Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kareszkaresz
tag
Sziasztok.
Megosztanám veletek a tapasztalatomat hátha valaki érdekelt benne.
Mivel nem jott hozzaszolas a kerdesemre ugy dontottem 19re lapot húzok es annelkul hogy valaki probalta volna már vagy megirta volna megcsinaltam az ötletemet. Ugy tunik nagyon bevalt.
DSM 7.2 SSD.
Fogtam a nativ konyvtarat HDD-n atmasoltam SSD-re amit elotte kotetkent beallitottam a scripttel amit anno linkeltetek nekem, a nativ konyvtarat (SSD-n immár) chmod után symlinkeltem az SSD-re, es ugy tunik ennyi eleg is volt plexnek bevalt. Végre úgy működik ahogy én akartam használni.
Azota folyekonyan jonnek elo sokkal gyorsabban a metadatak, mint anno HDD-n jött. Pörgetem a képet és sitty-sutty egyből bejönnek a képek. Indulasnal meg semmi töltés egyből ott vannak a képek is.
Transcode HW eddig is memoriaba ment /dev/shm, plex pedig sajat DDNS-en httpsen keresztul megy nem app.plexen keresztul, igy megkerulendo mindenfele port korlatozast is sikerult elérnem.
Igy is lehet. Köszönöm szepen mindenkinek aki segitseget nyujtott eddig nekem, mindenkinek nagyon koszonom az idejet es turelmét.Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen okostelefont vegyek?
- Automata kávégépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elite: Dangerous
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari