Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alitak
senior tag
Sziasztok, van egy 2002-es fabiam. Hűtőfolyadék otthon cserélhető nagyobb buktató nélkül, vagy inkább szervizre bízós?
-
janyka27
újonc
válasz
molnarpeter #127896 üzenetére
2006-os az autó. Mióta nállam van én nem cseréltem még. De szerintem még nem is volt cserélve.
-
janyka27
újonc
Sziasztok.
2-es Octavia. Mitől lehet, hogy hidegen jol veszi a fokozatokat a váltó, míg dermedtebb az olaj. Viszont ha bemelegszik utána már nehezebben, néha akadozva veszi? Mi változik? Köszi előre is. -
Kiskokó
veterán
válasz
FoBCRaistlin #127881 üzenetére
Ja majdnem.
Power disc helyett nekem kifejezetten a sima magas széntartalmút ajánlották... állítolag csak ilyen kamu hype ez a power disc. (meg jobb a kerámiához a sima állítólag)Nekem Ate kerámia betét a használt gyári tárcsával - NEM POROLT- majdnem szó szerint semmit.
Tavaly cseréltem és ate tárcsát vettem az új ate kerámia betéthez- ez a kombó már jobban porolt nem vészes... nagyjából számszerűsítve. most olyan 20% a fékpor..gyárival tárcsával kb 5% volt ugye az alap 100%hoz képest... gyári tárcsa- gyári sima betéttel vettük a kocsit azzal mentem egy kört és korom fekete lett a felni. -
VR6-Fan
veterán
válasz
FoBCRaistlin #127892 üzenetére
és mire tegyem az 1,4-os polora? (köszönöm amugy hogy gondoltál rám, félre értés ne essék!
)
golfhoz 16os kerekek 15% megy fel kb, 15-ből 3-4db van aztán csá, de jó lenne vissza állni kevésbé peres gumival... legalább pálya keréknek. -
VR6-Fan
veterán
válasz
FoBCRaistlin #127883 üzenetére
nem jó hír :/
syron race volt 195/45-be viszonylag elfogadható áron (200-230euro), amiket olvastam róla pozitívak, kb a Te féle yokoval hozzák pariba, csak gyorsabban kopik (nem lényeges, asszem...), de beszerezhetetlen lett.
más meg nem is nagyon gyárt a fent említett méretben cuccot sajna :-/
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin #127887 üzenetére
Hátul kb 1 szemet se koszol. Előre vennék csak.
Asszem kimarad a zegi keresés, nem éppen a közelében lakok. -
Gyula84
veterán
válasz
FoBCRaistlin #127853 üzenetére
nem is rossz
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Hol csináltattad a festést? Akár privátban is küldheted.
Féket meg "elmentem" későbbre ha eljutok oda ha már végig ki van fizetve. -
freaghill
őstag
válasz
FoBCRaistlin #127883 üzenetére
Hogyhogy nem ez lett végül?
-
Richard!
addikt
válasz
Amit tudok neked ajánlani az egy Ate tárcsa mondjuk a powerdisc, Ate ceramic betéttel. Állítólag szinte semmit nem porol.
Ezt tanusíthatom -
FoBCRaistlin
őstag
válasz
F_Zolee #127876 üzenetére
Amit tudok neked ajánlani az egy Ate tárcsa mondjuk a powerdisc, Ate ceramic betéttel. Állítólag szinte semmit nem porol.
Felni szettet pofátlanul olcsón vettem. Át lett nézve, 2 hibátlan volt, 2-t kellett centirozni. Utána homokozas, aztán fehér szinter.
Atnezes centire ingyen volthomok meg szinter 32.
Focvis: mehet majd allóból, ezzel komolyat kell rajtoljon.
-
VR6-Fan
veterán
válasz
na gratu!
gumi az mi az? fedaral?
ár méret stb kicsit mesélj majd, egy hűvösebb nedvesebb idős review is érdekelne, jövőre nekem is kéne valami épkézláb... -
válasz
FoBCRaistlin #127875 üzenetére
Legközelebb zöld lámpára indulunk.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Amúgy mennyibe volt a hypozás?
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
A féket azt még az előző tulaj cserélte eladás előtt kb de gondolom azért porol, mert olcsóbb variánst szerzett be. Nekem mondjuk nem kell semmi komoly fék alá mivel benzines 1.6-os.
De ahogy hallom a kerámia nem koszol csak...ami meg nem 2 pengő. Amúgy 16-os borbet felni.
(#127854) Mágus2: ha megnézed jobban a képeket akkor már láthatod, hogy koszos neki.
-
FoBCRaistlin
őstag
Bevallom töredelmesen, hogy már jó ideje futkározik, csak sajnos kicsit offline voltam.
Mindenkinek köszönöm az üdvözlést, jól esik!
Komolyan nem kell sokat pucolászni, és könnyen lejön a kosz róla.
Van egy másik szett felnim, az lehet fekete lesz
richie900812: Ugyan, semmi gáz.
F_Zolee: Milyen kocsi, felni, fék?
Killer01: Valami nem olyan szokványosat akartam. Thx!
focvis: Thx uram, lehet kipróbálom. Már alig várom, hogy kipróbáljam, hol van ennek a guminak a határa
-
Ha 2,2-2.3 helyett 2.5 bar lett fújva a teligumiba és mégse lesz megpakolva a kocsi meg ülnek benne 4 en (akkor ennyit ker a piktogram) csak én használom inkább engedjek vissza belőle vagy nem lesz baja tőle meg úgyis enged majd idővel?
VW Jetta Continental wintersport gumi -
válasz
Jó hír!
Nekem is nagyon tetszenek a fehér felnik, de mindenki lebeszél róla, mert hamar retkes lesz.
Tudom ajánlani a Wolf's Rim Shield felni nano viaszt, 2747 Ft, sok kezelésre elég, én tavaly tavasszal hordtam fel, kibírta a szezont. -
Killer01
őstag
válasz
FoBCRaistlin #127858 üzenetére
Én soha nem tennék fel fehér felnit, de így tisztán a piros autódon tényleg jól mutat
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Én is fehérre festésen gondolkodok. De nekem kormos lenne hamar úgy porol az enyém.
-
Richard!
addikt
válasz
Hűű, nekem nagyon nem tetszik, sorry
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Csini, jó látni, hogy újra talpra lett állítva a gép.
Ha meguntad az állandó felni pucolást majd mehet rá a fekete Plasti dip.
-
gzbotii
nagyúr
Azon kívül, hogy kopott a kuplungtarcsa, lehet mas oka, hogy fent fog a kupungom? (Alsó 40% nem történik semmi).
Most akarok újat rendelni, de ha csak valamit "állítani" kellene, akkor nincs értelem komplett új szetttet venni.
Márciusban volt cserélve btw..
Szerk.: vegyek teljes szettet vagy csak tárcsát? -
tomcsi23
veterán
válasz
FoBCRaistlin #127864 üzenetére
Hátha betapad a sok
kormozásnálnyúlmókusra. -
Piwi
veterán
Sziasztok
Cserélt valaki ködlámpában ledes izzóra?
Munkatársam ezt rakta be,mivel xenon van bent neki gyárilag városi világításnak és elég "érdekesen" mutatott a kettő együtt.
Fele áron vannak ugyanezek az izzók Aliexpressen,onnan rendelnék.
Esetleg tapasztalatok ezekről az izzókról? -
tresh
veterán
válasz
atos19881101 #127861 üzenetére
-
atos19881101
senior tag
-
tomcsi23
veterán
válasz
FoBCRaistlin #127857 üzenetére
Félreértés ne essék, nem ez van fent jelenleg
Szóltam egy szót is?
Kíváncsi leszek a gumira, szárazra jókat írnak róla. -
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Szerintem jól néz ki... amíg tiszta.
-
FoBCRaistlin
őstag
-
tomcsi23
veterán
válasz
Juhú! Újra.
Hehe, a képen olyan, mintha fázna a gumi. Narancsbőrzik. -
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Képet az első fékezés után!!!
Addig volt tiszta, míg feltetted.
Végre ismét talpon a járgány. Sikerült rendesen rendbe rakni a puszi után? Biztosító fizetett? Mi lett a mókussal, aki meglépett?
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
atos19881101 #127850 üzenetére
Nincs benne DPF, akkor legalább a motor olajat termelné.
-
tresh
veterán
válasz
atos19881101 #127850 üzenetére
Jól látod szerviz gyanús, lehet lyukas a tankod és elcsepeg
Sajátom már árulom mert 160 nál 6,2öt eszik
Amúgy szerintem vegyél egy V5-ös G4-et abba van erő+tartalék és még jól is fogyaszt
Nekem is az lesz a következő.Sajnos az audinál nem spórolták ki azt az egy hengert így kénytelen leszek átépíteni majd egy v6-ot
-
tresh
veterán
válasz
atos19881101 #127848 üzenetére
Sok el kell adni!! Milyen szar dízeled van már hogy nem megy el 4,5 literrel.
-
Brumi˘
addikt
válasz
Mágus2 #127841 üzenetére
Awx-ét szokták feltenni nekem úgy rémlik és nem állítják át a codeblock-ot. Akkor meg tud hamikázni, mert automata tábláiba emlékeim szerint máshogy vannak a dolgok. Ha tisztázódik mi is van benne, akkor utána nézek.
Szerk.: Volt passatba 5 gangos tiptronic avf motorkóddal -
VR6-Fan
veterán
válasz
Mágus2 #127833 üzenetére
de elkentem egyszer egy ilyet az m6-oson hegynek fel....
nem volt hely hogy menjek beálltam ember mögé lökdösődni 140 tájt vette a lapot vissza is málna keverőzőt vagy 2, 5.-be elmentem mögüle, mikor tisztult az út, az meg majd kieesett a szemén, majd mikor beért végre mutogattam ,hogy ez 5. volt, várjál vissza teszem 3.-ba 120-nál menjünk egyet, esküszöm mint ha azt láttam volna hogy elindul egy kis csermely a homlokán, hogy ebből mekizés lesz este, mert asszony nem fog főzni -
Mágus2
Közösségépítő
válasz
petiwr #127835 üzenetére
Zavart érzek az erőben. Tudtommal az AVF csak 6 sebességes manuális váltóval volt kapható. Váltó kód? A matricán megtalálod a pótkerék mellett.
F_Zolee Kicsit A betűt formál a két hátsó, az normális. Ne járj vele üres tankkal, akkor leül normális magasságba és szögbe.
[rvilike] De finnyás vagy, az ikarusz után.
-
szekra
addikt
Bocsi sracok a hulye kerdesert, de az mitol lehet, hogy az egyik lampan erosebben eg, mint a masik? Tompitott fenyszoro, 1 hete csereltem.
-
Gyula84
veterán
üdv
elméletileg át tudom állítani én is l/100km-re ahogy itt írják? [link]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
petiwr #127819 üzenetére
Még mindig nem tudjuk melyik motor. 1.9 PD 74, 85 és két féle 96kw volt a passatban, ehhez mérten kapott hosszabb vagy rövidebb váltót. Szóval?
Talán ha elolvastad volna az összefoglaló első mondatát(Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!), tudnál kérdezni. Nem biztos hogy normális ez a fogyasztás, de közel van a normálishoz.
A gyengébb motorral szereltek rövidebb váltót is kaptak, ezek 180 körül 4000 fordulat fölött forognak, szóval nem irreális ilyen körülmények között a 7 liter fölötti átlagfogyasztás. Nagy mértékben befolyásolja még a rendesen beállított vezérszíj, rendesen beállított befecskendezők és a turbó állapota. Minél kopottabb a turbó, annál többet zabál.
tomcsi23 Nekem mind1, az enyém nem eszik 5 litert sem.
-
petiwr
senior tag
válasz
zsolt19900 #127817 üzenetére
Akkor ez teljesen normális? Igy mindjárt más azt hittem nekem nem stimmel valami a motor térben. De akkor meg nyugodtam.
[rvilike]:
Minek tapossam neki ha nem muszáj? Nem akarom le gyilkolni szegény autót vagy éppen másokat. Meg Németországban nem igazán olcsó a büntetés.Mágus2
Igazad van. De ebbe a hsz-ben a kérdéssel kezdem .
-
-v-
addikt
válasz
zsolt19900 #127817 üzenetére
Én egy
traktortmezőgazdaságitermelőegységet látok benne -
zsolt19900
őstag
válasz
petiwr #127813 üzenetére
nekem is minden haver azzal jön, hogy biztos 5öt eszik a passat
ja mondom igen, a kis szeretetgombóc lupóm nem evett annyit lefelé szólván
és akkor néha elképednek, hogy 6 meg 6.5 sőt néha 6.8
hát mondom igen
mi ebben a furcsa? nagy bodé, kb 130ra megírt szoft és néha éppen hogy bemelegszik stb.
szóval bírom azokat az arcokat, akik az üzemanyagtermelőegységet látják az autómban
-
petiwr
senior tag
Sziasztok!
Kis információt szeretnék olyan gondom lenne hogy vw passat b5.5 om van 5 sebességes és vegyes fogyasztása "sok ország út kevéske város" és 6.9 jön ki az 1.9 PD TDI motorból amit sokallok egy dízelesnek. Nem vagyok valami nagy versenyző tehát nem igazán taposom neki. Meg mikor mentem haza Magyarországra 140-180 között változott a sebesség, de sokszor 160 volt több száz km keresztül és 7.5-8.5 között volt amit megint nagyon sokalltam főleg hogy egyedűl utaztam. -
lenko
aktív tag
válasz
Kiskokó #127803 üzenetére
Egy ilyet 9990Ft szoktam bontani, majd nagyrészt szétlocsolni hullán, pár hörpintést iszom azért, ami marad belőle...
Ne küldj ilyen gagyit, de úgy semmilyet, nem szorulok rá.(#127807) freaghill
Munkidőbeli üresjáratokat ki kell tölteni valahogy.
Otthonról, vagy bárhonnan az esetek 99%-ában nem írkálok, itt sokan este 10kor stb.(Úristen)
Van egyéb jobb szórakozásom a szabadidőm eltöltésére. (Gondolom sokak nagy örömére)
-
Kiskokó
veterán
válasz
lenko #127798 üzenetére
Azt még nem is említem , hogy itt mit művelsz le... meg már megbeszéltük nem egyszer...
de hogy egy szocos 2-3ezer ftos "aranyreszelékes" pezsgővel még be is jampizzál ide hát ez mindennél többet értHagyuk is ... maradjunk a Möet-nél. Ki mit iszik szilveszterkor
?
Adj egy nevet - Címet privátban !! Küldök neked egyet szilveszterig, legyen egy jó éved! Megéred a pénzed !
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest