Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
russodeby
csendes tag
Az interculer (lehet nem írom jól) hűtőben volt olaj.
-
russodeby
csendes tag
Sajna nem volt rá idő,mert vissza kellett jönnünk pestre. Megkérdezem,h hol köpköd pontosan.
[Szerkesztve] -
russodeby
csendes tag
Sziasztok! Volt már vkinek olyan gondja Octavia-val,h köpködte az olajat a motor?? Most lesz aug.-ban 3 éves, 120ezer km van benne és ez a gondja a miénknek.
[Szerkesztve] -
DeadMeat
nagyúr
válasz
Peter789 #2291 üzenetére
Dehogy is.Csakhamar mindenki dicsexik mennyit rohangal az autojaval gondoltam benevezek en is
Mas:Voltam vezetni az uj fabiat.Hat mitmondjak... rettenetes.Kicsit nagyobb swift.Csunya,ect ect.Belulrol egesz pofas volna,de azert megsem stimmel valami nekem.De a vezetesi elmeny mitsem valtozott az elodhoz kepest.Pontos valto,jo kuplung.Eros motor1,6-os volt a tesztauto,eleg jol huz... A futomu kicsit tul puha nekem.
Inkabb maradok a sajatomnal ugy dontottem nem veszek skodukit -
marsu
veterán
Azért engem még egy RS Octavia is lázba hoz ....
-
<>jana<>
senior tag
no mi lett a klubbal? mindenki nyaralni van?
-
Peter789
senior tag
büdös lehúzós paraszt banda a porsche buda... 650e-et mondtak egy 8 éves kocsira, :LOL:
átmentem egy másik magánkereskedésbe, ott 1.25M-t mondtak elsőre, de persze még átnézik majd... és ez kp a kézbe, nem beszámításra! gondolom úgy 1-1.1M lesz a végeredmény... a buda meg ott forduljon fel ahol van... :kissmyass:
végülis nem polo lesz, hanem valszeg egy dízel astra... megcsalom a VAG-ot...
gépet nem érdemes bennehagyni, mert úgysem fizeti ki senki azt a sok alkatrészt és munkát... -
marsu
veterán
Holnap lesz szerencsém kipróbálni egy VW Touareg-et ...
Egy kirándulás lesz Szlovéniában, Bovec és környéke. Na megy egy kis vadvizi evezés!:
-
marsu
veterán
válasz
strike-force #2268 üzenetére
Köszi az infót! -
a linkelt kép valszeg egy tuningolt r32 4-es golf. ezeket szokták megpiszkálni, mert 4 kerekesek és nem kaparják el maguk alatt az aszfaltot. az 1.8t-seket is fel lehet huzni eddig, durva moddolással, csak ott minden az első kerekekre megy 300LE felett pedig nem szerencsés, mert még 3ikban is füstöl a kerék..
komolyabb vw és audi-tuningok
http://www.rothe-motorsport.de/ -
The7up
tag
Csak halkan mondom, de ha minden jól megy, holnap megkapom a gépsárkányt
-
Peter789
senior tag
a kocsimnak esküszöm leleke van... erősen filózok a cserén, úgyhogy ma benéztem egy kereskedésbe 2 polo-hoz. befordulok az ügyfélparkolóba, erre égett szag csapja meg az orrom... nézem, a nagyobb hűtőventiből ömlik a füst, és csak csikorogva szorulva lehet forgatni... úgylátszik ráérzett a vesztére és bosszúból tette... de ezzel csak maga alatt vágja a fát...
-
törölt tag
18T leonból kihoztak 300le körül.Ültem benne.
-
Peter789
senior tag
válasz
ToRR3nt3 #2257 üzenetére
áhh, sztem egyetlen VW sem képes gyári állapotban 300-ig felmenni... viszont az 1.8T, VR6 jó tuingalap. totális átépítéssel 4-500 lovas szörnyetegeket is építenek belőlük, amely már elég a 300 túllépéséhez...
nem lineárisan nő a sebességhez köthető teljesítmény igény... egy átlag valamivel tonna feletti kocsi bő 100 lóval már képes lehet elérni a 200-at, de 300-hoz már 4-500 paci kell, a 400-at túllépő verdák meg már jóval 1000 lóerő felett vannak... -
Peter789
senior tag
akkor ezzel én már el is sunnyoghatok a búsba?
(1mp-el leszabályzás előtt, pont elérte a mutató a 220-at) -
marsu
veterán
válasz
ToRR3nt3 #2250 üzenetére
Gondolom ez a kép sem egy 1,4-es 75 LE-s Golfban készült ... Az enyém nem igazán menne ennyivel ... De ez a 320 km/h már klassz lehet! Egy óra alatt el lehetne érni az ukrán határhoz Budapestről ....
A kép nem az én autómban készült, de VW Golf, talán 1,4 TSi vagy valami durvább gépsárkány lehetett ...
[Szerkesztve] -
marsu
veterán
A gép csak tép ... -
Peter789
senior tag
képet tudsz a csatiról? lehet tudunk túrni hozzá kiosztást valahonnan...
egyébként nem hinném hogy egy gyári izének lenne vonali kimenete... viszont lehet rá csinálni! szétszed, IC-k beazonosít, erősítő IC előtti jel kivezet...
hűtött kesztyűtartóba nehogy ilyesmit rakj! lecsapódó pára, korrózió, etc... -
amexi
csendes tag
válasz
Peter789 #2242 üzenetére
Szia. A csatlakozó normál ISO csak a kombinált változat (FAKRA) vagy mi.
Azt persze nemtudom jó, megoldás-e a klímás kesztyűtartóban fejegységet szerelni?
De a gyári fej olyan jól mutat a helyén, Csak nem túl jól szól. És nem birok hozzá kapcsolási rajzot szerezni, hogy audió kimenetet lehessen rá építeni.
Képet valamiért nem tudok beszúrni. -
amexi
csendes tag
S.O.S Octavi II tulajdonosok.
Valaki segitsen technikai infót kérek arról hogyan lehetne a fejegység kábeleit meghosszabbitva át vezetni a kesztyűtartóba Erős roncsolás nélkül?
Kérek mindenkit adjon tanácsot.
Köszi -
marsu
veterán
Hétvégén nyílt napok lesznek Skodáéknál ....
Bemutatkozik az új Fabia!! -
marsu
veterán
[link] Szombaton PH!-s autós tali lesz Esztergom mellett ... Szalonna sütés, grillezés, beszélgetés, stb ...
Aki tud jöjjön el! -
misimagaki
aktív tag
[link]
Egy kis finomság....
[Szerkesztve] -
t1
veterán
nem rég ültem egy Octaviaban és annyira jó benne a klíma hogy faszán megfáztam
-
Oly
őstag
Túl vagyok az 5000 km-en, pedig még 1 hónapja sincs nálam a gép.
Sikerült is kiismernem, hogy mi a kellemes tempó neki! Már 5 literből kijövünk. -
amexi
csendes tag
Sziasztok. Megtudná mondani valaki, hogy a neten hol lehet találni az Octavia II-höz spoiler illetve hátsó szárny és küszöb rajzokat, terveket?
Olyan helyen dolgozom ahol rajz alapján le tudnák gyártani ezeket bagóért rozsdamentes tükörre polírozott anyagból. De tervek,pontos méretezés illetve rajzok nélkül lehetetlen.
Lécci segítsen valaki, már elképzeltem milyen lenne a bordó octi tele ilyen polír cuccokkal.
Króm csomag már van rajta, ezért sztem állat lenne még több rajta. -
tomej
aktív tag
Sziasztok!
Tudja vki, hogy mit jelent, ha az autóba épített kontroll led folyamatosan világít? Ma reggel nem aludt ki indulás után és végig világított, már másodszor csinálja, a skoda szervíznek fogalma sincs mi lehet. Attól félek, hogy az immó leállítja nekem vhol az autót, aztán hívhatom az aszisztancét... -
Octi
aktív tag
válasz
<>jana<> #2219 üzenetére
Ez azért nem egészen igaz. Az a futómű nem csak az ültetésben különbözik. Tudom, mert be akartam rakni egyet a ''sima'' 1.8T alá, és közölték hogy lényegében esélytelen.
Az RS alap felszereltsége sem hasonlítható az alap octávéhoz.
A dupla ár sem igazán stimmel. 6 gurigáért veszel már RS-t, de 3-ért nem kapsz még egy fapados octávot sem.
És hát a vezetési élményről már ne is beszéljünk
Én a dízel RS-től nem voltam elájulva. Na de a 2 literes TFSI
Azt azért tudnám hosszú távon élvezni -
amexi
csendes tag
Sziasztok.
Előre is bocsi, hogy ide is beírom, de hátha érdekel valakit
Elcserélném néhány autóhifi készülékemet.1+1 tetszőleges kombinációban.
Amit ajánlok:
GABA GPD-708 7''-os LCD-TV-DVD féléves
Skoda Octavia II gyári stream mp3 fejegység 4 hónapos
SONY CDX-CA650 CD-s fejegység megkímélt
SONY CDX-605 10 lemezes CD-tár
2 DB 2*70/1*140 -os erősítő.
Cserébe érdekel: újszerű 2 DIN-es 7''-os érintőképernyős multimédiás fejegység(DVD,TV,RÁDIÓ) monitor csatlakozó illetve audóés videó ki-be csatlakozó kell legyen rajta.
Ha valakit érdekel írjon privibe. Köszi -
marsu
veterán
Ezt nem lehet elhinni ... [link]
-
<>jana<>
senior tag
egy fábia átszabva
[link]
-
Peter789
senior tag
pfff, na ez mi a lóf@sz lehet...
valami vicces hülyegyerek ráakasztotta? kizárt hogy ez a kocsi alkatrésze legyen...
féltengely súlyról se hallottam még... ha a féltengely görbül, akkor nem centírozzák, hanem cserélik... gondolom egyik oldalon se látsz még csak hasonló anyagot se... -
Oly
őstag
válasz
Peter789 #2204 üzenetére
Te láttál már féltengelyt közelebbről?
Egy gumiharangot vagy bilincset én is felismerek.
Rajzoljam is le, hogy mit írtam????????
1 centi (azaz 10 mm) falvastagságú és 5 centi széles szabályos gyűrű (vagy nevezhetjük csőnek is).
Azóta már kitudakoztam... Ez egy un féltengelysúly, de hogy mire jó még nemtom!
A kedvedért mindjárt lövök róla egy képet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest