Új hozzászólás Aktív témák
-
Buldex
csendes tag
válasz
Create. #3498 üzenetére
Csatlakozom. Nemrég nekem is voltak hasonló problémáim egy másik alaplappal. A BIOS-frissítés csodát tett a géppel.
Valaki már írta, hogy talán nem szereti ezt a kártyát az alaplapod. Ez is előfordulhat.Nekem egyszer volt egy ECS K7S5A alaplapom. Az állandóan fagyott az ATI kártyákkal. Mivel akkoriban csak egy gépem volt itthon, azt hittem, minden ATI kártya ilyen problémás. Pedig csak az alaplap nem szerette valamiért. Aztán vettem egy másik gépet használtan, abban is K7S5A volt, de már egy újabb BIOS verzióval, és láss csudát, gyönyörűen szuperált benne a Radeon 9600XT!
Szóval hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest