Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mini-ITX
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
miert nem viszed ki a szlovakokhoz?Az sincs tul messze gyarmattol szerintem... A vaci szervizt tenyleg nem ajanlanam neked.Nagyon dragak:nekem a 30 ezres kotelezo volt 60K,ugy,h a fele dolog amit atkellett volna nezniuk szerintem meg sem neztek... Nameg utana hivott 1 buxa,h megvoltam e elegedve a szolgaltatassal.Szegenyt kirohogtem majdnem.Foltett par kerdest is:lemostak-e szerviz utan,kitakaritottak-e belulrol,eltunt-evalami belole,ilyeneket.Ki kene takaritaniuk elvileg,meg lemosni szervizeles utan,amit nekem persze kifelejtettek...
-
Nakata
tag
válasz
DeadMeat #795 üzenetére
Amúgy jó, hogy írod a váci szervíz hungutságát mert én is oda vinném,de oda is fogom
a többi túl messze van.Nekem már megint előjött az a klotyogás
de csak olyan 2-esben hallom leginkább és nem tudom mi lehet.De csak akkor jön elő mikor olyan 3 e fordulatig huzatom ki 1-esbe is.Pedig jól járattam be, szal nem az a baj.A teljesítmény ugyan az meg semmi változás rossz irányba csak az idegesít, hogy ne baszkódjon már nekem az a vmi.Pedig annyira jó csak ez a bajom vele. nem baj mostmár kibírom mert ugyís lassan elviszem én olajcserére nem érdelel az a kis pénz amit elkérnek az olajcserére.Már úgy bánok vele mind a családtagokkal
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
<>jana<> #792 üzenetére
kiralysag koszonom
Akkor gyorsan osszegeznem a tapasztalataimat:
2 eves mult a draga febr. 2.-an 3200000Ft-ert vettem a vaci skoda szalonban.1,4 16V 75Le valtozat zold metalfennyel kodlampaval kozpontizar,riaszto kodlampa,4 hangszoro,stb.Klima nincs allergias vagyok ra.
4 honapot vartam a lelkemre,ami akkor qrvara idegesitett,de utolag azt mondom megerte.
Nagyon bejon a traktor,valtoja kivallo,motor kis morcos,szereti ha forgatom.Fogyasztasra nyaron 5.5-6L varosi!,most telen 6.5L fole nem ment meg.A hibalista eddig igen rovid,a hatso ajtok nem jol voltak beallitva nyikorogtak kisse..
Most van benne 35K km szal nemjarok vele tul sokat.
A vaci szerviz 1 nagy rakas sz*r senkinek nem ajanlom h odavigye.Inkabb valahova mashova.Atvernek,szarnak ra,nemertenek hozza.Pl: kezdetektol fogva kicsit jobbrahuzott az auto,nemtudtak megmondani miert,pedig a 15K-s es a 30-as kotelezon is felhivtam ra a figyelmuket,semmi.Aztan teligumit rakattam fel a felnikre es a hiba megszunt... NC...
aztan ugye ellenorizni kene 30 ezernel a fekeket elol,hatul,es a disztarcsakon meg 1 db ulenyomat nemsok nem volt,pedig nem volt am patyolattiszta.Szal meg sem neztek,mivel ahhoz a felniket is lekell vegyek,anelkul nem megy....
Kb ennyi.Megerte megvenni -
DeadMeat
nagyúr
tenyleg gyerekek nagyon pofatlan volnek,ha fabias letemre ide jarnek en is?
Csak mert a fabias topik kicsit kihalt
Es vegulis kisteso
-
marsu
veterán
válasz
<>jana<> #787 üzenetére
A kormány az nekem nagyon emlékezetes maradt ... Olyan holtjátéka volt, hogy iszonyat, a sebességváltó meg olyan, mint amikor a fakanalat forgatod a fazékban ... De meg lehetett szokni... Ezt az autót még apámék vették fél éves korában mert mire a Merkúrnál a mi sorszámunk következett volna ... Lehet, hogy még most is arra várnánk .... Aztán 1994-ben 11 évesen eladták 80.000.- pénzért ... kb ugyanennyi km volt benne ...
-
-
marsu
veterán
válasz
<>jana<> #785 üzenetére
Nekem a forrással nem volt gondom... De egyszer nyáron a Kecskeméti utcában egy srác összetolta a sor egy Peugeot 405-ot vezetve nem vette észre hogy előtte áll a sor. Egytrabit tolt bele a skodri hátuljába ... És ugye köztudott, hogy a 120-as Skoda hátulja nem egy kemény ütésálló lemez ... Motorig hajlott minden... De azért még saját lábon kimentem vele a Skoda szervízbe Kerepesi útra...
-
marsu
veterán
válasz
<>jana<> #781 üzenetére
Decemberben voltunk Porsche Hungáriás teszt vezetésen. Ott volt egy ilyen 4x4-es Octavia is. Ez volt az egyik legszimpatikusabb autó, amit szivesen megtartottam volna ...
Volt még Skoda Fabia 1,4, Seat Cordoba 1,4, Seat Altea 1,9PDTDI, VW Passat 2,0PDTDI, VW Caddy, VW Touran, és a Skoda 4x4 ... -
marsu
veterán
Egyébként azon gondolkodom nagyon, hogy a 6 éves Freelanderemet le kellene cserélnem egy Octaviára ... Előtte Passatom volt, tetszett az autó stílusa és a hangulata.
Mi a véleményetek a 4x4-es Octávia-ról? -
XaraX
addikt
Nem kevés a hely,3 kiskorú gyermek,elférnek kényelmesen.
1.9 pdtdi motor nagyon jó,munkámból kifolyolag egy ilyet hajtok minden nap.igaz,nem Skodát,hanem VW T5-öst.
Viszont azt is nagyon tudja vinni,pörgös,dinamikus.
Normál körülmények között,sík úton a 175-180 simán kihozható belőle a T5-ben is. -
<>jana<>
senior tag
azért kérdezgetlek mert nem eggyértelmü amit mondanak a szervízben.mindenki másképp tudja.
-
<>jana<>
senior tag
az igaz,csak elég nehéz ithon vezetni egy szlovák csere autót
elvileg külföldi rendszámu autót nem vezethetek ithon úgytudom
még eggy kérdés chip tuninghoz mit szólnak ha viszem a járgányt valamiért szervízre? nekem már a 16v moci van benne ami az octi II-ben 86 pacit tud +135nm-t szlovákok szerint csak a soft dönti el mennyi lessz a motor.
[Szerkesztve] -
marsu
veterán
válasz
<>jana<> #771 üzenetére
Garanciális meghibásodás esetén a javítás ott sem kerül semmibe ... Ha a szervíz megállapítja, hogy valóban garanciális a hiba. De ha nem ítéli garanciálisnak a meghibásodást, akkor kp. Ha náluk olcsóbb, akkor itt nyerhetsz rajta valamennyit. A szolgáltatásokra külföldön is jogosult vagy. Segély, szállítás, csereautó, vagy szállás ...stb.
-
marsu
veterán
válasz
<>jana<> #769 üzenetére
Utána már csak az alapszintű szolgáltatásokat kaphatod. Arra figyelj, hogy a szervizkönyvben a kötelező szerviz bélyegzője mellett a mobilitás garancia bélyegzőt is bepecsételjék.
Csereautót max 3 napra kapod műszaki meghibásodás esetén és baleset esetén is.
[Szerkesztve] -
degu
senior tag
Igazad van!
Elvezkedunk a nagynevu markakon,legyen az kocsi,vagy videokari,vagy grillsuto,azutan valahol elrejtve rajta a logo,hogy medinkinya,vagy athuzott L betuk/lengyel/ vagy neadjisten roman,bolgar...Lehet,hogy rossz komcsik voltunk,de most mi vagyunk az EU jomunkasemberei!
-
<>jana<>
senior tag
szerintem a tourban sincsen kevés hely hátul két száz kg feletti ember és egy gyerek kényelmesen elfért nemrég.igaz én sem vagyok túl nagy csak 175cm
xarax: a váltó szerkezetet fújd be siliconnal vagy wd40 el csodákat fogsz tapasztalni,nálam teljesen megszünt az akadás.
[Szerkesztve] -
marsu
veterán
válasz
misimagaki #751 üzenetére
Ha az autód a szervizben van és nem akarnak csereautót adni ... pl.
A mobilitás az mobilitás ... Ami jár az jár! -
Nakata
tag
De a Tour-ban hátul nincs kevés hely??Mert sokan panaszkodnak az Octavia Tourban a hátsó helyre.Ezt csak azért kérdezem, mert ugye családi autó kell neked,de mondjuk a gyerekeknek meg nem kell akkora hely,de mindenesetre az Octi II-ben már annyi hely van, hogy csak na.Ezzel az autóval csak az a baj, hogy nem veszem észre, hogy mennyivel megyek csak ha lepillantok.A Peugeottal olyan 60 al mentem de ezzel mindig azt veszem észre, 100 al megyek.Nagyon megy ez az 1.9-es is Milessz akkor, ha már nem fogom kímélni
Most max olyan 140 el, de kicsit gáz mert megnyomom a pedált és 140 és úgy nyomnám neki, de ÖNKONTROLL rendszerem segít kicsit nah meg a tempomat is hosszú egyenes utakon
-
XaraX
addikt
válasz
misimagaki #757 üzenetére
Ott az ár,''aktuális akcióink,ajánlataink'' címszó jobb oldal.
Fekete oldalvédő díszléc
Hátsó ablakmosó-/ és törlőberendezés
Ködlámpa
Metálfény
Ennyi plusz lett benne,amiért fizettem felárat.
Bocs,későn láttam,hogy már megtaláltad.
Igen,szerintem nem elfogultság beszél azokból,akik azt mondják,hogy az Octavia kategóriáját és árfekvését is figyelembe véve nagyszerű autó.
Nekem a méret nagyon nem volt mindegy(3 gyerek),és természetesen az ár sem.
Ezért lett Oktávia.
Azt hiszem,nagyon jó választás volt.
[Szerkesztve] -
misimagaki
aktív tag
Megtaláltam az árat. Juhé!
Igen több szalon is akciózta januártól 2.999.999 Ft-ért.
Mi elvileg 3.594.000 Ft-ért vettük, de adtunk egy eszmei értékkel bíró Samarat, amit 600 eFt-ba beszámolták, így mi is 3 MFt kaptuk.
A miénk bazaltszürke, és csak két darab volt belőle decemberben az országban, és amit a kereskedő kiválasztott abban 8 hangszóró volt. A másikat nem is kérdeztem...
December 7-én rendeltem, és 18-án vettük át. Egyébként azt látom, hogy akinek ilyen autója van, azok szinte ugyanazokat nyilatkozzák róla. Érdekes!
[Szerkesztve] -
misimagaki
aktív tag
A Wolfautó honlapján nincs kint a Tour árlista, de szerintem csak a skoda.hu-n vannak kint az árak. Mindenhol máshol csak az Octavia árak vannak.
Egyébként tudom, hogy nem annyi, mert az ''elméleti'' ár. Szerintem az csak akkor teljesíthető, ha a gyárból rendelsz és nem kérsz semmit, és alapszinben szeretnéd.
Mi is raktáron lévő készletből rendeltünk. Tudom hogy megy a dolog. Így lett nekünk nyolc hangszóró, meg metálfény - persze egyiket sem bánom.
Én is láttam akkor, meg most is látom, hogy a raktáron lévő autókon min. két extra van:
Fekete oldalvédő díszléc
Hátsó ablakmosó-/ és törlőberendezés
[Szerkesztve] -
XaraX
addikt
válasz
misimagaki #748 üzenetére
Még ma volt időm alaposan átnézni,de igazán tetszik.
A motortól tartottam picit,mármint,hogy csak 1,4-es,de kellemesen csalódtam.
Mint írtam,előző autómhoz képest lényegesen gyengébb papíron,viszont gyakorlatban ez nem tűník annyira vészesnek.
Nyugodt tempóval nagyon jól használható.
A váltó még leheletnyit akadós visszakapcsolásoknál,de mint írtam,70 km van még csak benne.
Idővel gondolom,ez is megszűnik.
Belső térbe gyakorlatilag minden kezelőszerv,kapcsoló a VW-ből ismerős.
Ja,és megtaláltam a hangszórót,és természetesen műkődik is.
Csak én régi beidegződésből természetesen a 2. párat hátúl kerestem.
Megnéztem hátul is,hátha be van vezetékelve,de sajnos nincs.
Választanom kellett,hogy 8 hangszóró,vagy ködlámpa.
A lámpa lett.
Nem volt olyan,amiben mindkettő benne lett volna.
Legalábbis gyémántszűrkében.
[Szerkesztve] -
XaraX
addikt
válasz
misimagaki #746 üzenetére
'' Ha most rendelnék autót az is 3.594.000 Ft-be kerülne - Tour, és akkor felár nélkül járna. Értem én, hogy izé...., csak úgy mégis.''
Hát nem tudom...
Én most vettem itt,[link],és nem annyiba került.
Igaz,készleten lévő autókból választhattam,de volt választék.
Viszont nem is kellett annyi sokat várni rá. -
Nakata
tag
Amugy tleg nagyon pofás volt az első Octavia.De nem a kombi szerűség,hanem a sedan féle
.És tleg nagyon fejlett volt abban az időben a Skoda csak annyira nem bírom azakat az embereket akiknek mondom, hogy vettem egy Skodát és reakció
lyan xar Cseh f**st??,és mikor mondom az árát tiszta hülyének néznek.Nah erre fel**om az agyam, már bocs a kifejezésért,de sztem dühítő, hogy ők még mindig a 120-asra gondolnak,nah mindegy.És akkor elmegyek értük.1.már a látványtól kicsit megszeppennek, hogy jajj.2,beleültetem és nyomom neki egy kicsit és mikor látja, hogy a városba pillanatok alatt 140 el megyek akkor kicsit megalázkodva bocsánatot kérnek.Már elegem van mert mindenkinek ez a felfogása a Skodáról
-
misimagaki
aktív tag
A szárnyat neked kell eldönteni.
Nem tudom milyen motorral felszerelt autód van, de én biztos nem tennék semmilyen ''tuning'' elemet az 1,4-es autómra - nekünk ilyen van - jól néz ki, meg ilyesmi. De ez olyan számomra, mint az ezres Suzuki felspoilerezve, feldíszítve, mintha mittudomén ilyen gépállat lenne. Nem szeretem az olyan mintha dolgokat.
Persze az RS az más, az olyan mintha mezei Octavia lenne, aztán mégse. -
misimagaki
aktív tag
-
misimagaki
aktív tag
Direkt nem írtam az előző hozzászólásba, mert más téma.
Tegnap felhívott a szalon, hogy 35300 Ft-ért kiterjeszti a jelenleg két éves garanciánkat a most bevezetett GaranciaMax 3 éves konstrukcióra.
Erősen gondolkozóba estem:
1. Miért is kell fizetnem? Ha most rendelnék autót az is 3.594.000 Ft-be kerülne - Tour, és akkor felár nélkül járna. Értem én, hogy izé...., csak úgy mégis.
2. A 35 eFt egyetlen javításon visszajöhet mondjuk az autó 2,5 éves korában, és ez még nem is komoly javítás ismerve a szalonak óradíjait. Ilyen gondolatmenetben tovább haladva megérheti a dolog. Vagy nem? -
misimagaki
aktív tag
A 8 hangszóró úgy néz ki, hogy:
1-1 nagyobb első ajtóban alul
1-1 csipogó a tükörnél
1-1 csipogó hátsó ajtó kilincs
1-1 hangszóró a kalaptartó melletti műanyagra csavarozva -
DeadMeat
nagyúr
aha valahogy ugy van igen.Bar nalam van hely a hatso ajtoban,meg a kalaptarton ''jelolve'' a helye,h hol kene kivagni
Mit gondoltal kapsz 4 db 8 utas magnatot?De amugy eleg jo mioseguek a kozepek,ahhoz kepest,h gyariak,a kicsik nekem mar recsegnek
Amugy gratula hozza!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
XaraX
addikt
Egyébbként az autó jobb,mint vártam.
Igaz,2 literes,benzines mondeo után picit gyengének tűnik,csak 1,4-es Tour.
Viszont kényelmes,csöndes,szép és minden egyébb.
Már van benne 70 km. -
XaraX
addikt
-
DeadMeat
nagyúr
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Ha gondotok van a szervizekkel, vagy a Mobilitás Garanciával kapcsolatban van kérdésetek, akkor én tudok segíteni mindenkinek! -
XaraX
addikt
Rádió gondom megoldodott,kaptam gratis egy cd-s szony-t a márkaszervíztől.
Ezzel kapcsolatban viszont lenne egy hülye kérdésem
Tourban hol van a 4 hangszóró?
Kettő az első ajtóban,az ok.
És a másik 2?
Mert én nem találom,és nem is hallom.
Lehet,nekem nincs?
Elvileg szériatartozék,ha jól tudom. -
<>jana<>
senior tag
az octi egy vw golf IV padlólemezére épült járgány amiben vw motor van az elektronika is német.ha jóltudom csak a kaszni kinézetén változtattak a csehek. előnyére természetesen.
a vw konszernhez tartozik a skoda vw audi seat porsche ezek mind nagybetűvel de lusta voltam javítani
-
amexi
csendes tag
Sziasztok.
Nekem már 2 hónapos az octi. Flamenco vörös metál.(sötét piros). Van króm rajta elől a rendszám körül, a tükrök krómosak, szerintetek hogy nézne ki egy tükörre polírozott króm vagy rozsdamentes hátsó szárny ?
Valkinek új infó a stream mp3 fejegységgel kapcsolatban? Bekötés, müködés egyéb?
Még mindig az lenne a kérdés hogy a sok tüske között van-e erősítő kimenet rajta? -
Nakata
tag
Hát ogy akkor én is mondjak vmit a Skodába,VW-be és a Seat-okba Audi dolgok vannak.Vagyis érthetőbben a motorban a henger meg a lényegesebb golgokat az Audi szolgáltatja.Vagyis akkor a Skoda egy Wolksvagen Audi motorral.Végülis nem lett rossz a végredmény.
-
degu
senior tag
Sejtettem,hogy a nyeretlen ketevesek nem fogjak megerteni mirol is irtam,de nem baj!
A mostani Skoda Octavia ugy Skoda,mint ahogy egy transzvesztita...no!
A Folksvagon/GM/stb megvette a csehek patinas logojat/nevet!Irtam,hogy aki nem erti nezzen utanna,hogy mirol beszelek!
Teny az,hogy ennek az autonak,amirol Ti azt hiszitek,hogy Skoda...semmi koze a valodi/eredeti/egyetlen Mlada Boleslavi Skoda Octaviakhoz!...ez csak egy kisse modositott folksvagon! amit a felvasarolt Mlada Boleslavi gyarban barkacsolnak a cseh jomunkasemberek! -
XaraX
addikt
válasz
misimagaki #720 üzenetére
3 év általános garancia
A Škoda modelleket 2007. február 5. után, egyedülálló módon, Magyarországon 3 év általános garanciával kínáljuk, ráadásul Önnek ezért nem kell felárat fizetnie!
A megadott időpont előtt átvett gépkocsik esetén, a Škoda gépjárművekre a korábbi garanciális feltételek az érvényesek.''
Ez azt jelenti,ha jól értelmezem,hogy az átvétel időpontja számít?
Én tegnap vettem át,a rndelés viszont 2 héttel ezelőtti dátum. -
Nakata
tag
Nekem pl 2 nap híján 1 hónap várakozási idő volt
-
atka76
tag
Nekem azt mondták a váci szalonban, hogy ilyen felszerelségű autó nincs M. O. - on ezért le kell gyártatni nekik! Kb 8-10 hét amíg az autó átadás megtörténik! Ebből mi igaz, valaki tud nekem ebben segíteni?
-
atka76
tag
Hol van az Oktávia II gyári katalógusa? Nem találom!
Ez a 3 év gari nem semmi és az átrozsdásodásra nagyon jo! -
Kraptor
őstag
Akkor lehet, hogy érdemesebb Elegance kivitelt venned. Abba már benne van egy csomó olyna dolog amit te szeretnél és alapból 15''-ös aluval jön amit 40 Ft felárral 16''-ra tudsz váltani. Hát én annyira nem vagyok a szárnyaknak a híve de aszem létezik a hátsó csomagtartóra.
[Szerkesztve] -
atka76
tag
Szerintem kicsi a 15''- os! 16'' - os nagyot dobna rajta!
20E akarta nekem az első ülés fűtést adni!
A csomagtartó ajtóra illetve a hátsó szélvédőre szárnyat valaki nem tud? Vélemény valakinek erről? -
misimagaki
aktív tag
Én utólag azt mondom, hogyha lesz még egyszer módom szalonból rendelni, akkor két alternatíva közül választhatok:
- Ha lesz pénzem mindenféle gyári izére, és akkor nem kérdés....
- Ha nem lesz, vagy csak annyi, mint most akkor amit lehet, akkor szalonon kívül.
Egyébként vannak olyan cuccok, amiket egyszerűbb ha a szalon szereli. Pl. keréknyomás figyelő rendszer. De szerintem a felni nem ilyen kérdés. Megmondja, hogy pl. az Ambienthez milyen felniket választhatsz. Mi van, ha neked az tetszik amit az Elegance modellhez lehet csak kapni? Akkor vagy beéred amit adnak, vagy nem lesz Skoda emblémás alufelnid.
Egyébként nem olyan nagy öröm utólag mindennel a szalonba szaladgálni. Időpontkérés, vagy ami még jobb bemenni egyszer, hogy megnézzék, meg mégegyszer amikor mondjuk szerelik. Én így voltam a levehetőfejes vonóhoroggal. Bevittem megnézetni. Akkor megnézték. Tényleg nem az. Jó cseréljük. Aztán bevittem amikor cserélték. Mindezt azért mert életem első újautó átvételénél nem tértem ki külön a vonóhorogra.
Szóval szerintem szép, és jó alufelnit lehet kapni a városodban is. Ha gond van akkor nem kell mondjuk Vácra menned. Csak arra figyelj, hogy olyan cégnél vedd aki korrekt üzletpolitikával rendelkezik.
A 8 hangszóró az Ambientbe 16800 Ft, Ha csak ez kell az Elegance modelből, akkor nem biztos, hogy azt kell venned. Egyébként jó a 8 hangszóró, nekem meg kellett venni, de nem nagyon bántam.
Szerintem menj fel a skoda.hu-ra és játszadozz egy kicsit a Car Configuratorral. Érdekes dolgokat fogsz megtapasztalni.
A legolcsóbb utólag beszerelhető ülésfütés amit láttam 2400 Ft volt. Tudom, hogy nem a gyári feeling, de amennyi ideig használja az ember addig talán el lehet viselni az azzal járó járulékos kényelmetlenségeket.
Egyébként osztom Kraptor kolléga véleményét, hogy annyira nem lényeges cucc az ülésfütés. Nagyon jó az autó fűtése geyébként. Igaz még nagy hideg nem volt, de januárban beteg voltam, és 20 fokban már rázott a hideg. Akkor az autóban nem fáztam, bár más nem bírt megmaradni mellettem olyan meleg volt a kocsiban.....
[Szerkesztve] -
atka76
tag
1.6 MPI Ambiente!
Tudom hogy a fekete kényes de tetszik nagyon mit csináljak ez van! Tényleg mennyi idő kb amíg az autó megjön és elintézik a papírokat?
Amikor voltam Vácon a multi kijelzőt adta ajándékba, az ablak törlőt nem,az első ülés fűtést féláron! Nekem csak előre kellene!
Az Elegance benne van a 8 hangszóró de 15'' felnikkel adják az meg nekem nem jó! Még a felniket nem döntöttem el! -
misimagaki
aktív tag
Korábbi szigorú vélemény tulajdonosa ismét megnyilvánult: [link]
-
misimagaki
aktív tag
Ez egy kicsit szigorú: [link]
-
Nakata
tag
válasz
misimagaki #708 üzenetére
Háát még nem volt időm arra menni amikor nyitva is volt az autóker.,de annyit láttam kinntről, hogy az ügyesen flex-el letört visszapillantót kicserélték
,de a hasznaltauto.hu-n nem írták hogy mennyi kilóméter van benne
,de már a héten lenézek akkor is
-
misimagaki
aktív tag
Nakata!
Nem voltál megnézni a régi autód, hogy mit csináltak vele a magasabb árért? Pl., hogy esetleg mennyit tekertek vissza benne?
Ez az egyik legjobb árnövelő húzás, meg egy külső belső glancolás. -
misimagaki
aktív tag
Múlt héten keresztül mentem Pesten. Újpest-Pesterzsébet. Oda-vissza kb. 60 km. 6,4-es fogyasztás jött ki. Este mentem oda, és reggel vissza gyér forgalomban, de lámpáknál meg kellett állni, illetve reggel már indult az őrület.
Utána mentem 30 km-t városban, sok indulás rövid távok. Felvitte a fogyasztást 7,4-re. Azóta csak városban mentünk. Maradt a 7,4.
Sokan riogattak, hogy nagy kasztni kis motor magas lesz a fogyasztás, de én úgy látom, hogy lazán tudja a gyári értékeket.
Ami még érdekes, hogy 100 felett is még rendesen megíndul. Beértem kb. 110-zel egy autót, ami gyorsan átsorolt a külső sávba. Akkor villant az agyamba, hogy most jön a beégés, hogy vagányan letúrtam őt, aztán majd egy örökkévalóságig fogom leelözni, de nagyon meglepődtem, mert úgy elléptem mellöle, hogy öröm volt nézni. Pillanatok alatt 140-nel szaladtunk.
Én elégedett vagyok.
Degunak üzenem, hogy ez már tényleg nem az az Octavia, amit Ő birtokolt annak idején, de Volkswagen se, mert a csehek olyat adtak hozzá, amit a VW nem tud. -
yanis
csendes tag
Jan. 18-án lettem az 1,4 metálfekete octi boldog tulaja. Nekem a motorja megfelelő, mondjuk
pörgetni kell rendesen, de elég jól viszi a kocsit. 100-120 körül 30% várossal eszik 6,8l-t kb. 8 hangszóró van stream hifivel, szerintem nagyon jól szól. A fekete nagyon jól néz ki, nagyon jól néznek ki rajta a cróm kiegészítők. Kilincsborítás stb., csak nagyon kényes, sokat kell mosni. Hátsó ablaktörlő szerintem alapfelszerelés. Hidd el jol döntesz, ha octit veszel, nagyon jó kis autó! -
degu
senior tag
Nevetsegesek vagytok ezzel!
Amirol Ti beszeltek,az NEM a Skoda Octavia,hanem a Folksvagen!!
L.sz. ne gyalazzatok az Octavia logot,markat,tipust,ez ,ami az NEM Skoda Octavia-az FiolkswaGEN!
/Az okosabbak utannanezhetnek a temanak,a butabbak-savazhatnak ezerrel!/
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Fűnyíró topik
- Tőzsde és gazdaság
- Próba
- Windows Insider Program