Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen monitort vegyek?
- Nagyon érdekli az Intelt a PC-s kézikonzolok piaca
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen házat vegyek?
- A Metának tervezhet szerverprocesszort az ARM
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasskos
csendes tag
Sziasztok!
Otthoni vezetékes internetet szeretnék. Valóban 40000+ Ft a belépési díj plusz 10k a bekötési díj ahogy az ASZF-ben szerepel? Mert az horror. Otthoni 250 elofozetest szeretnék Budapesten.
Köszi!
-
válasz
zoltaneger #6867 üzenetére
Nincs 5000Ft os kártyadíj.
-
zoltaneger
junior tag
válasz
zoltaneger #6866 üzenetére
Most olvastam facebookon, hogy kaució mellett kérnek 5000 ft-ot is kártyadíj címként? Kauciót ismerem, de ez a kártyadíj újdonság. Mit lehet erről tudni?
-
zoltaneger
junior tag
válasz
StarKiller89 #6865 üzenetére
Valóban elgondolkodtató. Köszönöm
-
StarKiller89
senior tag
válasz
zoltaneger #6864 üzenetére
én 4500 forintot fizetek 100 perc/50 GB... nekem egyértelmű lenne...
-
zoltaneger
junior tag
válasz
StarKiller89 #6863 üzenetére
Ez flotta. 275 perc lebeszélhetőség ezt követően 5 ft/perc és 4 GB adat.
-
StarKiller89
senior tag
válasz
zoltaneger #6859 üzenetére
3800 ft és mit tartalmaz a csomag?
-
zoltaneger
junior tag
Amit én látok 6200 a 20 GB és 6600 az 50 GB. Nekem ez már sok lenne. A 4 GB-n gondolkozom, de meg nem tudom, hogy flottásként legyen egy új kártyám vagy legyek Netfone ügyfél.
-
válasz
24 vagy 50 GB nettel mennyibe kerül?
4GB net nagyon sovány. -
4Grider
nagyúr
válasz
Ezt csak te tudod. A weblapon található árak 10 hónapig érvényesek, közben lehet inflációkövető emelés, ahogy a többieknél is. Bizonyos flották kerülik csak el az IKÁ-t.
-
dzf007
aktív tag
válasz
zoltaneger #6855 üzenetére
Hűség nélkül 6400Ft jelenleg. De minden csomag ára emelkedik májustól az inflációs emeléssel (ONE +3,5%)..
-
4Grider
nagyúr
válasz
zoltaneger #6855 üzenetére
Előre ez nehéz, de jellemzően néhány/egy-két száz Ft-al emelkedik a havidíj ha új hűséget aláírsz és 1200-2000 Ft-ot ha nem.
[ Szerkesztve ]
-
zoltaneger
junior tag
Sziasztok!
Korlátlan beszélgetés + 4GB net 5800 ft 10 hónapra. Lehet esetleg tudni, hogy ha lejár a 10 hónap mennyivel fog emelkedni a havidíj akár hosszabbítok újra 10 hónapra akár nem?
-
joebacsi4
tag
Köszönöm a segítséget.
-
Mobilvásárlás szolgáltatást külön kell aktiválni. Üzletkötődnél vagy 1250 en tudod aktiváltatni. Viszont kaució köteles. 5, 10, vagy 15ezer Ft (egyszeri) fizetése szükséges, onnantól a választott keret minden hónapban a rendelkezésedre áll.
[ Szerkesztve ]
-
joebacsi4
tag
Sziasztok!
Okoslottó alkalmazást szoktam néha néha használni. Eddig úgy volt a korábbi szolgáltatómnál, hogy a havi előfizetésemhez hozzá adták azt a plusz összeget amit megjátszottam és az SMS díját. A netfonenál is így fog történni, vagy a csomagba foglalt 100 sms erre a célra is felhasználható? Azt gondolom, hogy a játék összegét azt a számlához hozzá fogják adni, de az SMS-t nem tudom. -
Akkor meg is van a hiba. Sok (jellemzően olcsóbb) SMS GateWay szolgáltató nem a tényleges mobilszolgáltatót nézi hanem csak a körzetszámot. Így az eredeti szolgáltatónak próbálja küldeni SMS-t.
Ez minden szolgáltatónál előforduló probléma. Annyit tudsz tenni hogy jelzed a problémás cégek Ügyfélszolgálatán hogy a számod melyik szolgáltatóhoz tartozik valójában. Azt vagy megoldják vagy nem.
-
d@vee
őstag
Sziasztok. Valaki találkozott már azzal, hogy nem jönnek meg külföldről az sms-ek netfone simre? Konkrétan sem a paypal, sem a steam kétfaktros hitelesítési smsek nem érkeznek meg. Próbáltam másik telóban is, szintén ugyanaz.
Számhordozás előtt vodánál simán megérkeztek azonnal. Hetek óta fennálló probléma, esetleg valami apn beállítás lehet ludas? -
Igazándiból nem lenne gond vele, teljesen jól használható, pl. tavaly olaszoknál voltunk kétszer, ott mind a 2 alkalommal a yeti talált rá magára, és arról osztott a netet, majd egy idő után a másik két telo, Voda illetve netfone is működött.
Itt a töröknél meg mind jó lenne, csak yeti nem rakta törököt eu rooming ba, míg a Voda igen. (lehet mert lépten nyomon Voda üzletekbe botlunk..
Viszont a net megosztas a redmi telorol nem megy továbbra se. De nem húzom az időt a megoldással.. Párom teloja okés.. Nekem a redmi re fel lett dobva a revo, így többnyire azt használom, fényképezni meg az s9+ t. 🤭
Majd ha otthon se megy, na akkor igen, mert melóban erről netezek, és az kell.
És az jogos, hogy igen, a netfone olcsóbb jelenleg mint ami yeti publik nem flottás csomagról tudok. -
4Grider
nagyúr
Mindhárom nagy hazai szolgáltató hálózata Európai összehasonlításban is jónak mondható, így az ország néhány százalékát érinti csak egy-egy szolgáltató gyengélkedése. Nyilván ez a szabadtérre igaz, épületeken belül az nyer, akinek legközelebb van a bázisállomása és azon a legalacsonyabb frekvenciát használja.
-
-
Bevallom nem, mert a szálláson tökéletes a net, nekem útközben lenne szükségem a net megosztásra, a 15" Legion-nal meg nemigazán sétálgatnék
(mondjuk az eső most épp átment havas esőbe.. per pillanat nem annyira vonz még a séta ötlete
)
Az iPhone már nem is gond, mert páromnak Voda van, az szintén okés. (csak mint még egy eszköz, ami nem megy)
Az én S9+-ra kellene a net, mert az Yeti-s, és ott bizony +lóvés minden. Viszont azt használom még fő telónak, azon vannak a banki appok -Revo, Viber, pl - (tudom, ideje lenne már cserélni, biztonsági fr.), és amikor megjöttünk, kellett volna venni jegyet, és engedélyezni kellett volna a vásárlást, necces volt.
A redmi10C-m csak másod teló a netfone-al, illetve net forrás otthon is, meg lenne most itt kint is. Otthon nekem eddig gond nélkül ment a megosztás mind a két eszközömre, csak a párom Iphonja nem ment valamiért vele.
De most vezetéknélküli módon egyik se megy. Fura..
Lehet valami köze a roaminghoz vajon?![ Szerkesztve ]
-
No itt is vagyunk Törökországban Isztambul. Megy a Netfone, és a voda is, EU keretre.
Egy baj van csak, hogy a Redmi 10C ről megosztott netem se a laptopon, se a samu s9+, se párom Iphonján nem megy. Csatlakozik, de azt írja, hogy nincs internet.
Eddig csak párom Iphonjával csinálta ezt, de a másik két eszköz működött.
Nem tudom mi lehet a baj, próbáltam 5Ghz és 2,4-en is..
Annyi változott, hogy netfone APN lett beállítva.. de azt már otthon beállítottam, és otthon ment a laptop és s9-re a megosztás. -
trec12
addikt
Nem egy lehetetlen küldetés kideríteni.
A csomag része még 100 sms belföldre.[ Szerkesztve ]
-
dzf007
aktív tag
Másfél hónap után hívtak, hogy lejárt a 10 hó hűségem..
Vagy maradok hűség nélkül 8800ft+ majd az emelés (inflációkövető)
Vagy aláírok 10 hónapot 7600ft + majd emelés
Vagy kisebbre váltok 6600ft + majd az emelés
Vagy viszlát...😂 -
Köszönöm mindkettőtöknek a válaszotokat!
8
Köszi!
Már át is állítottam! tök jó, mert akkor így nem kell variálnunk kint a nettel.
Illetve közben rá néztem a (Vodaf)One oldalára is, mert a páromnak náluk van az előfizetése, és úgy látom, náluk is ugyan ez a helyzet.
Illetve akkor lehet inkább úgy kellene mondanom, hogy nálunk ez a helyet, hisz Voda hálót használ a Netfone.Már csak abban kellene tutira menni, hogy Revo kártyával kint valamelyik automatából tudunk e felvenni török lírát költségmentesen, vagy jobban járok, ha itthon még most váltunk egy kis "kp"-t. Ahogy gyors keresésem alapján olvastam, elvileg bizonyos automatáknál működik a dolog.. nem gondoltunk sokra, olyan 30e körüli összegnek megfelelő lírára.
-
8
senior tag
Tudod használni Törökországban a 18GB-ot
netfone apn kell
telefonodon legyen engedélyezve az adatroaming(ha esim-képes a telefonod, akkor nyomass rá egy firsty esimet, teljesen ingyenes korlátlan de nagyon lassú (0.3Mpbs) adatot kapsz, egy reklám megnézése = 1 óra net, újabb reklámmal újabb órát hosszabbítasz, vészhelyzetre vagy üzenetküldő appokhoz tökéletes, meg persze ha szrakodna a netfone roaming, amire azért van esély)
-
cs.zs.
veterán
"...Illetve egy másik kérdés, valaki már futott bele olyanba, hogy ha meg van osztva a net a telóról, egy redmi10c-ről, a laptopomon, és az öreg Samu S9+-omon megy a net, a párom Iphone asszem 13pro-ján meg nem? Ez is valami Iphone "ficsőr" lehet?
..."
Megnézheted azt a verziót is, hogy
a telefonból usb-kábelen megy az adat a laptopba, a telefon adatmegosztós menüjében USB-tetheringet kapcsolsz be. A laptopon a kijelző jobb alsó sarkában megjelenik a kis monitor-ikon, azaz a laptop innentől vezetékes neten van.
Innentől pedig a laptopot használod routerként, a laptopon kapcsolod be a net-megosztást wifin. Vélhetően azzal már kompatibilisebb lesz az iphone-od is,
illetve hatalmas előny az is, hogy a telefonod akkuja feltöltődik a laptopról.
-
Sziasztok!
Segítsetek nekem megerősíteni, vagy cáfolni.
Hétfőn megyünk Isztanbulba.. Törökország..
Bevillant, hogy az nem EU ország (de azért valami szövetség mégis van, pl. elvileg elég lenne a személyi is a belépéshez).
Ránéztem a netfone oldalára, és ott viszont az EU nemzetköznél látom felsorolva Törökországot!
(van egy Yetteles számom is, asszem 3 giga nettel, de ott úgy emlékszem, egyértelműen nem EU keretbe sorolták.. )
Akkor most ezek alapján-szerint én Isztanbulban tudom majd használni az EU adatkeretemet? 100/100 as csomagom van, app szerint 18GB lenne. 5 napig vagyunk kint, arra elég lenne bőven.
Ha megy, kint ha jól olvastam valakinél, a netfone APN-t kell hogy használjam?!Illetve egy másik kérdés, valaki már futott bele olyanba, hogy ha meg van osztva a net a telóról, egy redmi10c-ről, a laptopomon, és az öreg Samu S9+-omon megy a net, a párom Iphone asszem 13pro-ján meg nem? Ez is valami Iphone "ficsőr" lehet?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
joebacsi4 #6815 üzenetére
Ja és kb két hét volt a számhordozás, nekem nem kellett semmit csinálni, csak jött egy üzenet, hogy melyik napon melyik intervallumban cseréljek sim kártyát aztán kész. A yettel küldött még egy tört számlát, meg egyet a Netfone is, mert hó közben történt az egész aztán azóta vígan elvagyok..
-
-
joebacsi4
tag
A hozzászólás megírása előtt beszéltem velük. Jelenleg egy kedvezményes csomagban vagyok, de lejárt. Nem tudott az illető semmi kedvezményt felajánlani, csak ezt a csomagot tudta 11.500 Ft.-. Nyilván majd jelzem, hogy ennek a vége számhordozás lesz, és akkor majd Pestről hív egy “illetékes” aki próbál valamit összehozni, hogy nem menjek el tőlük. Évek óta ez megy, de akkor is sok náluk az előfizetés.
-
joebacsi4
tag
válasz
Ferenczi Áko #6814 üzenetére
Köszönöm a választ mindenkinek.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
joebacsi4 #6810 üzenetére
Én is Yetteles voltam 15 évig, utána lettem Netfone-os. Rosszat nem tudok mondani, csak jót. Korlátlan beszéd, 100 sms, 50 gb internet, havi 6600 ft-ért. A térerő nyilván olyanok mint másnál.. Hol jobb hol rosszabb. Vodafone hálózatot használ, szóval jó a lefedettség..
-
StarKiller89
senior tag
válasz
joebacsi4 #6810 üzenetére
Yettelről váltott a családom 2 éve, alap szolgáltatásokat használunk a legtöbbször (FB, Messenger, YT, stb..) lényegében mi semmi különbséget nem veszünk észre, mondjuk tény, hogy nem azok a fajták vagyunk, hogyha csökken a térerő csík azonnal sebességet mérünk vagy ilyesmi, teljes mértékben kiszolgál minket, ajánlom...
-
joebacsi4
tag
Sziasztok!
Olvasgattam itt a fórumot, de már teljesen elvesztettem a fonalat.
Elgondolkoztam, hogy szolgáltatót váltok. Jelenleg Yetteles vagyok (amióta telefonom van mindig is náluk voltam 10x éve). Elégedett vagyok, csak már sokallom az előfizetés árát, és nem tudnak jó ajánlatot mondani. Korlátlan beszéd és 15GB adatot mondtak 11.500 Ft.-ért, ami minden, de nem baráti.
Az érdekelne, hogy a Yettelhez képest mennyivel rosszabb, vagy jobb a lefedetség, mobilnet, a szolgáltatások a NETFONEnál? Érdemes váltani? Anyagi oldalról nézve igen, de fontos a szolgáltatás része. -
trec12
addikt
válasz
Geo19870322 #6805 üzenetére
KÜF (Tamanet a Telekom hálózatán) a CF probléma állítólag nem áll fenn. Netfon állítólag egy az egyben Telekom. Azt hiszem a Telekom fórumban érintették a témát nézz utána.
(Amúgy ha megbízható szolgáltatásom van nem biztos, hogy belevágnék egy “ismeretlenbe”. Persze ez csak az én véleményem.)[ Szerkesztve ]
-
Geo19870322
tag
Köszi a válaszod. Megyeszékhelyen városközpontban lakom, kb minden elérhető...
Próbáltam a Flipet, nagy bukta volt. Soha többé, olcsó, de rossz. Most Diginél vagyok, de az 1000mbites net 8050ft, így inkább váltanék. A többi eléthető is egy árban mozog kb ezért kerültem ide a Netfonehoz. KÜF-ös flottában vagyok mobil téren, velük jók a tapasztalataim. De ahogy nézem a KÜF ugyanazt adja mint a Netfone. Nem látok különbséget... Szted? -
trec12
addikt
válasz
Geo19870322 #6803 üzenetére
Netfone = Flip?
Nem. Csak max. annyiban, hogy Telekom hálózatán érhető el.Otthoni net érdekelne.
Esetleg ez? Elvileg Telekom hálózatán adják. Sajnos én nem ismerem de jókat írtak róla eddig; Tamanet a szolgáltató csak a flottán keresztül olcsóbb elvileg.
De nagyobb szolgáltató mi érhető el nálad...? Pl. Telekom van? Yeti 5G...stb?[ Szerkesztve ]
-
Geo19870322
tag
Netfone = Flip?
Van itt próbaidőszak?
Otthoni net érdekelne. -
4Grider
nagyúr
válasz
Cuncuska74 #6799 üzenetére
Neten nem igazán van kint aktuális horgászflotta, mert nincs róla pdf, csak telekom képviseleteken monitorról nézhető meg, mivel a korábbi verziók nagyon sok publikus helyre kikerültek.
Horgász kártyával és személyivel mutatják meg a képviseleteken a flottát. Minimum 30%-al drágább árra számíts még magentával együtt is, mint a netfone volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Aláírások a PH!-n
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Energiaital topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...