- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Billentyűzet gondom van
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
FlashBird #14 üzenetére
Hát kinek mire van igénye de én pl egy csak multis DOOM-ot még bottal sem piszkálnék még ingyen sem.
A maga idejében nagyon sok UT 2003-4 ment nálam is neten meg haverokkal is de manapság már semmi igényem meg idegzetem sincs már ilyenre szal marad a single player lövölde. -
wjbhbdux
veterán
válasz
Neurotoxin #16 üzenetére
A 3-nak Quake Live néven van tupír változata mai gépekre, régivel valószínüleg bütykölni kell a szerver indítással.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
FlashBird #14 üzenetére
Utoljára a Quake 3 Arena (és természetesen az Unreal Tournament) ment nagyot (vö: LAN partyk), de az n+1.-ik tucat battleroyalok
korában nincs már rá érdeklődés. Előbbit megvettük Steamen pár éve Karácsonykor egy ezresért, de online nem tudtunk saját multiplayert indítani a haverokkal…
-
tray86
tag
Egyetértek, de sztem a felmerések alapján - amiket gondolom csinálnak - classic arena multi shooterre, powerupokkal, gyors játékmenettel nincs igény...
Eleve 1v1 felálláshoz sincs opció, szólóban lehet tarkovozni, vagy vmelyik battle royale-t jatszani (es ezek is 1 vs sok, 1v1 helyett).
Userek tömegei folyamatosan rage-elnek, mert idióta, láma társakkal kell játszaniuk LOL-ban, CS2-ben stb-ben.
10-15 perc meccs, 1v1, aztán had szóljon, ha nem cheatel senki, akkor csak magadat hibáztathatod, ha elrontod
-
FlashBird
tag
Szerintem sokan örülnének hogyha a Doom / Quake fast fps örökséget végre átemelnék egy igazi aaa / nextgen címre multiplayer formába... Az a baj amikor nézem a videókat arra gondolok hogy ez mennyire elképesztő jó lehetne multiban... Quake Champions volt a legutóbbi az meg már szépen kifutott minden előnyével és hibájával együtt...
-
Neurotoxin
őstag
Minden szavaddal egyetértek, ezt hangoztatom már egy ideje én is. Egy fasza Heretic-et nagyon adnék.
@Janeszgol: +1. Érzésre valóban túl lett tolva, de 38 évesen úgy érzem, hogy kezdek ehhez már én is öreg lenni.
@tray86: Az Eternalba belekezdtem, de néhány óra után le is tettem. Ez a tankszerű megközelítés nekem jobban bejön, de munka után egyszerűen nem vagyok képes kellőképpen felpörögni hozzá.
-
janeszgol
félisten
En orulok, ha tetszik a rajongoknak a jatek, de nekem ez a hent mar sok. Anno jatszottam a Serius Sammal, ha az is egy okorseg volt mar. Ez meg arra emlekeztet.
-
Sazsi
kezdő
Reméltem, hogy az id Software lesz az utolsó, akiben csalódnom kell majd. A teszt alapján (már amit olvastam belőle) megkönnyebbülés, hogy a csapat nem tért le annyira az előző részek tematikájával, mint a harmadik résznél, valamint, hogy azért a történetet se próbálták a játékmenettel ellensúlyozni (nem mertem belőle nézni semmi videót, véleményt, mert minden képkozka spoiler). Ja, egyébként VÉR, HALÁL, BELEZÉS, ÁÁÁÁÁÁÁÁ PJU, PJU METÁL ÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!
-
Daelion
őstag
Nekem tetszik eddig bár nekem eddig egyik reboot résszel sem volt komolyabb bajom.
Sztori meg olyan amilyen, DOOM-ot nem az miatt játszok amúgy se.'El szoktam olvasni de egy hent játéktól ennél többet nem is várok'
-
GodGamer5
addikt
Megnéztem a Foundry 1,5 órás tech riportját, meg az eddigi anyagokat és kb a játék feléig jutottam eddig, de a véleményem továbbra is az, hogy ez csak egy sokadik bőr a 2016-os Doom-ról. Az akció ideig óráig leköt, a látvány is egész jó, de azért az elég vicces, hogy csuma maxon rt-vel stb tele van a játék screenspace reflection-el,még egy méteren belül is. A pt-nek híre sincs, pedig azzal promózták, ráadásul az új geforce-okhoz adják.
A textúrák mosottak. A sztori egy vicc és még unalmas is. Gyakorlatilag egy Painkiller jellegű Doom dlc. -
wjbhbdux
veterán
Tulajdonképpen egyesítették 2 sorozatot, mert egymás mellett nehezen férnek meg ilyen fejlesztési időkkel. Az Eternal is tiszta Quake volt már az ugrabugra arénákkal meg kényszeres fegyverváltogatással.
Gondolom azért választották inkább a Doom nevet, mert ez inkább single player központú a köztudatban. -
D.Va
őstag
Jó ez a játék, csak a játék címét tévesztették el... Ez egy QUAKE. Medieval / Cyber hentelés az Quake. Környezet, (Hatalmas gótikus Kastélyok, romok), pörgős hentelős játékmenettel, ez totálisan Quake 1 (illetve Q3A is...) bárki bármit mondjon. Ez minden csak nem DOOM.
Ettől még a játék nagyon élvezetesnek néz ki. -
Rendes iparosmunka, de nem tud már úgy felcsigázni mint az Eternal. Szerintem ez a trilógia leggyengébb része.
-
amigazoli
csendes tag
Xbox Series S-en a látvány ugyancsak halovány. A játék ettől függetlenül szerintem lehetne jó, de nem tudott megfogni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Politika
- Kutya topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Billentyűzet gondom van
- GTA VI
- További aktív témák...
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest