Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balupapa
senior tag
-
válasz
VR6-Fan #44898 üzenetére
A kocsi folyamatosan szintez nem csak tömítetlenség miatt. Pölö bemék vásárolni madaras tecsóba, kinyitom a csomit h bepakoljak, akkor leengedi a fenekét picit. Állandóan közelíteni próbálja a vízszinthez. És az előző kompi azért lett kicserélve mert már annyira meg vót hóva, h a tartályt is 2-3 indítással tudta csak teli nyomni. Igaz taktor hangja volt de próbálkozott.
-
VR6-Fan
veterán
válasz
bitpork #44895 üzenetére
kompresszor okozat miatt szokott megpusztulni.
lyukas a rendszer azt meg az elektronika dolgoztatja halálba, két dolog szokott lenni, vagy elég az elektronikája, vagy megkopik a dugattyú és megszorul, de volt olyan ami konkrétan szétszedhetetlen re sült össze.
amikor anno kompit cseréltek, nem nézték át a lég rendszert hogy nem ereszt e valahol, meg a vezérlő reléjét hogy nincs e megolvadva.
(nagy áram felvétel miatt az is melegszik ha jól emlékszem és az is zárt állásba össze tud sülni...)
-
tomcsi23
veterán
válasz
FoBCRaistlin #44886 üzenetére
Má' mi a gond? Ne mondd, hogy nem lenne begyere egy ilyen kerámia tárcsa?!
Csak a javadat akarom, ahogy mindig.Bitpork, minek járkálsz pocsolyában? Hímes tojás, tudod.
Reméljük, csak valami érzékelő sz*pta be a vizet. -
-
-
Na lehet fogadásokat kötni! Holnap megyek szervizbe, mert a légrugó kompresszorom nem emel. Aki eltalálja a hibát pontosan, megnyeri a javítás számláját
-
Dr.Zoo
őstag
Gyerekek..
Megvan az új kedvencem.
Beszarás a tulaja:
"Akár teljes értékű 5 személyes kis családi autó is lehet, mivel van hozzá akár vonóhorgom és tetőcsomagtartóm is. "Azé' megnézném tetőcsomival, meg vonóhoroggal...
-
net84
őstag
hát a lóra patkó kell, ezt pedig megpatkolták...
rob210 - ezaz! rá kellett volna sózni egyből 4 lemezfelnit
francnak kell a csilivili
Nekem is megpróbálták a lehető legkevesebb súlyt rárakni a felnire, csak azt nem mondták, hogy az elején úgy fog kinézni mint a karácsonyfa, utána pedig sorba lepotyog...
-
janos666
nagyúr
válasz
Dr.Zoo #44865 üzenetére
Én valami mással tettem magam sokkal gyorsabban koffein érzékennyé (nem kávéztam vagy energia üdítőztem, csak arról jöttem rá, hogy egy pohár kólától szó szerint rosszul lettem zsinórban kétszer, mikor amúgy "tiszta" voltam), de a vérképem megúszta, és mostanra már elmúltak ezek a mellékhatások, nyugodtan megihatok néha egy-egy kólát vagy kávét.
-
-
TaaT
nagyúr
-
-
net84
őstag
válasz
janos666 #44863 üzenetére
Tény, hogy függő vagyok, a napi egy reggelire minimum kell, de az átlag 3db a normális koffein tartalmúból.
Kávéval mentesíthető, de akkor abból is kell a napi 3-4 adag...Az ex munkahelyemen a nem ritka 10-12 óra munka (az alap volt a 9 óra) alatt szoktam rá igazán. Akkoriban a napi 5-6 sem volt ritka. ahhoz képest egészen jól lejöttem a szerről
.
freaghill - azt már nem is érzem
Dr.Zoo - nana! szemetet nem iszok...tény, hogy veszélyesebb a kávénál - de nem sokkal.
A vérképemmel nincs gond (rendszeres véradó vagyok, ha éppen más okokból nem záratom ki magam hosszabb-rövidebb időre) és a vérnyomásom sem ettől szokott az egekbe szökni.bitpork - ezért szeretem a Vatt-ot, abban legalább még megvannak az eredeti értékek. Nem kell félni, olyan vagyok e-üdítő vásárlásakor mint egy rossz alkoholista, minden újnak megnézem az összetételét és időnként a beváltakat is ellenőrzöm...
Egyébként is! Én egy rendes adózó állampolgár vagyok! Adózott fizetésből, ÁFA és <káros élelmiszer adó> tartalmú üdítőt iszok és mellé megveszem a cigit is, amin megint csak van adó bőven...és a tankolást még nem is részleteztem -
net84
őstag
válasz
FoBCRaistlin #44859 üzenetére
"5,6-ot eszik a kocsid, te meg 3enerdzsidrink/óra"
0,7-0,9 l/h az autó fogyasztása alapjáraton klímával, a 3 energia drink (abból kettő csökkentett koffein és energia tartalmú) 0,75l, így az nem is olyan rossz átlag
nomeg picivel több volt mint egy óra...így ha nagyon átszámolnám, a klíma nélküli alapjárati fogyasztáshoz is hasonlíthatnám a saját fogyasztásom...
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin #44857 üzenetére
Meg amúgy a matricát is, mert ha majd 1x leveszed, irgalmatlan ronda lesz a helye.
A beleégett mintát nem fogja, de Te tudod, nekem mindegy.
-
net84
őstag
válasz
tomcsi23 #44840 üzenetére
olasz
, egynyóc benzin (csipszelt), 156-os alfa bódéba, annyira nem érdekelt, hogy megnézzem a motorkódot...egy Balaton-Szombathely úton volt "szerencsém" (rám bízták a hazahozatalát) vezetni - azon kívül, hogy "sokat eszik" és nagyon-nagyon alacsony egy autó (régi swift fíling), sokat nem tudok róla mondani.
(#44837) Mágus2 - meg akartalak dicsérni, hogy mennyire stabilan tudsz kamerázni vezetés közben, de rájöttem, hogy nyitva az ajtó, így feltételeztem, hogy állsz, azután megláttam a kézifék visszajelzőt és már szinte biztosra vettem, hogy nem menet közben készült a felvétel, de a km/h mutatójának állapotát még ekkor sem vettem észre
Nálam 5,6 lett az átlag, de nem nagyon spóroltam. Jó,
néha behajtottam a tükröket
(#44848) FoBCRaistlin -
, de legalább volt dízelmassage - aki bátor volt, az ki is próbálta
bitpork -
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin #44853 üzenetére
Többit is le kellett volna.
-
narancsnn
senior tag
Most mondjam, hogy kapjátok be ?
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
FoBCRaistlin #44853 üzenetére
Balu milyen féltékeny lesz: kettesben voltunk, utána meg hármasban, négyesben meg 180km/h
Most mondjam, hogy vezettem is.Bár igazából csak eltévedni indultam el vele...
narancsnn aki otthon marad, az lemarad. Gondolkodjatok el a kifogásokon.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin #44848 üzenetére
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Volt traktor hang, füst, gyorsulás, meleg, jó társaság, teli gyomor, teli tank, nők, étel, ital,szerelés, vérmókus, strand, egyszóval sok jó arc összejött.
A vérmókus nem tisztelte meg a skodát, van ízlése a dögnek, akármire nem mászik fel.
-
Balupapa
senior tag
válasz
Integra nem jön, majdnem hazamentem.
LOL
raist? Privid szoktad nezni? -
Balupapa
senior tag
Sikeralt a vizsga. Bye bye felso oktatas.
Penzugyi tanacsadast vallalok
-
Mágus2
Közösségépítő
Aki bármilyen oknál fogva (bla-bla-bla...)nem tudott eljönni a talira, az nagyon sajnálhatja. Minden tiszteletem a házigazdáké. Iza nagyszerű salátával kedveskedett, bitpork pedig szellemi és testi épségét nem kímélve varázsolt ételt az asztalra(annyi minden megcsípte, azt hittem megbolondul, és természetesen 35+ hőségben nem kellemes órákig a tűz mellett állni). Minden finom volt, de ki kell emelnem a marhát(én marha, nem tömtem meg a zsebem hússal, mielőtt jöttünk el)
-
-
Mágus2
Közösségépítő
Így, hogy nem mentünk 120 fölött, meg alatta sem nagyon, csak Pesten és a településeken belül, 4,6-os átlagot mutat a BPC, ami nem állhat nagyon messze a valóságtól, mivel 877km-el ezelőtt tankoltam meg teljesen, és még 240km-re maradt a tankban.
-
Mágus2
Közösségépítő
Édes otthon...
Éljen a bitpork család
, meg az OBI-vákumcső
alias sima PVC. Amint bemelegedett a motor, csutkára összeszívta a csövet.
-
-
net84
őstag
konkrétan a váltókulisszára gondoltam, csak a neve nem jutott eszembe
annak kopása/törése nem okozhat ilyen hibát?
zetecR - fogyasztás tudok csak reagálni
egy 1,8 benzines motorhoz viszonyítva szerintem nem rossz a fogyasztás, használattól függően ott város 12-14l, országút 8-12l
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
hozzám került egy 99-es A4-es, AHL motorral. (1.6 8V, 101PS).
A futómű hibáit rendbe szedtem, olaj, gyertya, szűrőcserék meg voltak.
Kezd egész jó lenni az autó, de még mindig van 1-2 apróság, ami nem gömbölyű...Az egyik, hogy a legtöbb esetben bekapcsolt klíma mellett egyenetlen az alapjárat. Konkrétan meg-meg rántja a kasztnit. Gondoltam, érdemes lenne kipucolni az alapjárati szelepet, esetleg gyertyakábel cserélni.
Viszont az alapjárati szelep eléggé be van építve, alig lehet hozzá férni, nem lenne rossz valami épkézláb, fotós tutorial.
A gyertyakábel is érdekes dolog, látok olcsó, és drága verziót, esetleg valamelyikkel tapasztalat?A másik, hogy a tisztán városi fogyasztása elég sok, 10L körül, az országúti (90 körül 7L), és autópályás (120-130 klímával autópályán 8L) valamivel barátságosabb.
Ezek normális értékek? -
14adam
addikt
Bocsánat,hogy nem tudtam menni. Ma értem haza Budapestről. Jól beszoptuk egy villanyos melóval. Úgy volt,hogy szombat délelőtt végzünk,hát nem így történt. Most értem haza
-
net84
őstag
válasz
rob210 #44824 üzenetére
jólvanna
értem én...
jagada - nekem azaz érzésem, hogy ott valami el van kopva, tippem szerint vagy az a "bigyó", ami a kart a megfelelő pozícióba engedik csak berakni, vagy valami a váltómű és a kar közötti részen...de majd a nálam okosabb és tapasztaltabb kollégák megmondják
-
net84
őstag
válasz
FoBCRaistlin #44823 üzenetére
hát igen, a kedv kérdésére a vészmód a válasz
-
Dr.Zoo
őstag
Ejj, mindenki egészségére!
Legközelebbi vw minitali rétesháznàl?
Voltam a hekksütödében is, cápa méretű hekkek vannak lent... -
rob210
nagyúr
A benzines találkozóra járó ember közölte dolgozik
Bezzeg amikor sikítoztam, hogy csináljunk már egy találkozót senki nem akart jönni.
Bosszúból csináltunk is egy jó bogrács partyt haverokkal.Azt is írtam én júli22.-től leszek egy hetet Almádiban.
Egyébként ha egy héttel korábban van simán ott álmélkodhattatok volna a csoda francia technika előtt mögött mellett alatt felett és benne
-
net84
őstag
válasz
MunezXBK #44762 üzenetére
(#44762) MunezXBK - ez lesz ax eredménye, ha jóllakottan kezd neki az ember
Hazaérve azon gondolkodtam, hogy legközelebb viszek kétkomponensű ragasztót is, hogy letörhessünk ilyen füleget...hát ezek szerint nem kell(#44779) tomcsi23 - de a jelek szerint a benzinesek nem szeretnek messze menni
(#44786) MunezXBK - Te legalább ellenfelet kaptál. Az első majd én megmutatom barom még M7-en egy Peugeut Partner volt a viadukt után, ő végül feladta, a második pedig egy körlámpás szakadt merci (az a fuxoscsávós féle). A sofőr pályán érezte magát (Sümeg után jártunk), előzök és közben feljön a seggemre, mert siet, 110-nél leszakadt, majd ráhagytam, had legyen boldog, nem sietek...nehogy drága legyen.
(#44785) FoBCRaistlin - mit csináltál?
(#44813) bitpork - nem reszket, finoman masszíroz
-
jagada
addikt
Sziasztok!
Van egy 2008-as 1.6-os VW Jetta-m BSE motrokóddal. Találkozott már valaki olyan hibajelenséggel, hogy a sebességváltó 1-es fokozat helyett 3. fokozatba kapcsol, és csak sokszori kapcsolgatás után akarja bevenni az 1-est. A többi fokozatot mindíg pontosan kapcsolja, csak az egyessel xarakodik, ami indulásnál roppant boszantó, főleg ha emelkedőn lámpánál történő indulásnál csinálja és ezáltal le is fullad az autó.
Úgy vettem észre, hogy minél magasabb a külső hőmérséklet annál gyakoribb ez a hibajelenség, hidegben csak kb. 10-ből egyszer, mostani kánikulában pedig 10-ből nyolcszor.
A váltásnál nem én bénázok, kuplung is ki van nyomva rendesen, nem recseg váltáskor, semmi figyelmeztető jel, pont úgy áll mintha 1-be lenne kapcsolva csak mégse. Az sem segít ha előtte kettesből váltok egybe, vagy bármelyik másik fokozatból. Mi lehet a probléma, hol kellene keresni a hibát, valaki járt már így?
Így szinte használhatatlan az autó hoszabb útra nem merek elindulni vele, városban pedig ugyancsak nem állapot az, hogy kettesből indulgassak. -
narancsnn
senior tag
válasz
FoBCRaistlin #44817 üzenetére
Sőrt?
-
narancsnn
senior tag
válasz
FoBCRaistlin #44812 üzenetére
Csak ugratlak...
-
válasz
FoBCRaistlin #44812 üzenetére
Aze mer' röszket Luigi.
-
janos666
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin #44800 üzenetére
Te meg modellhelikopterrel mentél?
-
latyak17
tag
válasz
le is köptetek volna vwalterkével..
-
narancsnn
senior tag
válasz
Pont be tudtam volna állni a traktorommal
-
hdman
őstag
válasz
Gazsi, Lui és Mágus2_verda?
Új hozzászólás Aktív témák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest