Új hozzászólás Aktív témák
-
Matamata
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #2059 üzenetére
Tesóm is inkább leszedte mert a TL-56 TurionX2-es procis +1Gb ramos laptopja "enyhén" belassult tölle. -
éN79
addikt
válasz
VaniliásRönk #2059 üzenetére
A 3K baráti nagyon, én viszont amióta felraktam, azóta szinte kizárólag csak ezt használom, biztos hogy vannak hibái, de nekem valamiért jóval gyorsabb mint az xp (lehet 3D-ben van lemaradás..., bár eddig nem vettem észre).
A Crysist meg ha jól olvasgattam nem sikerült olyan jól optimalizálni mint a FarCry-t, a nagy vasak birtoklói is fanyalognak, hogy diavetítés az egész, ha úgy állítják be ahogy az elvárható lenne a mienkél 3-5x drágább kártyák esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- CNC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest