Hirdetés
- Nyomtató topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Télbúcsúztató hardvermix
- OLED monitor topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
grizlisandor
üzenetére
Én sokszor végigjátszottam,de mindig mindenki életben maradt.
-
válasz
homerhamm
üzenetére
Nekem ő volt az első választásom.
Engem nagyon kizökkentett, hogy küldetés közben váltogatni kell a karakterek között, megy a nagy fight, erre válts át erre, arra, meg vissza.
Bekúrtam volna egy kapcsolót, hogy főszereplő központú story mód és azzal tolod végig, én végig játszottam volna mind3 főszereplővel a storyját. -
homerhamm
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Én már csak Michaelt nem nyírtam ki.
-
28 óra 35 perc alatt jutottam el a story végéig, majd visszatöltöttem a
többi befejezés miatt a játékot.
Storyban, grafikában sokat fejlődött, a karakterek érdekesek, jobban áll a sorozatnak ez a morbid, viccesre vett vonal, mint a dark-os 4. rész alaphangulata.
Nagy hype miatt hatalmas elvárásokkal ugrottam neki a játéknak és jött a keserű pirula, játékmenetben visszalépések, egyszerűsítések, amik az előző részekben jól működtek.(többről írtam már, mikor szembe jöttek), nekem egyszerűen hiányzott az, hogy bemenjek valami étterembe enni, inni valamit. Mellékküldetések, mellékkarakterek olyan érdektelenek voltak, hogy hagytam is a csába. Kíváncsi vagyok milyen élmény lesz ez után a GTA3 milyen lesz, mert azt a részt sosem fejeztem be.
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
negyven2
üzenetére
Erősen gondolkodok, hogy kell-e ps5 pro hozzá.
Ps5 van otthon (a fiaméké, de biztos játszhatok majd rajta). Kaptam egy 48" 4K 144Hz oled tévét monitornak karácsonyra, úgyhogy kicsit upgradelnem kellett a pécét egy 5070Ti-vel, vicc, hogy a gta 5/online enhnced még így is mennyire sz*rul fut rajta, RT-hez mindenképp kell DLSS. Ha teljesen kimaxolnám natív 4K-ban szerintem 30fps sem lenne.
1440p-t kissé könnyebb volt hajtani.
Közben az uj céges laptopom egész jól elfuttatná az 5-öt a saját 1080p kijelzőjén és azt mondták teljes körű magánhasználatra is van. -
Plata
félisten
Ma láttam egy vicces mémet.
Hogyan fog kinézni GTA 6 első nap kozolon és Pc-n.
Konzolon dögös Lucia lesz,Pc-n meg elsőnap moddolják CJ-re.
-
negyven2
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Hát ha inkább úgy fogalmaznék (pontosítanék), hogy natívan nem valószínű, hogy lesz, hiszen a Pro CPU-ja az maradt ugyan az mint ami a sima PS5-ben van. És azt láthattuk, hogy azon PS5 játékok esetében ahol csak 30 fps van (mondjuk nincs sok belőlük), ott a Pro patch se hozott javulást (max olyat, hogy a kvázi stabil 30 FPS néha felmegy 45-ig.
És azért írtam, hogy natívan valószínűleg nem lesz, mert azért lehet valami AI (neurális háló) alapú fős duplázás lehet. Esetleg egy 40 FPS mód. De ettől még a RAGE engine nagyon (meg az RT) CPU zabáló technológia.
-
negyven2
nagyúr
válasz
.Szaki.
üzenetére
Jelenleg hivatalosan a GTA VI az PlayStation 5-re (Pro támogatás is lesz) és Xbox Series X|S-re fog megjeleni! Ezt a legutolsó, a befektetőknek tartott üzleti beszámolókor ismét megerősítették (azt is, hogy a megjelenés napján lesz lemezes kiadás is, és azt is, hogy nem a mostani dátum a végleges... illetve azt is elmondták, hogy a marketing kampány az majd idén nyáron indul)!
Azt a különböző pixelszámoló emberkék mondják, hogy a játék 1440p-s felbontásban (FSR-el ez 4K-ra felskálázva) fut PS5-ön és valószínűleg Series X-en is 30 fps-es korláttal. Valószínűleg ez Series S-en a látottak alapján 720p vagy 1080p környékén lesz a renderfelbontás! PS5 Pron valószínűleg meglesz a natív 4K, de ott is csak 30fps-t tud majd a játék!
Jelenleg mind a PS5-ben és a Series X|S-ben is van natív bill/egér támogatás (ahogy az előző generációban is volt/van), de magának a játéknak is kell támogatnia ezt. Vagyis hiába van a konzolokban támogatás, ha a fejlesztő nem teszi bele, akkor nem lesz benne natívan! Konzolos Rockstar játékokban nincs is támogatás (igen még a mostani Gen9-es GTA V-ben se)! De még Cross-Play se! Úgyhogy én nem hinném, hogy a GTA VI-ban lesz. Azon egyszerű okból kifolyólag, hogy valós igény nincs rá (van rá, de az igazából egy elenyésző de nagyon hangos közösség követelése)!
Az meg, hogy mennyire dobja majd meg az eladásokat és így a konzolok árait, azt igazából nem tudni. Csak azt, hogy anno a GTA V X360/PS3-as kiadása, vagy az RDR2 PS4/One megjelenése se dobta meg az eladásokat... max. nagyon minimálisan! Ugyanis szintén nem nagy azon játékosok száma (az teljes konzol generáció eladásaihoz képest), akik csak amiatt vesznek majd PS-t vagy Xbox-ot (aka. a leendő konzolos GTA VI vásárlók döntő többségének már van konzolja hozzá)!
Amúgy ha okosan intézik dolgokat (főleg MS-nél). Akkor lehet nem kell majd hozzá konzol, mert elég lesz egy alap Game Pass előfizetés plusz maga a játék megvásárlása, mert lehet, hogy Day 1 bekerül a Cloud Gaming szolgáltatásba (nem a GP-be, hanem ha megveszed a játék digitális kiadását, és rendelkezel legalább Game Pass Essential-el, akkor felhőből is menni fog a játék Series S kiadása)! Ez amúgy PS esetén is egy valós opció, de ott jelenleg nincs arra, hogy lehetőség PC-ről játssz PS5-ör játékokkal (legalábbis idehaza hivatalos opció nincs rá), és ott az előfizetés is drágább. -
ledgeri
nagyúr
Lesz SharkCard, szinte biztos... lehet valós tétben fogadni!!
Vagy rámenősebbeknek ott a teljes játék, boltokban ott a gift opció!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SkyLine3000
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Én azt mondom, hogy a megjelenést követő, kb 1 éven belül kijön pc-re is.
-
Plata
félisten
válasz
.Szaki.
üzenetére
Végül is megpróbálhatod,talán bejön neked,de javaslom keress hozzá pár javító modot.
Igazából én már hármat is felnőttként toltam,sőt néha a gyerekekkel San Andreas-oztam,de persze nem lövöldöztek,csak a csalásokkal szórakoztunk,repülő autókat imádták. Valahol még meg is van a könyv amibe a gyerekek írták fel a csalásokat.
San Andreas-al kezdtem a definitive editiont,a többit is kiakartam próbálni,de San Andreas úgy felhúzott hogy nem lett belőle semmi,a vice City-t lehet még egyszer megpróbálom,de san Andreas-t csak akkor ha kijön egy Mod ami olyanná változtatja amilyen volt. -
.Szaki.
addikt
Hát, nem tudom. Persze, régen elképesztő órákat öltem bele a GTA2-től egészen az V-ig, (kivétel a III, mert akkoriban a gépem nem vitte el a játékot, - a Celeron nem szerette - konzolom meg még nem volt, amikor pedig lett egy évvel később, akkor már jött a VC, utána pedig SA, így a III-mal legtöbbet internetkávézóban találkoztam, mert volt ilyen.
)Na de az azért is történt, mert akkoriban épp azok voltak az aktuális részek. Nyilván gyerekként nem csak a storyt toltuk végig, meg kerestük az easter eggeket, hanem sokkal több mindent. Most, nosztalgiaként ahhoz, hogy kivigyem 100%-ra szerintem nem is fogom keresni azokat a dolgokat, amiket akkor észrevettem volna.
Elképesztő mennyiségű videó van fent, hogy mennyit változott a game a megjelenés óta és bár valóban nem tökéletes még, talán már vállalható. Emlékszem amikor bejelentették az elsők között szerettem volna lenni, de annyira szar volt, hogy azóta se vettem meg. Most talán már lehet nosztalgiázni egy jót. Anno nyilván felfedeztem mindent a mapon és feltűnt volna, hogy mennyire elszabták a textúrákat (pl. nem ott mész neki a falnak, ahol az valójában van, hanem odébb, mellette pedig egy láthatatlan falba ütközöl), de ennyi idősen ahhoz, hogy kivigyem 100%-ra szerintem nem leszek olyan szigorú, mert valószínűleg ezeket a dolgokat észre se fogom venni, mert nem fogok unatkozni, hogy elmenjek minden egyes szegletébe a mapnak. Meglátjuk.
-
Plata
félisten
válasz
.Szaki.
üzenetére
Én mostanában töröltem le a definitive editiont.
Steam-es van szóval nem virágbolti,de még mindig rohadtul béna.
Sok dolog nagyon idegesítő benne.
Végig akartam vinni,mert régen szerettem és ezer órákat bele öltem,de ez nem az a játék.
Inkább felrakom az eredetit,az is jobb. -
.Szaki.
addikt
válasz
Hoffer
üzenetére
Nehéz kérdés. Lehet most sokan azt fogják itt mondani, hogy baromságokat beszélek, de az én véleményem a következő:
Szerintem még azt sem tudni egészen pontosan, hogy a konzolok melyik verzióján fog elfutni a VI.
Ha a legbikábbat vennéd meg, akkor persze mindegy. Ráadásul én azon sem csodálkoznék, ha a VI megjelenése után hirtelen felmennének a konzolárak, mert véleményem szerint sokan csak a Grand Theft Auto miatt fognak ismét konzolt venni. (Ahogy mi is tervezzük). Ez a Pro oldal.
A Kontra oldal, hogy ha mégis valami extra igénye lesz a VI-nak, akkor van egy konzolod sok pénzért, ami kb. tégla lesz ebből a konkrét szempontból és ott vagy ahol a part szakad. Ebből a szempontból érdemesebb PC-n edzeni.
Egyébként én is remélem, hogy tényleg lehet billentyűzetet és egeret rátenni X-BOX-ra, mert annál kényelmesebb nincs, hogy kontrollerrel vezetek, finoman lehet gázt adni, finoman lehet kormányozni, és ha hirtelen lőni kell, akkor eldobom a kontit és egérrel precízen tudok célozni és lőni. Erről semmiképp sem szeretnék lemondani. Anno a VC és SA PS2-re volt meg, a IV és V pedig 360-ra. A VC-ben annyit szenvedtem anno az időre történő célba lövéssel, hogy arra szavak nincsenek.
Nekem most egyébként az a tervem, hogy megveszem a GTA DE-t és a IV-et is PC-re, amíg lehet és újra játszom őket, nosztalgiaként. Legalább most lelkiismeretfurdalás nélkül játszhatom őket, nincs az, hogy de készülni kéne egy dolgozatra, vagy házit kéne írni, mint amikor anno megjelentek a kétezres években.
A héten meg végre megpróbálom megvenni a kiszemelt mansiont. -
-
Plata
félisten
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ez a 3 év kb olyan mint a mai hír hogy egy játékos már 73%-ra értékelte a GTA 6-ot.

-
-
Plata
félisten
válasz
grizlisandor
üzenetére
Én ilyen hülyeséget nem mondanék.
-
-
Hoffer
őstag
-
-
Hoffer
őstag
Sziasztok,
Ugye a GTA 6 először konzolra jelenik majd meg, ezért gondoltam rágyúrok egy kicsit a GTA 5-el. Eddig csak PC-n játszottam, melyik platforma a jobb választás? Vagy ha megvan már pc-re akkor szerezzek be egy xbox kontrollert és játszak azon, aztán megjeneskor csak vegyek egy xboxot?
Kinek mi a véleménye?
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Vintedről vettem, de széttört a doboz szállítás során. 1db uzsonnás zacskó volt kb a dobozra tekerve. Aztán jeleztem a Vintednek, hogy törött a doboz, hátha visszaadják a szállítás árát, erre visszautalták a teljes árát a játéknak.
Mondjuk nem ez volt a célom vele. Meg ez még az elején volt amikor bejött, és mindent így oldottak inkább meg. Most már vissza lehet kérni az árúr meg ilyesmi.
-
homerhamm
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ingyen dobozos GTA V ingyen Xboxra, azt hogy?

-
.Szaki.
addikt
válasz
homerhamm
üzenetére
Ez egyébként engem is érdekelne. Szerintem sokaknak minimum kétszer biztosan megvan, ahogyan nekem is, hiszen anno, amikor megjelent megvettem 360-ra, aztán évekkel később, amikor szerettem volna Online-ozni és vettem egy olyan gépet, ami el is viszi a GTA-t, - ráadásul ugye ez már a frissített verzió - akkor vettem meg még egyszer.
-
Plata
félisten
Már 225 millió kelt el a játékból.
-
BARNI WT
újonc
Sziasztok, tegnap ezzel a gondal indul a GTA 5, mit tudnátok mondani, esetleg ajánlani hogy mukodjon az online verzio, mert a story mode az mukodik, koszonom elore a tippeket.
-
Kender23
aktív tag
Már látom előre, mikor megjelenik a Gta 6 Online, létrejön a Gta 6 csoport itt fent, aztán majd nyomolunk együtt, úgy mint anno 2013-ban az 5-ben. Reméljük, hogy nem cseszik el az online részét. Kíváncsi leszek, hogy például lesz-e benne chat.
-
RAiN91
őstag
Sziasztok!
Az RP csak mikrofonnal működik? Ha csak egyedül szeretnék játszani, akkor az RP felejtős? -
negyven2
nagyúr
-
homerhamm
veterán
Mégis hogy a rákba lehet így parkolni????
-
wjbhbdux
veterán
A FiveM játékosokat elkezdték Steames saját app alá migrálni, már be is férkőzött a 2 GTA5 közé.
-
homerhamm
veterán
válasz
pilu01
üzenetére
Neked a távolabbitra is a hajósat adta? Én mostanában nem foglalkozok a bizniszeimmel, csak most felmentem, aztán láttam, hogy fullos a hamispénz gyáram. Ja meg az salvage yardos autólopásokat csinálom néha, tegnap pont egy félbemaradt ezeréves Dinka Sugoi küldetést csináltam meg.
-
homerhamm
veterán
A mai nap jó volt.
Eladtam egy fullos hamispénz adagot 512k-ért. Meg csinálgattam ezt-azt, most tök jó az egész. -
.Szaki.
addikt
válasz
homerhamm
üzenetére
Szerintem pusztán annyiról van szó, hogy a GTA IV-ben pl általam is csodált realisztikát törekszenek lassan visszacsempészni az V Online-ba, ami hát ezzel eddig cseppet sem volt vádolható. Nekem személy szerint tetszik, hogy erre is odafigyeltek, hogy ha már valakinek VIP le kell mosni a kocsiját, akkor az nem tárva nyitva áll Los Santos nem túl biztonságos utcáin, hanem be van téve egy boxba a slusszkulcs.
Egyébként meg nem csicskaság ez, hanem a kételyek megszüntetése azzal kapcsolatban, hogy az az autómosó tényleg pusztán autómosó. Persze ennek a realisztikussága is kérdéses lehet, amikor az Ügyfélhez egy Übermacht Rebla GTS parkol le.
-
homerhamm
veterán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Nekem ez a kulcsos megoldás akkor is új.

Amúgy is mi vagyok én? Csicska, hogy nekem kell elmennem ninden autóért??? Lusták az emberek mosóba menni?
Legalább adna érte egy tizest+borravalót. -
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
homerhamm
üzenetére
Ha odamész egy parkoló autóhoz, az van hogy nyitva van, és csak a beindításhoz kell turkálni a kormány alatt, és van hogy zárva. Ezesetben fel kell törni a kocsit, pl az üveg betörésével.
Logikus, hogy egy autókozmetikás ügyfélnek nem töröd be az üveget, nem töröd fel a kocsiját. -
homerhamm
veterán
Valaki magyarázza már el nekem, hogy egy autólopós játékba, ahol minden autó "tárva-nyitva" van, miért kell kulcsal kinyitni az autót???
(lásd autómosós küldik) -
-
Plata
félisten
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Vice city-s rosszabb volt.
-
-
-
homerhamm
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Szerintem a jógás küldetés a legrosszabb. A kifflomosat má meg se csináltam...
-
Kemény ez a játék, leadtam a küldetést, valami szállítmányoztunk a story(karrier) 25% körül, mondom ott egy kocsi, azzal megyek tovább. Hát nem, mivel scriptelve van, az npc megy el azzal a kocsival.
Kocsibeszerzős küldetés, a NER nélküli LézerJancsinak, helikopáterről követem az eseményt Bartossal, az OT-s autó meg keresztülmegy a forgalomban résztvevő autókon.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Random apró opcionális küldetés, hogy valaki kirabolnak, te meg elkapod az elkövetőt. Megtörtént 5000 $ kaptam, nézzük visszajuttatom, kaptam az 5k helyett 500-at, lelőttem az illetőt, hogy hol a 4,5k, erre csak valami aprót sikerült kinyernem.

-
ProgenXL
őstag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Biztos hogy bent van. Lehet kellenek hozzá bizonyos feltételek hogy beadja.
-
ProgenXL
őstag
Élvezzétek ki a havas időszakot mert holnap már nem lesz
Régen játszották azt hogy karácsony után kiveszik majd szilveszterkor vissza. De lehet ez most elmarad. -
Csabi1984
addikt
válasz
Gyuszopapa
üzenetére
Szia! egy ismerősömnek nem ugyanezt a hibát dobja ki.
RX-9060-XT 16GB a legutóbbi kiadott 25.12.01 illesztőprogrammal a GTA5 - Enchanced
Failed to initialize graphics device. Please reboot or reinstall latest Directx runtimeNetes kutakodás után tanácsolták a 25.09.01 drivert, hogy azt tegyük fel és azzal elindul.
Ami vicces, hogy nekem RX-6650XT-van a 25.12.01-es driverrel és vígan elindul.Update: Látom Nvidia kártyád van, akkor az AMD dolog nálad nem jön be!
-
Plata
félisten
Ingyen van egy heli.
Supervolito akármi.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Gyuszopapa
üzenetére
Nálam ugyanez vam az enhanceddel. A legacyval semmi probléma, fut ahogy kell.
-
ProgenXL
őstag
válasz
Gyuszopapa
üzenetére
Milyen videókártyád van? Leírás szerint úgy érzékeli hogy olyan kártyád van ami nem tudja a dx12
-
Gyuszopapa
csendes tag
Sziasztok.Erre van megoldás? [kép]
-
-
bluuzia
senior tag

Végre visszakaptam a Mikulás ruhámat.
-
IntelKiller7
nagyúr
jól behavazott.
-
Kender23
aktív tag
Kár ezért a játékért, ezt már a havazás sem menti meg... Nem adja úgy, mint régen. Felléptem, "farolgattam" kettőt-hármat, alt+f4.
-
.Szaki.
addikt
Én sem tervezek egynél többet venni, mert mindegyik esetben ugyanazok az adottságok vannak. Ami viszont van, az baromi hasznos a játékon belül. Az például baromira tetszik, hogy a széf kiürítésén kívül ezek után nem kell minden egyes vállalkozáshoz elmenni, hanem ezeket a mansion dolgozójában el lehet érni. Kiválasztom azt, aminek a legjobb az elhelyezkedése és tetszik is a kilátás és ennyi. (Ez a Richman Villa lesz egyébként)
-
-
Kiskokó
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Szerintem azt ne mostanság várd...
Én annó azért hagytam félbe magyar felirattal újrajátszani a storyt, mert az aktivátor még a régi Legacy verzió alatt sem volt kompatibilis a legújabb patchekkel, kb fél évet vártam és ráhagytam, de nemrég ránéztem és nekem akkor se ment.
Tehát a Legacy magyarítás sem ment a legfrissebb utolsó legacy update után. Most meg jött a régire is az új DLC
Szerintem sosem lesz már jó, csak ha valami régi verziós letöltöttel szivozol. -
negyven2
nagyúr
válasz
homerhamm
üzenetére
Elvileg csak a PS5/X|S/Enhanced PC-s kiadásokkal működik! Csak neked tűnik havasnak a táj, és csak úgy néz ki, mintha havas lenne táj, mert amúgy nem az, csak a havas texturát rakja be (tehát nem tudsz hógolyót gyúrni, ne fognak csúszni a járművek, és a havazás, havas-ködős idő lesz! Viszont sztori módban is működik!
A megoldás a Rockstar Creator. Be kell lépni Online-ba, ott elindítani a Rockstar Creator-t, majd azon belül egy 'Create a Capture' majd ott egy Contend. Majd Capture Details --> Ambient Settings és itt kiválasztod a Snowing-ot (vagy amit akarsz mert pl. lehet Halloween idő is... vagy folyamatosan tiszta idő). Ha kiválasztottad melyik időjárás kell, akkor nyomsz egy menü gombot, ott Online --> Quit to Main Menu- (ez csak a PS5/X|S/Enhanced kiadásban érhető el), majd pedig belépsz Online-ba, vagy Story-ba (innen is tudsz Invite Only-ba menni és megmard a hó)! -
válasz
grizlisandor
üzenetére
Na az sem működik, pedig a friss verzióhoz való, elvileg csak be kellene másolni.
-
Nem sikerül egy hét alatt igazítani a modaktivátos magyarítást hozzáigazítani a jelenlegi verzióhoz.
Megnézem a gépmagyarítás milyen.
-
Plata
félisten
válasz
.Szaki.
üzenetére
Én már egyet megvettem,többet hülyeség mert ugyanolyan.
Ha járna érte valami bónusz azt mondanám hogy ok.
Más játékban például a házaid adnak bónuszt például conquest pontokhoz.
Meg rák tudja mihez.
Mondjuk ott azért egy kecó van hogy kb húszor akkora mint itt a mansion.
Az aldearaani jedi akadémiám berendezésénél kb két óra után eldurrant az agyam és átmentem őrültbe és szétszórtam mindenfelé a bútorokat.
-
.Szaki.
addikt
Aki még nem vett mansiont (nekem még nem volt időm) és megcsinálta a három miniküldetést, az záros határidőn belül lépjen, mert elvileg január 7 után megszűnik a kedvezményes ár!
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Nyomtató topik
- Linux kezdőknek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Télbúcsúztató hardvermix
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Gainward RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Phoenix Eladó!
- Dell Latitude 5450 Újszerű,Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári garancia 2028-ig
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A héten meg végre megpróbálom megvenni a kiszemelt mansiont.

CactuS