Hirdetés
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Dell notebook topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
Gardaai #96096 üzenetére
Ez egy állandó dilemma sztem, valahol persze érthető, h ennyi pénzért modernebb megoldásokat várnál, de másrészt meg az is igaz, h ez nem webszerver hanem nas, és igazából amíg tudja a speciben feltüntetett protokollokhoz megadott sebességeket, nem igazán van közünk hozzá, h mi van benne (érted, hogy értem) ... értem azt is, h sokan dockereznek meg virtualizálnak (én is), de valójában itt mivel a Synologynál az ár jó részét a szoftver teszi ki, ez valahol színtiszta pazarlás abban az értelemben, h ha csak azért fizet valaki többet, h nem DSM alapú dolgokat futtasson, akkor sokkal jobban jár egy külön kis vassal a nas mellé (mármint bizonyos teljesítményigény fölött, mert ha csak ramot kell tenni bele és minden másra elég a vas akkor az még nem olyan fájdalmas, de ha kell a plusz kraft, akkor nem feltétlen éri meg Syno alapon gondolkodni) - de nyilván ez felvet egy csomó plusz problémát is, szóval meg kell találni az arany középutat
Nekem most egy 718+ van, de a következő majd akkor lesz helyette ha ez már nem fog frissülni szoftveresen, de biztos h a leggyengébb inteles lesz a max amit megveszek ... mellett van egy (illetve 2, de mindegy) minipc-m kis fogyival, ssd-vel, 16GB rammal, Porxmox-szal, azon elfut dockerben meg vm-ként minden ami kell és nem Syno-specifikus
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 még nincs, Honor 400 Lite már van
- Nintendo Switch 2
- Politika
- Macska topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Filmvilág
- Robot fűnyírók
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- MSI Sword 16 HX - 16" WUXGA 144Hz - i7-13700HX - 32GB - 1,5TB SSD - RTX 4060 - Win10 - 2,5+ év gari
- Dell Latitude 7320 2 in 1 Detachable (Laptop/Tablet) 16GB RAM 512GB NVME SSD eSIM Dell Gar 2027-ig
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- APC Back-UPS 1400VA (BX1400U-GR) szünetmentes tápegység, új aksikkal!
- GIGABYTE AORUS 5
- Új FULL HD webkamera + Számla + Garancia
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest