Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
latyak17
tag
válasz
bitpork #40192 üzenetére
400 ezer? aztapaszta, jó gazditól az igaz, de volt benne azért km, ami az átlag embert biza elriasztja.. mennyivel adtad el végül? rozsdafolt továbbra is rajta pihen?
(#40194) MunezXBK : Nyilván benne van még a többszöröse is, csak mondom hogy a 220.000 sokkal jobban fest, és a 300+ elriasztja azokat akik álomvilágban élnek..
-
-
lucifer31
csendes tag
400??? Annyiért még 3-s golfot se kap dízelt. Vagy nepper volt, vagy valami ifjonc akit az olcsó ár megragadott.
Bár nem tudom ha esetleg volt valami baja akkor ok az ár, de ezek 800-1M ért mennek nem
-
-
lucifer31
csendes tag
Így ok. V6 TDi szép.
Mennyiért adtad el?
-
-
Szeretném bejelenteni hogy a Gazsi egyke lett. Tegnap este Lujzi felkerült HAHU-ra, és reggel 8-kor jött egy telefon hogy jönne érdeklődő. 9:30-kor meg a srác közölte hogy felkísér a lakásig hogy lássa amint leveszem a hirdetést.
(#40181) latyak17Holnap 12-kor jön a srác a maradék zsével, meg a szerződéssel.
-
Mágus2
Közösségépítő
Az akksit elvitte a futár, majd jelentkeznek.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Mágus2 #40176 üzenetére
NEm tudom, ekkora kapacitásnál működik-e, de motoroztam, ott visszatérő probléma volt az akkumulátor karbantartása (ha nem yuasa-t használt az ember, mert az sok évig birja, aztán hirtelen kuka). Van ilyen szulfátmentesítő funkciós procis töltőm, olyan akksiba lehelt életet, amiről esélyét nem láttuk. Nem lett tökéletes,de 50%os azért igen. Ráengedtem egy hétre a 10-12Ah akksikra, aztán csodálkoztunk.
Accumate a márka. Persze, én is visszavittem volna, ez nem normális.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
tomcsi23 #40175 üzenetére
Teljesen feltöltik, mahd hagyják 2 órát pihenni, utána jöhet a stressz teszt.
A vw szabvány szerint a 66-80Ah akksikat 300 amperral kell terhelni, és nem eshet közben a feszültsék 9V alá.A H4 Izzóm 1 amperral terhelte, és 10V alá esett tőle a feszkó. szerintem 300A -tól maga alá csinál ez az akksi.
-
tomcsi23
veterán
válasz
Mágus2 #40172 üzenetére
A feltöltés után csinálniuk kell terheléses mérést is, amit lepapíroznak. Bár nem ismerem a pontos menetet, ami amúgy is cég/ember függő, még nem kellett gariztatnom akkut.
A gyári Varta után, Banner került bele, 3 éves lesz lassan. Még indít, pedig néha mostohán kapja a töltést. -
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
tomcsi23 #40164 üzenetére
Az akku kivezetésein néztem, minden további kábellal nő az ellenállás, és pontatlan a mérés.
3V arra elég, hogy világítson minden a műszerfalon és hirtelen kínhalált haljon az összes pilács.
Ha szűk keresztmeccet van, akkor az akksiban, mert megpucoltam az összes sarut, kivezetést.
Egy gyors tesztnek is alávetettem, rádobtam egy H4 izzót direktben(a konyhában). 20 másodperc alatt 10V alá esett a feszültség, miután levettem az izzót, visszaállt 12,5V-ra. Nincs az lemerülve, csak a kapacitás terén vannak gondok. -
tomcsi23
veterán
válasz
Mágus2 #40163 üzenetére
Hol mérted a feszkókat?
Közvetlen az akku kivezetésén, vagy a kábel sarunál, esetleg a boardban nézted? Mondjuk utóbbi a 3 Voltnál már nem sok mindent mutat.
Ami nekem fura, hogy egyből visszaugrott 12,7-re, így még egy olyan verziót is számításba vennék, hogy kábel, vagy csatlakozó (saru) környékén volt egy kis szűk keresztmetszet az érintkezésben. Esetleg próbáltad visszatenni a Vartát, hogy azzal csinálja még? -
Mágus2
Közösségépítő
válasz
bajnokpityu #40162 üzenetére
Ez varta silver dynamic volt. 74Ah 750A.
Betettem egy 7 éves akksit ami egy éve nem volt használva, és pöcc-röff, úgy is, hogy -40 fokot szimuláltam neki, és 40 másodpercig izzított.
Szóval egyértelműen megy reklamációra a varta.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Mágus2 #40161 üzenetére
Nyilván silver meg silver között is van szórás,de előző silverem 5 totális mélykisülést követően papíron 350A indítóáram helyett 390et tudott, majd 7 évig hibátlanul ment. Hogy mi lett vele nem tudom, kocsit eladtuk, új tulaj aznap TKra törte. Mozgalmas élete volt a buzukinak
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
bitpork #40160 üzenetére
Én a z izzításra is gyanakodom, lehet valahol zárlat van, mert 2km után leállítottam, és pöccre indult. 4x is kipróbáltam, aztán elkötöttem a hőgombáról a csatlakozót, ilyenkor azt hiszi a kocsi, hogy -40 fok van és fél percig izzít, na utána már megint nem indult. 2 lehetőség van.
1, zárlatos az izzító rendszer.
2, az akksim annyira meghalt, hogy nem tartja az áramot, csak a feszültséget. -
-
Mágus2
Közösségépítő
Ma először kellet tolni az autót, mióta megvan.
Nem tudom mi lehet, de úgy tűnik, a patináns 1,5 éves varta silver bedobta a törölközőt.
Meg se nyekkent a parkolóban. Rámértem az akksira 12,7 V tombol benne. Ebben a kellemes időben még mindig megy az izzítás ami miatt 9 volt körül mozog a feszkó, de indítózásnál 3 voltra esik a feszültség.
Elengedem a kulcsot, és 12,7 V. Na erre varrjatok gombot.
-
Balupapa
senior tag
17lett. maradhat?
-
-
freaghill
őstag
Tudtok nekem mondani olyan ülést ami faragás nélkül passzolna egy 3 ajtó golf 3-ba és ülésfűtéses?
Csak első kettő kéne..Tudtommal nem gyártottak konkrétan ilyet golf 3-ra, de fogalmam sincs, hogy melyik 3ajtós ülései jók a golfba is. Eddig a passat b4 re gondoltam, de az ugye 5 ajtós.
-
Mágus2
Közösségépítő
[link]
Még mindig felillik a téli.
-
-
Ha vkinek kő iljen akkor PM.
-
Lall
veterán
Én 15. Előző gazdi 30, de Ő csak a Győr - Zürich útvonalat járta vele nagyrészt. Ezért is lett benne 2 évesen 170ezer.
-
Nekem attól függően hogy hol használom, 20-30k. Ha sokat pályázok akkor simán 30k. Ha sokat városozok 20k. Mondjuk én induláskor is járatom 2-3 (cigi) percet, hogy ne terheljem a gépet. Amióta meg Gazsi van, 5 fok alatt minden reggel mén az állófűtés. És bazz rendesen eszi az üzemanyagot...
-
MunezXBK
nagyúr
Csak én dobatom le 10.000-nél?
-
-
lucifer31
csendes tag
Sufni szervíz azt jelenti, hogy ismerős... viszem/visszük ami kell és a szemem előtt kicseréli. Olaj/szűrők.
A 30.000-s olajcsere periódus nem épp a hosszú élet titka.Szóval így:
15.000nél sufniban csere
30.000nél márkaszervízbenMost lesz 120.000benne ahol megy vezérléscserére meg egyéb nyalánkságokra márkaszervizbe. Aztán 135nél ismét sufni.
-
lucifer31
csendes tag
Ha nem akarod a garit megtartani akkor nem szükséges.
Nekünk amíg garis volt 15.000 ként sima szerviz olajcsere, aztán 30.000 ként márka. (30.000 a gyáribelőírás...)Mondjuk így, hogy már lejárt a gari ugyan ez a rendszer. Eladásnál majd megnyugszik a vevő hogy leinformálható
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Ugye jól tudom, hogy garancia időn belül se vagyok köteles márkaszervizbe vinni a kocsit?
Most voltam a közeli márkafüggetlen szervizbe árajánlatot kérni éves szervizre (2 éves a kocsi 15.000KM-el).
Minden szűrőt cserélni fognak plusz olajat is(5W40).25.460 Ft a végösszeg, szerintem márkaszervizbe ez több lenne.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest