Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdman
őstag
Megvan az oka, hogy a T4ből miért fogy a hűtőviz (1 hét alatt a maximum szintről kevéssel a minimum alá). Tegnap egy kisebb viztócsát találtam alatta, eddig nem volt soha. Alánéztem, és az egyik műanyag cső van elrepedve. Ez még a kisebbik gond, legalább nem a motor eszi meg
Kiskokó: Az ABT tuningod csak külső, vagy a motort is megpiszkálták?
Munez&bitpork: egy jó sütésben én is benne lennék, de siófok nincs éppen közel. vagy kozel?
-
-
-
zenke
aktív tag
Nagy baromság lenne mindennapi használatra egy ilyen? Havi 800-1000km...
-
14adam
addikt
hengerfejet elvittem a hengerfejeshez. Szelepvezetőbe a szelep igen csak kotyogott,úgyhogy lehet ezért verődött szét a szelepfészek. Remélem nem lesz vészesen drága mert már így is több lett a költség mint amire eddig kalkuláltam
-
latyak17
tag
válasz
latyak17 #42063 üzenetére
vol2: 35k a teljes felni fújás, alapozótól lakkozásik, full aranyra, tehát polírperem nélkül, + 15k-ért mocitető fújás nem rossz ár már nem?
ma néztem meg a sárvédőmet, több hiba is van rajta, még jó, hogy ha újra megfújják az már a 3. réteg lenne.. nem tudom mit csináljak ezzel.. de aggasztó mindenesetre..
-
janos666
nagyúr
válasz
rob210 #42175 üzenetére
klímás cabrió: Mit csinálsz, ha nyári kánikulában déltájt beérsz a városba és látod, hogy legalább fél, akár egy órán át fogsz araszolsz úgy, hogy nincs menetszél se, de legalább égeti a fejed nap?
Szerintem minimum felhúzod a tetőt, mielőtt felforr a fejedben a lé. Aztán mivel így még kevésbé szellős, elgondolkozol, hogy bekapcsold a hűtést, nem...?
Lehajtható tető nélkül is így szoktam: ahol min, 50-el stabilan lehet hosszan haladni, ott ablakokkal játszom, de ha beérek egy nagyvárosba, akkor ablak fel, klíma be. -
narancsnn
senior tag
Hát eléggé szép állapotban van.
De a 1.5m-t úgy sem kapná meg, max a 1,2M-t.
A motor nagyon szépen megy. Jól karban van tartva, semmi rozsda, motortér is mesél... -
rob210
nagyúr
Én nem tudom miért, de nekem valahogy a 3-ajtós autók sose jöttek be.
Szépek meg minden de nem tartom számomra elfogadható konstrukciónak.
Ráadásul a kabrió, meg főleg nem jön be, igazán van egy dolog típus ami a kedvencem, ez pedig a klímás cabrióez volt az igazi paradoxon számomra egész életemben.
-
TaaT
nagyúr
Ha már így felmerült a téma Audi 80 Cabriolet 1.8as motorral (TT motor)
Látott már vki 1.8 20V szívó TT-t?
-
narancsnn
senior tag
Vélemèn.?!
Fater akar autót venni. Van egy audi 80 cabrio.
1998-as évjàrat. Körbejártuk, nagyon szép állapotban van. 312.000km, első tulajos. A motor kellemeseb jár, nincs széthajrva.
1.9 Tdi(90le)
1.5 misit akarnak érte.
Mennyire érdemes ennyi km.-el ilyen autót venni?Latyak17: az ilyen azt érdemli, hogy a heréjét két téglával összecsapjuk, hogy ne szaporodjon....:@
-
Jaded
őstag
Várunk mindenkit!
https://m.facebook.com/events/319214281517983?refid=25
(bocsi,telóra csak így megy a link)
-
14adam
addikt
VR6-fan,ez lehet érdekelne téged. 2-es golf gti motor eladó
-
TaaT
nagyúr
-
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin #42151 üzenetére
Ő hétfőig, Én szombat estig tuti. De szvsz nem fogok végezni, ezért vasárnap is.
-
válasz
FoBCRaistlin #42149 üzenetére
Holnap Munez meg én Siófok -Sóstó. Sajnos kevésbé mobilan, mert Munez eladta a lelkét egy polír rejéig
-
narancsnn
senior tag
Na le is adtam a kocsit.holnapra ha minden igaz meglesz.:
-
perge666
veterán
Tavaly Balatonlellén voltunk nyaralni 4 napot,úgy néztem ki a végére mint egy főtt rák.
Idén is tervezzük a Balatont Júniusban valamikor,ha a munka nem szól közbe. -
Morris
veterán
válasz
narancsnn #42140 üzenetére
Nem lesz olyan drága ne izgulj miatta. Száradjon le a keze aki ezt csinálta!
Ha egy szélvédő egy 20-as körül van, akkor ez jóval olcsóbb lesz!Inkább örülj, hogy nem rántották végig a fényezést valamivel. Na az nem lett volna pénztárcakímélő!
Na, mentem melózni, jók legyetek!
bitpork: Segíthetek?
-
-
-
narancsnn
senior tag
Na gyerekek!!!
Az irígység határtalan. Reggelre arra keltem, hogy be van törve a jobb első ablakom. (Anyósűlés ablak)
Hogy száradna le a keze aki ezt tette...
-
-
-
MunezXBK
nagyúr
-
Piwi
veterán
válasz
Buster17 #42112 üzenetére
király
igazából olyan autóval még nem találkoztam amire ne kellett volna költeni ha használva volt
VR6-Fan: látom Te is fent vagy CS-n
ki tudja,lehet találkoztunk is már pár tuning találkozón még a régi autómmal
MunezXBK: az osztrák autókkal talán nyugodtabban megy az ember,mert itt azért jobban odafigyelnek mint az emberek mint a műszaki vizsgán az autó állapotára. nincs kenőpénzes műszaki hogy rá sem néznek az autóra mert utána igencsak megütik a bokájukat. persze itt is vannak rossz állapotúak,azokat a törökök árulják 1-2 hónap műszakival,aztán csodálkozik mindenki hogy műszakin meg fizethet keményen ha akar vele menni az ember
-
narancsnn
senior tag
-
Kiskokó
veterán
válasz
Mágus2 #42116 üzenetére
Hát kevesebb a baja és arról is tudni.
Szívótorok a típushiba meg még?
Elektromos fűtéscsap ő most más nem jut eszembe.Minden motornak van baja nem arról van szó.. hanem arról hogy a 2.0 egy Anomália, pont. (persze ki kell fogni a ritka szart is. stbstb)
narancsnn : tapasztalatokat osztok meg ami bárki segítségére , tájékozódására lehet....
Illetve Buster17 kollegának ugyan az az avatarja... nem kavarodtál bele véletlenül....
-
TaaT
nagyúr
Majd egy hete havernak felkapta a Golf4 1.9PD turbója az olajat, de sikerült lefullasztani a motort néhány másodperc után...
Elsőre úgy tűnt "olcsón" megúszta...
A szerelő szétkapta a motort, eddig ami tönkrement:
- 1db hajtókar elhajlott
- főtengely sem 100%-os
- lefullasztás során tönkre ment a kettőstömegű
- és természetesen a turbó -
Buster17
addikt
Ha 3 ajtòs akkor nekünkis ilyen van
Zeretjük csak annyi a baja hogy a csomban az a cd rendszer nem megy. Lemezt beveszi pörgeti a cucc elől látjais aztán errort ir, de lehet csak user error
másik hogy elől jobbboldalt a lökösnél olajfoltos. Most a vákumos zár pumpa tört ripityára. Múltkor a generátor adta meg magát
Nem elrettentés mert így is megy
-
Kiskokó
veterán
Jó tudom nem is azért mondtam, hogy lehozzam szegény!
Csak felkészítettem. Sajnos BPW-s 2.0- volt...
Állandó DPF bajok, turbo, olajpumpa (2 félével szerelték mindkettő típushibás)
vezérműtengely irreális kopás (DPF-hez is köze van)jó tanács Ellenőrizd időközönként, hogy nem növekedik e az olajszint a motorban.
Amugy jó kis motorok erős, pörgős. Nekem Multitroniccal volt A4 de nagyon jól ment az is.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest