Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
Ok így értelek. Vittem már fektetve a bringát de akkor nem szállítottam mást.
Most állítva szerettem volna mert lenne még más pakolni való is.Még van időm mire hurcolkodom csak meglepett hiába nagyobb az autó így sem tudok elférni miközben a videón emberünk olyan könnyen pakol.
-
honeker
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Vw caddy , Ford tourneo connect 7 személyes….
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Egyterű/pickup. Citroen Berlingo, nekem volt...
-
dragon1993
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Teherautó
-
-
-szabi-
addikt
Az első villa nálam rúgós nem levegős szóval az sem játszik, hogy lejjebb eresztem így nem tudtam addig betolni, hogy az ülések közé essen.
Elfektetve befér de akkor meg nem tudok mellé mást pakolni.
Jelenleg ott tartok, ha nem találok más megoldást a kormányt is leveszem majd.Most jutott eszembe kipróbálom mi van ha lejjebb teszem a csomagtérpadlót.
Holnap kipróbálom.SZERK: Habár ha valahogy oldalazva tolnám előre akkor lehet épp elférne a tetőtől, hogy az ülések közé essen a villa.
-
-szabi-
addikt
Múltkor a téligumit vittem szállítottam.
Beállítottam a 4 kereket egymás mellé de nem lehetett lecsukni a csomagtérajtót.
Lejjebb tettem a csomagtérpadlót akkor már le lehetett csukni de a két szélső kerék annyira a műanyag szélén feküdt attól féltem letörnek azok a műanyag fülek.
Ráadásul a keréknek volt némi mozgása és a hátsó ablakon támaszkodott, ami megint csak nem jó.
Szóval ami ment a Leonnal és a Sanderoval az itt nem sikerült.Ma a bringámat próbáltam betenni a kocsiba.
Kivettem az első kereket beteszem a csomagtartóba és jön a meglepetés nem lehet lecsukni az ajtót túllóg a bringa kormánya.
Ezt a módszert néztem ki szállításra de nem fér el.Rövid időn belül a második eset, hogy hiába vettem nagyobb autót nem férek el.
-
No.01
addikt
válasz
eastsider
üzenetére
Meg odafigyelve is konnyu sajnos mikroszallassal is megkarcolni a feluletet.
Bekerult a csaladi flottaba egy 2026-os Corolla kombi. A menu elegge mas (meg a Rav4-hez kepest is) tud esetleg valaki gyors nemitast a kulonbozo csipogasokra? (igaz gyorsabban elerheto az RSA kikapcsolasa, de meg mindig nem a tartsunk nyomva egy gombot es kesz)
Egyebkent az 1.8-as es a 2.0-es azert nagyon mas karakter. Bar elobbi is meglepoen elheto.
-
stuka20
senior tag
Lexusnak a műszerfal illetve egyén puha borítása az műanyag lehet? Erős uv védelem műaynagápolóval kezelném le. A toyotánál azzal csináltam, ugyanaz lehet, nem? Az anyag.
-
g0dl
addikt
Ma jelezte a járgány ( corolla 2023) hogy vezetéssegítő frissítés érkezett, és el akarom-e indítani. Azt mondta kb. 2 óra és, vezethetek közben és ha kikapcsolom a kocsit, akkor a legközelebbi indításnál folytatja.
Mivel oda-vissza egy jó 4 órás út várt rám ráböktem, hogy hajrá.
Na a 4,5 óra után úgy álltam le, hogy a letöltés sem volt még kész. Pedig próbálkoztam, hogy wifi-t adok neki, hátha úgy gyorsabb, de semmit sem segített.
Volt valakinek hasonló élménye? -
-szabi-
addikt
válasz
polonic
üzenetére
Ez bevált, bejelentkezés után megvoltak az adataim.
Nem tudom mi akadt be neki.
Ritkán használom az alkalmazást, az a havi egy két alkalom esetén is csak útvonalakat küldök az autónak.
Persze tegnap nagyon kellett volna. Még jó, hogy az android autó, google térkép működött.
Köszi. -
-szabi-
addikt
válasz
polonic
üzenetére
Be tudok lépni, látom a profilom és a regisztrált autóm.
Viszont az se százas, van kettő érvényes visszahívás az autóra ha rámegyek arra a menüre akkor kéri adjam meg az alvázszámot. Be vagyok jelentkezve, tudják az alvázszámot most miért kell beírni?Alkalmazás adatok eltávolításával oda lesz az összes eddigi vezetési adat?
Vagy azt valahol felhőbe tárolják és belépés után visszatölti? -
-szabi-
addikt
válasz
polonic
üzenetére
Cache törlésen már túl vagyok.
Vajon töröljem az alkalmazásadatokat is vagy a távolítsam el ez alkalmazást és tegyem újra?#27527 Donki Hóte
Nem említettem de pár hete vettem egy CarlinKit Mini-Ultra 3 adaptert mert meguntam a vezetékezést.
Szomorú, hogy mr Toyota ezen a 12e Ft-on spórolt. -
-
-szabi-
addikt
Két napja nem tudok belépni a Toyota alkalmazásba.
Nálatok működik? -
INGJOKE, KTTech, köszönöm a választ, akkor elég rugalmas a rendszer.
Nem volt még TPMS-es autóm, azt hittem, hogy a gumik le és felszerelése megbolondítja a rendszert és taníthatom újra a TPMS-t, de ez így nagyon pöpec
-
KTTech
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Felfele nem kell jeleznie a rendszernek - pl. ha 2.3-ra (20°C-n) van fújva, 35°-ban 130-al mész, lesz az közel 2.8 is, mindez üzemszerűen. Ellenben 2 bar alatt szólnia kell, hogy baj lesz, mert lefele van gond.
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Szerintem csak akkor szól, ha egy bizonyos érték alá esik. A Toyotánál nem tudom, hogy van pontosan a Suziba 3 féle érték közül lehetett választani. ECO 2,7, normál 2,5 loaded 2,3, vagy valami ilyesmi volt. Itt szerintem nem lehet ilyet.
-
Ma cserélték le a felniken a téligumikat nyárira.
A TPMS rendszer egyáltalán nem problémázott, pedig a rendszer mérése szerint az eddigi 2,3-2,4 bar helyett 2,5-2,6 bar-ra fújta fel a gumis a nyomást a gumikban.
Ennek örülni kell, hogy ilyen rugalmas a rendszer, vagy aggódni, hogy nem érzékelte a változást?
-
blueye
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
A MY22 RAV4em tudta még hogy minden tankolás után magától "nullázta" az adott tank fogyasztását (tehát semmit nem kellett csináni és így láttam hogy sok autópályával vagy hidegben mennyivel többet fogyasztott), ilyet nem találok az NXben

-
peetie1
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
A frissítéskor törli a hosszútávú átlagot, és odarakja a grafikonra. Én minden tankolás után nyomkodom, hogy lássam mennyi az aktuális fogyasztásom. Ez az egy dolog idegesít, hogy miért nem lehet ezt automatikusan megtennie. De már tárgyaltuk párszor a témát

-
A guta üt meg, akaratom ellenére lenulláztam a hosszú távú fogyasztásmérőt
Nézegettem a fogyasztásokat az autó fedélzeti menüjében, itt:
Ez már a nullázás utáni állapot, lefényképeztem, hogy én vagyok-e a hülye, vagy a Toyota rendszere nem logikus.Az adott menüben az elmúlt időszak fogyasztásait lehet látni, (nem teljesen érthető bontásban, de ez most mindegy). Mivel az április fogyasztások akkor még nem látszódtak, ezért gyanútlanul rányomtam a Frissítés gombra, de nem az történt, hogy megjelent az áprilisi adat, hanem visszamenőleg törölte fedcompból a hosszú távú átlagfogyasztás adatát
Tehát nem az Adatok törlése gombot nyomtam meg, hanem a Frissítést, ennek ellenére törlés történt.
Nyilván nem fogok a kardomba dőlni, de azért dühítő, hogy a szoftver tele van kisebb-nagyobb hülyeségekkel, ami a legfurább helyeken jön elő jól feldühítve az embert
-
ncc1701
veterán
Srácok, yaris genII 2szfe motoros verzióba milyen fagyálló folyadék való?
-
pandor
tag
Bocs a lámaságért, de hybriddel nincs tapasztalatom. Közben rágugliztam és az írja h "A Toyota RAV4 Hybrid nagyfeszültségű akkumulátorára a gyári garancia alapesetben 8 év vagy 160 000 km"
Tehát a lényeg h a 8év/160e km akku garancia rendben legyen.
Figyelembe véve h a böngészett szegmens 4-5 éves és átl. 80-110e km futású az akkuk garanciaidejének több mint fele már kifutott.
Tapasztalat szerint garanciaidőn túl egy ilyen akku probléma szervizelése milyen árszegmensben mozog? Jellemző egyébként h a 8év/160e km kifutásával az akku is gallyra meg? -
pandor
tag
Sziasztok, autóvásárlás előtt RAV 4 és CR-V között vacillálva kérnék tanácsot.
Nem dupláznék, eredeti kérdés itt: Milyen autót vegyek?
A 2.5 hybridet többen ajánlották, a hirdetéseket böngészve ebben az ársávban (és 2020-22 évjáratban)
TOYOTA RAV 4 Rav4 2.0 <felszereltség> CVT
és
TOYOTA RAV 4 Rav4 2.5 Hybrid <felszereltség> e-CVT
jön szembe.
Jól értem h előbbi még hagyományos benzines és szemben vele érdemesebb a 2.5 Hybridek között nézegetni?
Tanács esetleg h mit érdemes szem előtt tartani a hybridek között válogatva? -
-
-
válasz
blueye
üzenetére
Nekem elég lenne egy comfort business de most AWD választanék. A 194 lóerőre visszaesés azért fáj, de a tesztek szerint sokkal jobbá vált awd és általában futómű vonz. Bár azt hiszem maradok a jelenleginél, teljesen ok így lehangszigetelve nekem. Szerintem majd a 6. generációs Rav4-en alapuló új NX (szerintem minimum még 3 év) ráncfelvart változatta (még minimum 3 év) lehet érdekes addig pont 10 éves lesz a mostani rav4-em. Szerintem előbb fogja piszkálni a csőröm egy hybrid aygo megvétele (és megtartani öröké, mert ezt a méretet is kiírtja majd az EU, és csak sötétzöld eletromonster 5 méter pluszos suvok lesznek).
-
blueye
veterán
Mi a véleményetek a RAV4 árlistájáról?
Én magamnak megint a közepét választanám, de az is jóval feljebb csúszott
-
KMT
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Igazán fordíthatták volna csukvára...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
- LENOVO ThinkPad P50 - 15,6", E3-1505M v5, 16GB RAM, SSD, Quadro M2000M 4GB, jó akku, számla, 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest