Hirdetés
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
őstag
-
csako
veterán
-
boborján2
őstag
Ha jól emlékszem , elküldés előtt figyelmeztet hogy fizetős SMS lesz ha nem megy az RCS.
Nehogy megszaladjom a számla.Kipróbálni nem tudom, mert havi kb. 2 sms-t küldök. Így nekem régóta inaktívban van az RCS.
-
4Grider
félisten
Amióta a Google szolgálja ki, nem kell szolgáltatói támogatás, azoktól függetlenül működik. Persze a Google csak a saját platformot támogatja, szifonok esetén még kell a szolgáltatói RCS, ami itthon csak a Telekomnál van.
-
mhydas99
őstag
Koszi, ebben nem voltam biztos.
Tehat gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy ilyenkor a messages app ugy mukodik mint barmelyik chat app? Ergo ez egy hibrid megoldas lett fizetos sms uzenetekre es netalapu chatre egyutt? -
csako
veterán
Emlékeim szerint meg kellett várni míg a szolgáltatók támogatni kezdték, most ugyanez megy az iPhone RCS esetében is.
Bár a Netfone-nal valószínűleg a One-on keresztül "megörökölve" működik, tesztelni nem tudom, a családban lévő sajnos nem okostelefonban van...
-
4Grider
félisten
Sziasztok!
Nem tudjatok veletlenul, a Netfone engedi az RCS-chat hasznalatat Google messagesben?
Es ha igen ez azt jelenti, hogyha irok egy uzenetet ott es elkuldom egy olyan embernek, akinek szinten rcs-kepes alkalmazasa van, akkor az az uzenet teljesen ingyen megy at net alapon?
Koszi a valaszt elore is!
Ehhez nincs köze a netfone-nak. Bármilyen androidos telefonon amin fut a Google messages, menni fog az RCS, amíg wifin vagy mobilneten van a készülék.
-
mhydas99
őstag
Sziasztok!
Nem tudjatok veletlenul, a Netfone engedi az RCS-chat hasznalatat Google messagesben?
Es ha igen ez azt jelenti, hogyha irok egy uzenetet ott es elkuldom egy olyan embernek, akinek szinten rcs-kepes alkalmazasa van, akkor az az uzenet teljesen ingyen megy at net alapon?
Koszi a valaszt elore is!
-
trec12
addikt
Nem azt írtam, hogy Zegen nem voltak fejlesztések hanem azt, hogy a jelenlegi ottani N78 ellátottság akár egy korábban indult fejlesztési program eredménye lehet. Hogy aztán ez egy pilot projekt volt-e meg miért pont ott vagy más oka van az már tényleg nem lehet tudni....
-
leo81
aktív tag
Az elmúlt egy évben 5 új One bázis épült Zegen és mind olyan helyszínre, ahol már a Yettel és/vagy a Telekom jelen van.
-
trec12
addikt
-
4Grider
félisten
Ezen csodálkozom, nem egy megye van, ahol egy sincs...
-
leo81
aktív tag
Sziasztok!
Most korlátlan/20Gb előfizetésem van.
Szeretnék feljebb lépni 50, vagy 100gb csomagra.
Azt a régi üzletkötőmnél kell, vagy más módon,? (már nem tudom, hogy ki kötötte nekem)
KösziHívd fel a 1250-et és intézik.
-
leo81
aktív tag
Ott a Velence Resortban lévő kormányülések miatt muszáj volt telepíteni egy AAU-t C sávval. Van még belőle kb. 40 db az országban, így már a One lefedi az ország területének 0.1%-át ilyen sávszélességgel. Ha így haladunk, 100 év múlva lesz ez 10% is. Vagy akkor, amikor a Yettel infrára költöznek.
Zalaegerszegen ~18db N78-as cella van. Ezen kívül N1 és N28 is minden bázison. Itt teljesen jó a One hálózat, persze Netfone simmel és nem 5 Mbites One előfizetéssel. Lehet csak itt ennyire jó a hálózat. Még az XXL net is 50-100Mbit között muzsikál.
-
75kokoko75
aktív tag
Sziasztok!
Most korlátlan/20Gb előfizetésem van.
Szeretnék feljebb lépni 50, vagy 100gb csomagra.
Azt a régi üzletkötőmnél kell, vagy más módon,? (már nem tudom, hogy ki kötötte nekem)
Köszi -
4Grider
félisten
Ott a Velence Resortban lévő kormányülések miatt muszáj volt telepíteni egy AAU-t C sávval. Van még belőle kb. 40 db az országban, így már a One lefedi az ország területének 0.1%-át ilyen sávszélességgel. Ha így haladunk, 100 év múlva lesz ez 10% is. Vagy akkor, amikor a Yettel infrára költöznek.
-
VGNGR
senior tag
-
4Grider
félisten
Sziasztok,
Tudja esetleg valaki, hogy Adatroaming külön kérhető díjcsomag (pl: Balkán, EUnn kívül),
ez mikor várható a NetFone-nál. TARR mobil már megcsinálta, de NetFone esetén még semmi. Valakinek infója esetleg?
Erre gondolok:
Mobil Kalandor Net - TARR . kábeltv . internet . telefonHa esim-képes a telefonod, akkor azért ezektől az áraktól sokkal olcsóbban roamingolhatsz a balkáni országokban esim-el. Ott (Szerbia/Bosznia/Montenegro) vásárolt balkánon roamingolós feltöltős sim-el meg még olcsóbban.
-
ioles
tag
Sziasztok,
Tudja esetleg valaki, hogy Adatroaming külön kérhető díjcsomag (pl: Balkán, EUnn kívül),
ez mikor várható a NetFone-nál. TARR mobil már megcsinálta, de NetFone esetén még semmi. Valakinek infója esetleg?
Erre gondolok:
Mobil Kalandor Net - TARR . kábeltv . internet . telefon -
bela-x
csendes tag
-
trec12
addikt
Eddig ennyit soha nem mértem One hálózaton.

-
boborján2
őstag
-
bela-x
csendes tag
Netfone most hűség hosszabbításra ezt adja(500perc, 50GB, 30db sms):
Hosszabbítsd meg szerződésed egy gombnyomással, itt ebben a levélben 2026-07-03-ig, és
garantáljuk, hogy előfizetésed, valamint a hűségidőhöz kapcsolt kedvezményeid nem változnak,50 GB extra internetet biztosítunk neked! Egyszeri alkalommal felhasználhatod a mai naptól számított 3 hónapon belül. Az aktiváláshoz kérjük, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.ezek a "garanciák" a netfone részéről lóf.zt se érnek, ugyebár sokszor kiderült
de bőven van még aki bedől
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
Úgy néz ki, hogy barátnőm telefonjába megadta magát a SIM kártya. Gondolom az ügyfélszolgálat tud segíteni. Mennyi idő míg cserélik a kártyát?
-
enginev3.0
félisten
-
dzf007
senior tag
És ez mennyi pénz?
5990 ft.
-
enginev3.0
félisten
Hosszabbítsd meg szerződésed egy gombnyomással, itt ebben a levélben 2026-07-03-ig, és
garantáljuk, hogy előfizetésed, valamint a hűségidőhöz kapcsolt kedvezményeid nem változnak,50 GB extra internetet biztosítunk neked! Egyszeri alkalommal felhasználhatod a mai naptól számított 3 hónapon belül. Az aktiváláshoz kérjük, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.És ez mennyi pénz?
-
dzf007
senior tag
garantáljuk, hogy előfizetésed, valamint a hűségidőhöz kapcsolt kedvezményeid nem változnak,50 GB extra internetet biztosítunk neked! Egyszeri alkalommal felhasználhatod a mai naptól számított 3 hónapon belül. Az aktiváláshoz kérjük, keresd fel ügyfélszolgálatunkat. -
Zssom
tag
Higgyétek el, van és egy darabig lesz is az SMS-nek létjogosultsága. Az üzleti világban és az ilyen-olyan okok miatt okostelefonnal nem rendelkezők körében. Nem megmagyarázni kell, meg a másikat lehűlyézni, hanem csak egyszerűen elfogadni.
-
boborján2
őstag
Számomra érthetetlen hogy miért fájó hogy drága a benzin, mikor én dizelt tankolok
....Ha ennyire lényegtelen akkor lehetne akár olcsó is, nem?
Elég buta hasonlat!
A bármennyibe is kerülő sms-nek létezik bárki számára elérhető 15 másik alternatíva a kiváltására , ráadásul ingyen.
A belsőégésű erőforrásnak nincs bárki számára elérhető ingyenes alternatíva!
-
trec12
addikt
Romániában a digi ha jól néztem még olcsóbb
Valami vicc kategóriaMi meg smsert 35ftokat fizetünk
Ez is vicc, csak a rosszabb fajtaNézzünk nyugati szomszédunk irányába: a sokkal gazdagabb Ausztriában is nagyságrendekkel olcsóbb a mobil. Ott például jóval magasabb bérek mellett is olcsóbb mobilozni - így hatványozottabban kedvezőbb az ár - mert erősebb és agresszívebb a verseny. De 4Grider nagyjából leírta az okokat.
-
Dluinet
nagyúr
-
enginev3.0
félisten
Számomra érthetetlen hogy miért fájó hogy drága a benzin, mikor én dizelt tankolok
....Ha ennyire lényegtelen akkor lehetne akár olcsó is, nem?
-
boborján2
őstag
-
boborján2
őstag
Ez is vicc, csak a rosszabb fajtaSzámomra érthetetlen ,hogy a mai világban egyáltalán hogy lehet releváns kérdés az sms ára.
Értem ezalatt, ki küld még bárhova sms-t.Ha meg véletlenül el kell küldenem évente 3 darabot, szerintem tök mindegy ,hogy 35ft vagy 15ft vagy 100ft.
-
enginev3.0
félisten
Na akkor az kell ide is
Ilyen easy
Ha ott működik és megéri (a szolgáltatónak, az államnak, a felhasználóknak) akkor itt is
-
gabor9991
addikt
Persze hiszen itt nem az emberek fizették meg az árát semminek

Mindenkit megvédett a gonosz multiktól az utcai harczos
-
4Grider
félisten
Ez is vicc, csak a rosszabb fajtaA románoknál egészen más közterhei/felügyeleti, frekvenciahasználati és egyéb díjai vannak egy szolgáltatónak mint nálunk, azaz teljesen más a szabályzás. A hazai szabályzás a görögökéhez hasonlít.
-
StarKiller89
senior tag
-
enginev3.0
félisten
Ez is vicc, csak a rosszabb fajta -
gambeca
tag
ja, nem feltétlen netfonera gondoltam, hanem összességében
pl milyen király lett volna, anno nem elkergetni a digit
Igazán vissza jöhetne a DIGI.
-
gabor9991
addikt
ja, nem feltétlen netfonera gondoltam, hanem összességében
pl milyen király lett volna, anno nem elkergetni a digit
Ja, milyen lenne ha itt is lenne a verseny miatt hasonló mint most dániában a lyca-nál
870-NYOLCSZÁZHETVEN-forint 15óra eu-beszélgetés+30GB adat nem akciósan havi 2500.
Ittmeg vodafone flottás csomagban az alap 200MB (igen megabájt) adat mellé a +5GB 3490 lenne havonta
-
trec12
addikt
Lehet buta kérdésem lesz, de egyre több városban látom a Netfone nagy plakátjait, leginkább a 100 GB és korlátlan beszélgetés opcióval.
Mire fel ez a nagy hirderés özön. Eddig ilyet nem láttam.Kétségtelen megtolták a reklámot, nyilván ügyfélszerzés. (De volt márciusban kampány is két hétvégén 2026 ill. 1848 Ft az elő három hónapban a legnépszerűbb csomagra, korlátlan besz.+ 50GB + 100 sms .)
-
enginev3.0
félisten
-
trec12
addikt
Jó lenne, ha még a végén valami verseny is kialakulna végre
Nem hiszem, hogy igazán érdemben megmozdítják a piacot.
-
enginev3.0
félisten
Lehet buta kérdésem lesz, de egyre több városban látom a Netfone nagy plakátjait, leginkább a 100 GB és korlátlan beszélgetés opcióval.
Mire fel ez a nagy hirderés özön. Eddig ilyet nem láttam.Jó lenne, ha még a végén valami verseny is kialakulna végre
-
gabor9991
addikt
Mire fel ez a nagy hirderés özön. Eddig ilyet nem láttam.Gondolom elfogytak a háborús hirdetések így olcsóbb egy plakáthely
-
macika eger
kezdő
Mire fel ez a nagy hirderés özön. Eddig ilyet nem láttam. -
macika eger
kezdő
Nem tudom hely függő-e, de szerencsére nekem működik.
-
samu2062
senior tag
Reggelre magától működőképessé vált. Azóta is minden ok.
Jelenleg ez az egy dolog a Netfone-nál, amibe bele tudok kötni, hogy ha véletlen nem vagyok elérhető, mert teszem azt az erdőben sétálva nincs térerő és hívnak közben, 1-2 nap múlva jön meg az sms, hogy volt nem fogadott hívásom. És nem egyedi probléma, többen panaszkodnak erre.
-
macika eger
kezdő
-
samu2062
senior tag
Számhordozásom volt ma este ami megtörtént sikeresen.
Minden működik, de a hívásértesítő hiába aktív, nem jön értesítő sms. Mi a titka, hogy működjön?Majd két nap múlva megkapod.

-
macika eger
kezdő
Számhordozásom volt ma este ami megtörtént sikeresen.
Minden működik, de a hívásértesítő hiába aktív, nem jön értesítő sms. Mi a titka, hogy működjön? -
leo81
aktív tag
-
4Grider
félisten
-
trec12
addikt
-
shiki
csendes tag
2026 fél-év lassan és még mindig nincs eSim meg multisim.
-
leo81
aktív tag
-
Dluinet
nagyúr
-
leo81
aktív tag
Nálam 10 munkanap alatt megtörtént, de ez előfizetéses sim volt.
-
mentor_4
tag
-
Blamazs
senior tag
Sziasztok! One-tól feltöltős szám hordozása netfone-hoz mennyi idő alatt van most meg? KUF-ön keresztül kell vagy simán a Netfonnál kell intézni? Van már netfone-os előfizetésem azt a KUF-ön keresztül intéztem még korábban.
-
Lordi88
csendes tag
Sziasztok!
Ha rendelkezel aktiv netfone elofizetessel, de mellette van egy One elofizetesem is, aminel az ahhoz tartozo telefonszamot szeretnem atvinni a netfone jelenlegi elofizetesemhez, akkor az megoldhato valahogy? A jelenlegi netfone szamom nem hasznalom egyaltalan. -
MadMancs
veterán
Netfone esetén mi az alap jelszó? amivel be lehet lépni
Minden esetben sms ben kapod meg a kezdeti jelszót.
Ha elfelejtetted, törölted sms akkor vedd fel a kapcsolatot üzletkötöddel ha van vagy írj ugyfelszolgalat@netfone.hu email címre és segítenek. -
enginev3.0
félisten
-
trec12
addikt
Gondolom az ügyfélkapura gondolsz; alap jelszóról nem tudok, nekem sms-ben küldték a felhasználónév, jelszó párost. Már DÁP-al be lehet lépni a honlapon.
-
enginev3.0
félisten
-
trec12
addikt
A honlap szerint elérhetők újra a Netfone vezetékes internet csomagjai. Összehasonlítva ca. egy ezressel olcsóbbak mint a Telekom ugyan ezen csomagjai. (Nyilván ez akkor előnyös ha valakinek csak netre van szüksége.)
-
ioles
tag
Elvileg ígérték a FB hozzászólásokon, hogy dolgoznak és jönni fog a nem-EU országokban adat-roaming csomagok, mint pl: ONE Világ napijegy vagy hasonló. Ugye ígérték az e-Simet is nyárra. Jó lenne tudni mikor érkeznek ezek.
-
StarKiller89
senior tag
-
Foose
addikt
https://www.facebook.com/share/p/1ChnFVpSrm/
hozzászólások között... -
StarKiller89
senior tag
-
Foose
addikt
Engem az esim érdekelne, hogy lesz-e.
Lesz. Facebookon írta a szolgáltató saját oldalán hogy tavaszra érkezik. Bocs,nyáron
-
macika eger
kezdő
Engem az esim érdekelne, hogy lesz-e.
-
ioles
tag
sziasztok,
Esetleg van-e valami fejlemény, hallott-e valaki valamit, a Roaming díjcsomagokról, itt a nem EU roaming csomagokra gondolok (pl: one világjegyének Netfonos verzió).
Tudom, e-Sim a legolcsóbb, de én a klasszik Fizetek egy hetet és van teló+mobilnet opcióra gondolok, pl: Afrika, Kína, USA, Tájföld ilyesmi.
Hasonló vajon várható valamikor. -
mentor_4
tag
Köszi a plusz infót.
S21 Ultra jelenleg a legfiatalabb Samu a családban. Azon is működhet vagy kizárólag újabbakon. Azt már láttuk, hogy "Feltételezett spam"egy-egy hívásnál, de nem figyeltük, hogy egy adott telefonszámra kiírta volna, hogy pontosan kihez tartozik.. (Nekem S4-m volt utoljára)
azon is működik
-
StarKiller89
senior tag
-
MadMancs
veterán
elhiszem, nem is feltételeztem ezt, már több kört futottam vele korábban, senki nem tudott rá magyarázatot adni sajnos...
Nem volt véletlen régiókód váltás? Pl hívásrögzítés miatt?
-
StarKiller89
senior tag
-
boborján2
őstag
Sziasztok, most jöttem át a yetteltől netfone-hoz és érdeklődnék ha esetleg nem lennék megelégedve a szolgáltatással az egy éves hűség alatt fel lehet e mondani , vissza kell e fizetni valamit? Lakossági 500- perces 4Gb csomagom van. Köszi a válaszokat. Ja, még annyit kérdeznék hogy 2200-ft sim kártya pénz az kuka?
Ezt esetleg nem a szerződés megkötése előtt kellett volna tisztázni a szolgáltatóval??
-
MadMancs
veterán
én mióta netfone-os vagyok (jó pár éve) ez a hiya szolgáltatás eltűnt a tárcsázó beállításai közül, ilyennel találkozott már valaki?
-
MadMancs
veterán
Sziasztok, most jöttem át a yetteltől netfone-hoz és érdeklődnék ha esetleg nem lennék megelégedve a szolgáltatással az egy éves hűség alatt fel lehet e mondani , vissza kell e fizetni valamit? Lakossági 500- perces 4Gb csomagom van. Köszi a válaszokat. Ja, még annyit kérdeznék hogy 2200-ft sim kártya pénz az kuka?
10 hónap a hűség nem 1 év. Felmondhatod de kötbér kerül kiszamlázásra mint mindenhol. Ennek pontos mértékét aktuálisan ügyfélszolgálat tudja megmondani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Torrent meghívó kunyeráló
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple asztali gépek
- Windows 10
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Végre véglegesek az AV2 kodek specifikációi
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÚJ! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz HUN
- Thomson Neo HUN14C-4BK128 notebook (új, bontott csomagolás)
- Iphone 17 Pro 256 GB, Független USA. Esim. Új.
- Lenovo ThinkPad X13 i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD Win11 Pro Jó akku
- Garanciás Lenovo LOQ 15ARP9 Ryzen 7 7435HS, 16GB RAM, RTX 4050 105W kevesebb mint 3 napos használat
- BESZÁMÍTÁS! MSI Vector 16 HX AI Gamer notebook - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS TUF Gaming B760-PLUS WIFI Alaplap
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest