Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Egér probléma
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- ZIDOO médialejátszók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoley[HUN]
tag
hello!
nem tudja valaki az elso generacios octavia sulyelosztasat? alaphelyzetben mekkora az elso es a hatso tengelyterheles aranya? en olyan 60:40 korulire tippelem, de kene pontosan
-
-
<>jana<>
senior tag
Hali mindenkinek! Octáviások ha valakit zavar a pedál rend akkor érdemes venni pedálvédőt.én ma vettem egy egyszerüt a madaras Tescóban 1700ft ért.a fékről leszedtem a védőgumit így bejjebb került. a kuplungra natúrban a gumira tettem. a gázra pedig távtartóval szorítottam rá. így a 4.5cm es külömbségből 1.5 cm maradt. ég és föld így vezetni.szerintem
-
törölt tag
Skoda octavia rs dieselt megkérdezhetnéd nekem kéket természetesen és legyen tele minden főldi jóval.
-
marsu
veterán
Szia!
Szerintem nem sok mindent tudsz tenni. Elvileg te csak az információt látod a kijelzőn, elállítani nem tudod. Ha 30.000km vagy 2 év az első szervíz esedékesség, akkor a kijelző majd jelezni fogja. Előfordulhat, hogy hamarabb jelez, ez az igénybevételtől, a használattól függ, ez akár már 21.000km-nél is jelezhet neked ...
Alapesetben bármelyik márkaszervízben a diagnosztikai műszerrel ki tudják olvasni, hogy mennyi van még vissza, vagy hogy jól lett e beállítva.
-
Szux
csendes tag
Marsu,
A gyerek valamit elnyomkodott a OII-ben, piszkálta a napi számláló gombját és most a szervizidőből visszalévő kilométer 15000-et mutat, meg 372 napot. Az autóban nincs még 2000 sem, és a hosszú szervizintervallummal 2 év vagy 30000-el adták át. Mit tudok tenni????
-
törölt tag
Nos autóm eladó sorba került.
19pdti , 6 speed,4*4 seat leon cupra sárga
58500km sok-sok extrával.
leon -
törölt tag
Marsu!
crdi diesel rendszerről mi a véleményed?Szerinted olcsobb hozzá a cucc vagy meg kell
azt is fizetni amint a pdti esetében.
Esetleg a BMW dieselről? -
tildy
nagyúr
Ezt nézzétek meg. Faternak is ilyen kocsi van Mekkora igénytelen már a behúzó
-
törölt tag
Hy!
Nos, sajna jővőre megvállok a pdti autócskától.W tiguan vagy ford c-max ill kuga vételén gondolkodtam természetesen uj autó jőhet csak számításba.
Marsu
pdti porlasztócsucs db-ja tényleg egetverően drága?
-
marsu
veterán
Nos, ma mivel szabadságon vagyok és mindenre volt időm, sikerült átszerelni a télikerekeket, lemosni az autót .... csili-vili lett a gép.
De szomorúan tapasztaltam, hogy a króm szelepsapkáim megint eltüntek az autóról ...
-
lorcsi
veterán
egész jó, kis morcos
-
lorcsi
veterán
most érzem csak a hátsó ablaktörlő hiányát
vacak feliciába tudnak tenni egy polo classicba meg nem -
marsu
veterán
Egyébként abban az autóban gyári bőr-kormyány is volt ... Az is nagyon kellemes dolog.
-
marsu
veterán
Kipróbáltam egy tempomatos autót .... Eddig nem is tudtam hogy milyen jó dolog. Csak most érzem hiányát, mert az enyémben nincs.
De lehet hogy rakatok bele, elvileg nem kivitlezhetetlen a dolog ....
-
VR6-Fan
veterán
unalmamba össze dobtam valami kis gagyi demot a gépről...
all:köszi srácok
-
tomej
aktív tag
Sziasztok!
2000 hozzászólás óta nem volt időm erre kukkantani. (Octacia 2 1.4) Ami miatt körmölök: az oldalablakok melletti gumik mindenkinél ilyen kukásak, vagy csak nálam? Mosattam nagynyomású mosóban és pechemre egy odakövült galambszart akartam lefúvatni a jobb első ablak gumijáról és a gőzborotva olyan nyomojókat hagyott a gumiban, mintha bicskával vágtam volna bele. A szervíz szerint azért van, mert úrjrahasznosított szarból van és csak puha dizájn külső gumiburkolat védi a belső kemény "magot". Szerintetek érdemes reklomálni?
-
VR6-Fan
veterán
megjártuk..Zánka..., meg volt az év zárás
(nagyon szép a Balaton)
szemtől szemben(az ott egy 3,5 Cabrio
)
porsche schwabber alapító tagok
a gép jármű megtáltosodot az A osztályos Supersprint átmenőtől, érzem a nyakamon is.
és 170-nál 4-ben még úgyan akkorát gyorsul mint 3-ban 130-ról,az 5-diket nem volt még mod kiprobálni, majd ha üres lesz a pálya... ill valami zárt út szakason..
de gyanítom hogy most nem 215 lesz a vége
mod
ff, valahogy nem érzem témába illőnek..
-
-
törölt tag
Minap mentem egy trabi után 2 ütemő és nagyon bejőtt a szag.Elmenetm és kicseréltettem a pollenszürőt 2 féle volt.Hagyományos gyári papíros izés cucc ill a drágábbik szénszürős verzio.Na az lett bele és nagyon kircsi lett.
-
törölt tag
-
marsu
veterán
válasz
#00809728 #3107 üzenetére
Tesztvezetés az tuti lesz, és szerintem a nyílt hétvégnken is tömeg lesz, de majd szólok, mindenképen gyere el kipróbálni!
" A VW Tiguan kizárólag közvetlen befecskendezéses motorokkal készül majd a Tiguan, ami csökkenti a fogyasztást és károsanyag-kibocsátást, amellett, hogy javítja a teljesítményt. Három TSI és két TDI motorral kezdődik azértékesítés. A 2,0 literes 140 illetve 170 lóerős dízelmotorok már most teljesítik a 2009-ben életbelépő Euro5-ös emissziós normákat. A 150, 170 és 200 lovas benzines változatok közül a gyengébbek most elsőször szerepelnek a Volkswagen kínálatában. "
-
törölt tag
Tudom nem egy fordos topik de ez is bejővős nekem
-
törölt tag
-
Gebriel
veterán
Milyán árban várható a szerkezet?
Lenne egy kérdésem.Mi alapján nem tudják a hátsó(5.)ajtót kinyitni,amikor bent elméletileg nyitva van.
Azaz sokszor van hogy megyek a páromért,és pakolna be hátra nem tudja kinyitni az csomagtér ajtót.Visszont ahogy kinyitom az ajtóm mindjárt kitudja,de visszont nem mindig csinálja ezt.Nincs lezárva semmi,az biztos.Mikor és mi alapján müködik ez?Nem rossz dolog,sőt örülök is neki..de jó lenne tudni hogy,hogy müködik.A könyvben nem találtam semmit róla,vagy csak én vagyok vak
-
marsu
veterán
válasz
#00809728 #3103 üzenetére
A Leon az egy nagyon jó kis autó ... Az 1.9TDi pedig egy kipróbált bejáratott és bevált motor ... Szerintem még jó ideig jó kis autó marad. Kényelmes, tágas, és megy is ha kell ...
A Tiguan egy teljesen más kategória ...
Ez egy kisméretű VW Touareg ... Már én is várom, hogy nálunk is elérhető legyen. Szivesen kipróbálnám.
-
törölt tag
Hy!
Én is gondolkodtam egy autóvételen ill cserén.Leon megy a háztól és helyette jőn egy uj.Toledo sok extrával még benne is lettem volna mert a sallonban elég jó árat mondtak nekem(haverok) de őszinte leszek kicsit várok ugyanis fél év és jőnnek az uj dieselek w csapathoz.w tiguan nagyon bejővős.
Sajna a seathoz később jőn cdi de lehet megvárom.....Annyira azért nem rossz a leonom.
Marsu te ,hogy vélekedsz erről a dologról? -
marsu
veterán
válasz
Gebriel #3101 üzenetére
Az én egykoron volt Passatom 1.6-os volt, benzines 1998-as évjárat. 101LE és 1500kg körül volt az önsúlya ... Ment rendesen, de néha egy picit gyengének tűnt. Volt abban a szériában 1.8-as turbós is ... A mostani Passatok nagy része 2.0 PDTDi, de szerintem aki benzinest szeretne, az az 1.8 turbóval járna a legjobban ...
Jettában és Golfban is van 1.4 TSi, 140LE ... Azok is mennek rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest