Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attrax
aktív tag
válasz
#00809728 #5786 üzenetére
Hát embere válogatja.Nem lehet vitázni erről.Én családos vagyok (sok éve)és soha nem éreztem,hogy a családom rabolja az időmet.Pl van egy ismerős csaj aki egy tünemény.Több cimbimnek mondtam hogy keressék meg de egyszerűen lusták!!! És ez ma a trend.Inkább autók,motorok,piázás,k*vázás.Hát ezt én nem vágom.
-
Gebriel
veterán
Úgy néz ki én megyek. De igazából délután derül ki, hogy ha nem kell Miskolcra mennem.
Thai masszőrök meg alapból nem érdekelnek sok közöttük "A LÁNY"
-
törölt tag
Hy!
Nem nősültem és egyenlőre nem is tervezem.
Igazából majd te is rájőssz az életben akinek sok van az tőbbre tőrekszik nem pedig arra,hogy "elajándékozgassa" .Remélem igy érthető.
Melozom mint technikus 3müszak majd otthon polírozok ill restaurálok régi autókat ill mocikat.+konyhabutorlap festés néha egyedi szinekre aminél ugy érzem van kihívás.
CD ill Dvd lemez eladásNos ezzel csengetem a hétköznapjaimat
-
-
törölt tag
válasz
tomcsi23 #5778 üzenetére
Vezetés közben+haver jőtt utánam.
Még jó ,hogy nem nyomtam neki mert mozgó trafi volt a 8-on opel asta g fehér szinü.
Pont azon tanakodtunk a haverral kb 15 autó ment el az astra melett kb 140-160km/h tempoval.
Nem tudom mennyit fizetnek majd a srácok ezért a gyorsaságért.Jó lenne egy ilyen trafit beszerezni mert ugy tudom 10% megmarad annaál a cégnél.kb 40perces ut volt
-
törölt tag
Hy!
Minap voltam Veszprémban és gondoltam kimérem a kicsikét.Mivel az ut olyan oda-vissza ~100km .Telitankoltam a kicsikét+üzemanyagba raktam wynn's adalékot azt 80-90km/h tempivel letipegtem Veszprémbe
Nos az ut 92km lett és 4,65 evett a kicsike.Ja és nem füstőlt. -
attrax
aktív tag
Hogy én mennyire utálom hogy nincs egy ilyenmagyar oldal vagy angol.Miért pont az oroszok?K*vajó cuccok vannak itt.
-
VR6-Fan
veterán
-
-
VR6-Fan
veterán
válasz
#00809728 #5759 üzenetére
nem tudom hogy kitől honnan voltak, igazából nem is érdekel, nem akarok bele folyni.
de asszem egy sárga meg egy fekete FR volt vagy is azok gazdája.de tök mindegy itt nem az a lényeg hogy kik meg mit tettek tönkre, hanem az hogy tönkre tettek
ennyi erővel én is letéphetem a gagyi boiler-jéről a műanyag lököst mert milyen már...
(am a képek szombatiak a eset meg vasárnap este felé történt elvileg)
-
lorcsi
veterán
-
VR6-Fan
veterán
válasz
#00809728 #5753 üzenetére
elolvastam, ott van benne hogy VW, de tudjátok jól hogy nem úgy gondoltam, nem szokásom autó alapján megválogatni az ismerőseim, csak mostanság volt pár kedves Seatos kolléga akik a gárdonyi talin szét vertek egy nem szétverésre váró autót... azóta lettek előítéleteim, de gondolom nem innen a topikból volt valaki...
Gebriel:nem is.. az kék...
-
VR6-Fan
veterán
válasz
tomcsi23 #5751 üzenetére
1-2 óra aztán rutin vizsga, ha az meg van (végre) akkor már nem lesz olyan nagy a forgalom, csak kb mindig szürkületben meg nagy forgalomba fogok vezetni.
hát ha lennének szép mini szoknyás pom-pom lányok, még busszal is mennék
meg én VW-s vagyok, Seat-osokkal nem vegyülök
De amit lesz jogsim meg valami elfogadható kis autó, szerintem megyek.AMD Power:ez a motor lesz az R8-ban is, na az lesz brutális
-
tomcsi23
veterán
..és mondjuk a délpesti régióból (Érd és környéke), hm? (jogsid megvan-e már?
)
Bezzeg, ha kis pompomlányok is lennének nagyobb lenne az érdeklődés, mi?
-
fero02
nagyúr
Hi!
Ugyan már, miről beszélsz?
ÁÁááácsi! Hol is tartottunk? Én már arra sem emlékszem.
Ja, h felni csere. Tehát a srác az én 13-as felnijeimre elcserélné az ő 14-eseit? Ingyen és bérmentve? Hol itt az apróbetűs rész kérem?
Természetesen érdekel a dolog, de jelenleg fing@ni sincs időm (új munkahely, aztán villantani kell). Úgy gondolom, h a téli időszakban kényelmesebb lenne a dolog. Gumi az nem szükséges, mert szereztem használtan a felnivel együtt jóárasítva.
Üdv!
-
rob210
nagyúr
-
AMD Power
titán
Úr Isten mit mehet ez...
Audi Q7 V12 TDI Quattro500 lóerős (368 kW) teljesítményt és 1000 newtonméter forgatónyomatékot..
-
törölt tag
Jővőhét Péntek minitali.Lurdy
-
marsu
veterán
válasz
#00809728 #5727 üzenetére
Az én golfomnak sem állt egyenesen a kormánya, amikor átvettem. A szervízben kb negyed óra alatt megoldották. Légzsák ki, kormány le, egy foggal fordítottak rajta, légzsák vissza. Utána már semmi baja nem volt. A gyárban, az összeszerelésnél voltak figyelmetlenek a szerelők ... A minőségellenőr meg nem vette észre.
De ez legyen a legkisebb gond.
-
attrax
aktív tag
válasz
#00809728 #5727 üzenetére
Most mit nem értesz?
Lepadkáznak egy jobbost aztán már nem is áll középen a kormány.Minél koreaibb egy kocsi
annál hamarabb.Aztán nyilván lehet korrigálni futót mindent.Elég néhány mm csavarodás a futóműnél máris húz jobbra/balra.A kormánnyal nyilván korrigálod a félrehúzást.Ez van. -
törölt tag
kormánykerék küllői nem áltak szimetrikusan
De valami nem értek.Annyi km volt az autóban,hogy kikopott a kormánykerék fogazata és átugrott egyett?
Ha tőrőtt az autó pld bőlcső stb... és nem lehet belőni a futómüvet akkor érdemes ilyen "csalást" elkővetni.
Futómüvet ha már nem tudsz állítani akkor érdemes megnézni mi okozhatja azt a rengeteg nem egyértelmü dolgot pld csonkálvány ami őntvény stb....Még mindig nem értem ezt a kománykerék átrakó bizbazt
-
attrax
aktív tag
válasz
DeadMeat #5724 üzenetére
Megmondom én nektek mit csináltak:
A futóművet ugye belőtték de a kormánykerék küllői nem áltak szimetrikusan tehát 1-2 foggal el kellett fordítani.Ehez viszont le kell emelni a kormányt.Arra azonban fel van fogatva a légzsák(tudom,mert én is csináltam)Azt viszont szigorúan kikapcsolt gyújtásnál szabad széthúzni,mert különben a kompi letárolja hibát.Nem kell légzsákot cserélni csak diaggal ki kell resetelni a hibajelzést. -
tomcsi23
veterán
Este egy rögtönzött minitalira valaki?
-
a dunakanyar autócentrumban ma is nagyot alakitott valamelyik pályakezdő autószerelő.
az egyik céges autónkat ott vettük. gondoltam, hogy olajcserére oda fogom hordani. csak nem lehet elrontani ezt az ősi szakmai műveletet.
igenám!de én kértem egy futómű állitást is, mert kicsit balra húzott az autó.. ehhez viszont levették a légzsákot..
... aminek a visszajelzőlámpája azóta világit. javitás után nem akart elaludni a lámpa. illetve az átadáskor még meg tudták csinálni, amig átvettem. ezt jelezték is nekem. kicsit sokáig tartott, gyanús is volt, hogy fél óráig csavarozzák vissza a kormány közepébe.
...
szerintem sikeresen elszakitották a kábelt, aminek a javitása a légzsák cserével fog majd járni...
most hordhatom ezt az autót is valahova a megye másik felébe szervizelni. csak járna már le az a rodhatd garancia.. utána csak "sufnituning" műhelybe fog járni az autó, ahol látom is, hogy mit csinálnak.....
most adok hálát a sorsnak, hogy a seatomat végül nem náluk csináltattam, hanem szakmájukban már régóta jártas műhelyekkel
-
attrax
aktív tag
Nos az én polomnak is ez volt a baja+ az ,hogy gázadásra fulladt.Jól el is adtam a gépet!
Na nem csak ezért.
Egy okos ember ezt magyarázta:Az alapjáratért felelős léptetőmotorban egy szenzor van ami optimális szögbe állítja a fojtószelepet,tehát a beállított mondjuk 650 1/n-re.Ha a fojtószelep mozgásába,utjába kerül vmi akkor korrigál tehát rányit a szelepre,hogy biztosítsa az értéket.
Azonban ha kitisztítod a szelepet,torkot akkor még rosszabb lehet a helyzet,mert vissza már nem tud állni.A nagyobb szögbe nyitott szelephez viszont több üzemanyag kell és ha nincs elég akkor fullad.Tehát komputeres beállítás, utánállítás kell! -
Kombat
őstag
Nekem olyat csinál, hogy menet közben "megy el" az alapjárat. Városban van hogy le is áll, van hogy leesik 500 körülire (az alap 900-1000).
Néha meg magasabban tartja mint kéne. Volt már, hogy 2500-ra állt be, de általában 1200-1500 közé állítja mikor rájön!
Azt mondta a mester, hogy az alapjárati "motor" a bűnös, de nem tud vele mit kezdeni, mert másnak is volt már ilyen problémája és raktak bele bontottat is, újat is, de nem javult meg!
-
rob210
nagyúr
az 5706# osra nem tud valaki valami okosat mondani?
-
marsu
veterán
A VW Golfom helyet most egy ilyen piros járgánnyal járok dolgozni ...
Központizár, klíma, ... stb.
-
rob210
nagyúr
Szerintetek mitől lehet az, hogy reggel beülök a kisautóba.
Indítok és bömmmbömmmbömmm semmi gond egésszen addig amig a lábam le nem veszem a gázról.
Utánna megint idítok indul semmi gond amig a lábam a gázon.
Elindulok megyek vele 100métert és onnantól nincs gond.Azaz nincs alapjárat.
De ami még meglepőbb nem mindíg csinálja.
Mondjuk két hetente egyszer.
mi lehet ez?
-
törölt tag
-
attrax
aktív tag
A vajaszsömle se rossz extra.Az én (új) kocsimban a jobb első torony mögött egy félbehajtott csiszolópapír volt.Ez jelenthet vmit?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Battlefield 6
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest