Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VR6-Fan
veterán
A4-be nem 180-as AUQ volt vagy is annak valamelyik hossz motoros változata?
AUQ és AGU bele más, AGU jóval gyengébb.jellen pillanatba amit betudnék szerezni motor, olyan -20le downgread lenne a mostani szívómhoz képest, csumára húzva tud 200le-t az meg nem olyan nagy ugrás, ha beválik meg egyáltalán össze jön akkor jövöre jönne az eggyel nagyobb csiga rá, azzal olyan 250paci a vége 350nyúlmokussal úgy már egész élhető lenne.
koros témára, szerintem én nyertem, én vagyok a legfiatalabb
-
Piwi
veterán
így van,na de mégiscsak átszámolja az ember a forintba és igencsak vakarja a fejét
szerk:egy raktárban dolgozok mint a kishangyák
aztán újsághordás és ha marad szabad időm akkor maszekolok is
MunezXBK: ne akarj fogadni mert én fogok nyerni
kb 1 hete esett jég
Kiskokó: nekem sincs kint az autó
-
Kiskokó
veterán
Fúj pálinka !! XD Nem vagyok még olyan öreg hogy azt szeressem
Amúgy 24 vagyok
Persze persze whisky meg medence mindent én viszek nem-e
?
Lassan eljön az Xado(mazo) ideje, kíváncsian várom már.
-
NAh megkaptam a köv éves kötelezőt. Jól jött a baleseti adó, mert így nem csökkent a biztosításoh - hiába a bónusz urás. 72000-ről lett 71000...Magyarország én így utállak...
-
tomcsi23
veterán
-
-
-
freaghill
őstag
válasz
Kiskokó #42657 üzenetére
Biztos kérdezték már, de hány éves vagy?
Más: Ha nem kell eladnom a kocsit, és nyáron vele fogok kimenni melózni Bécsbe, akkor nyomok bele Xadot. Itt nincs olyan gond, hogy a turbónál lesz bibi.. Mivel nincs benne turbó.
Valahol olvastam, de már nem emlékszem, hogy olajcsere utána mennyi km-t kéne menni miután belenyomhatom a Xadot? Vagy egyenesen az olajcsere után mehet is bele, mert úgy emlékszem, hogy kéne menni pár száz(?) kilómétert. -
MunezXBK
nagyúr
válasz
Kiskokó #42660 üzenetére
12 éve.
Xado rendelés.
Whiskyt akarsz belém önteni? Majd megbánod.
-
-
-
Kiskokó
veterán
Mizu erre srácok ?
Balaton mikor lesz még? Remélem nem baj hogy süldő fejjel odamegyek
Mit fogok én kapni az "öreg" bölcs fejetektől haha XD -
TaaT
nagyúr
válasz
MunezXBK #42654 üzenetére
Jogos, vki mondotta még régen "a fék b*ziknak való"
-
VR6-Fan
veterán
válasz
Mágus2 #42651 üzenetére
motor élettartalma ismerős... egyik kuncsaftnak van gy első gen AA4 kvotro, 150-asből ami lejön az húzva van 190-200le-s soft.. (AGU-nek ugye gyengébb a bele, mint az AUQnak az AYP-BAM párostól meg még inkább), olyan 600e körül van a kocsiba, most lerakta hosszú időre a kocsit, 12bar CR minden hengerbe, ember pedik ha meleg volt kitámasztotta a gázt, mert igen sokat pályázott és sietett mindig, vissza hűtésre is figyelt, meg az olaj cserékre, ennyi, annyi volt még benne hogy ~100e-nként meg jelent egy zacskos új turbóval, mert ami fent volt mind elolvadt idővel
csigától adott lenne a 60-as csövecske, meg a front IC, 2. lambdaszonda a necc meg a katalizátor kérdése.
revo/unitronic progikat néztem ~200le/300nm-t hazudnak k03-al, csak egy görbére lennék kiváncsi hogy ezt még is milyen karakterisztikával bírnak ezek a progik.. de az istenek se találok.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
tomcsi23 #42652 üzenetére
Ez egy 1.8T átépített gép volt. Nem RS, eredetileg 150 lovas 1.8T, na ezt a motort eladta, vett egy RS mocit, és kezdődött a tánc. Ami a fékeket illeti, alulméretezettek voltak elől 288-as hátul meg ami nekem is van 239 sima tányér. Ez kb ugyan az ami nekem van, csak itt csak 280-van elől. Na ezek a fékek nem bírnak sokáig életben maradni, ha 250 versenyparipa mozgatja a szekeret.
MunezXBK mert nem egyedül van az úton.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
VR6-Fan #42650 üzenetére
A havernak 180 lovas fekete octi volt 250re húzva a gyári turbóval, nagy IC vel, + olajhűtővel, kerámia kuplunggal a 130 lovas tdi 6 gangos váltójával.. Amit rendszeresen cserélni kellett az a féktárcsa, azokat fogyasztotta havi szinten, a gumit meg heti szinten.
A turbó mögött minden cső le lett cserélve rozsdamentes acélra, aztán ahol nem volt perem, folyton ledobta, szóval peremezés után atom stabil lett. Kassa-Pozsony napi szinten, ha megkergette, akkor 3 óra altt. így elment 350 000km-t, azután vett egy másik 1.8T mocit bele, visszament a gyári szoft és eladta, később felbukkant 140 000km-vel az órájában, mutattam is itt anno.
-
VR6-Fan
veterán
válasz
Mágus2 #42636 üzenetére
csomóra azt írják hogy OEM ECU, akkor hogy?
szerencsétlen ME 7,5 tudja csak lock-olva van?azt tudom hogy g5-be rocco-ba stb (1,4 tsi-be is) van szériába, rugdosni kell talán a féket gázt vagy mi...
pár a gyári sokkal szolidabb, kb annyi hogy 3-4000-n meg tartja a fordulatott, nem tolja el az elő gyujtást az egekbe, viszont a gyári HW mit szól az extremebb, LC-hez meg ALS?
tudtommal azért oda illik a kerámiázott leőmlő, meg turbinyek... -
Piwi
veterán
reggelt. ez nem az én estém volt...elkaptam az autóval a macskát az éjjel,ami szépen le is szedte a lökhárító alsó részéről a krómos keretet
nézegettem és látom hogy az csak bele van pattintva a lökhárítóba,ez talán jó hír és nem lesz olyan vészes összeg
-
freaghill
őstag
Ha tempomatot szeretnék berakatni a kocsimba, akkor csak kell vegyek egy kart, elvinni a kocsit és a kart a szerelőhöz, ő meg berakja, lehúzza a szálakat és betanítja,és ennyi?
Mezei szerelő is meg tudja csinálni?
Igaz, hogy csak 1 óra munka az egész? -
VR6-Fan
veterán
ezt vajon full stock felállásba bírják? függetlenül hogy PD vagy 20VT?
-
JHONNY 79
aktív tag
válasz
FoBCRaistlin #42600 üzenetére
Én már voltam náluk, elég sok mindenük van, hátha szerencséd lesz.[link]
-
Morris
veterán
válasz
Mágus2 #42614 üzenetére
Az az aggasztó, hogy ezt már másodjára játsza el idén.
Alapjáraton nagyon közel nézve a fordulatszámmérő piciket kileng és a sebváltót fogva érezni, hogy egyszer-kétszer beránt a motor.Fojtószelep egység lehetséges mint hiba ok? (azt hiszem ebben van vagy 3 érzékelő)
Gyertyakábelek köv hónapban cserések. Aztán trafó.Gyertyák 1 évesek. (van bennük vagy 3000km)
-
-
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
atos19881101 #42615 üzenetére
garett gt1749V
-
janos666
nagyúr
"ha kifizetted az új alkatrészt" Technikailag nem, előleget sem kértek. Gondolom a végén nem lesz kiszámlázva és a hónom alá csapva, hogy tegyem el én és jöjjek vele vissza egy-két éven belül, hanem visszaküldik a beszállítónak, vagy elhasználják másik autón.
Most, hogy friss az olaj és pontos a vezérlés, így kiderült mi színezte még meg a hangját mostanában: nem csak a thermo, de a visco is szar (utóbbinak legalább is a hangja, mert forogni forgott, hisz rendesen túl volt hűtve, mióta elszállt a thermo).
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
dJ Peer #42609 üzenetére
Ha szerencséd van(nekem nem volt), akkor az olajgomba járatja veled a bolondját. 7 euró, megéri kicserélni.
Ha biztosra akarsz menni, akkor méress olajnyomást, az ha rendben, akkor tuti a gomba.MunezXBK Vezetéket nézted? Elég sérülékeny.
Morris Valami X-akta lesz, ha nincs hibakód, akkor gyertya, kábel, benzin probléma.Más:
Én is panaszkodjak kicsit, ereszt a verda, nem készülök búvárkodni vele, de ez azért túlzás, a csomiba beugrott 1 liter víz. Lekaptam a hátsó ajtóban lévő féklámpát, alatta vizes volt rendesen. Nem lett volna probléma letömíteni, de mivel a féklámpa csúnyán gányolva volt belül(össze-vissza forrasztott műanyagok meg 2 deci víz az égőkön is), a csere mellett döntöttem.
36 euróval könnyebb lettem, de az új ledes gyárilag.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
atos19881101 #42587 üzenetére
Ha gt1749 turbód van, akkor jelentem lekormolódott a geo..
Ugyanezt csinálta nekemis.. -
Morris
veterán
válasz
dJ Peer #42609 üzenetére
Nekem tegnap előtt, stabil 90-es tempó, aztán egyszer csak elvette a gázt a vas magától.
Gyors bepadlóztam, hátha, de nem csinált semmit - ugyanúgy esett a sebesség és a fordulat is.
Aztán levettem a lábam a pedálról, majd ismét megnyomtam a gázpedált és gyorsult szépen.Na ez mi a f*sz volt?
Az a furcsa, hogy a gyújtást nem vette el és nem is világított semmi lámpa.
-
dJ Peer
aktív tag
A golfba meg ótópálya közbe kivillant az olajnyomás, nagy sípolás közepette. Egyből kuplung ki, leállósáv.
Olajszint a régi, minden a régi. Restart.
Azóta semmi baja, 300-400 km után.Nos?
-
janos666
nagyúr
válasz
petyametyo #42606 üzenetére
Na, mikor az előbb beköszöntem, akkor befelé tolták már a belét az A4-nek.
Megkapta az új vezérműszíjat és termosztátot, a friss olajjal és hűtőlötyivel.Nem tudom ma sor kerül-e még a váltó olajteknő levételére. Nem akartam ott kellemetlenkedni órákon át, de kértem egy csörrentést, mikor megkezdődik, hogy megszemlélhessem a fémszilánk méretet/mennyiséget. (Jól kibasztam magammal, ha az holnap hajnalban, álmomban ér.
)
És "szerencsére" (mondjuk ez sem épp olcsó) úgy néz ki tényleg a bal motortartóbak kopogott nekem, nem a felfüggesztés (vagy valami "egyelőre anonim zenész"). Azt holnap reggelre hoznak még neki, aztán délelőtt elvileg be is operálják.
Van még valami tippetek, amit illene meglépni egy efféle műveletsor részeként?
Azt már mondtam (ezért mentem vissza az előbb), hogy bontsák és takarítsák ki az A oszlopnál a tetőablak vízelvezetőjét.Ami fura, hogy csak az egyik szorítógörgőt cserélték ki, mert hogy szerintük fasza még a régi (úgy néz ki, mint amit menet közben nemrég cseréltek). Ez nekem fura, de már nem szedetem velük szét újra, hogy mégis cseréljék (pedig nem igazán értem, hogy ha már úgyis megrendelték nekem a szíjkészlet részeként, akkor nem ezen múlik, hogy holnap reggel jut-e keksz is a tea mellé, ellenben az meg mégis kellemetlen, ha majd szíjcsere előtt ki kell cserélni azt a bennhagyott használt görgőt
).
-
janos666
nagyúr
válasz
Építs be egy Android-os táblagépet a helyére, és rakd ki rá ugyan azt, plusz MAF és engine load.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Ne gondold, hogy a te autód volt az egyetlen ilyen órával szerelt példány. Az alkatrész száma már nálad van, tessék picit keresni, utána hőbörögni. Ha minden kötél szakad, megrendelem neked Lengyelországból, ott van használt de tesztelt darab garival. De amint mondtam legalább próbálj meg keresni, ha úgy indulsz el, hogy biztosan nem találsz, akkor nem is fogsz találni.
Mi ez a negatív szemléltet, erről le kell szoknod?!.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin #42598 üzenetére
Háát...szvsz lennie kell procinak. De még bontottban is találhatsz.
-
rob210
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin #42598 üzenetére
Konszern azonos nincs?
Siófokon van egy nagy vw bontó ha még megvan érdemes őket megpróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest