Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
bitpork #47596 üzenetére
Szereztem magyar VCDS-t és egy olyan kábellel kísérletezem, amiért már nem kár, mert eddig sem volt jó semmire. Volt egy régi döglött kábel, abba áttöltöttem az új, kábelből az interfészhez tartozó adatokat. A kábelen van egy chip, ami tárol bizonyos információkat az USB azonosítót meg hasonlókat.
Így lett két egyforma kábel, amiből az egyiket feláldozom a kísérletezés oltárán.
-
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
bitpork #47593 üzenetére
Dede
Úgy hétfő magasságában, elhalálozott a mama gépén az XP.
De úgy, hogy szétugrott a FAT táblája, és behányt az egész.
Mivel le akartam csereberélni már WIN7-re, gondoltam jólesz. Tennap elindítottam, de valamiért nem akarta az igazságot a 64 bites, ma a 32 bitest próbálom meg felhúzni.... -
-
Innen most eltűnt hozzászólás?
-
-
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
freaghill #47566 üzenetére
Egy elektronikusan vezérelt közvetlen befecskendezéses motorról nehéz valami diagnózist adni, úgy, hogy nem láttam, nem hallottam, nem vezettem, nem szagoltam, nem diagnosztizáltam. Annak alapján, amit leírtál, bármi lehet, az adagolótól a légtömegmérőig. Szinte bármi, ami a motortérben van, sőt azon kívül is.
-
Mágus2
Közösségépítő
Aki még nem barátkozott meg a VAG-COM- al, annak ajánlom a videót. Alap dolgokat el lehet belőle lesni, pl. log-ot készíteni motorvezérlőben.
A pixeltrolloknak üzenem, hogy csak ez volt nálam, öregszem is, a kezem is reszket.
-
tomcsi23
veterán
-
stefi76
aktív tag
Holnap kellene kicserélnem egy 1,4-es kombi fábián az első fékbetéteket és ma csak gyorsan kitapogatni tudtam, hogy a féknyereg-tartó csavar - ha minden igaz - imbuszkulcsos megoldás, de nem tudom, hogy mekkora méretű.
Nem 7-es, ugye? 6 és 8-as kulcsom van. -
freaghill
őstag
Hozzáértő véleményét kérném!
Korábban mondtam már, hogy egy b4 1994 1.9tdi 90le passat gyengélkedik.
Ami annyit jelentene, hogy nem megy úgy ahogy korábban ment, ha gyorsítasz füstöl (visszapillantóba látni)
Ma meg annyi volt, hogy kicsit jobban nyomtam (3k fordulat) és bedadogott egyet és kidobott egy nagy csomag füstöt.
Mi lehet a gond? Kezdi enni az olajat?
-
-
-
-
-
-
válasz
tomcsi23 #47522 üzenetére
Hát rossz hírem van. Mind az 5 cégünknél az EU hatóságok kooperációja csak az OFFIt fogadja el. Az hogy neked elfogadta bárki is ezen kívülit mák.
A cégbíróság és a cégalapítás más kérdés, mert ha az ügyvéd hajlandó ellenjegyzi bármilyen dokumentumot amin szerepel egy fordító neve és a következő két mondat, szódavízzel beveszik: A fentieket fordítás és értelmezés után, mint akaratommal egyezőt elfogadom. A fordítást x.y .végeztem, 1: aki rendelkezem z nyelvből államilag elismert nyelvvizsgával / 2: aki beszélek, írok, számolok az adott nyelven folyékonyan. -
aphra2
senior tag
válasz
tomcsi23 #47520 üzenetére
Baluval ? rengeteg a melója , emiatt tele van zsével, csak már nem tudja milyen kereket vegyen a kocsira
....
mondjuk jobb a sok meló és a zsé mintha nincsen semmi ..
-
-
Balupapa
senior tag
semmi pánik, élek, csak nagyon sok most a meló
napi 13 ora + 1 ora ingazas.
2 hete meg még plusz ez. -
-
-
Kickass
őstag
hivatalos fordítás majd utána forgalmiba beirat és örül
haver mehetett szigoritottra a TA futómű miatt, 9oldalnyi a német tüv hozzá lefordítatta és mostmár a forgalmiban is benne van, gondolkozok h köv műszaki környékén én is eljátszom, nekem osztrák van és valamiért csak 3oldalas -
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 4 - i7-11G I 16GB I 256SSD I 15" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest