Hirdetés
- A spanyolviaszt nem, csak a görgőt találná fel újra az Airra Labs egere
- Képen feszít az Amazon szörnyen gyors Gravitonja
- 240 Hz-et ígérő, ultraszéles okosmonitor jött az LG gondozásában
- Egy kis ráncfelvarrást kaptak a Gigabyte AERO X16 sorozatú noteszgépei
- Kiegészítette a korábbi Arc meghajtóját az Intel
- Milyen széket vegyek?
- OLED monitor topic
- Meghozta a Windows 11 programgyorsítóját a Microsoft
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- A spanyolviaszt nem, csak a görgőt találná fel újra az Airra Labs egere
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
27757 - 27701
27757 - 27701 27700 - 27601 27600 - 27501 27500 - 27401 27400 - 27301 27300 - 27201 27200 - 27101 27100 - 27001 27000 - 26901 26900 - 26801 26800 - 26701 26700 - 26601 26600 - 26501 26500 - 26401 26400 - 26301 26300 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2018-03-18 14:44 Téma összefoglaló
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
baro32
aktív tag
Én 19-én cserélem a Crossban az üveget, 1 hétre rá lesz az első MOT - három éves lesz - és azon megbukna, mert a bal sarokban el van repedve a felső részen, azaz az utas oldalon, de nagyobb, mint 40mm, így bukás. 140 font a biztosítónak és letudva a dolog (itt nincs casco se semmi más, comprehensive biztosítás, annak része az üvegjavítás, bizonyos excess befizetésével) - igaz a szenzorok kalibrálása miatt el kell vinnem egy kb. 1.5km-re levő műhelybe.
2 hete a Seatban cseréltem az üveget, abba 95 font volt az excess és házhoz jöttek.
A szenzor kalibrálás azt nem tudom hogy benne van e a cserében azt nem kérdeztem majd a helyszínen rákérdezek erre is és ez mennyire költséges amúgy?
Mivel kéne még számolnom pluszban akkor a kalibrálással? -
HdRew
őstag
Sziasztok!
Prius 2-esre milyen tetőcsomagtartó sín felel meg? Apósnak van egy Thule tetőcsomagtartója, azt vinnénk el a nyaralásra.
Google-ön tettem rá egy keresést, és volt pár találat, de szívesen vennék olyanoktól tanácsot, akiknek van már tapasztalatuk.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
KTTech
veterán
Igen sokan ajánlották az ismerőseim körében számításba veszek minden lehetőséget.
Nem a legolcsóbbat keresem elég nekem az arany középút is ami nem 500ezer meg feletti árral dolgozik.
Alvázszámom alapján 153ezer a szélvédő Pilkinton hozzá a keret ~20-as meg + a beszerelés ha 200-220-környékén kijön én örülök neki ha már így jártam.Én 19-én cserélem a Crossban az üveget, 1 hétre rá lesz az első MOT - három éves lesz - és azon megbukna, mert a bal sarokban el van repedve a felső részen, azaz az utas oldalon, de nagyobb, mint 40mm, így bukás. 140 font a biztosítónak és letudva a dolog (itt nincs casco se semmi más, comprehensive biztosítás, annak része az üvegjavítás, bizonyos excess befizetésével) - igaz a szenzorok kalibrálása miatt el kell vinnem egy kb. 1.5km-re levő műhelybe.
2 hete a Seatban cseréltem az üveget, abba 95 font volt az excess és házhoz jöttek.
-
No.01
addikt
Nekem sajna mar 4x sikerult (igaz sokat megyek) Carglass nekem jo volt igaz nem otthon.
Pilkington ajanlott, de ahova visszamentem az az autouvegek.huGyors, korrekt es minden papirmunkat elintez.
-
Vision
veterán
Igen sokan ajánlották az ismerőseim körében számításba veszek minden lehetőséget.
Nem a legolcsóbbat keresem elég nekem az arany középút is ami nem 500ezer meg feletti árral dolgozik.
Alvázszámom alapján 153ezer a szélvédő Pilkinton hozzá a keret ~20-as meg + a beszerelés ha 200-220-környékén kijön én örülök neki ha már így jártam.Annyi lesz kb. a vége. Én is most cseréltettem a Rav-on, a munkadíj valami nevetséges huszonezres tétel volt. Mindenképpen a X. Pilkingtont ajánlom, a carglassal van rossz tapasztalatom.
-
szente
addikt
Sziasztok!
Aki esetleg jártas valvematic controller terén, tud tippet adni, hogy hol éri meg venni? Gyorsan körbenéztem a neten, és kb 120.000 Ft-tól a csillagos égig lehet találni minden féle áron.
-
baro32
aktív tag
-
ParmaBoy
aktív tag
-
g0dl
addikt
Alvázszámom alapján 153ezer a szélvédő Pilkinton hozzá a keret ~20-as meg + a beszerelés ha 200-220-környékén kijön én örülök neki ha már így jártam.A nem gyári üveg beépítése mennyiben érinti a garanciális kérdéseket?
-
baro32
aktív tag
Alvázszámom alapján 153ezer a szélvédő Pilkinton hozzá a keret ~20-as meg + a beszerelés ha 200-220-környékén kijön én örülök neki ha már így jártam. -
Santino
aktív tag
Köszönöm a tippeket hát már több helyen is meg nézettem és menthetetlennek ítélte mindenki ezért elindítottam a szélvédő csere programot

Mielőtt kérdeznétek nem a Márkakereskedésnél mert az horror árakkal dolgozik , Casco meg nincs ~500ezer környéke de olvasottak alapján 600-700ezer egy ilyen történet
Van valami gyárival egyenértékű Pilkinton az lessz megrendelve hozzá.A Carglass-t nézted már?
Nekem korrektül elvégezték a munkát, a cserét is és a kalibrálást is, megvárhattam, láttam végig az autót. Én Casco keretében intéztem, egy fillérembe nem került. Igaz nem eredetit raktak bele, ott kellett volna az önrészt fizetnem. -
baro32
aktív tag
Köszönöm a tippeket hát már több helyen is meg nézettem és menthetetlennek ítélte mindenki ezért elindítottam a szélvédő csere programot

Mielőtt kérdeznétek nem a Márkakereskedésnél mert az horror árakkal dolgozik , Casco meg nincs ~500ezer környéke de olvasottak alapján 600-700ezer egy ilyen történet
Van valami gyárival egyenértékű Pilkinton az lessz megrendelve hozzá. -
Donki Hóte
veterán
Nekem offos autón 2 éve casco-ra önrész felszámítása nélkül, ingyen cserélték a kőfelverődéses szélvédőmet a Pilkington szélvédő szervizben a X. ker. Szállás utcában.
-
vacs
veterán
-
OCTAMD
őstag
-
KTTech
veterán
Az új autóknál nem tudom hogy oldják meg a blokkolást. Az biztos, hogy nem tudnak minden CAN vezetékre blokkolást tenni. Ha csak a keyless entry-t és go-t nézzük az is legalább 6 külön modul (bár csak 2 buszon). Ebből ha az egyiket megszakítják már nem fog indulni az autó - viszont ha a CAN busz hozzáférhetővé válik mechanikailag, akkor nem számít a blokkolásuk, az OBD port megszakítása egyszerű, és hatékonyan hátráltat.
Mindenképpen nehezíti a lopást, de nem tudom hogy garantálják a 100%-ot...
Ha jól rémlik az újabb Toyoták már nem engedik az indítójelet bármelyik CAN csatornán - régebben az izzóról is indítható volt némelyik - ez már magában is jó, illetve a keyless kulcsok kikapcsoják magukat ha nincsenek mozgatva (kb 5 perc után), így attól legalább nem kell tartani, hogy éjjel RF transzmitterrel leszedik a kódot alvás közben.
-
baro32
aktív tag
Tegnap munkába menet sóderos kocsi kőfelverődés de a legrosszabb csillag nevű

Elmentem Dunaharasztira javítani de a szakember 31éves rutinnal azt mondta menthetetlen 
-
adamssss
veterán
Én max egy rejtett extra GPS követőt raknék bele és egy rejtett kapcsolót az OBD portra.
Ha a CAN buszhoz hozzáférnek (a legegyszerűbb ugye az OBD port) onnan már bármit megtehetnek az autóval.
A 12V-ot se lehet levágni, mert akkor elveszted az autó saját szolgáltatásait (kulcsnélküli nyitás, távoli indítás és bármi amihez a DCM kell).
Koszi.
A Pajzs mennyire eri meg? Vagy csak a hype nagy korulotte?
-
robogár
csendes tag
Sziasztok
Prius topikba terveztem irni, de latom kihalt. Van egy auris2 hsd 1.8 kombink. 2016os 200e km, gar most jar le. Kotelezo szervizek rendben megvoltak. Ismerostol vettuk at, fekek es egy szett uj nyarit kapott. Tavaly volt tisztitva az ules alatti venti, iden egr, hutokoz jon. Valami mas meg amit ajanlanatok? 4km kozeleben elmegy elektro. Nagyon szeretjuk, jo erzes hajtani, sokaig eleg egy tank uzemanyag, teli atalg 5 kozeleben, nyari sokszor 3-4 kozeleben. Persze varosban.
Koszi elore is
-
-szabi-
addikt
Most nézem ezt is sikerült kiválóra frissíteni.
Sikerült a fogyasztási adatot levenni így ahhoz mindegyik utat meg kell nyitni, persze a megfoghatatlan pontszám az ott virít.
Ahogy mondod ezért valakinek fizetnek. -
KTTech
veterán
A chipkártyás okoskodás jó lehet, meg lehet szakítani a kisnyomású üzemanyagszivattyút, de az újabb generációk gyorsan dobhatnak egy check engine-t utána.
Azt elfelejtettem, hogy Mo-n még forgalmaznak manuális váltós Toyotát. A hibridek azok elektronikus váltosak (Prius), vagy elektronikát váltanak (Yaris). Ezek kiválthatók ECU-ból.
-
g0dl
addikt
Én max egy rejtett extra GPS követőt raknék bele és egy rejtett kapcsolót az OBD portra.
Ha a CAN buszhoz hozzáférnek (a legegyszerűbb ugye az OBD port) onnan már bármit megtehetnek az autóval.
A 12V-ot se lehet levágni, mert akkor elveszted az autó saját szolgáltatásait (kulcsnélküli nyitás, távoli indítás és bármi amihez a DCM kell).
Az a chipkártyás okoskodás az nem ér semmit?
De a mechanikus megoldások pl. sebváltóztár még jók lehetnek. Bár már az is lassan csak egy elektronikus pözök. -
tycon
tag
2026 Avensisem cápaként kitátotta a száját. Fékezek, éktelenül súrol. Aztán már akkor is, ha nem fékezek. Na elkopott a betét. Megállok a célnál, megnázem a nőt a szoknyája alatt, hát le van kókadva az alsó moto nem takaró. Gumipók, van rajta luk, beakasztom, hűtőrácsra. Náhány napig jó lesz, de legalább hazáig. Tegnap Tápiószele, Csepelről, hazafele megint súrol. Hazajövök, most már a közepe is lóg.. Gumi áttesz. Ma vasárnap van, fejben dolgozom. Nem lehet azt valamivel rendesen felcsavarozni? Most hétfőn fekhetek alá. Nem a feleségem az Avensis.
-
KTTech
veterán
-
Tom1939
őstag
A yaris az még nem olyan rég volt style is ha jól emlékszem (led fényszóró pl). A Corolla sedan az viszont mint style elég erős ajánlat (C-HR-t nem látom de az engem úgyse fenyeget, nem tetszik).
Aygo style ízlene mondjuk 7 millióért

-
Drizzt
nagyúr
Látom jöttek új Toyota limitált kedvezmények:
- Yaris Hybrid Comfort 116LE - 7.99M
- Corolla Sedan 1.8 Hybrid Style - 9.99M (14M helyett)
- C-HR 1.8 Hybrid Comfort - 9.99M -
GTVili
tag
-
adamssss
veterán
Sziasztok!
Toyota corolla ts 2.0-ba szeretnek lopasvedelmi rendszert telepiteni. Mi az ami ajanlott/bevalt/valoban megeneheziti a tolvaj dolgat?
koszi,
-
g0dl
addikt
Nézegetni jó, de különösebb haszna nincs

Nagyon szép fogyasztásokat mutat (akárcsak a havonkénti összesítés
), aztán a kúton tankolt mennyiségből visszaszámolva a valós fogyasztás nálam kb. 10%-al több, mint amit az app mutat 
A vezetési tréner rész is eléggé furcsán működik. A múltkor kétsávos úton az én sávomban dekkolt egy teherautó, ha megállok mögötte, akkor a másik sávban haladók miatt nem tudok átsorolni és lemaradok a zöldhullámról, ezért egy nyomtam a padlógázt kb. 30 másodpercig, hogy megelőzzem a másik sávban haladókat. Gondoltam, hogy a vezetési trénerben majd lesz egy nagy piros felkiáltójel, hogy ilyet ne csináljak többet, meg nagyon túlléptem a megengedett sebességet, de semmi nyoma sincs az akciónak az appban
.Bezzeg, ha előttem valaki későn teszi ki az indexet, hogy balra akar kanyarodni, ezért én mögötte kénytelen vagyok nagyot fékezni, akkor mindjárt kiteszi a jelzést, hogy nem jól használom a féket

Azt nem tudom, hogy ha adaptív tempomattal megyek, akkor ha hasonló szituációban magától fékez nagyot, akkor magának is felírja, hogy előrelátóbban kellene vezeti

Én szoktam nézni pl. mikor is érkeztem pontosan egy adott helyre
"Gondoltam, hogy a vezetési trénerben majd lesz egy nagy piros felkiáltójel, hogy ilyet ne csináljak többet, meg nagyon túlléptem a megengedett sebességet, de semmi nyoma sincs az akciónak az appban "
Nemek mutat ilyeneket az útvonalon pl. hirtelen gyorsítás, hirtelen fékezés stb. de vannak jó pontok is pl. egyenletes gyorsítás stb. -
KTTech
veterán

), aztán a kúton tankolt mennyiségből visszaszámolva a valós fogyasztás nálam kb. 10%-al több, mint amit az app mutat 
A vezetési tréner rész is eléggé furcsán működik. A múltkor kétsávos úton az én sávomban dekkolt egy teherautó, ha megállok mögötte, akkor a másik sávban haladók miatt nem tudok átsorolni és lemaradok a zöldhullámról, ezért egy nyomtam a padlógázt kb. 30 másodpercig, hogy megelőzzem a másik sávban haladókat. Gondoltam, hogy a vezetési trénerben majd lesz egy nagy piros felkiáltójel, hogy ilyet ne csináljak többet, meg nagyon túlléptem a megengedett sebességet, de semmi nyoma sincs az akciónak az appban
.Bezzeg, ha előttem valaki későn teszi ki az indexet, hogy balra akar kanyarodni, ezért én mögötte kénytelen vagyok nagyot fékezni, akkor mindjárt kiteszi a jelzést, hogy nem jól használom a féket

Azt nem tudom, hogy ha adaptív tempomattal megyek, akkor ha hasonló szituációban magától fékez nagyot, akkor magának is felírja, hogy előrelátóbban kellene vezeti

10% eltérés még nem is vészes (a MK4-es Yaris / Crossnál max 0.3l/100km az eltérés). Régebbi autóimon volt 50-60% is...
-
Donki Hóte
veterán

-
OCTAMD
őstag
-
g0dl
addikt
Megvan az, csak most valamiért átrakták máshová

Eddig az alkalmazás fő képernyőjén kellett kicsit lefelé tekerni és ott volt.
Most viszont a Hibrid vezetési tréner pontnál lévő További információ csíkra kell bökni és ott jön fel a Megtett utak kiválasztási lehetősége

Valóban. És ezért az átalakítási ötletért valakit még fizetnek is. Bravo. Nem tudom más hogy van vele, de nálam a megtett utak a leggyakrabban használt része az alkalmazásnak.
-
KubanitoS
veterán
-
Donki Hóte
veterán
Megvan az, csak most valamiért átrakták máshová

Eddig az alkalmazás fő képernyőjén kellett kicsit lefelé tekerni és ott volt.
Most viszont a Hibrid vezetési tréner pontnál lévő További információ csíkra kell bökni és ott jön fel a Megtett utak kiválasztási lehetősége

-
blueye
veterán
-
g0dl
addikt
A MyToyota alkalmazásból eltűntek a megtett utak. Eddig meg tudtam nézni a korábbi utakat, és azok adatai.
Nektek megvan? -
OCTAMD
őstag
Sziasztok,
Toyota Yaris xp210 2021-es autón van a tetején két fekete díszcsík. A kocsi első szélvédőjétől fut a csomagtér ajtóig a tető két oldalán. Talán esővíz elvezető takarónak is mondható. Az asszony ma mosta a kocsit és az egyik elvált, lett egy kiálló hurka benne. Csomagteret felnyitottam, jól lenyomkodtam a problémás műanyagot és látszólag okés lett. De azért kérdezném, hogy ezzel most “lett” valami? Kell vele foglalkoznom? Vagy miért jött fel? Körömmel viszonylag könnyen fel lehet szedni mindkét oldalon de ragasztva nincs. Nem egy nagy valami, de azért zavaró, mert a kocsi amúgy hibátlan. Szerintetek?
Nem le kell nyomni hanem be kell csúsztatni,tehát ha ez hátul volt a gond akkor előre tolod 20 centit felpuposítod és lenyomva visszaengeded
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok,
Toyota Yaris xp210 2021-es autón van a tetején két fekete díszcsík. A kocsi első szélvédőjétől fut a csomagtér ajtóig a tető két oldalán. Talán esővíz elvezető takarónak is mondható. Az asszony ma mosta a kocsit és az egyik elvált, lett egy kiálló hurka benne. Csomagteret felnyitottam, jól lenyomkodtam a problémás műanyagot és látszólag okés lett. De azért kérdezném, hogy ezzel most “lett” valami? Kell vele foglalkoznom? Vagy miért jött fel? Körömmel viszonylag könnyen fel lehet szedni mindkét oldalon de ragasztva nincs. Nem egy nagy valami, de azért zavaró, mert a kocsi amúgy hibátlan. Szerintetek?
-
CivicEsi
senior tag
2021-es Corolla tudja a tankátlagot mutatni, és telitanknál reseteli a fogyasztást.
-
Donki Hóte
veterán
-
KTTech
veterán
Milyen típus/évjárat?
Nálam csak az aktuális útátlag és a hosszú távú átlag között lehet választani

Yaris MK4 HSD 2021 és Yaris Cross HSD 2023
-
Donki Hóte
veterán
Milyen típus/évjárat?
Nálam csak az aktuális útátlag és a hosszú távú átlag között lehet választani

-
KTTech
veterán
Köszi, ezt nem gondoltam volna
Nagy bánatom, hogy nem mutatja az utolsó tankolás óta mért átlagfogyasztást az autó rendszere
Ezek szerint tudja (hiszen ezek szerint abból számolja a még megtehetó távolságot), de nem mutatja, mert csak
Nálam mutatja, sőt, saját magát nullázza teletank után. Igaz hirtelen nem tudom, hogy állítottam be... de valami olyasmi rémlik, hogy lehet váltani a teljes átlag és a tankátlag közt az óracsoport menüjében.
-
blueye
veterán
Nagy bánatom, hogy nem mutatja az utolsó tankolás óta mért átlagfogyasztást az autó rendszere
Ezek szerint tudja (hiszen ezek szerint abból számolja a még megtehetó távolságot), de nem mutatja, mert csak
Ezt a RAV4 MY22 tudta, a Lexus NX most nem tudja
(tudtommal
) -
blueye
veterán
B3 kezdetű és annyira apró nagyítóval kellett megnéznem.
Ilyen elem persze nincs itthon, holnap megpróbálok venni.#27706 blueye
Nem tudott kulcs nélküli nyitást az 2005-s modell volt.
Videót én is kerestem közben van 2032 és 2450 egyaránt.#27705 KTTech
Leonom végig bírta.
Elgondolkodtam azon kikapacsolható ez a kulcs nélküli nyitás!?
Nem csak ideiglenesre a következő gombnyomásig, hanem állandóra.Akkor ezért nem merült le, az nagyon fogyaszt (nekem most 4 ajtón van érzékelő
)
RAV4en kikapcsolható állandóra. -
Donki Hóte
veterán
-
polonic
félisten
Köszi a választ
A tankban lévő üzemanyag alapján számított még megtehető km mennyiséget is ezen fogyasztás szerint számítja ki, vagy ebben az esetben más fogyasztást vesz alapul?
Ebben nem vagyok biztos. De azt gondolom, hogy igen.
-
polonic
félisten
-
-szabi-
addikt
B3 kezdetű és annyira apró nagyítóval kellett megnéznem.
Ilyen elem persze nincs itthon, holnap megpróbálok venni.#27706 blueye
Nem tudott kulcs nélküli nyitást az 2005-s modell volt.
Videót én is kerestem közben van 2032 és 2450 egyaránt.#27705 KTTech
Leonom végig bírta.
Elgondolkodtam azon kikapacsolható ez a kulcs nélküli nyitás!?
Nem csak ideiglenesre a következő gombnyomásig, hanem állandóra. -
OCTAMD
őstag
Elmúlt két napban 3x kaptam kulcs nem érzékelhető üzenetet.
Gondolom elem a távirányítóban.
Eszembe jut Leon távirányítójában 19 év alatt egyszer se kellett cserélnem.
Itt meg 2 év után.
Kézikönyv cr2032 elemet ír, a csere meneténél meg ezt találtam:Ha véletlenül lenyeli vagy más testrészébe helyezi az elemet, azonnal forduljon orvoshoz.
Komoly.
Visszatérve a témához van valami trükk, hogy ne törjek el valamit és egyik műanyag fülecske se törjön le?B2 távírányítóba 2032 való ,de már régóta vannak B3 távírányítók is abba 2450 való
Nézd meg a távírányító hátulján a kódot -
blueye
veterán
Itt meg 2 év után.
Kézikönyv cr2032 elemet ír, a csere meneténél meg ezt találtam:Ha véletlenül lenyeli vagy más testrészébe helyezi az elemet, azonnal forduljon orvoshoz.
Komoly.
Visszatérve a témához van valami trükk, hogy ne törjek el valamit és egyik műanyag fülecske se törjön le?Leon kulcsnélküli nyitással volt?
2 perc a csere, én anno első alkalommal néztem egy YT videót előtte. -
KTTech
veterán
Itt meg 2 év után.
Komoly.
Visszatérve a témához van valami trükk, hogy ne törjek el valamit és egyik műanyag fülecske se törjön le?Jó neked, nekem 2 év alatt már a 2. elemet eszi a Leon... igaz, naponta 4x legalább nyitva, zárva van (plusz zárt helyzeti ablakmozgatás néhányszor).
Nincs trükk, de nem olyan könnyű eltörni a kulcsot. használd a saját fém kulcs részét (kivehető), azzal pattintsd szét.
-
-szabi-
addikt
Itt meg 2 év után.
Komoly.
Visszatérve a témához van valami trükk, hogy ne törjek el valamit és egyik műanyag fülecske se törjön le? -
KTTech
veterán
Köszi a választ
A tankban lévő üzemanyag alapján számított még megtehető km mennyiséget is ezen fogyasztás szerint számítja ki, vagy ebben az esetben más fogyasztást vesz alapul?
Nem. Azt a tankolás óta mutatott vezetési stílusod alapján számolja.
-
Tom1939
őstag
Nem nagyon akarja lekövetni a Toyota az árfolyammozgást. Sok egyéb gyártó erős akciózásba kezdett, anno mikor mi vettük a C-HR-t akkor 410 körül volt az euró de nekünk is mondták, hogy 435-ös szintig van biztosítva az ár, ha annál gyengébb lesz az árfolyam akkor más lesz a végösszeg. A 435-höz képest a mostani ~350-es árfolyam jó erős 20% különbség. Még ha biztonsági tartalékot hagynak rajta akkor is 15%. Bevihetnék 10 milla alá a C-HR-t ha nagyon akarnák. Bár lehet így is viszik...
Ja, azért az se mindegy hogy egy executive axgo hybrid 9 vagy 7.5 milla...
Blueye: RX-re én is kiváncsi vagyok, bár nekem is a túl nagy kategória. Nekem már az is fáj egy kicsit hogy az NX 6 centivel hosszabb mint a rav4 (és az nagyon hogy belül emelett szűkebb), mert az hosszú távon rajta van a radaron.
-
blueye
veterán
Nem nagyon akarja lekövetni a Toyota az árfolyammozgást. Sok egyéb gyártó erős akciózásba kezdett, anno mikor mi vettük a C-HR-t akkor 410 körül volt az euró de nekünk is mondták, hogy 435-ös szintig van biztosítva az ár, ha annál gyengébb lesz az árfolyam akkor más lesz a végösszeg. A 435-höz képest a mostani ~350-es árfolyam jó erős 20% különbség. Még ha biztonsági tartalékot hagynak rajta akkor is 15%. Bevihetnék 10 milla alá a C-HR-t ha nagyon akarnák. Bár lehet így is viszik...
Ahogy írtam raktáron levő autót kell keresni, igy kiesik az árfolyamkockázat. Kb a kínaiak is ezt csinálják.
Új hozzászólás Aktív témák
-
27757 - 27701
27757 - 27701 27700 - 27601 27600 - 27501 27500 - 27401 27400 - 27301 27300 - 27201 27200 - 27101 27100 - 27001 27000 - 26901 26900 - 26801 26800 - 26701 26700 - 26601 26600 - 26501 26500 - 26401 26400 - 26301 26300 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Jonsbo RGB 24pin / Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábelek
- Dobozos Új ASUS Vivobook 15 F1504VA Intel Core 5 120U 16 GB RAM 512 SSD Gari 2028.05.17.
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - Új Eredeti Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti EAGLE OC ICE SFF 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

Elmentem Dunaharasztira javítani de a szakember 31éves rutinnal azt mondta menthetetlen

.