Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- Modding és elektronikai kérdések
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz
Jack Oneill #11417 üzenetére
Nem tudom előbb mit néztem be, de most újra megnéztem a biztonsagcentert és kb. feleannyi valóban 3 eszközre, 1 évre a Kaspersky Standard licenc mint a Kaspersky által megajánlott ár (11.990 vs. 20.990 aszem). Szerintem előbb valamit félrenyomtam.
Akkor így szerintem meg is van. Gondolom elég lesz a jelenlegi kulcs lejárta után aktiválni az újat.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
-
nubreed
veterán
válasz
Cs1csó #11414 üzenetére
Igen, köszi, és nem, nem akarok automatikus megújítást. Maga a Kaspersky is így akarja rám sózni a licenc hosszabbítást, hogy automatikusan megújul.. Na ilyet nem akarok. Kicsit sajnos elaludtam a témán, volt egy jól bevált helyem az ebayen ahol évente megújítottam a licencet, az a lehetőség már nem él, most döbbentem rá és már csak 3 nap van hátra a jelenlegi előfizetésből... Gyors (és olcsó) megoldást keresek.
Más: most össze kavarodtam, Nekem régen Kaspersky Internet Security volt, ez tavaly óta (?) Kaspersky Standard. De az egyik oldalon azt írták, hogy a Kaspersky Plus a KIS utódja. Akkor most melyik az igaz? Én úgy tudtam, hogy a Standard a KIS utódja.
Szellem: A biztonsagcenter.hu -n sajna többre jön ki 3 új licenc vásárlása mint a Kaspersky által ajánlott licenc megújítási ár, így ez most nem nyerő nekem. Német vpn-em nincs és nem is akarok ilyennel izélni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Cs1csó
titán
válasz
nubreed #11412 üzenetére
Szinte BIZTOS, hogy ÚJ licenc vásárlásával jobban jársz mint megújításával. (lehet, hogy félreértjük egymást, a "megújítás" azt jelenti, hogy a még aktív előfizetésen belül jön egy ajánlat neked és azt elfogadod, kifizeted és amint az aktuális előfizetés lejára automatikusan indul az amit az ajánlatban elfogadtál.)
Sajnos ezek az aktív előfizetés "alól" érkező ajánlatok szinte soha sem jók, akik itt szoktak az ilyen kapott ajánlatokról beszélni mindig azt mondják, hogy nem hogy olcsóbb, vagy változatlan áron hanem drágább, egy új aktiváló kód vásárlásához képest.
Arra persze figyelj, hogy ne legyen automatikus az előfizetés megújítása mert zokszó nélkül leveszik a kártyádról az összeget!!
-
válasz
nubreed #11412 üzenetére
Vagy felmész a biztonsagcenter.hu oldalra, vagy a serialcartra.
Mind a kettő hivatalos és megbízható oldal. A serialcartos annyiban bonyolultabb, hogy ott kell német vpn az aktiváláshoz, de utána már vpn nélkül is használható. Csináltam, tuti megbízható.
Licenmegújjítást az új verzióknál csak a kaspersky ad. Mindenhol máshol csak új licencet tudsz venni. De ha ugyan azt a licencet veszed, ugyan annyi gépre, akkor elvileg meghosszabbodik a jelenlegi. -
nubreed
veterán
Sziasztok,
Jelen pillanatban hol érdemes Kaspersky Standard licencet venni (3 eszközre), ami olcsóbb mint a hivatalos ár?
-
Teodor52
senior tag
-
Teodor52
senior tag
válasz
Cblacksmithc #11407 üzenetére
Ugyan semmi gond
Köszi a linket.
Fiókban eszköz leválasztás látható.
Elég lenne az eszköz leválasztása a My Kaspersky fiókban, és egy másik gépre telepítve a linkelt programot beírva a meglévő kulcsot kész is lenne?
-
Teodor52
senior tag
válasz
Cblacksmithc #11405 üzenetére
Igen 1 licenc egy másik gépre.
"új gépen meg feltelepíted ugyanonnét. (talán)"
Kaspersky fiókból feltelepíteni, hogyan?
[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Hogy lehet egy másik gépre átvinni a Kaspersky Standard licencet?
-
gellei
aktív tag
válasz
Jack Oneill #11402 üzenetére
Chrome
-
gellei
aktív tag
válasz
szaboi6512 #11400 üzenetére
Ott szürke a kaspersky
-
gellei
aktív tag
A biztonságos bönvészést nem tudom bekapcsolni android telón, engedély megadása szürke.
-
Ha valakit érdekel a Kaspersky Machine Learning technológiája, akkor itt el lehet olvasni:
Kaspersky-Lab-Whitepaper-Machine-Learning.pdfNagyon érdekes írás.
-
válasz
Cblacksmithc #11394 üzenetére
Nagyon jól tetted.
Kell időnként az ismétlés, mert sokan nem olvasnak vissza, vagy nem használják a keresőt. -
beci43
senior tag
Köszi mindkettőtöknek!
Meglett a premium telepítő, gond nélkül felment.
-
Cblacksmithc
tag
válasz
beci43 #11393 üzenetére
azonnali frissítést...
topicgazda úr utólagos engedélyével:
A lépések pontosan:
1. Önvédelem kikapcsol
2. Kilépsz a programból, magyarul bezárod-
3. Átállítod a következő értéket 200-ra a Beállításszerkesztőben 200
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\KasperskyLab\AVP20.0.0\environment
4. elindítod a programot és engedélyezed az önvédelmet újra
5. Frissíted az adatbázist manuálisan
6. Újraindítod a gépet és örülsz. -
beci43
senior tag
válasz
Jack Oneill #11390 üzenetére
Az update target mit takar?
-
válasz
Jack Oneill #11390 üzenetére
Köszi, már megtanultam, meg is csinálom mindig.
-
Jack Oneill
veterán
Le is frissult szepen az uj verzio. Persze update targetet ujra kell allitani, ne felejtse el senki 🙂
-
Megjelentek a Kaspersky 21.20-as termékek.
[link] Innen tölthető.[ Szerkesztve ]
-
gulylali
csendes tag
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Tavaly januárban vettem licencet Androidra ami e hónap 15-ig volt eredetileg érvényes.
Év vége fele megtekintettem ismét az előfizetési adatokat és 29-ig kitolódott valami oknál fogva, mai napon is megnéztem és most március 12-ig van fizetve az előfizetés.Ti tapasztaltatok már ilyet?
-
válasz
-Nomad- #11378 üzenetére
Régiós korlátozások vannak a kulcsok esetében. Elvileg azt a kulcsnál fel kell, hogy tüntesse az oldal. Ha nincs feltüntetve, akkor engedd el. Ha meg fel van tüntetve, akkor VPN-el lehet trükközni az aktiválással. De ha már be lett aktiválva, akkor az a fiókodban lesz és működik.
-
-Nomad-
tag
BUÉK Mindenkinek!
A your software oldalról néztem ki magamnak kaspersky plus licencet.
Kérdéseim:
Ha angol nyelvű az oldal akkor az ár 13.71 euro ha magyarra állítom akkor 28.33 euro. Ez függ attól hogy melyik országból rendelem meg? Az elérhető nyelvek közül nincs magyar.Akkor ezt azt jelenti ha beaktiválom a kulcsot a fiókomba akkor nem lesz magyar nyelvű?Vagy akkor magyar weboldalaon nézek körül.Válaszotokat előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
szaboi6512
őstag
-
Rekro
aktív tag
válasz
Cs1csó #11374 üzenetére
Köszi a választ!
És van valami ajánlott oldal ahonnan érdemes venni?
Kicsit visszább ajánlott serialcart látom csak Németországból aktiválható a másik ajánlott magyar oldal meg elég drága. G2A meg hasonló oldalakon érdemes keresni? Vagy esetleg a serialcart-os verzió működik Magyarországon is?(mert az még jó áron van)
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok!
Lassan már 10 éve Kaspersky-t használok és nagyon megszoktam már/elégedett is vagyok, de egy kis elbizonytalanodás azért van bennem ezért gondoltam megkérdezem a fórumon, hogy még mindig az ajánlott termékek között van a Kaspersky vagy érdemes másra váltani?(gondolok itt az orosz helyzetre is, de ahogy olvasgattam a topikot úgy látom EU-ban ez nem okozott még gondot)
Eddig Total security-t használtam mindig ebayen vettem az "aktiváló kódokat"(amikkel soha nem volt gond) . Most látom, hogy új előfizetési csomagok vannak és a szolgáltatás listát elolvasva a sima standard verzió is elég lenne nekem.
Esetleg ajánlott oldalak vannak ahol jó áron van/megbízható forgalmazó?
Ezt is be lehet jó áron szerezni ebayen vagy az új rendszer miatt ez már nem egy működő dolog?Köszi, ha tudtok segíteni!
-
válasz
beci43 #11369 üzenetére
Megtisztelsz, hogy engem kérdezel.
Az, hogy az USA kitiltotta, az érthető, mert a jelenlegi vezetésnek ez az érdeke, de mint tudjuk a döntésnek sok értelme nem volt. Ezt engedjük is el.
Az EU pedig nem hinném, hogy ezt meglépné, de ha meg is lépi még MO dönthet másképpen. Én ezzel nem foglalkozom, és neked is ezt javasolom. Én szintén most fogom beaktiválni az újabb licencemet, szóval, nyugodtan lehet használni tovább. -
beci43
senior tag
Hello!
Szellemhez intézném főleg a kérdést. Évek óta Kasperskyt használok, nagyon szeretem.
Beújítottam a legújabb verzióra, (Premium) 3 gépre.
Viszont sokat lehet olvasni, pl. az USA kitiltotta, (főleg politikai okból).
Az EU-ban várható hasonló lépés? -
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Nem rég frissítettem Galaxy Store-ból a VPN & Antivirus by Kaspersky Androidon 11.118.4.12890 és kapott egy új funkciót Kémelhárító néven.
Azért írom, hogy esetleg valaki nem tudja Google Play-ből nem csak a vásárlás nem elérhető de még a frissítés sem.
-
Teodor52
senior tag
Kaspersky megvédett egy rotan vírus ellen
.
Megfontoltan netezek és nem is szoktam ilyen értesítést kapni, hogy éppen mitől védett meg a Kaspersky, de ez most azért volt mert úgy böngésztem, hogy beírva a keresőbe egy adott témát(HDD-vel kapcsolatban) és nem az összes témában, hanem képeket keresve dobjon ki találatokat.Volt egy jó kép mire kattintottam és tovább olvasva klikkeltem még egyet kidobta, hogy blokkolta a letöltést.
Most megnéztem a böngészési előzményeket peskiadmin.ru oldal volt amit meglátogattam volna.Peskiadmint beírva a Googleba látható Kaspersky jele pedig.Amit blokkolt pontosabban https//pu.softlot.ru 18:37:06-kor, letöltés megtagadása szintén ugyan ekkor tehát 18:37:06-kor.
Előtte egy másik go.zdos.ru érvénytelen ssl tanusítványt írja. 18:37:04-kor -
Teodor52
senior tag
válasz
Jack Oneill #11363 üzenetére
Aaaz igen...
Köszi az infót!Annyit még letudnál írni hol tekinthető meg az éppen aktuális verzió?
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Nekem ma frissült a Kaspersky Standard 21.19.7.527(b)!
-
g.gergo
senior tag
Üdv!
Tudnátok adni egy linket a legújabb magyar kaspersky free-hez? Köszi
-
Teodor52
senior tag
válasz
szaboi6512 #11359 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
-
Teodor52
senior tag
Lenne még egy kérdésem:
Kaspersky fut Windows 10 IoT Enterprise LTSC, Windows 10 Enterprise LTSC-én, mert adatlapomon lévő konfiggal kérdéses a win11 telepítése, bár processzorom támogatja SSE4,2 és POPCNT-ét?
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Egy kis infóra lenne szükségem!
Biztonságos pénzügyeket megnyitva azon belül a kaspersky bővitményt figyelmetlenségem miatt eltávolítottam, hogy tudom visszahozni mert csak chrome webárúhazat mutat?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
-
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #11346 üzenetére
Á, hülye voltam, az amit írsz ott ki volt kapcsolva. Nem a Kaspersky jelezte ezt hanem a jobb alsó sarokban a Windows műveleti központja dobálta az értesítést erről. Úgyhogy a Minden beállítás - Rendszer - Értesítések és műveletek résznél kell alul kivenni a pipát, hogy ne jelenítsen meg a Windows Kaspersky-től értesítést, (ami fontos arról a Kaspersky persze majd jelez, de magától és nem a Windows műveleti központon keresztül)
-
Uncsi nagyon, hogy folyamatosan ugat a Kaspersky a Tanusítvány hibák miatt.
Ma 3 oldalba futottam bele. És hiába akarok tovább lépni, nem jön be az oldal.
Megoldás: Ki kell kapcsolni a Titkosított Kapcsolatok vizsgálatát a hálózati beállításokban.
Emellett plusz, sokkal gyorsabb a böngészési élmény.Kis info hozzá:
HTTPS-VIZSGÁLAT
Ezekben a forgatókönyvekben csak a HTTPS vizsgálatával/szűrésével védheti meg Önt. Mivel nem tudják elolvasni a titkosított információkat, be kell állniuk Ön és a gazdagép közé (pontosan úgy, mint egy számítógépes bűnöző). Ez úgy érhető el, hogy telepít egy önaláírt legfelső szintű hitelesítésszolgáltatói tanúsítványt a számítógépekre, és azzal "levél" vagy lehallgatási tanúsítványokat állít ki a felhasználók által elért összes HTTPS-kompatibilis webhely számára. Ily módon a vírusirtó elolvashatja a titkosított kapcsolatokon továbbított információkat, átvizsgálhatja azokat, és megbizonyosodhat arról, hogy teljesen biztonságosak, így megvédve Önt a HTTPS-webhelyek veszélyeitől.
A FELHASZNÁLÓ AGGODALMA
Ez sok felhasználó számára "aggodalomra ad okot", mert megtöri a "titkosítás" gondolatát. A titkosított kapcsolatokat úgy tervezték, hogy elkerüljék a MitM támadásokat, és a víruskereső alapvetően MitM támadásokat hajt végre a HTTPS "megszakítására" és a két pont közötti állásra, a "biztonság érdekében". Emellett sok felhasználó úgy véli, hogy nagyobb kockázatot jelent, mivel ha olyan forgatókönyv játszódik le, ahol valaki átveheti az irányítást a vírusirtó felett, akkor az egészet fel lehet használni a forgalom elfogására és leleplezésére.
Plus lassítja a böngészési folyamatot is.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
titán
Helló, tudja valaki, hogy a Kaspersky Free-ben hol kell beállítani azt, hogy ha csatlakoztatok egy pendrive-ot vagy külső HDD-t akkor ne dobja fel azt az ablakot a jobb alsó sarokban, hogy "külső tároló átvizsgáltva nem találtunk blablab.."
Persze figyelje, de nem kell erről külön értesítő mindig.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Cblacksmithc #11340 üzenetére
Sehogy. Ezzel kuzdunk ceges szinten, mivel a fonok ugyfelkapujat hasznaljuk. Beszeltem az ugyfelszolgalattal egy informatikussal, es jelenleg fejlesztes alatt all a megoldas.
Nagyon gaz igy, hogy ha en beallitom az autentikatort, akkor mas, pl a fonok mar nem tud az autentikatorral belepni jelen allas szerint.[ Szerkesztve ]
-
Cblacksmithc
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #11342 üzenetére
az utolsó segítség valóban az, köszi szépen
-
válasz
Ügyfélkapu+ átálláshoz ún. Authenticator szükséges. Ha van Androidos telód, akkor a Google Authenticator-t telepítsd fel és használd.
Az mindegy, hogy telón, tableten, laposon, asztali gépen lépnél be az Ügyfélkapu+ -ba, Authenticator nélkül nem fog menni.Az Ügyfélkapu+ bemutatása | saját tapasztalat
Ha lenne még ezzel kapcsolatban kérdésed, van topikja:
KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés[ Szerkesztve ]
-
szaboi6512
őstag
válasz
Szerintem minden eszközödre csak egyféle azonosítással lehet belépni....
Mindegy hogy notebook vagy mobil, az azonosító alkalmazásra kapott a kódot(mobilra), és azt beírva tudsz belépni.[ Szerkesztve ]
-
Cblacksmithc
tag
Most megpróbálkoznék picit mással, hátha tudtok segíteni. Van ugye a Password Manager, ami már asztali géptől mobilig tudja a kétfaktoros hitelesítést. Azt szeretném tudni (olvasva a témában megjelent írásokat) hogyan lehet beállítani az egyébként január közepétől kötelező, ügyfélkapu+ alkalmazás használatát laposon és mobilon is egyidejűleg illetve egymástól függetlenül 2 gépre ?
-
Cblacksmithc
tag
Sziasztok, némi segítséget kérek.
A böngésző edge, de azt hiszem lehet más is, a gépen be van kapcsolva a vpn, de nem enged keresni semmire nagyjából a google....valamint egyes oldalak sem töltenek be, mint pl vatera.
segítene vki, hogyan kell beállítani, hogy működjön ?
-
spleenszuru
őstag
válasz
spleenszuru #11316 üzenetére
Végül Serialcarton vettem egy 1 év, 3 gépes licenszt. Kellett neki a 12 óra, mire megjött a mail, de úgy néz ki aktiválódott, annyit kellett tennem, hogy "másik kód megadása", vagy hasonlóra mentem rá, beírtam, és aktiválódott is.
Ugyanúgy szerepel a MyKaspersky fiókomban is az előfizetés.Viszont pár funkció behalt, reinstallt kért, de nem kellett kav remover, szerencsére a Windows meg tudta oldani.
Újratelepítettem, és minden korábbi beállítást megjegyezve, újra működik. Bejelentkezni sem kellett újra.Androidra majd felrakom, kíváncsi vagyok, ott milyen.
Érdekes, hogy a kódot 11-én kaptam meg, ma aktiváltam, és azt írja a program, Jövő év November 14-én jár le (366 nap múlva), tehát nyertem is pár napot.
Tehát az így vásárolt kulcs onnantól számol vissza, amikortól az aktiválás ténylegesen megtörténik, ami jó.
-
Nem csodálom. Pont azt nézem, hogy a malwaretipsen többen teszik ki az új konfigjukat és mit használnak? Na mit? Hát a Defendert. Amikor megkérdezik miért, akkor ugyan az a válasz, hogy mert elegük lett a túlhizlalt 3rd party AV-kból.
Ugyan ez a helyzet a Kasperskyvel is. Imádom, szeretem és a kedvenc termékem. De az az út amit követnek, nekem nem tetszik. Azzal meg, hogy kinyírták a fizetős KAV-ot nagy hibát követtek el. felesleges volt. -
Pano
addikt
válasz
Szellem. #11335 üzenetére
A piacvesztés mindig rámegy arra, hogy más oldalról kell behúzni a kieső bevételeket.
Ez a sok szart belerakunk már elég régóta rákfenéje az egész AV piacnak. Az ember azt hinné beáll egy szintre, de egyre jobban fullba nyomják a kretént a biztonságtechnikai cégek.
Munkahelyemen is átállunk minden munkaállomáson a vállalati microsoft defenderre.[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz
Cs1csó #11329 üzenetére
Ez örvendetes.
A reklámokat, meg a jelzést a főképernyőn kivéve teljesen rendben van a program.
Nekem is van egy külön fiókom, amiben a Kav Free van. De most a Plust-t használom KAV-osítva. Azaz minden felesleges funkciót kikapcsoltam, tiltottam ami nekem nem kell.
Se Behatolásmegelőzés, se Tűzfal, semmi. Nekem ezekkel csak gondjaim voltak és nem véletlen használja a legtöbb gyártó már csak a Windows saját tűzfalát.
Amit sajnálok, hogy a fizetős KAV-ból lett ez a free. Ha ez létezne fizetősben minden felesleges funkció nélkül, akkor ezt venném meg. Bőven elég.
A védelem úgy is az adatbázistól, a systemwatchertől(rendszerfigyelő) és a KSN-től függ. Minden más nekem felesleges és csak a gondom van vele.
A vállalati eszközök ebből a szempontból sokkal jobbak. A fő gépemen vállalati Kaspersky van. Sokkal megbízhatóbban működik és nincs megpuffadva minden szartól. -
Pano
addikt
Sziasztok!
Be lehet valahogy szerezni a Kaspersky Standard próbaverziót anélkül, hogy meg kelljen adnom a bankkártya adatokat és bohóckodni a megújítási szolgáltatással?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Cs1csó #11329 üzenetére
Teljesen rendben van, csaladban, ismerosoknel mar tobb gepen is szepen uzemel 2 eve. En elofizettem a standard verziora egy jo akcio kereteben, amit tulajdonkeppen nem bantam meg, de semmi nem tortent volna, ha maradok a free verzional. Talan 1 eszrevetel van, hogy a virus adatbázis a free-ben ritkabban frissul. Csak hogy ertheto legyen, a standard napi 3x 4x , a free meg mondjuk 2x. De lehet, ez valtozott mar.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
titán
Üdv, pár napja átálltam Kaspersky Free-re (újfent) kicsit besokalltam az Avast Free-től, a "legutóbbi" (amúgy nem) probléma, hogy mindent - is - kérés nélkül frissített engem nem érintett, de most meg azzal jött, hogy nem frissült a vírusadatbázis (nekem fel sem tűnt a hivatalos fórumon beszéltek róla)
TEHÁT, feltettem, amit elsőre tapasztaltam:
- a böngészés nem lassabb (sokáig ez volt a félelmem mert Avast Free mellett viszonylag jó a netezés)
- üresjáratban (IDLE) de úgy általában is kisebb a proci terhelés az egész rendszeren Avast free mellett a proci terhelést százalékban jelző ikonon 4-5% között mozgott, Kaspersky Free melett 2-3 de van, hogy beesik "0" nullára. Úgyhogy ez is szimpatikus.Sok beállítást nem bolygattam csak az automatizmusokat vettem vissza: mindenről, kérdezzen és max karanténozzon ha nem válaszolok időben.
Elégedett vagyok idáig. A KSN-hez csatlakoztam de a marketing célú adatgyűjtést nem engdélyeztem.
- telepítettem a böngészőbővítményt mint régen most is tetszik, hogy egy google keresésnél kicsi zöld ikonnal jelzi az általa megbízhatónak tartott oldalalakat.
Ezt leszámítva inkább csak el akarja adatni a plusz funkcióakt pénzért de ameddig nem lassít és nem zaklat nincs gond.
-
spleenszuru
őstag
"A fizetése el lett utasítva és a megrendelés törlésre került. Megerősítjük, hogy a hitelkártyája nem lett megterhelve."
Tavaly semmi gond nem volt a Revolut virtuális kártyával.
Most 2-t is próbáltam, és ezt írja (a hivatalos oldal).Erre tud valaki megoldást?
-
gulylali
csendes tag
válasz
szaboi6512 #11326 üzenetére
Olyan előfizetési licenccel rendelkezik, amely nem újítható meg itt. Először meg kell szüntetni a megújuló előfizetést.
Mondjuk azt sem értem hogy nov.1.-el akar megújítan, közben a lejárati idő nov.27?
Köszönöm a tippet. -
szaboi6512
őstag
-
gulylali
csendes tag
VPN & Security by Kaspersky (1 éves prémium verzió Kaspersky Internet Security ) szolgáltatáshoz tartozó előfizetésed a Google Playen automatikusan megújul a következő napon: 2024. nov. 1.. A megadott fizetési módot automatikusan megterheljük (dominó kártya).
Előző években levonta az évi díjat most nem. Második fizetési módok kártya és paypal nincs megadva.
Azt írják hogy Google Playen a terjesztés megszűnésével megszűnik az előfizetés is.
A Kaspersky fiókban a lejárati idő nov.27.
Az automatikus megújuló előfizetési kezelőnek itt is a Google Play szerepel elsődleges fizetési módnak Magyar Telekom.
Szerintetek hogy tudok előfizetni mivel ez a módszer és a 2262ft-os megújuló előfizetés nagyon megéri.
Vagy érdemes lenne a Google Playen a második fizetési módot paypal-ra beállítani.
De mi a garancia hogy a terjesztés megszűnésével kezeli a fizetési módot? -
Jack Oneill
veterán
Kijott az ,,a" patch.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Cblacksmithc #11320 üzenetére
Semmi gond, velem is megesett parszor hasonlo 😀
-
Cblacksmithc
tag
válasz
Jack Oneill #11319 üzenetére
bocsi
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Cblacksmithc #11318 üzenetére
Olvasd el kerlek, hogy a kollega mit kerdezett es en mire valaszoltam! ANDROID
-
Cblacksmithc
tag
válasz
Jack Oneill #11317 üzenetére
Erről beszélsz ?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Cblacksmithc #11315 üzenetére
Nem támogatott bongeszo, es nem is tervezik tamogatni sajnos andorid alatt. Mar beszeltem emiatt veluk, egyelore nem tervezik tamogatni csak Yandex, Chrome es Firefox. Eleg szomoru, mert nem mindenkinek a Chrome az androidos elso szamu bongeszoje. Viszont ahogy letoltesz valamit, nyilvan ugrik ra, de mivel nem aktiv a webvdelem egy nem tamogatott bongeszon, igy nem blokkolja a weboldalt.
[ Szerkesztve ]
-
spleenszuru
őstag
"Előfizetése a vásárlás napjával kezdődik, és automatikusan megújul minden előfizetési időszak végén...."
Banális kérdés, de ha ma megveszem, és még nem aktiválom a kulcsot, mivel a jelenlegi Nov 11-ig érvényes, akkor is mai naptól, azaz 6-tól fog pörögni az 1 évem?
Attól tartok nem tart ki az akció addig...
-
Cblacksmithc
tag
válasz
Jack Oneill #11313 üzenetére
mi van, mi nem megy ? böngészés védelem Edge alatt?
már hogyne menne
[ Szerkesztve ]
-
spleenszuru
őstag
válasz
Jack Oneill #11313 üzenetére
Köszönöm válaszod.
Igazából 2 ezer Ft a különbség az 1 és 3 gépes ár között, aztán ha a telefonon nem oké, max törlöm, és nyitott marad a lehetőségem másik 2 valamire telepíteni az év alatt.. -
Jack Oneill
veterán
válasz
spleenszuru #11312 üzenetére
Nekem Kaspersky 3 eszkoz elofizu van(1 PC, 2android).
Meg vagyok elegedve. Telon ami nem tetszik, hogy a bongeszes vedelem nem megy Edge alatt, mert a tamogatot bongeszok, Chrome (utalom), Firefox(szeretem, hasznalom). Most pl belekerult a kemelharitas funkcio. -
spleenszuru
őstag
Androidon használja valaki? Elégedett vele?
Redmi Note 9 PRO készülékem van, nem mai darab, szóval már az akku sem a legjobb állapotú.
Nagyon fogná és merítené ezt a telefont?Biztonsági frissítés már egy éve nincs rá, viszont a beépített Avast adatbázis frissül rajta még mindig.
-
válasz
Teodor52 #11310 üzenetére
Használd a Kasperskyt, ha meg vagy vele elégedve. Nem kell semmi plusz beállítás.
Használd úgy ahogy van és ha gondod van, akkor lehet módosítani rajta.
Mindegyikkel van gond, egyik sem tökéletes. Az F-Secure-al is lehet gondod, mert a 19.6 okozhat fájlmozgatási és programindítási lassulást. Többen panaszkodnak a külföldi fórumban erről. Ahogy írtam egyik sem tökéletes.
De a topik témája elsősorban a Kaspersky.Minden másra ott a Vírusírtó Topik.
-
Teodor52
senior tag
válasz
Tails111 #11308 üzenetére
Köszönöm az infót!
Cs1csó:
Bitdefender több memóriát igényel mint a Kaspersky hm..Olvasgattam a vírusirtó topikot és azt hittem, hogy a leggépigenyesebb szoftver a Kaspersky.?
Maradnék a Kaspersky mellett, tetszik a kezelőfelülete, nem riaszt feleslegesen, véleményem szerint megbízható(mobilomon is Kasperskyt használok) védelmet nyújt.
Kaspersky beállításokat tekintve nekem alapértelmezett, plusz amit fentebb kérdeztem/aktiváltam.
Esetleg tanácsolsz/tanácsoltok egyéb plusz beállitasokat, szivesen fogadom!?[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
titán
válasz
Teodor52 #11307 üzenetére
Az F-Secure egy próbát megér. Amúgy konfig, beállítás függő. Nekem Avast Free van, a böngészés kimondottan fürge vele (szerintem ez a legfontosabb, hogy a böngészést mennyire lassítja, sokszor ezt csak érzetre lehet megmondani)
A Kaspersky-nél sok függ a beállításoktól.
A Bitdefender a többi kergetőhöz képest kb. 2-3 annyi memóriát eszik, de a gép fürge mellette.
Itt a topikban ajánlott kb. fél tucat védelem közül sajnos a saját magad általi tesztelés a legjobb, ezt nehezen váltja ki bármi. De mivel nem túl sok az itt ajánlott védelem ez nem annyira nehéz. -
Tails111
aktív tag
válasz
Teodor52 #11307 üzenetére
Biztonságos böngészés beállítása.
Speciális beállítások.A webcím ellenőrzése olyan legális alkalmazásokat tartalmazó webcím-adatbázisban, amelyekkel a betolakodók kárt tehetnek a számítógépben vagy személyes adataiban.
Ez a beállítás bizonyos verziókban nem volt aktiválva.
[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Két kérdéssel fordulnék fórumtársak felé!
Vírusírtó topikba van egy teszt eredmény az egyes védelmi szoftverek teljesítményéről, csak kíváncsiságból kérdezem(Kaspersky van 9 éve teljes megelégedettséggel, felváltva a Norton 360-at), szerintetek melyik védelem jön a Kaspersky után; Bitdefender, F-secure stb?
Még valami; nem találom a Kaspersky topikban azt a bejegyzést egy fórumtárstól, ami vírusírtó topikban vita volt és nagy kibeszélés aminek végeredményeként egy funkció bekapcsolását javasolta.
Tudom elég felületes amit visszaszeretnék keresni de azt nem tudnátok valahogy kibogarászni? -
szaboi6512
őstag
válasz
szaboi6512 #11305 üzenetére
-
szaboi6512
őstag
-
válasz
spleenszuru #11298 üzenetére
Ha ugyan azt a licencet hosszabbítod, tehát ugyan az a verzió, ugyan annyi gépre, akkor meghosszabbodik. De ha eltérsz az eredeti licenc típustól és eszközszámtól, akkor nem.
-
spleenszuru
őstag
válasz
Cs1csó #11299 üzenetére
Párszor láttam már a témát, igen, de úgy egyértelmű választ vagy pont nem olvastam, vagy akkor épp nem fórumoztam, stb. Köszi.
#11300po1son
Az oldalt elmentettem, köszi, viszont rám ne várj most, mert én leghamarabb jövő hét végén tervezek venni, akárhol is. Az is lehet, most több gépest vennék, hogy a telefonomra is rátoljam.
(Bár itt kérdés, egy Redmi Note 9 Pro nem mai csirkét, mennyire fogna meg). -
kidnou
őstag
válasz
spleenszuru #11298 üzenetére
Megveszed, aktiválod, ennyi. Én is igy újítottam egyszer. A meglévő előfizetés nem hosszabbodik meg, tehát ha most veszed meg, akkor mostantól indul az új érvényessége. Ezt csak azért írom, mert volt aki azt hitte a jelenlegi előfizetéshez teszi és annak lejárta után indul az új
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Csak egyfajta 5G-t támogat majd az új iPhone SE
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Proxmox VE
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szólánc.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)