Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kiskokó #42998 üzenetére
Nyugi van, én megértelek
MINDENKI: ma sikeresen elvertem megint 10kt Gazsira. Megálltam szüleimhez menet (vettem nekik pár kiló húst ha már állandóan tömnek minket) egy mosóban h kézzel átdörgöljék azt a közel 40kiló madárszart amit 2 nap alatt összeszedtem vele. Erre mikor kiszállok látom h a légrugó kompresszor bemenő csöve a földig lóg! Hát szerelőt tárcsáz, csövet visszahegeszt oszt kész. Nem tudtam mi hiányzott a hétvégére.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Balupapa #42991 üzenetére
Tehát nem olvastad el rendesen a szöveget vagy legalább is az elejét lehagytad!
Lehet hogy, jobb helyzetben élek...A kocsi a szüleimé, de én használom általában mert nekik van saját.
Én tankolom, én fizetem a biztosítását és az olcsóbb szervizeléseket. Persze egy automata váltó javítást is tudnék fizetni de miért ne segíthetnének a szüleim ?Érdekes, hogy amíg ezekbe a dolgokba nem mentünk bele teljesen más volt a légkör itt.
EZ a legnagyobb baj az emberekkel, hogy rögtön a legrosszabbat ítélkezik.
Rendesen dolgozok 5 éve! Nem vagyok naplopó, én tartom el magam, én tankolom az autót. Nem vagyok naplopó se drogos semmire kellő aki nem ért semmihez.
Egyáltalán nem tudtok rólam semmit, csak hogy van egy A6-om és máris apuci kisfiának néztek...
Ez a legnagyobb baj az emberekkel ha már valakinek jobban megy akkor rögtön jön a fujjogás miközben nem tudtok semmit.
A szüleimet is irigylik meg, hogy miből... csak azt nem tudják hogy édesapám 3éven keresztül 2munkehyeln dolgozott és mellete fuvarozott hétfő reggeltől vasárnap éjszakáig. Mindenta saját kezével épitett fel maga körül nyitottak egy üzletet ami 21 éve megy DE NEKIK MIBŐL ?...Erről ennyit és ezt most nem rátok értem de Pfejj gusztustalan irigy másokkal foglakozó buta parasztember.
Nekem ne ugasson meg irigykedjen rám olyan aki 20évesen pókerezésből 2millió tartozást halmozott fel... dolgozni luxus(24éves létére) és akkor Nekünk miből?? ... a jó k... anyádból abból.
Ne haragudjatok kicsit elragadtattam magam mert sajnos az életben is ezt tapasztalom.... és mi lenne ha még "verném" is magam a pénzre... ch.. gusztustalan ez a világ sajnos..
ELNÉZÉST A TÉMA ITT LEZÁRVA NÁLAM.
csak rosszul érint hogy itt is igy ismeretlenül alaptalanul ezt kapom.
Hello -
-
Piwi
veterán
mindenki autót mosat?
[link]
-
hdman
őstag
válasz
14adam #42980 üzenetére
Gyönyörű, a felni pedig telitalálat!
Én is átalakíttatom a T4-et
bitpork: 1 nap után hiányozna Gazsi úr...
(ha más nem akkor azért mert nem tudnál mit csinálni a sok megmaradt pénzzel, amit nem a javitásra költenél
) ( ez gonosz volt, tudom
)
Szvsz ilyen állapotban, mint a Tied 2-2,2 körül.
-
Mennyit érhet Gazsi mostanság?
Megfordult a fejemben h mindent eladok és elvonulok vmi lakatlan szigetreÉs ne röhögjetek ki!
-
14adam
addikt
T1 transporter egy kis átalakítással
-
Kiskokó
veterán
válasz
Mágus2 #42953 üzenetére
Nem értem félre és a válaszom Igen!
Most is 100-120 ezerért dolgozok csak nem szalag mellet hanem boltban.
Anno a telómra költöttem 4 havi fizetésem félretett részét mert nekem akkor az kellet és azt szerettem volna.
De tudod ez minden embernél egyéni változó hogy kinek mi mennyit ér meg, én kamu tuning lámpát nem vennék 100 ezerét az autómba nagyon sokan mégis megveszik.Szóval ez nagyon különböző, hogy kinek mi, Lehet te is vettél már olyan dolgot ami drágább volt de te azt szeretted volna és neked megérte azt a plusz pénzt akkor.
Lehet hogy, jobb helyzetben élek de nem vagyok apuci - anyuci elkényeztetett kedvence. főleg,hogy még csak első / egyke gyerek se vagyok... XD
19 éves korom óra dolgozok. (sajnos az egyetem nem tetszett 1 év után feladtam)
-
8th
addikt
Itt egyszerűbb.: Innen indult ki a dolog. Nemsokkal később k. feltűnt a milyen autót vegyek topikban egy kibaszottul lepattant öreg VW Polo linkjével, hogy mi a véleményünk róla, ergo a pénzes gyerek ilyeneket nézegetett magának. Kapta is rá a választ. Meg itt is és puhapöcs volt mert töröltette a hozzászólását innen.
-
-
-
válasz
FoBCRaistlin #42961 üzenetére
Ha lehetek őszinte, nem
Ki mi mit csinált? Lehet pm-be is h ne terheljük az OFF fal a topikot!
-
freaghill
őstag
Te Osztrákba élsz ha jól tudom. Ha én ott vennék egy kocsit amit haza szeretnék hozni, akkor először a kocsit megveszem, utána Zulassungsschtelle, ott kérni biztosítást rá (nem tudom, hogy lehet-e?) és 5 napos (van rövidebb is) rendszámot kérni rá.
Mennyi ideig tartana a biztosítás+rendszám?
Mert lehet hogy Németből hazafele lesz a vásárlás, ha jó a kocsi, de még képlékeny. -
narancsnn
senior tag
válasz
FoBCRaistlin #42961 üzenetére
Na mostmár meséljetek
-
válasz
FoBCRaistlin #42956 üzenetére
Ki az a K? Csak nem MIB?!
MÁS. Éppen nézegettem a miért moderáltinkot...Ki a túró az a Löncsi?! Bakker nincs olyan hét h ne próbálna regisztrálni. Mit követettel?
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Kiskokó #42952 üzenetére
Szerintem összemosod az izlés és a tehetősség fogalmát.
Akkor is ily telefonod lenne, ha havi 120 ezerért szalagnál dolgoznál?
Ez nem izlés kérdése, itt is tetszik a ferrari hangja mindenkinek, mégsem furikázunk vele. A többségünk ha vásárol valamit, akkor a lehető legtöbbet akarja a pénzéért. Ez szokott a dizájn kárára menni, mert a funkció fontosabb szempont. Remélem nem fogod félreérteni a mondandómat. -
Kiskokó
veterán
válasz
Mágus2 #42937 üzenetére
1.
nem a társadalomról való hallgatásról vanszó, csak arról hogy a mai világba már lassan nem lehet telefonon intézni semmit mert "kérem küldje át emailben" és társai... egy árajánlattól kezdve bármi.. ehhez sajnos nem elég máregy sima telefon.
2. nem azért veszek olyan dolgot hogy én többnek látszódjak, hanem mert az ÉN örömöre szolgál.
Vicces de gimmáziumba is "makkos-lakkos" cipőbe jártam mert én szeretem az elegánst is és nekem az tetszik, lestek is páran de nem érdekelt, én szeretem nekem az tetszett(tetszik).bitpork : hm XD megnéznélek egy épületben,ahogy felveszed a telót akkor
-
-
narancsnn
senior tag
Ekkora kerekek ezekre az utakra, biztos ez?
-
TaaT
nagyúr
Et kalkulátor itt lehet számolgatni ha van konkrét tapasztalat bizonyos mérettel, ahhoz kell viszonyítani
-
AndrewTdi
addikt
-
Piwi
veterán
ha már Audi..
[link]
-
Piwi
veterán
vajon mekkora felni férne el az A3 alatt kényelmesen? 18 még simán elfér,vajon 19 is nagy ET-vel?
-
Kiskokó
veterán
Halloooodd XD Nekem már az Iphone 5 is határ eset... szívem szerint akkora méretben kellene mint a 4 de olyan vékonyban mint az 5.
Mi a f..t kezdjek egy Kőtábla nagyságú valamivel a ??zsebembe?? mármint abba bele se fér...
Egérmozi.. hát nem is akarok nagyon filmezni rajta... inkább a fejlett internetezés és kamera miatt kell csak. de még ígyis jó pár hónapig nem veszem meg szerintem.
szerk : na meghajtom már kicsit a véhat-ot pápá
-
Kiskokó
veterán
válasz
bitpork #42925 üzenetére
Na és azt hogy rakod zsebre ? XD
Hát az tény hogy ehhez a telefonhoz "mánia" kell. Előtte Siroccom volt stb
szeretem az exkluzivabb dolgokat ami nem jön szembe velem sűrűn.
Ha ez a hülye világ nem követelné meg ennyire most se akarnám lecserélni...Amúgy ja 1 nap az akku de még mindig igyis az egyik legjobb akkuja van az I5-nek!
Nem létezik olyan teló ilyenből ami többet bírna ennél. (SAJNOS) -
narancsnn
senior tag
Na jelzem jóna tisztítószer.
Még csak az egyik ülés!!!!!! (Kedves kolega, megtanultam)van meg, elmosott az eső.
Holnap jönnek képek. -
-
Kiskokó
veterán
válasz
bitpork #42921 üzenetére
Audihoz ilyen telefon dukál pedig...
Én nagyon szeretem, de már másfél éve halogatom a cserét mert nem vagyok oda a "dikmátapicskolóstelefon"ért, de az Iphone 5 azért most már elért oda hogy lassan lecseréljem arra, bár a api töltögetést nem tudom hogy fogom bírni..
Ennek a telónak az új ára el se mondom mennyi volt... XD
-
-
Kiskokó
veterán
Nem Érdekel valakit egy gyűjtői darab Nokia 8800 Arte?
Vagy valaki ismerősének az ismerősét.
4 év után megérett a cserére szegénykém pedig úgy imádom.PH-s Akciós Ár 75.000.Huf
Bocs az Offért
OFF-ba téve! - Morris
[ Módosította: Morris ]
-
AndrewTdi
addikt
Srácok srácok srácok.... Ez mind édeskevés.
ahogyan apám mondta: a lányokkal jóban kell lenni, mert náluk van a pin@.
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
nincs valakinek kontaktja Dectane / Dayline lámpákra?
meglepném vele asszonyt.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest