Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melyik a legjobb HSW autó? Oké hogy a Banshee a leggyorsabb, de cefet szr a kezelhetősége.
-
bluuzia
senior tag
válasz
Morphus101 #97083 üzenetére
Egyszer kellett menni Haonál egy kört, ahol adott egy kocsit és a garázsából indulva kellett időre célba érni. Azt hiszem legalább fél perc maradt belőle, úgyhogy nevetségesen könnyű volt.
Azt még megjelenéskor lenyomtam, de ezt a Karint csak most találtam meg a listában, és igen teljes HSW tuningot kapott, ahogy írtam.dokee78: bocs, nem tudom, hogy Legacyban mi maradt, mert mióta kijött az Enchanced, még nem indítottam el.
-
NYPD
aktív tag
válasz
Morphus101 #97083 üzenetére
Csak akkor van ingyen, ha megvered Hao-t az első HSW time trialban, ami félkézzel is hozható mondjuk simán, mert ad rá 8 percet a játék. 5 környékén nyugodt tempóban simán megvan.
-
rtrace
junior tag
Digital Foundry video az RT update-ről, pár dolgot előrevetít a GTA VI-tal kapcsolatban is: [link]
-
bluuzia
senior tag
Azt láttátok, hogy a Karin S95 ingyenes?
Ráadásul alapból megkapta az összes HSW tuningot (fék, motor, turbo, sebváltó, felfüggesztés, livery).
-
Plata
félisten
válasz
homerhamm #97063 üzenetére
Te én ma rájöttem miért mindig a diliházat emlegeted.
Épp kijöttem a Dornogal-i kocsmából mikor az ajtóban összefutottam egy magyar játékossal,hogy honnan veszem hogy magyar volt?
Mert a neve alatt ott virított hogy Azerothi elmegyogyintézet. Vagy diliház?
Be vallom nem vagyok benne biztos melyik,csak meg láttam és eszembe jutottál,de kész volt a csapat és épp csak annyi időm volt hogy jót derültem a klán nevén már bent is voltam az instában.
Mire végeztem már nem volt sehol.
Szóval valld be hogy te is WoW-ozol és ebben a klánban vagy. -
Chapel
addikt
válasz
rup1u5 #97067 üzenetére
Nálam nincs non steam game. Social Club Launcherben gta 4,5 és Rdr2 van ami mind stemen is van. Az 5.-et lemezes/dobozos formában vettem meg, mókás a 9 dvd-s csomag, és akkor még utána leszed 25Gb-ot
Vice Ctiy is megvan eredeti kicsit sérült, de rendbehozott dobozban, térképpel, plakáttal matricákkal, tesco 299.-Ft10 éve.
És ami érdekes, hogy a teljes net aka gugli egyetlen egy találatot sem ad erre a hibára, mintha nem is létezne... -
Chapel
addikt
válasz
rup1u5 #97065 üzenetére
Igen, ugyan ez vagy elcsesztek valamit vagy a felújjított verzió miatt megnőtt a játékos tömeg, hiszen mint én is sokan nem szórakoznak a "régi fel lementem a mentéseket, majd törlés, ez fel és betöltés" hanem élvezik a gyönyürű új látványt ésa tényt hogy 12 év alatt totál elfelejtették a singlét és tolják újra.
Szerintem mindkettő. EL is csesztek valamit és a szoksáso online mellé most bejött rengeteg offline single gamer, még ha nem iss online vagyunk a szervereket hasznéljuk a frissítéshez...
Azért jó fejek, cancel? ergó oké hagyom majd holnap megpróbálom, "á tehát akkor uninstall?" Anyád -
rup1u5
nagyúr
Mi a csöcs baja van?
Nálatok is ezt csinálja? -
bluuzia
senior tag
Nekem is 3060Ti van, hibátlanul fut.
-
dokee78
félisten
A Legacy és az Enchanged 1 szerveren fut?
Azaz Legacy-sként tudok ismerőssel játszani aki a másikkal játszik? -
rup1u5
nagyúr
válasz
Chapel #97042 üzenetére
Ezt követtem.
Legacy saves are located in {documents}/Rockstar Games/GTA V/Profiles/[alphanumeric string]. Enhanced saves are located in {documents}/Rockstar Games/GTAV Enhanced/Profiles/[alphanumeric string]. All I did was copy over the file I wanted from one folder to the other.
There are always two files with the same base name, like in my case SGTA50008 and SGTA50008.bak. I just copied over both (I guess this is just for redundancy). -
ProgenXL
őstag
Akkor a public session lesz a hunyó. Privátba engem is pillanatok alatt bedob. Publicba hosszabb a loading.
-
ProgenXL
őstag
A loading nektek is néha hosszabb mint az előzőnél? Már szinte csak story és onnan online mert úgy még megy. Másképp van hogy csak tölt tölt de semmi..vagy várok hosszú perceket hátha.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
F_Zolee #97044 üzenetére
A jelszókezelőben elfér. Ha már a jelszókezelődet törik, nem sokat (bár picit jelent), hogy tudják-e a régieket, viszont minden észbentartására -hosszú időn keresztül is- hasznos. Jegyzetelni is lehet bennük. Megjelölni mindent, hogy tudd, hogy azok nincsenek átnézve, pl címelhagyásnál megint csak.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
ledgeri #97043 üzenetére
Csak azért ilyen kaotikus, mert jó régen vettem meg epicen keresztül aztán minden nem volt a fejembe amikor 100 helyen meg kellett változtatni az emailt. Na meg gondoltam ha epicen átírom attól a játékok jók lesznek csak itt kimaradt mivel rég játszottam ezzel is aztán az új kiadás végett mondom kipróbálom. Meg jelszót is már kellett változtatni azóta szóval a régieket nem feltétlen tartom meg.
-
Chapel
addikt
válasz
rup1u5 #97026 üzenetére
De tényleg amúgy - nem, nem a "senki vagy ra mondom most kijelentem" - én direkt lementettem a fizikálisan a vinyóra egy mappába az összes game fellelhető save mappáját felhő probléma esetére. Elős volt, hogy kicseréltem, de én azt tapasztaltam ez a változat nem használja, nem írt oda semmit mióta fent van egy hete....ha bár nincs ott a USER MUSIC mappa sem. Lenne egy másik hely is ahol van Profiles mappa?
Nem logikus mondjuk...
Megteszed hogy leírod Te hova raktad? És akkor király jófej valaki leszel -
ledgeri
nagyúr
válasz
F_Zolee #97039 üzenetére
Online(böngészős) belépésnél nem tudsz belépni, hogy átírd az egészet?
Van számlamásolatod (bármilyen banki utalásról tranzakcióról egyedi bankos azonosítód) arról ahogyan beszerezted a játékot (bármilyen tranzakcióról ami ahhoz a fiókhoz köthető), mert ha volt ilyen, akkor az kb a meglévő emaillel lehet egyenértékű egy "kérem a fiókemail módosítását"-féle hibajegynél, ha az előbbi nem működne. -
Plata
félisten
válasz
SenorGrande #97035 üzenetére
Kösz akkor bemásolom.
-
SenorGrande
senior tag
Igen, az
SGTA*
fájlok azok.
A\control\user.xml
pedig a bill. kiosztás.Enhanced megjelenés óta nem játszottam vele, mert nem volt kedvem a bill. kiosztást újracsinálni. Így megoldódott.
#97033 negyven2:
Én arra gondoltam, hogy az enhanced indításakor megkérdezné, importálja-e a mentéseket, és vagy a bill. kiosztást. Vagy az options-be egy menüpontot beszúrni. Nem lett volna nagy dolog megoldaniuk. Szemlátomást kompatibilitási problémák nincsenek. -
Plata
félisten
válasz
SenorGrande #97031 üzenetére
Dokunebtunokban nekem is ott van a GTA V dolgai,de olyan hogy mentés nincs,de talán a GTA V-profiles mappában lévő SGTA50000 és a többi számú file-ok azok?
-
negyven2
veterán
válasz
Igen írhattak volna erről is, de alapvetően azért ezt megoldást választották, mert ez kvázi h*lyebiztos, és az esetleges kompatibilitási problémák (ha vannak) miatt! Illetve jelen esetben nem azt csinálták mint a gen7-es (X360/PS3)-es kiadás áthozatalakor, hogy kvázi megcsinálták a közvetlen konzolos/PC-s kiadását külön-külön, hanem most a gen9-es (Series X|S/PS5) kiadást portáltak csak át (plusz grafikai funkciókkal), és majd későbbi javításokkal belerakják a hiányzó dolgokat.
-
Plata
félisten
válasz
Szarkazmus?
-
SenorGrande
senior tag
Mit lehet ezen elkúrni?
#97024 rup1u5:
Én is átmásoltam a single mentéseket ahogy te, mind működik, sőt, hirtelen felindulásból a irányítás config fájlt is, így nem kellett a billentyűzetkiosztással újra babrálni az enhancedben.Teljesen nonsens, hogy ezt a R* nem volt hajlandó megoldani.
-
Lendova
őstag
Napok óta vannak modderek.
-
PeL
addikt
Modderek amúgy mennyire jellemzőek publicban amióta van anti-cheat? Változott valami? Vagy még mindig érdemesebb inkább privát sessionben eladni?
-
Kiss_R
tag
válasz
F_Zolee #97011 üzenetére
Ez sem feltétlen jó megoldás, nekem az ilyen launcher problémákra nem működött (nagyon sokféle hibát kaptam az elmúlt évben, és nem akart sehogy sem jó lenni).
Talán Redditen olvastam egy tippet, ami az elmúlt időszakban bevált nekem is: a Windows ransomware védelmén beállítottam az összes Rockstar launcheres és GTAV-ös alkalmazást kivételnek (launcher, patcher stb, mindent), azóta nem volt probléma vele. -
-oli-
aktív tag
Sziasztok!
Előre szólok, nincs időm visszaolvasni, sorry.
Enhanced problémám van. Nem, hogy gyorsabb, minden belső térnél rettenet sokat tölt, néha 5 percet is, de sokszor kifagy fekete képernyővel. Súrolja a játszhatatlan kategóriát, 2 óra játékból 1 órát telefonozok... Az előző verzió is sok anomáliát produkált, újratelepítés megoldotta. Van egyéb ötletetek? Nálatok is ilyen xar? Fiamnál kb ugyanez, hasonló géppel.
Ryzen 9 5900X, 16Gb ram, 3060Ti, SSD, Win 11, Epic.
-
Plata
félisten
Nem értem miért akadtok fel a sztorin,én is elkúrtam mégsem izgat,inkább újra kezdem.
-
F_Zolee
nagyúr
Hello. Erre a nyomorult launcher hibaüzenetre van valami fix megoldás?
"rockstar games launcher failed to initialize"
A random dolgokat már kipróbáltam, hogy törölj mindent aztán reinstall. Epices accon van amúgy. -
Chapel
addikt
Nem vagyok multis, sokat kipróbáltam, gta onlinet csak azért toltam, hogy egy messze távolban élő ismerőssel együtt játszunk és pont megállapítottam neki nem rég, hogy hát ezen a játékon azért már fogot az idő vasfoga - az is lehet az online szándékosan picit sutábban nézki, mégha minden maxon is van - de most ezekkel a fényekkel és RT-vel, ez akár ma is kijöhetne.
-
Chapel
addikt
Csak hogy én pont pár nappal a bejelntés előtt 1 hete (?) töröltem az eredetit, lévén már nem tolom...
Meghát nincs is értelme,sokkal szebb és gyorsabb és még kisebb is.Most újra kezdtem a stroyt végülis 12 éve toltam ki, semmire sem emlékszem. HA megunom, akkor megcsinálom a visszatöltést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Musk szerint a Tesla humanoid robotjai már jövőre a Marsra indulnak
- sziku69: Szólánc.
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ukrajnai háború
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage Shiva Zalman 500W
- Bezámítás! ASUS TUF FX506HE Gamer notebook - i5 11400H 16GB RAM 1,5TB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6 WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest