-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VR6-Fan
veterán
válasz mazda626 #3412 üzenetére
már mondtam hogy annyira ezt a kocsit nem erőltetném, mert nem hiszem hogy 70e km van benne, és a magyar tuningtól oczkodnék.... megnézéskor a turbo nyomo oldalát hogy mennyi olaj van benne(az óra meg nem mérv adó x ezer forintár akár 0-km-sre is beállítják neked )
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
DeadMeat
nagyúr
-
DeadMeat
nagyúr
válasz mazda626 #3440 üzenetére
Hat az 1,4-es tenyleg keveske bele.BAr attol fugg mire volna hasznalva.
1,8-as 2,0-as esetleg 1,9 pdtdi mocival mar jol erezne magat.
Nemigen hallottam hogy komoly gondjai volnanak a leonoknak.Csak a szokasos dolgok,amik a hanyag gazdatol erednek alltalaban..Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
törölt tag
válasz mazda626 #3433 üzenetére
Seat német sziv Spanyol megjelenés.
Hát igazából a kormányműre kell ügyelned azok elég hamar megadják magukot főleg ha jó peres a gumod.
Nekem is engedett egy kicsit olajból és sajna 70.000-100.000ft a javitatása.Ha OCT esetleg azt is babrálta akkor az jó dolog.
Ugy tudod megnézni álló helyzetnél van-e valami kis kogyogása a kormányműnek ha van akkor az előbb vagy utobb javitatásra kényszerül.
Másra nem igazán.Fogyasztás ha nem nyomod 90-110km/h hosszu uton 6,8-7,4lityko
Ha nyomod és 180km/h akkor 14lityko de hamarabb odaérsz
Városban 10liter de csak finoman
városban minden lámpánál te vagy az első 20literHaver 18t is hasonló igaz az 300le feletti.
-
törölt tag
válasz mazda626 #3459 üzenetére
Hy!
Én diesel párti vagyok és igazából minden 5 fok alatti elindulás előtt kicsit járatom a mocit.
Munkahelyemről kijővet látom a sok kocsigyílkost beülnek és már mennek is üveghangig.
Nem értem nincs senkinek 3-5 perce?Fater első szériás kocka 1300 van 4 gang az ami a városban 13 litykot is benyalja.Motorikusan toppon van mert nincs benne 90.000km de a kasztni az ha megcsináltatod és lefesteted akkor is szétrohad magától.Már 3-4 cseréltek rajta sárvédőíveket és köszöböket de a mocija még megy.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest