Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Hey!
Látom pörög azért a topic
. Megvolt a kocsi első hoszabb bejáratós útja, végig autópálya le az Olasz tengerpartig meg vissza és elértük a 2500km t
Újabb pozitív csalódások a kocsiban, nagyon eltalált kis motor ez az 1.4tsi. 125ló, 200nm nem több nem kevesebb de 1500 tól 5000 ig szépen (még 5000ig is csak egyszer pörgettem el
) szépen viszi a kocsit. 4 személlyel megrakva sörrel, üdítővel + tetőbox, az is értelemszerűen tele, autópályán 6. ból hacsak valami gyors sávba történő intenzívebb besorolást nem kellet csinálni, ki sem kellett venni. 2.0 tdi passat 2 is csak lefüstölögni tudott előlünk, pedig mondom a terhelés megvolt a kis mocinak rendesen és egy 160 km/h rövid szakasz kivételével 140 es nyugis tempó. Fogyasztás 8 liter körül pedig azért az alpokon átverekedős autópálya nem épp egy benzinbarát szakasz.
Olajból meg nagybőszen "elcipeltük" a tartaékot, megérkezés után vagy 3-4 órával megnéztük az olajszintet és kb félig volt csak a tele helyett....jó gondoltuk biztos ezért adták azt a liter tartalékotmajd holnap beletöltjük. Másnap megnéztük addigra viszont már megint csurig volt
nem gondoltam hogy ilyen lassan folyik vissza az olaj vagy nem tom. De most hogy hazaértünk most is tele van, szóval egy nyeletet nem evett az olajból.
-
Yahoo
tag
Sziasztok!Hamarosan a tulajdonomba kerül egy Seat Leon!A hangrendszerrel kapcsolatban lenne egy laikus kérdésem!A gyári Seat Brisa tipusú autórádió, ugye csak rádió-kazetta megszólaltatására képes!Minimális ráfordítással szeretném "fejleszteni" a hangrendszert, két megoldás között gondolkodom. 1.: CD-tár, csakhogy nemtudom, h képes-e ez a rádió CD-tár vezérlésére??? 2.: MP3lejásztó hozzákötése, de szintén nemtudom h van e rajta AUX bemenet??Remélem, h valaki birtokában van ezeknek az információknak!Előre is köszönöm a segítségeteket!Üdv.: Yahoo
-
brownus
veterán
hali,
skoda felicia guminyomásokat tudnátok mondani? (97es évjárat ha ez kell, 1.3 motor)
2,1 bar elől-hátul?
köszi -
tomcsi23
veterán
válasz
#00809728 #5288 üzenetére
Jajj Dodi, már első alkalommal is beszéltünk róla, hogy lefújtátok sárgára, nem felejtettem ám el.
18 coll kérdése érdekes, a szar úton persze - egy élesebb gödör már a felnire is veszélyes. Ha meg úgy nézzük, nem sokkal nagyobb (ill. kisebb a gumi rajta) mint a mostanin. -
törölt tag
-
Kombat
őstag
-
Kombat
őstag
-
törölt tag
nem semmi
Arcasting D666 Diablo alufelni ezen meg ilyen felni van... -
törölt tag
válasz
Gebriel #5277 üzenetére
Hát 36.000ft azért egy szép kiadás.Keskin tetszik de igazából régi felni és valahogy az uj autómon nem igazán..Inkább golf 1-2-3 tudnám elképzelni.Őcsém mondta vegyem meg a tuninsztereot ott van egy sárga leon keskin felnikkel és nagyon ütős látvány.
Nem sajnálom a jóra a pénzt csak ezt nem egy hétre veszi az ember....Nincs olyan emberke köztetek aki a kocsi fképére rátenné ezeket a felniket?
-
VR6-Fan
veterán
válasz
tomcsi23 #5267 üzenetére
klub az erős túlzás...
baráti társaság, kb ezekből áll itt Érd tájékán:
-polo VR6
-fehér cabrio VR6
-szürke (kis lökösös) cabrio 16V dupla 40-es wéber
-egyes kemény tetős VR6 (a mindent alázó)/van még a srácnak egy szürke cabrioja is
-piros cabrio
-zöld 3-as VR6 fusion köntösben
-piros egyes porá ültetve hátul 10colal (elől csak 9..)többiek:
-kék cabrio
-zöld 3-as cabrio
-lila cabrio alá 1,8 kompresszor(G60, 200 paci)
-szürke keménytetős porá űltetve
-két kék audi 80-as cabrio
-Maukler(embernek tömérdek speckó autója van)kettese nincs is senkinek asszem, talán nekem lesz..
rob210:úgy is át mész az elmúlt pár hétben többet simogatad azt az autót mint más egy évben az asszonytegész jól haladok a kresszel
-
tomcsi23
veterán
válasz
#00809728 #5257 üzenetére
Hy!
No, az én véleményem az, hogy felnire sem érdemes sajnálni a pízt. Érdemesebb inkább spórólni, hisz pár gumit azért általában kibír. A használt felni - ugyanúgy, mint gumik esetében - eléggé kockázatosak, pláne ismeretlen forrásból. A másik része meg, hogy többet meg kellene nézned élőben is, autón, gumival - azért úgy más.
Egyébként azt nem értem, mi bajod van a Tieddel - nem mondom, hogy nekem annyira tetszik, de ahhoz a kicsit futurisztikus kocsihoz nagyon is passzol.Most ezt ne vedd a lelkedre, amúgy is az a fontos, hogy Neked mennyire tetszik a (z új) felni. Más mondhat, amit akar - mindenkinek amúgy se fog tetszeni és az is lehet, hogy csak egy nagyon kis arány fogja őszintén rámondani, hogy tényleg odavaló. Ezzel annyira nem kell foglalkozni, mert akkor más döntését fogadod el, és nem a Te egyéniséged fog megnyilvánulni. Persze, műszaki, technikai (minőségi) téren el lehet fogadni hozzáértő véleményét, de az adott szinten belül ez igenis esztétikai élményt nyújt, hozzátesz az összképhez, sőt felteszi rá a pontot - és így, ha Neked nem tetszik, akkor hiába mondják rá, hogy milyen frankó, Te fogod a legtöbbet nézegetni.
-
baliadi
csendes tag
Dodi !
Szerintem a Dotz a nyerő az alu rész lehetne sárga .
Ez az én véleményem,de neked kell döntened,mert
-
VR6-Fan
veterán
válasz
#00809728 #5257 üzenetére
wolf sato nagyon bejövös csak kérdés hogy mennyi a tartos,
nekem a porsche is tetszik (ha eredeti agyon üthetetlen azért ez is megfontolandó!)
rob210:én az egyszerűség híve vagyok ezért ajánlottam valami supersprintet, örök garisak tényleg nagyon szép hangjuk van. Ha kicsit melegited a gépet ill tudod járatni meg keményebben használni (hosszútávon, lemész szegedre meg vissza jösz nagoyn szép lila lesz, mondjuk havernak VR6 van elől) nagyon szép lilás árnyalatot vesz fel
-
törölt tag
Hy!
Tegnap kimértem a "trakoromat" 80-90km/h tempo melett 98km 4.57litykot evett
.Kiváncsi voltam.Igaz ha kormolom neki akkor 7.5 is megeszi.
-
törölt tag
Tanács kérése.
Nos van eme felni keskin
kb 120.000ft lenne de használtban
előre 8coll hátra 9coll-ban gondolkodik az Őcsém természetesen az én autómra.Igazából nekem a fekete betéttel jobban tetszik de...Viszont van a másik: dotz 17x8 ami nekem 36.500ft/db áron nyomnák és uj.
WolfRace[link] ő 38.000ft lenne.
porsche18-as +gumi beszámitanák a régi 15.000km futott pirellimet kb 50.000ft
Melyiket?Tomi23 szavazzál kérlek.
-
VR6-Fan
veterán
mondanám öket supersprint elég jó márka és ha nem is a verseny dobokat nézed akkor egész normális áraik vannak, ott a bökkenő hogy a te kocsidhoz nincs cucc, de az 1,5-ös egyes golféval probálkozni??(kérdezd meg egy szervizest hogy mennyire hegeszthetők át a konzolok)
a hangja meg magas tartományba lesz olyasmi mint egy forma1-esé, mély de még se madve, hanem erő teljes
alacsony tartományba viszonylag csendes és kellemesen lehet vele útazni.
-
rob210
nagyúr
Valaki nem tud egy jó helyet ahol nem aranyáron, tudnék venni egy hátsó dobot aminek szép öblös hangja van.????
Nem hangos kell, hanem szép hangú.
-
tomcsi23
veterán
Imént egy kicsit "kiégettem" a gépet - néha kell, mert ellustul. Most jobban megy klímával, mint előtte klíma nélkül.
Ma volt először, hogy 6000-ig is elpörgettem...és érdekes, hogy az átlagfogyi kb annyi volt, mint egy kisebb dugóban haladva (biztos a sok motorfékes üzem miatt
).
Fékeket is megjárattam, nyakam izmosodik kegyetlenül. -
törölt tag
Hasonlóan néz ki de igazából még nekem a audio féle céges van mieltt a mac cég megvásárolta volna.Nos most ezt cserélem majd le mert a pug206 elég volt mert ott kicsi volt a csomagtartó de a seaté jóval nagyobb.
-
törölt tag
Hy!
Semmi közöm hozzá csak érdeklődnék.Ezek a SAL termékek elég jók vagy?
Én 6*100 AUDIOSAN felső profi erőlkődőt vettem 50.000ft volt mélyláda meg igaz valamiféle audio de nagyon fincsi.Voltam a carstylinges kíállitáson ott Punh féle cuccokat láttam 29.000ft és állitolag nagyon megbizhatóak. -
ttoth
tag
Sziasztok!
Igazából nem vágok témába, mert a zótó már megvan, csak köv hónapban esedékes neki a 3 éves szervíz. Azt szeretném kérdezni, hogy van-e tapasztalatotk valamelyik debreceni VW szervízzel vagy az ebesi Skoda szervízzel kapcsolatban. Át akarnak-e babrálni, rendesek, drágák-e, stb.
Előre is köszi.
-
törölt tag
Ja sárgában főleg.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
rob210
nagyúr
válasz
#00809728 #5221 üzenetére
Szerintem jókat választasz.
Az a baj, hogy ők a hagyományos régi trendnek megfelelőt mondják, hogy jó lenne neked.
De ahogy nézem te inkább a kicsit szögletesebb formákat kedveled.
(felniről van szó)Szerintem is a futurisztikus mutatna jól az új seaton.
(persze ezzel senkit nem megbántani akartam, csak különböző az ízlésünk)
-
törölt tag
Hy!
Akkor segitsetek a legjobbat kiválasztani.Max 200.000ft 5*112 ET35-52 17coll.Sárga uj leon.Várom a fejleményeket.
-
törölt tag
hát képet nem sikerült beraknom mert nagy a kép ill a felni is.
-
törölt tag
KI mit szol eme felnikéhez.Sárga autóra lenne
-
-
rob210
nagyúr
Urak tudom nem ide kell de megemlítem, hogy eladóvá vált egy 150W-os dupla lengőtekercses 4ohmos carpower típusú mélynyomó, esztétikus védőrácsal két házi hangváltóval és egy nem esztétikus dobozzal, ha kell.
Ár 10.000.-
Szeretném, ha innen vinné el valaki, mert ennyiért "vadidegennek" nem akarom odaadni.
Bocsánat az offért.
-
tomcsi23
veterán
válasz
#00809728 #5184 üzenetére
Hy,
bocsi, egy kicsit elvoltam (kirándulás, miegymás
). Mire gondoltál itt? az a 10% emelkedő kihozza a kocsiból amit szeretnél.
Egyébként azt vettem észre, hogy a konzolon kijelzett sebesség eddig pontosan megegyezett a községekben olykor fellelhető sebességmérő által kijelzett értékkel (trafival még nem mértem össze) - és a km óra 100 km/h alatt +10 %-os eltéréssel jelez, míg felette csak 5 %-ot "csal".
-
rob210
nagyúr
A hétvégi talira em jön senki?
Nagyon jó sátrazós buli lesz gyertek.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest