Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Jővőhét péntek délután tali a Lurdy házikó parkolójában.Kifogásokat nem fogadok el.
-
lorcsi
veterán
mi a különbség a H4 és H7 izzó között?
szervízkönyvet átlapoztam, de nem találom mi való a polo classicba
-
rob210
nagyúr
Urak hölgyek asszonyok.
1991-es 2-es golf 1.6 benzin.
Hidegen indításkor időnként 3000 időnként meg 0 az alapjárat.
Fulladozik nem megy időnként meg el kezd pörögni.
És ugyan ez ha meleg a motor akkor is. /nagyon meleg/
Mi lehet ez?
Mágnesszelepek a karbiban?
Vezérlés? -
attrax
aktív tag
A régi mondás szerint a gyenge telep az amatőr fricskája.És én mindig beleesek
Nem is hinnétek mi mindent okoz egy autónál is... -
marsu
veterán
... és mág turbós is!
-
törölt tag
-
törölt tag
-
dragonfx
veterán
válasz
dragonfx #5969 üzenetére
5:28nál a ahng meg utána ahogy kjön az utcából....áhh kell 1 ilyen...
u.i.:amugy a videohoz....csak vin dieselt tudom idézni..nem az számít egy mérfölddel nyersz vagy 1 orrhosszal.. alényeg hogy nyersz
-
dragonfx
veterán
válasz
fekeandras #5964 üzenetére
de milyne hangja van ezen a videon a bömbinek...áhh ez szerelem
-
dragonfx
veterán
válasz
fekeandras #5952 üzenetére
de gáz pedig jol nézne ki eza golf...
ez a második sztori tényleg égő szint...
-
törölt tag
válasz
Nem semmi a polo.Volt anno egy corsa hátulra betéve egy 3.0 moci.Az is szépen ment de ugy tudom egy trabi kombival is eljátszották ugyan ezt
-
törölt tag
válasz
402le a leon+nitro+4*4
-
fekeandras
őstag
válasz
#00809728 #5963 üzenetére
Szépen szedi a lábát.A bubu picit beragadt a rajtnál és bénán is váltott.De ha 100%-os lett volna a futama szerintem akkor is lenyomta volna a Leon.Ráadásul szép is az autó.Semmi csicsa, semmi gagyi.
Van itt egy szakadt kis Polo.Az sem egy gyenge virágszál.Verseny előtt 1héttel még darabokban volt.Az ellenfél egy felpiszkált M5 motoros BMW (by Ponya).Ha 10méterrel hoszabb a pálya leveri a bömbit.Még a rossz váltás ellenére is.~123Mph-s célvonali...
-
törölt tag
Versenyt nyomott.
-
fekeandras
őstag
-
nRu3
addikt
sziasztok tudtok seatos bontot pesten? egy volt valahol a 16 kerben de az mintha már nincs-
-
fekeandras
őstag
válasz
VR6-Fan #5947 üzenetére
Hát mindössze ennyit sikerült lementeni arról a szarrá karcolt cd-ről.A többi sajnos ment az enyészetbe.Pont azok amiken látszott rendesen a kocsi...
[link],[link],[link],[link],[link],[link].
Ezeken a képeken még törésmentes volt a kocsi és az utolsó csavarig gyári volt rajta minden./beleértve a felniket és a hátsó szárnyat is és megvolt hozzá az eredeti német szervízkönyv is!./ Aztán eladósorba került és egy fiatal srác megvette.Még abban az évben ütközött vele egyet (egy elég nagyot).Megcsináltatta és tovább adta.Hogy a jelenlegi tulaj mennyit ölt bele, hogy így nézzen ki azt nem tudom, de hogy kettő millió forintért nem fogja tudni eladni az 100%.A színe szerintem is rettenet.Bár élőben még nem volt hozzá szerencsém.nesa (#5950): Nekem unokatesóm csinálja ugyanezt.Van egy fos szakadt 800-as marutija.BMW cápa antenna a tetején,fekete szigetelőszalag lámpa morcosítás,filctollal készült gti felirat a hátulján,500ft-os króm kipufogóvég,koponyás/sárkányos matrica a motorháztetőn,retteneters minőségben órdító házilag összaetákolt "hifi".Szerinte 1100ccm-re fel van fúrva és legalább 80le, de inkább több.
...Borzasztó.Kérdeztem tőle, hogy nem érzi-e cikinek ezzel bemenni a városba erre azt felelte miért tök raj.No comment.
Magam elé képzeltem mikor lehúzott ablakkal kikönyökölve ordító zenével menőzik...
Áhhh... -
-
nesa
veterán
válasz
VR6-Fan #5945 üzenetére
Szerintem 1,2 de a tulaj alitasa szerint 1,4 es azt mondja 200Lo majdnem padlot fogtam de rohogni nemakartam igy mondtam neki es ramutattam a feher 323 as 68loeros mazdamra hogy azzal 1x gyorsulnek a skoda ellen 200meteren alitolag elmebeteg vagyok hogy az o 200 lovas gepe ellen azzal akarok menni
mondtam neki nemkell izgulni en azert latok eselyt,meg nemis fakadok sirva
ez meg nyaron volt azota nem eroltette a csavo.
Nemreg meg az also ket oldalso beomlo sekuseptes (korhazi fertotlenito) vodornek a teteje volt bevaga 4 bevagva
Es igen szigszalag lefesve!
-
VR6-Fan
veterán
válasz
fekeandras #5946 üzenetére
oks köszi!
véleményed a linkeltekről, azon kívül hogy messze vannak?
igen jól látod
-
fekeandras
őstag
Jól látom a lámpán az fekete szig.szalag?
VR6-Fan:Megtaláltam a képeket.Megpróbálom lemásoni a cd-ről de full karcos és itt ott már "lukas" is.Remélem azért sikerül egy párat átdobni. -
nesa
veterán
válasz
fekeandras #5942 üzenetére
Marciusba ilyen volt .
-
nesa
veterán
Korabban mar 1x hoztam kepeket a fabiarol ami pécsen cirkal.
Csak nagyon eros idegzetueknek ajanlom mert sokkolo lesz a latvany
es akkor a skoda kepek
-
rob210
nagyúr
Királyság köszi az infót.
Ott a helyem igaz nem versenyzek, csak nézőnek megyek ki. -
attrax
aktív tag
Most jövök talján honból. F*sz kivan,hogy ott mennyi R32 röpköd!
-
fekeandras
őstag
válasz
fekeandras #5937 üzenetére
[link],Tavaszi szlalom felvétel, itt még billegős futóművel, gyengébb motorral, és utcai gumival.
-
rob210
nagyúr
Tudja valaki, hogy mikor lesz a gyorsulási a hungaroringen?
-
Gebriel
veterán
Ha már nagy a csend....
-
tomcsi23
veterán
válasz
fekeandras #5930 üzenetére
A fekete csajé szemébe süt a napocska.
-
Majstor
senior tag
FabiaS2000: [link]
-
VR6-Fan
veterán
probáltál volna ki mellette egy 5-ös R33 6-os kézivel/DSG-vel, lehet hogy nem egy annyira jó konstrukció mint az Itr, de azért tud meglepetéseket okozni a maga 300 pacijával
esetleg egy golf5 W12, gyárilag 650 paci
elismerem én hogy az itr,imprezza wrx sti jó autó, de azért mert van 1-2 jó modell, nem kéne az egekig magasztalni őket, és azt mondani minden más szar.
am miről mire cserélsz?
-
múlthéten voltam olaszországban.
egy rizsrakétával.
integrát már készültem megszólni, mikor vr6-fannak be-beszólogatott,
de nem teszem, mert tényleg nagyon király a honda.
a seatomba visszaülve gumi-múanyag érzésem támadt. a váltom sem olyan pontos már.
na meg a motor hatásfoka...ennek ellenére lehet cserélek autót márkán belül. feltéve, ha sikerül megegyeznem a sráccal.
üdv!
-
törölt tag
Nem is olyan rossz az új seat.
-
VR6-Fan
veterán
válasz
tomcsi23 #5912 üzenetére
75lón próbálnak vezetni okítani, az nem egy fene vad akárhogy taposom
...
(Seat cordoba 1,6 75le 2003)
első fél évben szerintem úgy se fogom neki nyomni... meg szvsz nem érzem azt hogy én lennék a helyi Sumákher, arra meg van felénk a kamikáze kamu rizs-rakétások (alá szuzukisok)
-
VR6-Fan
veterán
válasz
tomcsi23 #5908 üzenetére
én előre parázok attól a kb 140-150 pacitól..., lehet 1-2 hónapra unalmas perceinkben kicsit vissza alakítjuk 1,3 75le-ra, az idei szezont meg lefutja a 16V motorral aztán jövő őszkor valami majd csak esik bele.
Gebriel:én meghagytam volna a régi kocka lámpáját, amúgy minden másban baromi igényes lett, így képekről
-
tomcsi23
veterán
Húzzatok bele, gyerekek! Aztán majd azért óvatosan a forgalomban.
-
VR6-Fan
veterán
-
rob210
nagyúr
Hát gyerekekez gyönyörű, akinek ez nem tetszik jelentkezzen nálam egy pofonért
Maga a megtestesült szépség a belseje meg mint egy luxusszáló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest