Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• kareszkaresz

tag

Sziasztok.

Megosztanám veletek a tapasztalatomat hátha valaki érdekelt benne.
    Mivel nem jott hozzaszolas a kerdesemre ugy dontottem 19re lapot húzok es annelkul hogy valaki probalta volna már vagy megirta volna megcsinaltam az ötletemet. Ugy tunik nagyon bevalt.
    DSM 7.2 SSD.
    Fogtam a nativ konyvtarat HDD-n atmasoltam SSD-re amit elotte kotetkent beallitottam a scripttel amit anno linkeltetek nekem, a nativ konyvtarat (SSD-n immár) chmod után symlinkeltem az SSD-re, es ugy tunik ennyi eleg is volt plexnek bevalt. Végre úgy működik ahogy én akartam használni.
    Azota folyekonyan jonnek elo sokkal gyorsabban a metadatak, mint anno HDD-n jött. Pörgetem a képet és sitty-sutty egyből bejönnek a képek. Indulasnal meg semmi töltés egyből ott vannak a képek is.
    Transcode HW eddig is memoriaba ment /dev/shm, plex pedig sajat DDNS-en httpsen keresztul megy nem app.plexen keresztul, igy megkerulendo mindenfele port korlatozast is sikerult elérnem.
    Igy is lehet. Köszönöm szepen mindenkinek aki segitseget nyujtott eddig nekem, mindenkinek nagyon koszonom az idejet es turelmét.

Üdv

Új hozzászólás Aktív témák