Új hozzászólás Aktív témák
-
Értem, hogy miért mondod, de nem értek teljesen egyet.
1) Nem készülhet minden gépi kódban, továbbmegyek saját CPU architektúrán, továbbmegyek saját magam által szitált homokból készített levilágító lencsén. Talán még manapság sem, pedig van AI kódolás
2) A probléma az, hogy a legtöbb "keretrendszer" valójában korlátrendszer. Persze, segít, ad egy irányt, nem esel le, de csak a kiépített úton mehetsz. Az igazi támogató keretrendszer meg olyan mint egy jó bakancs vagy bot, bármerre mehetsz, de tudsz hatékonyabb lenni, nem korlátoz. Értelmezésemben ilyen amikor programozol de tudsz használni egy library-t, vagy ebben az értelemben a Hugo, mert teljes full web világot használhatod korlátozás nélkül, csak egy kipróbált rendszer pakolja neked egybe. -
-
Pikari
addikt
minél többet akartam kihozni belőle, annál inkább elkezdett visszafogni
Ez mindenre igaz. A kulcsra kész megoldásoknak mindig lesznek hiányosságaik. Vagy fejlesztesz egy saját oldalt, vagy megtanulsz együttélni a limitációkkal. Ezt azzal se tudod kompenzálni, ha a wordpress helyett másik kacatra váltasz, csak máshogy lesz szar.
-
-
-
Ízlések és pofonok. A különbség szvsz, hogy azok "korlátrendszerek", ez meg "keretrendszer". Abban kicsit körülményesebben csak azt tudod megcsinálni amit kifejlesztenek, de egérrel dolgozhatsz, a Hugo pedig olyan keretrendszer ami gyakorlatilag nem vesz el semmit, ment bármit meg tudsz benne csinálni - csak kicsit programozósabb.
-
-
A RoboHorizon oldaladon a fordítás is MI? Előre le van fordítva minden tartalom, és a beállított nyelv szerinti api-végpontról szedi le a tartalmat? Tehát minden cikkből van 13 verzió? 'Röptében' fordításhoz túl gyorsnak tűnik.
-
Metalfan
senior tag
Érdekel a folytatás
Jelenleg WP-t használok (sőt, horribile dictu, Elementort is – vallásháború ON
), de még elég kezdő szinten, és még úgy vagyok vele, hogy ha szembejön bármi más, jobb alternatíva, akkor szívesen átnyergelek rá.
-
Headless CMS, a kedvencem, mióta tudok róla, hogy létezik
Régebben én is nagy WP-s voltam, aztán rá kellett jönnöm, hogy van jobb. Sokkal jobb
Személy szerint a Publii-t használom most.
-
A html validátor rengeteg hibát dob a RoboHorizon-ra, de a css validator is. Ha sok a hiba, akkor a SEO is rossz lesz. Google minden fűszálba beleköt ha pl. AdSense-zel szeretnél esetleg bevételt a későbbiekben, de már a sima Google Analytics is panaszkodik ilyenkor.
Sebesség az ok, jó gyors, reszponzív.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Apple asztali gépek
- Synology NAS
- Háztartási gépek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- G.SKILL Aegis DDR4 3000MHz memória, hihetetlen áron!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest