Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kickass
őstag
válasz
Balupapa #38697 üzenetére
a 2. linknél azt írja nincs katalizátor és végdob
egyébként a straight pipe valószínűleg arra utal itt is hogy végig cső van dobok nélkül (és valszeg kat nélkül)
turbos benzinesnél gyakori az üres rendszer (bár végdobot ott is szoktak rakni), a turbó a legnagyobb folytás a többi csak az emisszió miatt van benne, de ha jól tudom dizelnél azért nem ennyire egyszerű a helyzet -
Balupapa
senior tag
válasz
FoBCRaistlin #38696 üzenetére
nekem nem elég anyni hogy straight pipe
melyik dob hiányzik melyik nem, katalizátor stb
2. kérdés is még mindig nyitva áll -
Kiskokó
veterán
válasz
FoBCRaistlin #38694 üzenetére
245/35 R19
Audi A6 avantra kell szárazon 1870 kg körül van.
250 a vége XD index számokba nemtom
tán 93 ?
ja és 150/4 az úgy már elég jó lenne -
Kiskokó
veterán
Hello
Dodi az első linked 404.
Hát kumho már jólenne az alatt nem nagyon akarom...
FoBCRaistlin : nekem is az Új a jobb a használt a B terv inkább.. 150ből akarnám megúszni egy kumho vagy hasonló kategóriában.
Tudom lehetetlen DE hátha valahol beragadt vagy valami
De ez is csak egy kósza ötlet mert most lenne felni.. ha lenne olcsón gumi rá megveszem ha nincs akkor ez van XD -
FoBCRaistlin
őstag
Gyerekek, tuti nem tudjátok eléggé értékelni ha csendben van a gép... OMG
Viszont ha ez a betét is meg fog szólalni, valakit megmetszek. -
-
törölt tag
85800lenne a komplett fékem...GYÁRIBAN
90000ft szerintem bene lenne az EBC is. -
törölt tag
-
14adam
addikt
műszakinál mennyire örülnek ha nincs középdob? hanem mondjuk csak egy saválló cső
-
törölt tag
válasz
tomcsi23 #38668 üzenetére
kerámia fékbetét
fékmester oldalán a fekete korroziogátlos tárcsa 26900ft/db áron lenne EBC -
Kiskokó
veterán
Srácok valaki esetleg itt nem tudna
NAgyon Jó áron 245/35 R19 nyári gumit ?
Új 4db (esetleg használt ha megbízható helyről van )Fontos lenne!
Ezer hála -
törölt tag
Na megkaptam az árajánlatot a fékekre.
ate gyári : 26900ft/db első tárcs
fékbetét: textar 10000ftate gyári hátsó: 14500ft/pár
fékbetét textar: 7500ftingyenes beszerelés.
Hát lehet máshonnan rendelek.De nem tudom,hogy mivel itt ingyenes a beszerelés érdeme-e kevernem.
Textarral nem vagyok kibékülve..Föleg amit Forci is feltett. -
m3tr0
őstag
válasz
Morris #38642 üzenetére
Nálunk tuti lenne hely itt a kecóban, az emeleten ha az megfelel.(Balatonlelle)
Vagy tudom ajánlani a kempinget Fonyódon.
Tágas faházban, öt személyre, fürdőszobával, kis felszerelt konyhával hűtővel.
Neked így akciósan 2000 Ft/fő. (amúgy 15.000 Ft/éj) + IFA mert az adó..Ha bármelyik érdekel nyugodtan keress meg.
-
Kicker
őstag
Sziasztook
segitseget kernek az alabbi videohoz, szereleshez
http://www.youtube.com/watch?v=IRSZVGjWTtE26mpnel van egz kabel, szama 000979010, ez kell mp3 lejatszo csatlakozasa auxon keresztul megoldashoz.
szalonban erdemes rendelni, vagy lehet mashonnan neten? kb mi az ara?a helyesirasert elnezest, angol billentyu....
-
janos666
nagyúr
válasz
Balupapa #38654 üzenetére
Ma átnéztük/megjárattuk egy kisebb szerelőgárdával is ezt az A4-est és szépet csalódtam ebben a helyi szervizben.
A jobboldali motortartó bakot kell majd ráérősen cserélni (ezt a kopogást én is ma tapasztaltam először, épp mikor ide gurultam vele, de a szervizes arc tényleg nem kímélte a gázpedált, így alatta rögtön kopácsolt egyet újra). A szoftveres naplója szerint motorikusan minden OK (csak komfort-extrákra dobált pár hibát, amiket lenulláztak, és majd elválik mi az, ami most is hibás, illetve zavar is engem annyira, hogy ránézzünk).
A vezérműszíjat akarják alkalomadtán, de minél hamarabb cserélni (a márkaszerviz cserélte ~110k-nál, most pedig 207k-nál jár), de azt mondta, ha nem bízom az eladóban, akkor cseréljünk már most olajat a motorban és a váltóban is. Lehet, hogy így is teszek nemsoká így, hogy nem került kilátásba költségesebb alkatrészcsere már a 0. napra.
VAS-t használtak, de valamiért nem tudták megnézni a motorvezérlőféle futást.
De legalább átállították nekem németről angolra a menüt, hogy értsem is.Amin picit felbasztam magam, hogy az ablaktörlő keményen belevésett valamikor egy körcikket a szélvédő bal alsó részébe (ehhez nem is kellett szervizszemle, csak egy első tankolás, ahol le akartam mosni, amit odaszáradt sós/poros vízkőnek hittem).
Ez engem picit zavar is. Nem vagyok tisztaságmániás, de az első szélvédőt minden tankolásnál lemostam rutinból, ha találtam kirakva vizet. De az is irritáló, hogy sértésnek vette a tulaj a kérdést, hogy tisztességesen ment-e át a forgalmin, márpedig nem hiszem, ott átment volna zsebpénz nélkül ezekkel a karcokkal. Frissen mosva és napfényben egyértelműen látszik, hogy karcos, csak eddig mindig sötétben nézegettem és nem akadtam meg ezen a részleten ennyire, hogy kinyomozzam valójából mi az ott a szélvédőn (mikor vásárlás előtt elhoztam vidékről, akkor próbáltam észben tartani, hogy ha megállunk megkérdezem, de elfelejtettem, és már akkor is éjszaka volt).
-
Balupapa
senior tag
valaki szolhatna neki h nem ismeri a "kocsiját"
extrák között is van érdekesség
-
-
-
tomcsi23
veterán
válasz
FoBCRaistlin #38631 üzenetére
Gondoltam, hogy emiatt szeretnéd semlegesíteni - de Munez már megint bement az erdőbe.
Hát nemtom, melyikre van nagyobb esély, ha annak látszik, ami, vagy ha 1,4-esnek. Talán utóbbi inkább. Legyen valami egyedi védelem, ha konkrétan az kell, akkor úgy is viszik. Ja, meg ne hagyj elöl semmit benne, még egy esernyőt se, mert köcsögék belökik az üveget.Manitou: látogatott topik, szó se róla. Nem is féltem, hogy ne jönnél.
Ahogy nézelődök, elég komoly tárcsa ez is, erősen afelé járok, hogy olyat veszek majd. Csak addig is, gyűjtöm a tapasztalatokat. -
Morris
veterán
Urak, köszönöm a sok együttérző hszt. Komolyan mondom jólesett! És ami külön vidámmá tett, az a topik hangulata!
Jah kéne nekünk valami Balatoni vityilló a nyaraláshoz. Július közepe/vége. 4 éjszakára mennénk a déli partra!
Tud valaki olcsó szállást valahol?
Elviekben öten mennénk, feleségem, én, sógorom, és még egy ismerős pár! Bombázzatok ajánlatokkal. Minél olcsóbb annál jobb!
Rendszerető, megbízható népség vagyunk...a felelősség az enyém! -
-
latyak17
tag
kérdéééés:
passat variant autómata
1.9 tdi 90 lo
98/1autómata váltó rossz, nagyságrendileg milyen költség a teljes javítás vagy csere? km 265
köszi
-
-
FoBCRaistlin
őstag
Én azért szedném le, mert hátha kisebb eséllyel lopják el.
-
TaaT
nagyúr
Én is leszedtem a feliratokat, jobban néz ki
[link]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin #38620 üzenetére
Én az összes autómról leszedtem a nyomi feliratokat.
-
FoBCRaistlin
őstag
Van értelme pesten leszednem pár dolgot a kocsiról?
Pl TDI felirat, veszprém zászló, ilyesmi? -
janos666
nagyúr
Hú, hát ez a DIY radio receiver fix az én antennaerősítőmön már nem sokat fog segíteni. Van rajta egy ugyen ilyen repedés, mint a linkelt képen, de emellett középen is szét van hasadva, és centiken át lehámozta magát, közben persze nyúzva a felforrasztott kis IC-ket.
Németekhez képest elég idióta konstrukció, mert inkább tervezett tönkremenetelhez lenne tökéletes. -
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Morris #38614 üzenetére
az a baj, hogy ha így meglátnak parkolni, valki körbeszalad rajta kulccsal.
Nincs jó megoldás, a flegma emberekre nincs orvosság.
Ha mindenki tisztelné a másik tulajdonát, nem lenne semmi baj, de nem hogy a tulajdont, de a másik embert sem tisztelik, így marad a kalapács.
-
Balupapa
senior tag
igy gondoltam én is
"sréhen"...
én gyakran akalmazom, h tavolabb allok meg a bejarattol ( ne h vmelyik okos direkt kart tegyen a kocsimba)
mert hiaba allok messzebb az ures parkoloba akar, tuti akad olyan okosállat hogy 20 centire rám áll.mázli, de eddig se kulcs, se nyomodás
-
janos666
nagyúr
Jászeberény-Szolnok környékén tud valaki Audi viszonylatban megbízható szakértelmű, de nem túlárazott szerelőt, akihez érdemes lenne begurítani ezt a használt A4'03-at egy gyors szemlére (nem egy hónapon, hanem pár napon belül, nem csavarról-csavarra, csak úgy mégis átnézni)?
Itt a faluban is van egy szerviz, de nem biztos, hogy gumicserén kívül másra szívesen mennék oda ezzel (apám rám sóztam már párszor, hogy vigyem el oda helyette az övét, és nagyjából rendben vannak úgy felszereltség terén, de vannak azért fura dolgaik is).
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin #38606 üzenetére
Tudtam, hogy bele fogsz szaladni egyszer.
-
tomcsi23
veterán
válasz
Morris #38597 üzenetére
Ejj, b+. Részvétem.
Sajna, ez van, sok a f@sz.
Mint a Camponánál; direkt a halál f@sza mögé álltam, ahol nem volt egy autó sem. Megyünk vissza, hát látom, egy opel ott áll mellette, fele ekkora távolságra. Mondom a zasszonynak, na ez tuti nem bírt kiszállni nyom nélkül. Hát nem is, kis horpadás, meg egy faszántos ezüst csík a kocsin.
Mondom, várjuk meg. 10 perc után a zasszony már pampogott azt hagytam a 3,14csába. -
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Egér probléma
- Gyúrósok ide!
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest