- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Amazon Kindle
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bridgedale
csendes tag
válasz
Bridgedale #3494 üzenetére
Arra jutottam h a KB888111 HD Audio Driver okozza a problámát - telepítése közben meghal a gép, és utána már az XP logo után csak fekete képernyő fogad, csak csökkentett módban hajlandó indulni.
Azt hittem h megoldottam a problémát h csökkentett módban leszedtem ezt a drivert, működött is rendesen, de akkor jött h felrakom a hangkártya (alaplapi Realtek) driverét, ami nem volt hajlandó működni a saját HD audió driver nélkül.
Három napig küzdöttem h életet leheljek a kártyába, de már összerezdülök a HD Audio szavak láttán
Feladtam, vissza viszem a kártyát, és rossz emlékem marad a HD audio dolgokról.
Majd ha veszek új alaplapot, akkor veszek bele új, csilivili videokártyát...Ennyi, köszi a tanácsokat.
-
Bridgedale
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #3496 üzenetére
Én már semmit sem értek
Felraktam 2 különböző XP-t. Az 1ikben nem volt SP2, azt utólag raktem fel és meghalt a gép a KB888111 patch telepítése közben.
A másik XP-t, amiben benne van az SP2, gond nélkül felraktam már többször is a régi videokártyámmal, de most ugyanannál a patch-nél akad meg.Nem értem
A dolog szépsége h KB888111 = High Definition Audio Driver Package...
-
Bridgedale
csendes tag
Sziasztok!
Asus 2600XT - egyenlőre még nem boldog - tulajdonosa lettem.
Elfogyott a tudományom, jól jönne 1 kis segítség.
Beraktam a kártyát, XP felismerte h új hardver, EAH2600 Series, de amin felrakom a saját driverét (amit mellé adtak v a legújabbat a netről) és újraindítom a gépet, a fekete háttérten XP logó után (mikor beadná a kék háterret, bejelentkező ablakot...) akkor csak 1 fekete képernyőt kapok, és 1 egérkurzort, és innen se előre se hátra. A vinyó nem prög ezerrel.
Ezután csak csökkentett módban hajlandó indulni.Előző kártyám 1 ATI X600-as volt, arra gondoltam h talán fenn marad valami régi driver, amivel összeakad, de teljes XP újratelepítése után is ezt csinálja.
Visszavittem, kicserélték, semmi változás...
(
Már csak arra tudok gondolni h az alaplapom (2 éves ASUS P5GD1) nem szereti valamiért a kártyát. Lehetséges ez?
Minden 5letet szívesen fogadok!
Köszi,
L
Új hozzászólás Aktív témák
- SQL kérdések
- Amazon Kindle
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest