Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kareszkaresz
tag
válasz
Borisz76 #96235 üzenetére
Minden szavad értettem így is, köszönöm szépen
Az SSD-nel azert volt kerdes mert a scriptel elvileg nem csak cache hanem adat tömbbé is keszitheto, de elso merevlemezkent ugye nem, mivel csak a script utan ismerné fel synology tehat az mindenkeppen bukta hogy rendszervinyo legyen. (igy ertettem a kerdest.) Logikai bukfenc elobb a script aztán lehet tömb.
Maga a DSS file tartalmaz minden olyan beallitast amit maga a DSM rendszerben beallitottam ugy egyebkent?
Es minden más applikacio sajat beallitasa meg ha jol ertem ebbe nem kerul bele ellenben minden rendszerbeallitas userek tuzfal forward anyamkinja ezek igen, jol ertem?
Vegiggondoltam nincs eleg tarhelyem a SHR duplicate miatt hogy igy csinaljam sajnos pedig joval egyszerubb dolgom lenne
Marad az adatmentes friss install. DSS file restore , es plex migrate .
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bestbuy játékok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Plus 128GB One függő akku 99%
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Am4 félkonfig
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest