- E-book olvasók
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiszu
senior tag
válasz
N.otorious #2926 üzenetére
Én a vip oldalon rendeltem és ott úgy volt, hogy a. 256gb volt 459e, az 512gb 492e.
Lenyeg,hogy a kissebb tarhelyes ott jobban kijott mert olcsobb volt. Ott ugye nincs kupon csak egyféle amit megevett, az elorendeloi, de alapbol a 600 e - s telefon 479900. Arra lehetett még behuzni a 20e-s kedvezmenyt.
Jobban jöttem ki mert eleg volt a kissebb tarhelyes. -
kiszu
senior tag
Azért milyen érdekesek ezek az elorendeloi akciok.
Rendeltem az indulasnal egy 256 gb os kivitelt, 3 kuponnal és 459e ft ra jott ki.
Most megneztem ugyanazt rendelve, de keszulek beszamitassal (mert 40 e vel tobbet ajanl mint amennyiert el tudnam adni) és ugyanaz 447e
Tehát 12e vel olcsobb mint januar végén. -
Joezyka
senior tag
Megjött a TORRAS tokom, eléggé jónak tűnik.
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
Reggie0
félisten
S25 ultraval nektek a smart thingsben mukodik a smarttag2 keresese UWB+Kamera AR-el?
-
válasz
PedroPascal #2914 üzenetére
Szuper, köszönöm!
-
A Pitaka van annyival jobb, hogy kb. 2x az ára a legtöbb márkásabb tokhoz képest? Nekem könnyű és vékony tok kellene, ami nem csúszik. Magsafe nagyon opcionális.
-
kcsa
veterán
No, végül nekem is átváltott szállítás folyamatban státuszra, de nincs imei, és Rabennél sincs, ez is jövő hét lesz leghamarabb, ha jól sejtem.
S25+/512
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
PeteePeti
őstag
Dehogy! Küldik emailban majd! Szerintem este, de legkésőbb holnap!
Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512 Titanium Black | OnePlus 12 16/512 Black (ELADÓ) | Oppo Find X8 Pro 16/512 Black (ELADÓ) | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
gery14
senior tag
Most a Gari jegyel mivan megint emalben kell igényelni ?
// EKWB Custom Loop/ RYZEN 9800X3D/ AsRock X870E Nova Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /TeamGroup RGB 6000 Mhz cl30 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /S25 Ultra 512GB/Civic TypeR FK8 Turbo Stage 2+ // BMW E91 35D Stage3 Stanced //Fireblade SC59//
-
viewdetails
addikt
válasz
viewdetails #2886 üzenetére
No, van tracking number és IMEI is.
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
NY_A
őstag
GLS-re most nagyon haragszom. Egyszer volt az amit fentebb írtam. De ezen felül én két 25 Ultrát vettem kb 1 hét leforgása alatt, egyet asszonynak másikat nekem. Futárral egyszer sem találkoztam, odaadták másnak. Enyémet legalább kollégám vette át de a másikat két számmal arrébb adták le, onnan hozta át nekem az ott dolgozó. Mondta, hogy ismer és simán odaadták neki. Végül is csak egy 600 ezres telefonról van szó, mi baj lehet belőle.
-
NY_A
őstag
válasz
taranis #2899 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy az IMEI-t mikor kaptam.
Nekem még a GLS-el volt egy beszélgetésem, mert nem volt jól megcímezve a csomag. Mint kiderült a Samsungnál tolták el azt is. Nem volt utca és házszám. De a GLS csak annyit jelzett, hogy sikertelen kézbesítés, megpróbáljuk holnap. Ha nem hívom őket akkor ők b@$znak szólni, másnap megpróbálták volna megint kiküldeni ugyan így sikertelenül. -
NY_A
őstag
válasz
taranis #2896 üzenetére
Majd ha átvált a szállítás alattra, akkor tényleg örülhetsz mert akkor már a GLS-nél van. Emlékeim szerint nekem ezután lett IMEI számom a rendelés alatt. Akkor mikor én vártam azt mondták, hogy a 4. pont ami a "Szállítás folyamatban" az azt jelenti, hogy most viszik a Samsungnak a központi raktárból.
De ez valóban egy nagyon jó jel, hogy megmozdult a dolog. -
taranis
addikt
-
wong kok wah
senior tag
válasz
Mr. Double B #2892 üzenetére
-
válasz
viewdetails #2886 üzenetére
melyik szín, mikori rendelés?
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
xhege
veterán
válasz
Joezyka #2874 üzenetére
Nyilván minden viszonyítás kérdése, de a jelenlegi csúcskategória mezőnyében bizony a Samsung a végén kullog a beltéri fotózás tekintetében. Nyilván lehet vele jó képeket is csinálni, de ez a ritkább. Jó fényviszonyok mellett azonban szerintem az S25 Ultra kamerája mér teljesen versenyképes.
-
viewdetails
addikt
válasz
viewdetails #2857 üzenetére
Na, mostmár "Szállítás alatt" és holnapi nap megjelölve. Tracking number továbbra sincs, csak egy darab értesítő mail. S25 / 256GB
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
taranis
addikt
válasz
Mr. Double B #2877 üzenetére
Ugyanez, jan 23-as fekete titán S25U 512GB rendelés, ma átváltott "szállítás alatt"-ra.
Illetve bocs, nem "szállítás alatt", nálam csak "szállítás folyamatban", de lépett egyet, az a lényegÉs a várható kiszállítás dátuma módosult holnapra.
[ Szerkesztve ]
colorizer.net
-
-
mSchumi87
senior tag
A Google Play frissites nektek is oktoberi a legutolso? Nem is talal frissitest
Samsung Galaxy S25/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
tms+
aktív tag
én sem gondolom, hogy lelkizne ezen a futár, nyilván a kézbesítés a dolga, de nem is ez volt a mondadóm lényege, sajnálom ha nem ment át az, hogyha mindenki ezt csinálná, mennyire le lenne terhelve a logisztika és késnek a csomagok
részemről lezárva a téma
Galaxy S25 Ultra & Pixel9 Pro | Watch4 44mm | Buds Pro
-
Mr. Double B
tag
Update: S25 256GB Navy Blue, jan 23 rendelés. Valamikor ma délelőtt a "szállításra előkészítve" státuszról "szállítás alatt" lett a shop applikációban, de csomagszámot nem írtak, trackert pedig nem kaptam a futárcégtől (ami, ha minden igaz a GLS lesz).
Mr. Double B
-
Joezyka
senior tag
válasz
Starann #2870 üzenetére
Nekünk a szobába van egy hinta, és azon próbáltam meg, csak ezt az előbb kihagytam.
Közben direkt rázoomoltam amennyire csak tudtam, hogy ha így nézem, akkor valóban zajos a kép. De eddig nekem még csak lefényképezni sem sikerült a gyereket így, mert elmosódott és szó szerint használhatatlan lett a kép.
Szóval én még mindig azt mondom, hogy szerintem igenis jó ez a kamra és jó képeket csinál. De most jelen esetben kicsit azt érzem, hogy Ne vedd magadra hanem általánosan írom), az emberek a kákán is csomót keresnek...
-
ALSAM
kezdő
Info: [link]
-
Joezyka
senior tag
válasz
Starann #2855 üzenetére
Ezt én cáfolnám... Nekem nagyon bejön a képek amiket csinál. Gyorsan reagál, gyorsan lövi a képet, nem szuttyog, jól fókuszál és a képek is jók, pedig múltkor direkt hintázás közben fényképeztem a gyereket és nem mosódott el, éles volt. Az igaz, hogy gépen nem zoomoltam bele 10-20-100x-osan, de az eddigi képekhez képest amiket a telefonjaim csináltak messze jobb képeket csinál mint ami a kezemben volt... Szóval kicsit Hofi és a zsemle esete jut nekem erről eszembe, már bocsánat.
-
eM'82
addikt
válasz
viewdetails #2857 üzenetére
Megérkezett
. Már csak át kell vegyem.
Onnantól egész gyorsan ment. -
s25 kékes-fekete jan 23-i rendelésekor valóban febr 24 (vagy hasonló) volt kiírva a honlapra, utána nem volt készleten, utána visszajött febr. 4-től.
de magában a rendelésben nekem sincs semmilyen dátum (és egyszer sem volt
[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Starann
csendes tag
Gyakorlatilag maradt az iphone meg a pixel vonal ahogy nézem, ha az ember szeretné a gyermekét fotózni, és nem szeretne kínai telefont. Vagy van még vmi esetleg?
-
Starann
csendes tag
Én úgy döntöttem, visszaküldöm a sima s25-öt. A kamerája egyszerűen vállalhatatlan. Kültéri ok, de beltérben jó esetben 10/1, ami talán használható. Zajos az összes, sárgás árnyalatú, és persze mindegyiken van vmi bemozdulás. Össze lett hasonlítva redmi note 5 pro, lg velvet, huawei nova 5t, mindegyik jobb képeket lőtt szerintem (computeren néztem). De hogy jót is írjak: ha nem használja a kamerát az ember, akkor egy nagyon jó vas, gyors, jó a mérete, megbízhatóan teszi a dolgát. Pwm érzékenyek azért óvatosan, sajna kicsi szédülést okoz.
-
khron78
senior tag
Én az online exkluzív kékes-fekete telefonomra várok. Valaki kapta már meg a rendelését?
-
jött róla e-mail, vagy shopapp notification? naponta párszor megnézem lépett-e előre a "szállításra előkészítve" az app-ban. de ha jön értesítés akkor nem fogom nézegetni.
-
t.imi
addikt
Sziasztok!
Tegnap rendeltem be egy huszonötöt.
Most találtam rá a topikra és kezdek elbizonytalanodni, hogy biztos jól döntöttem-eA72-ről váltanék.
Kicsit zugGSM feelingem van egyik másik hsz-t olvasva. -
eM'82
addikt
Mai naptól van tracking numberem. Raben-es link. Nemtom innentől hány nap lesz, de elvileg már Budapesten a teló. JetBlack 512. Jan 23-i rendelés.
-
Jadro
veterán
Én ha futár lennék nem lelkiznék azon, hogy a boxba berakott csomagot valaki átveszi-e vagy nem. Ez tuti.
Házhoz kézbesítés esetén még értem amit mondasz, ott eleshet egy esetlegesen kapott borravalótól, de egyébként az a dolga amúgy is, hogy kivigyen házhoz dolgokat. Ezért kapja a fizetését, akár átveszik a csomagot, akár nem.
Utóbbi esetnek is lehet számos oka. Pl. elállás, vagy mert nincs otthon a címzett, (mert pl némelyik futárcég cseszik előre szólni, a másik meg 8-16-ig idősávot ad meg.), stb.
Szóval azért sajnálni nem kell őket, nem gondolnám, hogy a nap végén otthon gyötrődnének lelkileg, mert nem sikerült minden címzettnek kézbesíteni a csomagot. Végzik a munkájukat, mint ahogyan sokan mások is.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
semetka
őstag
Én tegnap írtam megrendelés/elállás emailt a samsungnak, ma visszaírtak hogy elindították a folyamatot mert ugye cofidis-sel vettem. 1 óra múlva a cofidis szerződés már nem jelent meg az app-ban. Úgy gondolom az én lemondásom megtörtént, legalábbis remélem. AZért dobok egy telefont a cofidisnek hogy megerősítsen a hitelintézet ebben a dologban
[ Szerkesztve ]
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
*RLaci*
addikt
Ha már káosz. Nekem egy olyan megrendelésbe számították be a 23+-t, amit már régen lemondtam.
[ Szerkesztve ]
-
ha meg mindenki mindig kitölti azt a nyamvadt papírt, akkor sose kerül be a webshop-ba a rendelés törlése... pedig az lenne mindenkinek a legegyszerűbb.
-
Reggie0
félisten
válasz
PeteePeti #2828 üzenetére
Latszik, hogy te nem erted, csak hisztizel. A szerzodesnek is megvan a modja es a felmondasnak is(amit mar szerzodeskoteskor kozolnek is veled, tehat meglepetes sem lehet). Az, hogy a masik fel nem teljesitett az elkepzeleseidnek megfeleloen meg nem ment fel a szabalyos felmondas kovetelmenyetol, barmekkora is a vilagfajdalmad.
[ Szerkesztve ]
-
tms+
aktív tag
ha mindenki így gondolkozna, akkor a futárok tele lennének feleslegesen kézbesített csomagokkal
eredetileg én is azért írtam, mert neki is gyorsabban lezárulna, ha visszaküldené nekik azt a nyamvadt papírt
de persze ez az ő dolgoa, úgy intézi, ahogy gondolja
☮️
[ Szerkesztve ]
-
Az üzemidő nagyon jó lett a 25+-ban. 2-3 nap simán benne van az én felhasználói szokásaimmal, míg ez kevesebb a 23+-szal. Persze ez még belakási fázis.
Egy másik dolog, ami feltűnt, hogy a wireless AA nem gyilkol annyi százalékot hasonló úton, mint a 23 esetében.
Illetve, a töltés gyorsabb ugyanazzal a töltővel, kábellel (nem a mellékelt). Melegedésnek nyomát sem látom. Töltés közben langyos, de ez természetes.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
PeteePeti #2825 üzenetére
Szerintem alapvetően igazad van (de nem vagyok jogász). ha úgy írtál nekik e-mail-t, hogy egyértelműen beazonosítható a rendelés (benne van a rendelés száma) és igazolható, hogy te mondod le (arról az e-mailről írsz nekik, amivel rendeltél); vagy a kettőt együtt letudva a rendelést visszaigazoló e-mailre válaszolva álltál el, akkor szerintem te megtetted, amit tenned kell.
Az, hogy nem adnak egy gombot az app-ban, vagy a weblapon, hogy egy gombbal elállhass az az ő saruk. Egyenrangú felek között jött létre a szerződés, nem írhatja elő a Samsung, hogy csak a saját űrlapjuk alapján fogadják el az elállást.It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
-
e.vid
senior tag
válasz
l1k3_1t #2817 üzenetére
Nekem is van egy 23-ai jetblack rendelésem és az exkluzív színnel jól beetettek engem is.
Viszont én adtam le egy rendelést 6-án egy fekete titánra is, ami 6-a óta csak "rendelés megerősítve" státuszban van. Hétfőn érdeklődtem telefonon, hogy rendben van e minden ezzel a rendeléssel, mert nem látszik a változás. Beszélt készletekről, sorrendiségről úgy, hogy a shop szerint készleten lévő termékről volt szó... Miután rákeresett közölte, hogy látja a rendelést, de valami nem tetszik neki, nem biztos, hogy jó és ígérte utána néz és visszahív. Ezt 2 nap alatt nem tette meg... Tegnap írtam nekik egy emailt, hogy miért nem küldenek el egy készleten lévő telefont (ismerős 7-én rendelt egyet, tegnap átvette...), de eddig nem sikerült válaszolniuk. Van baj náluk nem kevés, és pont telibe sz@rnak minden érdeklődőt, csak a sablon szöveget tolják... Az előbb küldtem el a nyilatkozatot, hogy elállok a fekete titántól, mert van egy olyan érzésem, hogy az örökkévalóságig várhatnék rá.'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
PeteePeti
őstag
válasz
Reggie0 #2826 üzenetére
Látom lejött a lényeg neked is! Na részemről a téma lezárva! Aki akarja úgyis érti mi a bajom, aki meg nem annak meg nem magyarázom fölöslegesen, mert úgyis csak az okoskodás jön vissza tőle!
Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512 Titanium Black | OnePlus 12 16/512 Black (ELADÓ) | Oppo Find X8 Pro 16/512 Black (ELADÓ) | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
attika89
senior tag
válasz
PeteePeti #2825 üzenetére
Nagyon egyszerű. Ha gyorsabban le akarod zárni az ügyet akkor kitöltöd, ha van kedved még ezzel szórakozni, akkor nem.
Én is kitöltöttem annó mikor az egyik S22 rendelésem mondtam vissza, mert nem adtam hozzá kupontfountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano
-
PeteePeti
őstag
De fiúk tisztázzunk már valamit! Egy olyan termék elállásáról beszélünk, ami még a Samsung raktárba sem érkezett be, nemhogy hozzám! Kifizetve sem lett! Akkor mégis mi a jó büdös atyaúristennek nyomatjátok itt nekem ezt az erkölcsi maszlagot, amikor hetek óta arról szól mindkét fórum, hogy a Samsung mennyire tisztességtelenül bánik itt sokunkal/sokatokkal! Én tisztességesen szóltam nekik, hogy nem tartok igényt a valószínűleg még le sem gyártott készülékre! Úgy akarnak tőlem elállást, hogy azt se tudom, se én se ők, hogy konkrétan hol van a készülékem! Vicc az egész!
-
Ezzel csak a futár szív, mert lesz egy box, amiben feleslegesen ott figyel valami, ami lehet, hogy más elől veszi el a helyet. A Samsunfgnak max. egy kis plusz adminisztráció és szerintem nem átvenni a terméket nem egyenlő az elállással, de nem vagyok szaki.
[ Szerkesztve ]
-
gery14
senior tag
válasz
sanyijedi #2809 üzenetére
Jajuar 23 rendeltem 512es kék titánt. Kihozták feb 03 megkaptam. A s23u-t meg feb 6 adtam fel alzaboxba
2025. febr. 10. 12:47 kaptam a beszámitásos emailt ma utaltak. A max árat kaptam meg.
[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ RYZEN 9800X3D/ AsRock X870E Nova Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /TeamGroup RGB 6000 Mhz cl30 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /S25 Ultra 512GB/Civic TypeR FK8 Turbo Stage 2+ // BMW E91 35D Stage3 Stanced //Fireblade SC59//
-
Joezyka
senior tag
Igen!
Legelőször amikor csak kattintgattam 19e Ft-ot írt, nem is foglalkoztam vele, csak kódozgattam, meg nézelődtem.
Aztán amikor az S25-el próbáltam, akkor már végivittem mégis mennyit adnának érte, és akkor írta ezt az összeget (44e). Ha nem adtak volna érte ennyit, tuti nem veszek S25-öt (már majdnem berendeltem az S24-et)
#2818danisuto : addig kéne sok 5%-os kupont kérni amíg össze nem jönne egy 50% és már meg is érné! (Igen értem hogy sajnos nem így meg, de ez azért már milyen jó lenne).
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
Mert a futár amúgy is elmegy a boxhoz, neki aztán tökmindegy ebből a szempontból. (Házhozszállításnál is ugyanez, hisz ettől nem lesz kevesebb a címe.) A usernek viszont viszont még beleölt idő az eddigi felesleges ügyintézés mellett.
Nem tudom Te hogy vagy vele, de nekem az idő pénz és ezt senki nem fizeti meg. Nem a szivatás a lényeg, a bénaságukért már megkapják a lojalitás vesztést. Nincs sértődés, de ne raboljuk akkor egymás idejét sem a jövőben.
Egyszerűen a minimummal az optimumot elv mentén valahol húzni kell egy határt.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
tms+
aktív tag
mert minek szállítsa ki egy futár, ha nem kell neki? annak, hogy kiszállíttatja, de nem veszi át, mi értelme van? ezzel aztán marhára megszivatja bárki a Samsungot.
szerintem ez jelen esetben egy tipikus magyar mentalitás, hogy már csak azért sem csinálom úgy, ahogy kérik, mert felbosszantottak.
senkit nem akarok bántani, csak én ezt gondolom. bocsi.
-
Joezyka
senior tag
Én 7-én adtam fel reggel, tegnap dél körül jött az email, hogy 44e Ft-ot adnak az A52-ért. 7 munkanapon belül utalják.
#2809 sanyijedi : Az emailben az van, hogy ha nem csinálsz semmit, elfogadottnak tekintik az ajánlatot, ha nem fogadod el, akkor írni kell az ott leírt email címre.
-
PeteePeti
őstag
Hát hogyne!
-
gery14
senior tag
Ma elutalták a s23u árát a 257E Huft. Feb 5 adtam fel a dhl ell. Ha valakit érdekel
A lemradt töltő miatt en is irram nekik kaptam mailt rolla de haladás nina veleLegalább en megkaptam elég gyorsan a telót.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz
Reggie0 #2801 üzenetére
"2012. évi CLIX. törvény a postai szolgáltatásokról
(5) * A postai szolgáltató az általa felvett postai küldeményt, amíg azt a címzettnek vagy más jogosult átvevőnek nem kézbesítették az ellenkező bizonyításáig a feladó tulajdonának tekinti."
Hja, pontosan ez áll benne.
[ Szerkesztve ]
-
PeteePeti
őstag
Remélem az meg van, hogy a Samsung hibát hibára halmoz itt hetek óta! Azért állok el, mert venni akartam valamit, de egyenlőre halvány lila fingjuk sincs róla mikor lesz belőle valami! Ezt fejelték meg a nem megfelelő tájékoztatással, majd küldenek egy semmitmondó tájékoztatást, amiben meg a GDPR-ra tojnak rá nagy ívben! Szóval ne jöjjön nekem senki itt a jogszabályokkal, mert csak jófej akartam lenni, hogy nekem már ne küldjék ki feleslegesen! Semmiféle elállást nem fogok küldeni! Küldjék ki számomra nyugodtan, majd a GLS autómatában szépen megvárja a vissza utat! Ahelyett, hogy el küldenek olyannak, aki át is akarja venni!
-
Reggie0
félisten
Nem mond ilyet. A posta torveny azt mondja, hogy ellenkezo bizonyitasaig velelmezni kell, hogy a felado tulajdona amig a cimzett at nem veszi. Azaz a szerzodesben kikothetnek mast es ez a szerzodessel bizonyithato.
Masfelol, ha nem igy lenne, akkor nem is lehetne exworks arusitani semmit ugyebar, pedig ez egy eleg nepszeru modszer.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Alig-alig változott a funkcionalitás, de tovább erősödött az AI szerepe.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest