogyasztani akarsz. Mivel keddig nem kaptam csak 1 embertől utalást és konkrét rendelést, így a következő a helyzet
Táplók: Magus2+Magus2né, MunezXBK+MunezXBKné,FOBRaistlin+FOBRaistlinné
Maradék autóbuzi: Net84,14Adam,latyak(jah nem mert Ő gyávaaaaa)
Ha valakit kihagytam, akkor bocsánatot kérek, de most vacsiztam és most a vér a hasamba tolult
-
net84
őstag
Ma én is megjártam BP-t.
Én nem néztem meg a végét az autónak, de 160-ig hitelesítve(#44545) bitpork - hol és mikor volt dugó az Andrássyn? 10 után nem sokkal egészen jól lehetett rajt közlekedni, igaz már megint valami forgató csoport ólálkodott az elején.
Az viszont jobban érdekel, hogy hol mértek? A 100-ból ítélve talán valamelyik be/ki vezető szakaszon.Délután fostam, hogy a 3kerből (Bécsi út) befele dugó lesz. Befele megúsztam. De csatt volt a Petőfi laktanyánál (vagy a Petőfin a laktanyánál
) kifele menet. 4 autó egybe. Több mind 1,5 óra volt kijutnom Budaörsre. De sokkal nagyobbat szívtak, akik 4-után akartak az M7-en bejönni. Brutális torlódás lett egy karambolból.
Trafi: M7, Siófok irányába, du. fél hat körül, pákozdi pihenő előtti Mol kút. Necces lett.
narancsnn - bicskakulcsot csinálnak Szombathelyen is, árat egyelőre nem tudok, elfelejtettem visszamenni a teszt eredményért. Én a sima pótkulcsom helyett akarok távirányítós bicskát. Ezen gyököltek, mikor én ott voltam:
1. feláldozom a pótkulcsot, az immobil. átkerül a bicskába és megy az indítás, a távirányítós központi zár pedig klónozás az eredeti alapján vagy az autó betanítható az új kulcsra (a betanításnak örülnék, a klónozástól félek, nem szeretném, ha a gyári kulcsot is eldobná az autó bármi gikszer miatt)
2. sikerül immos nyers kulcsot szerezni, beégetésre kerül a gyári alapján a kód, a távirányítás pedig klónozható
Ez már volt legalább 2 hete, azóta még nem értem oda.
Az öreg kulcsmásolót kell keresni a Borostyánkő alatt.bitpork - szombatra mit vigyek? magamon és az autón kívül?
- wifi és net van a kocsiba, így ha valakinek ph-zni támad kedve, megoldható
Ha bármi kell (elfogyott, kimaradt, stb.), akár szombaton is szólhattok. Dél környékén megállok Keszthelyen, be tudok vásárolni (vagy ha arról lecsúsztunk, akkor Siófok, Fenyves megállóm kiesett).Akinek kell valami szombat délutánra, dobjon egy SMS-t (tel. az adataimnál). De nehogy a marhaság jöjjön üzenetbe! Autót nem lopok, zsák cementet, kurv*t és minden olyat, ami koszolja a kárpitot és nem ehető, iható, nem viszek...
Én nem linkelem be, hogy mi a vacsi, mert ezután a nap után meleg vízre, tésztára és levesporra futotta...
-
válasz
FoBCRaistlin #44560 üzenetére
-
latyak17
tag
jó is, hogy kimarad siófok.. nincs abs-em és lezúztam a lökkösöm.. vállveregetést várok köszi
-
Balupapa
senior tag
válasz
FoBCRaistlin #44555 üzenetére
Mi van napi kapcsoaltban alltok?
Ja vegulis a huga vagy
Láttam ma facebookon is okoskodott egy hirdetésnél, ott sem birja megállni h ne szoljon bele,,,
3.ban ? az semmi, én 5,ben is tekerem a kereket....kormánnyal
-
Rambovits
senior tag
Sziasztok!
Skoda Fabia Sedanhoz keresek flexi csövet, de nem nagyon találok Startautónál és Unixnál sem.Bárdinál találtam párat, de nem tudom melyik a méret. (2002, 1.4 MPI, AQW)
-
VR6-Fan
veterán
válasz
FoBCRaistlin #44555 üzenetére
3.-ba is tekeri a kereket
-
FoBCRaistlin
őstag
ESP-nek kész z IC+csövezés elvileg
-
-
válasz
Mágus2 #44546 üzenetére
Ok akkor megnyugodtam. Itt is volt ma 120 felett olaj....sztem belefutottam egy trafiba is
Jóembör főnököm reggel tudatosította felém hogy pogramválozás van, és 10:05kor száll le az ügyfél gépe. Mondotta reggel 8:30kor. Uh megy a kocsi a gyári adat szerintit
Sztem volt h a klímát is kikapcsolata szakaszosan
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
bitpork #44545 üzenetére
Dugóban normális. Az olajat a víz hűti, a vizet meg a menetszél. Ha állsz nem hűt a menetszél, és felkúszik a víz is, csak a vízhőfokmérő algoritmus szerint mutat, nem a valóságot, hogy ne táncoljon menet közben.
A víz is 100 körül volt, csak ott mennek a venik a klíma miatt, ne aggódj, ha túlmelegszik, lekapcsolja a klímát is, onnan fogod tudni, hogy ennek már a fele sem tréfa.
Amúgy gatyarohasztó meleg van.
Ha rendesen meghajtanád, látnál ott 140 fokot is az olajhőmérőn.(tartós 200-as tempó)
Télen a -10ben is volt 120 fokon az olaj, ha meg akartam nézni mit megy a gép.
-
SOS seggícség kő!
Ma Megjártam BP-t. Andrássy duggó, klíma mén. Olajhőfok meg 120! Ez normális?
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Dr.Zoo #44537 üzenetére
Ajjajj, baj van itt a fejben.
Izzítógyertya nem gyújt meg semmit. A gázolajkeverék a nyomás és a hőmérséklettől gyullad meg, ezért fontos a befecskendezési időzítés. Az izzitógyertya csak hidegindításnál fűti fel a hengerfejet, hogy megkezdődjön az öngyulladás. Ha le akarsz álljtani egy dízelt, nem a gyujtást veszi el tőle, hanem az üzemanyag útját zárja el, meg a levegőt is, ezért van folytószelep a dízelen -csak leálljtásnál dolgozik.
Döntsd el magad, egy 254 lóvas motornak adott még 36 pacit.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
freaghill #44538 üzenetére
nem, itt a hatékonyságra próbáltam kihegyezni, benzinesbe oké a NOS, dieselbe már nem sok értelmét látom. Hozzáteszem, még nem mentem NOS feltöltős kocsival, így nincs összehasonlítási alapom, csak jól összerakott 200LE feletti dízelkályhával
Egyébként nagyon szépen köszönöm a tippeket, valószínűleg az lesz a baja a paszulynak, amire Munez kolléga felhívta a figyelmem, Mágus kollégának meg köszönöm a tömítés cikkszámát!!!
Jövő hét hétfőn beszámoló -
Dr.Zoo
őstag
válasz
Mágus2 #44535 üzenetére
Diesel motor működése
Itt ugye a beszívott levegő a gázolajjal keverve az ízzítógyertyán keresztül begyújtva gyullad meg.Mivel marhanagy légfelesleggel dolgozik a motor a működése közben, ezért nem olyan hatékony a NOS gáz, mint a benzinesekben. (ha tévedek, javítsatok ki!!!) -
freaghill
őstag
válasz
FoBCRaistlin #44529 üzenetére
Szóbelit aludtad át? Csak mert én szerintem az írásbeli az semmi se volt, a szóbeli az amitől tartok, főleg infóból mert sok pontot kéne összegyűjtsek hogy meglegyen az ötös és akkor lenne ECDL-em is.
Ja és ez még csak előrehozott angol, infó.
Jövőre jó lesz az irodalom, töri, nyelvtan... -
Mágus2
Közösségépítő
-
freaghill
őstag
válasz
FoBCRaistlin #44529 üzenetére
Az remélem nem lesz. Nem készülök a továbbtanulásra. Ha mégis akkor nem piciny hazánkba
-
TaaT
nagyúr
válasz
atos19881101 #44524 üzenetére
A kopó alkatrészek cseréje teljesen normális dolog, és a motor felújítása sem elképzelhetetlen ilyen futásteljesítmény mellett
-
Magnum_
nagyúr
válasz
atos19881101 #44524 üzenetére
biztos volt már rajta párszor lengőkar cserélve..
-
TaaT
nagyúr
válasz
atos19881101 #44520 üzenetére
Ennek a kocsinak elég nagy híre van szal semennyire
-
janos666
nagyúr
válasz
atos19881101 #44520 üzenetére
Nullával
a végéről. -
atos19881101
senior tag
-
Balupapa
senior tag
-
latyak17
tag
válasz
FoBCRaistlin #44516 üzenetére
tőlem kérdezed, mond az illetékesnek
-
-
latyak17
tag
ESP és képzeletbeli spanjai toltak egy képet.. kép címe: Ejnye-bejnye ..
aki magára ismer az tegye fel a kezét
[link] -
VR6-Fan
veterán
válasz
FoBCRaistlin #44504 üzenetére
abba is okádás
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
freaghill #44503 üzenetére
Ok, de ez egy Supra...
Nem, csak van egy a szerelőmnek is, és láttam a kis HKS cuccot, hogy mi mindent kell rendesen belőni, hogy tényleg haladjon. Akkor meg már nem árt folyamatosan nyomon is követni ezeket az értékeket.Lehet, hogy nem kéne most mocit vennie, ha neki is így be van műszerezve amikor 250-nél "elfáradt" a cucc.
Szerk: bazze, várd meg míg reagálok
-
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest