Hirdetés
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
A DS Photos alkalmazásban van lehetőség a telóról feltöltött képeket címkézni illetve albumba rendezni.
Ezek az infromációk hol tárolódnak aztán? Beíródnak a képek exifjébe, vagy valami külön xml szerű leíróban?
Ezek a képrendezések csak ebben a rendszerben lesznek rendezettek? Mittudomén, ha mondjuk Win alól mennék oda mint csatolt hálózati meghajtó, akkor valahogy tudnám-e gyorsan megtalálni a "2022 karácsony" album fényképeit?
Hétvégén feltoltam 2 ember 10 évnyi mobiltelós fotóját... Hát elég sok lett ez így egy mappába(és a digitális fotógépek képeit még el sem kezdtem feltenni)
Így gyorsan szeparálnom is kellett az átláthatóság miatt: én fotóim/ asszonypajti fotói. És ezen belül évenkénti bontás. Ennél jobban nem akartam.
Viszont a Photos címke, album dolga tetszik (de rá kell szánni sok időt), és jó lenne érteni hogy ez hogyan műkszik, hogy tudom-e használni nem DSM környezetben is. (Máskülönben a fotókat dedikált mappákba kéne tenni inkább: 2022 karácson, 2023.15.45 Pistike szülinapja, stb)Más. Van egy LG okostévém. Mit tegyek fel, hogy a képeket azon keresztül nézegethessem alkalmanként? Médiaszervert, vagy Plexet? A tévén van beépített kép/videónézegető alkalmazás, így akàr az is elég lehet, hogy valahogy hálózati meghajtóként tudjam csatlakozni a NAS-t (mondjuk egy readonly userrel a képek megosztott mappára)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gitáros topic
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max