Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Scoobyte

tag

válasz Magnat #95715 üzenetére

Bár felesleges neked leírnom, de azért megteszem...

1. Szünetmentesen van a NAS ami túlfeszültség védett (meg a teljes hálózat , szolgáltatói és saját router + egyéb is). Igen, tudom, a következő kérdésed az lesz hogy mi van ha becsapódik egy aszteroida és tömeges kihalás lesz.... akkor megcoptuk, nassal vagy nas nélkül!

2. Biztos sokakat meglepek, de 'normálisabb' NAS mellé 'illik' venni egy szünetmentest is. Ezt már fel sem merem hozni mert ugye rögtön jönne minden fillérb***, hogy minek az mán az! Úri huncutság, úgysincsennek rajta semmi fontos meg társai... árérzékenyebbeknek ajánlom a túlfesz ellen védett hosszabbítókat.

3. Pluszban van egy KÉTlemezes 11 éves NAS-om amire időközönként automatizált mentés fut a tényleg fontos 2TB-ról, kapom az emailt ha megtörtént vagy bármi gond van. Incremental mentés (1 évre visszamenőleg!) tehát a módosítás ellen is véd, nem csak törlés ellen.

4. Amit te írtál és nálad van adatbiztonság az mindkét esetben megkövetel egy másik eszközt (NVR vagy másik NAS). Nagyon helyes, de az eredeti kérdező nem említette, hogy lenne neki ilyen és egy normális NAS-ra se akarja kiadni a pénzt amit ugye 'nem is sajnál'.... na ja. OK, ne tegye, de akkor minek kérdez meg bárkit, hogy mit javasol ha ő minden javaslatra azt válaszolja, hogy NEKI az egylemezes a tuti, abból is a legtrágyább a megfelelő? Hiszen úgysem használ ki jobbat.... akkor mi a kérdés? Elnézést kérek, hogy nem tudok ilyen 'kíváló' eszközt javasolni másoknak...

5. A NAS-t el lehet lopni akár, ház le tud égni, ebből kifolyólag nekem az ultraszenzitív cuccok csak felhőben vannak mentve, NAS-ra ilyet nem teszek. Titkosítva sem! A haverom NAS-ára meg főleg nem. A családi videókat és képeket meg nyugodtan nézegetheti akinek ingere van rá. MS családi előfizu, 5*1TB, tudom ajánlani mindenkinek. Talán meglepő, de ez is pénzbe kerül... mondjuk jár mellé az Office 365.

Új hozzászólás Aktív témák