Hirdetés
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
Köszi a tippet

Igaz, én "csak" Series 9 9325s-t találtam az előbb, és nem is volt a müller szombat aktív már, de csak 55e forintot fizettem érte, pedig a 20%-os kupont már ellőttük korábban, beaktiválta a pénztáros manuálisan
Még volt egy Budapesten az Árkadban mikor eljöttem 20 perce, ha valakit érdekel ennyiért
Ja, és az aktiválás után 5 év gari lett rá
-
Jenne
őstag
Közben azon gondolkodtam, hogy a f@szbukon vadi új Braun kilencesek vannak eladók 40-70 ezer között, sok köztük bontatlan állapotú. Ez hogy lehet?
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Ma reggel öszefutottam a szomszéddal a liftben és elújságolta, hogy vett 2 db Barun Series 9 Pro+ borotvát. Ilyet: [link] de itt még olcsóbb: [link] Megnéztem és igen szépen néz ki, nem az a fényes műanyag hanem grafit szürke színben.
Tegnap a Müllerben Müller szombat akció volt és egyben Black Friday-vel is összevonva, a Braun így potom 64990 Ft/db volt. Azért vett kettőt mert összesen már csak kettő darab volt a polcon
Egyet magénak vett a másik a fiának lesz karácsonyi ajándék a jézuskától. -
classic B
senior tag
Sziasztok!
2018 tavaszán vásároltam 5-10 ezer Ft értékben egy Philips szakállvágót Euronicsból, amit azóta is használok kb. heti 2x.
Nem tudom meddig fog működni. Múltkor majdnem elcsábultam egy OneBlade felé, de végül lemondtam róla. 2-3 havonta kellene a fejet cserélgetni.
Szerintetek lehet kapni manapság olyan borotvát vagy szakállvágót, ami évekig működik bármilyen fejcsere vagy pengecsere nélkül és nem horror az ára?
-
Sziasztok.
Milyen egész testen használható borotvát ajánlanátok?
Ne kerüljön 30-50k nál többe és legyen megbízható, tartós. -
válasz
bogabi
üzenetére
Vettem hozzá szitát, most olyan, mint az új
igaz, a szita 20 ezer volt (az előzőt használtam vagy 5 évig...
), de mégse 50-60 ezer. Egy új Braun meg ahogy látom gyakorlatilag a "megfizethetetlen" kategória, legalább is én nem adok egy új 7-es vagy 9-es Braunért 100 ezret... -
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy precíziós szakállvágót.
Jelenleg Philips Multigroom készüléket használok a szakállam formázására, de szeretnék feljebb lépni, és egy céleszközt venni.
Tudnátok ajánlani valamit?
Egyelőre a Braun BT 5,7 és 9-es szériát néztem.
Akár kifejezetten barber szakállvágó is jöhet.
Kompaktabb eszközt keresek, ami dedikáltan szakállvágó. -
Héraklész
aktív tag
Hagyományos (biztonsági) borotvámba nemrégiben vettem feketedobozos Wilkinson Sword pengéket a Müllerben. Az arcszőrzetem 20%-át vitte le első körben, ki is dobtam.
Botrány, milyen silány minőségű! Ezelőtt a Gilette 7 oClock zölddobozos pengét használtam, de eleint túl éles, majd hamar tompa lesz.
Szeretnék jó pengét venni, de itt a Zenith fórumtag hozzászólásában lévő teszt eredménye által az említett penge a jobbak között foglal helyet. Hihetetlen! Akkor milyen lehet a többi?
Tud valaki ajánlani? -
mike1334
veterán
Sziasztok!
Most egy kb 6-7 éves Braun 5-öm van, de vennék lassan egy újat. 70e körül melyik ajánlott? Látom van sok akció, időszerű lenne most beszerezni. Az nem baj, ha olcsóbb, meg az se ha drágább, csak tényleg jobb is legyen, ne csak haszontalan csillivilli extrák legyenek benne...átlag 6 év alatt (előtte lévő braun waterflexet is kb addig használtam), olyan mindegy, ha pár ezer forinttal többe kerül. Tisztítóállomás nem lényeg, nincs is nagyon helyem, panelban kicsi a fürdőszoba, illetve láttam van testszőrnyíróval is egybe csomagolva, az mondjuk jöhet. Braun vagy Panasonic, mindegy, csak tartson ki 6 évig.
Köszi! -
Jenne
őstag
Sziasztok!
BRAUNOSOK-nak..
BRAUN Seris 9 96M ha kettőt veszel akkor a beírt kóddal olcsóbb és ingyenes szállítás is.
[link] -
-
Jenne
őstag
Szia!
Melyik Braun?
Bár én körkéses vagyok, de volt régebben egy 9-es Braunom hasonló hibával. Annál eleinte minden oké volt, aztán azt kezdte csinálta mint Nálad. Feltöltötte a borotvát a tisztítócenter de utána nem indult el a tisztítási folyamat. Ezt a folyamatot a borotvában lévő szoftver vezérli.Van 9-es Braunból olyan, ami nem tudja ezt. Nálam szoftverfrissítés kellet, a kisgép végezte és szerencsémre még garis volt a borotva így ingyenbe került, egyébként ez kábé 7 ezer forintos munkadíj (anno ennyi volt) plusz szállítás oda-vissza. -
Nagya21
addikt
válasz
bogabi
üzenetére
Hali!
Hát...... őőőőőő most a braun fronton nem vagyok képbe, de én a 760cc-ről váltottam National Panascodik-ra, abból az 5 pengéseket ajánlanám.
[link]
[link]
[link]
[link]
PANASONIC ES-LV69-S803 PANASONIC ES-LV69 BOROTVA, 5 penge, Lineáris motorral – azonnal raktárról - Budapesten
Üdv Nagya -
Sziasztok! Már régen voltam itt... Van egy Braun 760CC-m, amibe lassan fejet kell cserélni. Esetleg van valami a piacon, amire érdemes lecserélni ezt a régi (de amúgy hibátlan) Braun-t? Ártól függetlenül.
-
zolko74
tag
Erről az Aldis borotváról van valakinek tapasztalata?
-
beci
őstag
Sziasztok.
Tegnap beletettem a Braun borotvát a tisztító állomásba, de a feltöltés után nem indult el a tisztítás.
Nem szoktam gyakran használni, de úgy emlékszem, hogy nem szoktam semmi extrát csinálni vele, hogy elinduljon a tisztítás. Vagy van valami csak eddig nem tűnt fel, hogy most másképp csináltam ?
-
-
Jenne
őstag
válasz
SkiDev
üzenetére
Szia!
Néhány tanács, hogy ne járj úgy mint én ezekkel a kínai "borotvákkal".
Volt nekem is két különböző kínaim, [link] --- [link]
Ha tisztítod akkor óvatosan kezeld azt a háromszög alakú késtartó keretet. Nálam mind a két borotvánál, köszönhetően a kínai gyenge műanyagnak, az kis rugós pöcök ami tartja/rögzíti a keretet a borotvához kitört a keretből.
Története: időnként szét szoktam szedni teljesen és úgy tisztítottam, de a Blackstone 3-nál kábé az ilyen ötödik szétszedést követően amikor vissza akartam pattintani a késtartó keretet a borotvába, egyszerűen kitört egy darab belőle és kiesett az a kis rugós pöcök. Borotva kuka, alig 5 hónap után.
A Blackstone Plus-nál meg az történt, kábé a tizedik tisztításnál, hogy amikor azt kis kioldó gombot, amitől felpattan a szitakeret, azt megnyomtam, felpattant a keret és közben kitört belőle egy darab és ez okból leesett a késtartó keret, már nem lehetett visszatenni a helyére. Ez is kuka lett néhány hónap után. Ezeket a borotvákat azért vettem, hogy ha hétvégén kimegyek a telekre akkor ne a drága Philipszet vigyem oda. Mi lett volna ha napi szinten használom ezeket, akor vajon meddig tartottak volna?
Szóval ha tisztítod, jótanács, egyik kezeddel tartsd meg a keretet és szép lassan engedd fel amikor kioldod, így talán tovább fog tartani.
Legjobb kínai borotvám és azt dícsértem is is itt a topikban az az Enchen Mocha S volt. [link] Sajnos az egyik tisztításkor kiesett a kezemből és eltört/kitört a felső háromszög alakú részéből egy kis darab, ilyen tartozékot nem lehetett utánrendelni és már nem lehetett használni így a borotvát. Kuka ez is. -
SkiDev
őstag
Köszi a választ!
Közben úgy döntöttem, hogy sokat nem vesztek egy Enchen Blackstone Max-szal, nem mágneses, hanem nyitós és van pajesz nyíró is rajta. Eddig egyszer borotválkoztam vele, nekem is kb. két hetes volt a szakáll, de muszáj voltam végigmenni előtte szakállvágóval, mert húzta. A pajeszt nagyon ügyesen levágta, a borotva részével vagy gyakorolnom kell vagy ennyit tud: nem tudtam a képen látható simaságra levágni, 1-2 helyen éreztem, hogy sima, többi helyen smirglipapír, de legalább kisebbre vágta, mint a szakállvágó.
-
-
Kront
tag
Sziasztok!
Sok év nagyon elégedett használat után keresem az RT87 utódját. Mindenképpen rezgőkésest szeretnék. Nem bánnám, ha nem lenne gyufásdoboz méretű a vágófej, nekem nagyon megfelelt az RT87 3 pengéje, tartok az 5-6 penge széles fejektől (bár soha nem próbáltam).
Az ár teljesen mindegy. Ha jó, felőlem lehet drága. Nekem nagyon bevált a tisztító állomás is, örülnék, ha azzal együtt lenne megoldás. Mit ajánlanátok? -
GEPESZ66
veterán
5. éve használom a Philips körkéses borotvát.
Úgy vettem észre mostanában, hogy feltöltés után is a kések fordulata brotválozás során ingadozik, néha elég jól lelassul.
5 év után gondolom már természetes, hogy az akku rosszabb.
A kések is gondolom már nem olyan jók.
Ti hány évente szoktatok új készüléket venni?
A késeket amúgy havonta egyszer ultrahangos tisztítóban szoktam tisztítani.
Borotválkozás után csak a szőrt kiürítem a fejből, nem öblítem le csap alatt.
Ti borotválkozás után vizes mosást szoktatok csinálni a fejen? -
mihal
csendes tag
válasz
SkiDev
üzenetére
Szia!
Nekem az Enchen Blackstone 3-al vannak tapasztalataim. Még július elején vettem meg. Az első borotválkozásnál 2 és fél hetes volt a szakállam, mivel szájsebészeti beavatkozásom volt. Elöször megijedtem, mert 10 perc borotválkozás után lemerült. Rátaktam töltőre (2 óráig tőlt). Ekkor 20 perc alllatt borotválkoztam meg 1.5 hónapig bírta 1 tőltéssel. 10%-ot mutatott, de leállt. Szeptem elején tőltöttem, felírtam minden borotválkozást. 3, illetve 4 naponta borotválkozom, kb 6-10 percig alkalmanként. Most 21%-on van a borotva(% kijelzős), kb. 122 percet üzemelt. Összességében elégedett vagyok vele. Szétszedni nem kellett, csak pár alkalommal vízzel kitísztani, de azt is jelzi. Ennyi pénzért teljes mértékben megérte. Előtte volt egy Braun 130-s, de már nem bírt a szakállammal.
Akksira vagyok kíváncsi, hogy meddig fogja bírni.
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
Részint kapcsolódik a kérdésem a témához. A szakáll ápoló topic nem valami aktív!
Az a gondom, hogy nem rendezett a szakállam. Nem egyforma hosszúak a szálak és szétállnak. Amolyan bozótos.
Hogyan lehet ezt egy méretre nyírni? Illetőleg mivel érdemes ápolni?
-
Jenne
őstag
válasz
adika4444
üzenetére
Szia!
Így nagy hirtelen és csupán 1 perc keresés után az Amazono, bár én Philips hívő és használó vagyok.
[link]
[link]
[link]
[link]
Ha magyar Ügyfélszolgálat kell, akkor itt tudnak segíteni mert Ők a hivatalos magyar Panasonic képviselet és talán tudnak megrendelni is.
[link]
Görgess le az oldal aljára és a Kapcsolat/ Értékesítés vevőszolgálatnál...
Kapcsolat Értékesítés Vevőszolgálat: +3614563000, +36205999922 info@videopart.hu -
adika4444
addikt
Hali!
Van egy Panasonic ES-LV6Q borotvám, amihez egyszer már kerestem tartalék fejet és pengét, de akkor nem jártam sok sikerrel, így újrapróba.
Elvileg a WES9177Y kompatibilis vele, csak itthon esélytelen beszerezni, meg már amazon-on sincs.
Milyen fej / penge lehet még kompatibilis vele?
Köszi!
-
totron
addikt
Ezt nem ide akartam.
-
totron
addikt
Penész ellen vegyszermentesen: étkezési citromsav 30gr - ~3dl hígításban, kézi spriccelővel felvíve a felületre, hagyni megszáradni, utána emberi faggyútól mentes ronggyal letörölni a penészréteget, többször ismételni a fújást-szárítást. Beválni látszik, nem csak szilárd felületeken. Alapvetően mozogjon a helyiségben a levegő, legyen szellőztetés, elöl hagyott kaja viszont ne: szervesre száll a gonosz gomba.
-
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Mstore-ban nézelődök éppen, mivel már rendelni kell onnan, gondoltam nézek mellé egy borotvát is. Most találkoztam először az enchen márkával. Keresőben rákeresve mindenki a Mocha-ról beszél, érdeklődnék, hogy nincs valakinek tapasztalata az olcsóbb variánsokkal? [link]
Egy X8, Victor vagy Blackstone az vállalható? -
Jenne
őstag
Oké, értem.
Vettem én már arról a hirdető oldalról 2x a Philipszemhez SH98/70 komplett fejet(3 szita/kés és a tartókeret) nagyon jó áron. A kettő volt 19900 Ft plusz 690 Ft szállítással, Lengyelországból. Akkor anno véletlenül találtam rá, azaz az asszony , mert valami táskát keresett a Vinteden és annál az eladónál volt ez a 2 db SH fej. Én azonnal lecsaptam rá. Eredeti gyári Philips termékek voltak. Egyik most van használatban, már fél éve a másik az tartalék. -
Jenne
őstag
Sziasztok!
Megvásárolta/bevásárolta magát a MM-ba a kínai JD.com, többségi tulajdonrésszel.
[link]
Lehet, hogy özönleni fog a MM-ba (is) a gagyi olcsó kínai termék?
Bár ne legyen igazam... -
Jenne
őstag
Van a Vinteden is eladó 10 ezerért, ahogy nézem eredeti lehet és bontatlan.
[link] -
Itt a nagy Panasonic teszt. [link]
Ez érdekes lehet és hasznos! -
jokerone
tag
válasz
Nagya21
üzenetére
Szia!
Köszi szépen a választ. Ez a ES-LV69-S803 Pana a "mostani fejlesztés" kategóriába tartozik?
Láttam Te Panasonicot használsz, de hátha más tudna abban segíteni, hogy mennyire éri meg a Philips körkésesek közül a series 7000 a plusz pénzt az 5000hez képest?
Úgy láttam [az 5000 szériában is] SH71 fej van ami gyanítom az SH70 továbbfejlesztése és ez volt ajánlott itt a fórumban is.Köszi előre is.
Üdv:
Laci -
beci
őstag
Sziasztok.
Braun Series 9 Pro+ borotvához honnan érdemes csere fejet venni jó áron?
A 9 Pro-ba 94M fej való. A 9 Pro+-ba is ugyanez? -
jokerone
tag
Sziasztok!
Erős arcszőrzetre keresek magamnak új elektromos borotvát, mert az ős philips körkéses már eléggé húzza a szőreimet, pláne ha tróger módra elhanyagolom a borotválkozást.
Braun 7es szériát nézegettem, de úgy látom itt a fórumban inkább a Panasonic ajánlott a kettő közül (kivéve aki nem szereti a hangját).
Panasonic ES-LV69-S803 megfelelő lehet?Köszi előre is.
Üdv:
Laci -
Jenne
őstag
válasz
arabus
üzenetére
Szia!
"...Mindkettőben 13000-et forgó motor van..."
Kijavítanálak ha megengeded...
Panasonic ES-RT67---az elterjedt és hagyományos pólusváltós elektromágneses megoldás, 10000-es rezgés számmal. Ennél nem nagyon tudnak feljebb menni, maga a technológia szab határt. Braun 9-esek tudnak 12000/perc rezgés számot .
A Panasonic ES-LL21 lineáris motor, a motor 13 000 ford/perc. A lineáris motor mint a neve is mutatja, forgó mozgást végez és ezt alakítják át (technológia) lineáris azaz egyenes vonalú mozgássá, így hozva létre a rezgő mozgást. Ha jól tudom akkor még rendelkezik szónikus tisztítási móddal is ez az LL21-es, 20 másodpercig saját tisztítással. -
margithid
veterán
Erről esetleg van valakinek tapasztalata? [link]
-
fradi81
veterán
Ezek között az enchen körkéses borotvák között van lényeges különbség?
-
Jenne
őstag
válasz
margithid
üzenetére
Szia!
Az általad belinkelt Braun és ez a 3-as sorozat is felejtős. Az új sorozatú Braunokból az 5-ös és a 7-es series sem az igazi már. Sajnos visszalépés történt az elődökhöz képest.
Ha rezgőset szeretnél, akkor a Nagya21 topiktárs által betett borotvát válaszd.
Ebben az árkategóriában talán a legjobb választás a rezgőkésesek közül. -
whbear
senior tag
válasz
Mclovin
üzenetére
Blackstone Plus
Ilyet vettem a Mocha S mellé amit otthon használok. Kb ugyanaz csak jobb a fogása. -
Mclovin
senior tag
Sziasztok.
Enchen-től valaki próbált itt a Mocha S-n kívül más körkéses borotvát? Volt egy Mocha S-m, de sajnos tönkrement, fejeket rögzítő műanyag eltörött. Egy budget körkésest keresnék újra, 2-3 naponta szoktam borotválkozni.
-
Megjött az ES L690U.
-
peti85
senior tag
válasz
margithid
üzenetére
Rendeld meg online ha csak ez az akadálya: [link]
Más:
Ma kézhezkaptam egy hamisított PHILIPS SH91 "borotvafejet" (nem tudom miért így hivják, amikor csak 3 kés/penge és 3 szita van benne).
Mivel volt itthon eredeti, ezért össze tudtam fotózni, hogy mik a különbségek:
- A hamisítvény doboza sokkal vékonyabb kartonból van. Érdekes, hogy szebben van vágva, az eredetin a papír doboz szélei "szőrösek" kicsit.
- Az eredeti oldal élén van egy "transparency" QR kód
- Más a nyomtatás minősége és a felülete a doboznak. De őszintén szolva ezt csak egymás mellé téve a kettőt lehet észrevenni.
- A belső bliszeres csomagban a papíron nincs semmiféle felirat a hamisítványon.
- Az eredeti szitákon belülről van egy apró QR kód lézergravítozva. Azt nem tudom hogy ennek a hamisítványnak volt-e ott valami, mert a bliszteres csomagot nem bontottam fel, megy vissz az eladónak.

-
margithid
veterán
Lidlben hétfőtől lesz egy szakál és hajvágó 4k-ért, silvercrest.
Van esetleg tapasztalata valakinek ezzel a márkával?
Igazából hajvágásra kellene, van egy remington ami a nagyobb hajat viszi le és a kisebb igazitásokra egy Braun MGK3221-et használtam, de nagyon gyengén muzsikál már, szerintem megadta magát az aksi, alig akar beindulni. -
Jenne
őstag
Sziasztok!
Érdekes tapasztalatom lett....

Felváltva használok egy Philips S9031 és egy Philips S 9711 borotvát. Előbbin SH71/50 utóbbin SH91/50 kések vannak. Mindkettő új, 3 hetet használtak, felváltva szoktam 2 hetente cserélni a borotvákat az akku megőrzése miatt. Azt tapasztaltam, hogy a "gyengébb" SH71-es kések - ezek egysorosak a 91-es meg dupla soros késekkel van- , semmivel sem vág rosszabbul vagy több idő kellene neki, mint a 91-esnek. -
-
totron
addikt
Mitől lehet hangosabb egy haj- és szakállvágó? Eltérő hálózati frekvencia, magosabb feszültség? Bekentem a múltkor vazelin alapú krémmel a rezgőfej kellő részét, erőre kapott, hangosabb lett, meg hatékonyabb, mondjuk, de mostanra, az újbóli használat alatt még hangosabb.
azóta nem volt újból kezelve Még pár használat, s kiugrik a kézből, világ körüli útra kél? Gondolom nem a hallásom javult vissza... Fejen kell dolgozni, fülközelben is, tehát többször fülsértőbe megy át a műsorszám, ami nem jó. A penge teljesítményén is meglátszik az idő, nem úgy hozza már a gépi értelemben vett nullás végeredményt, de így is jól bírta, sokáig szolgált főgépként. Egy új fejet egy új készülék árában adnának, csak a szokásos. Megtartós lenne, de ez a hangerő... Philips QC5115/15 -
válasz
MaxxDamage
üzenetére
2db Japánból ingyenes szállitással 175 euró.
-
fradi81
veterán
Philips már a csavarokat is ferdén rakja bele hogy ne lehessen hozzáférni és itt elakadjon aki akksit akarna benne cserélni

-
mickemoto
őstag
Sziasztok!
A Gillette ProGlide Power nyéllel a Fusion 5 pengék is kompatibilisek? -
Jenne
őstag
Sziasztok!
Kicsit off de beírom...
Rendeltem a Philipstől gyári tartozékokat, kettő fajtát. Mindkettőt a DPD hozta. Az egyiket Lodz-ban vette fel szállításra a DPD a másikat Poznanban. Mindkettőt 08.18.-án, szinte percre pontosan a két helyszínen. 12:38 órakor és 12:42 órakor. Két külön csomagról és helyszínről beszélek! Ma délelőtt jöttek az SMS-ek, hogy megjött a két csomag...
Ezzel ellentétben, a múlt héten csütörtökön, 08. 14-én átvette szállításra Szombathelyen a Packeta a csomagot, de még a Nyomkövetője szerint csak
úton van.... -
totron
addikt
válasz
mickemoto
üzenetére
Általában más is. Ha már Rossmann, tehetsz egy próbát ebbe az irányba is: [link] . Na ez cserélhető pengés.
Egy ideje = ?
Ha a felsoroltakból kell választani, maradnék a Sensornál. Azt tudni kell, hogy hullámzó a minőség, a fejeseknél különösen. Meg ugye a milyen fajta szakállra és milyen erős szakállra, milyen gyakran vagy esetleg napi borosta eltüntetése a cél. Annyi változó ez, hogy végül majdnem mindig egyedül marad az ember a választással/bevásárolt szériával. -
fradi81
veterán
válasz
mickemoto
üzenetére
Az ilyen több pengés eldobható/cserélhető fejesek közül asszony szerint ez a legjobb. Jó pár ki lett próbálva.
-
mickemoto
őstag
Rossman-ban néztem olcsóbb cseréhető 3 pengés borotvát. Volt Bic 4+1 kiszerekéses és Isana 4+1 kiszereléses. Az Isana valamivel drágább. 2500 és 2800 körül. Melyik a jobb? Próbálta már ezeket valaki? Egy Gillette Sensor 3 pengéshez képest milyenek? Most olyan van, de már az utolsó pengét használom egy ideje, lassan esedékes a vétel.
-
Szaisztok
Volna egy 2405-ös nagyon fiatal borotvám, amit lassan le kellene cserélni, mert az utángyártott pengék már nem az igaziak, lehet vajon még jó vételt csinálni ami tudja hozni ezt a minőséget, és tartósságot?
De ha ebbe találnék gyári minőségű pengét, akkor lehet jegelném ezt a kérdést megint 10 évig
-
totron
addikt
Ma láttam borbélyságot, barber shopot, megcsapott a hangulata. A gyerek épp az üzlet előtt babrált valamit. de már abból is erősen lejött, hogy az a fajta figura ő, hogy nem a hely viszi őt, hanem ő viszi a helyet. Ha ez így megvan. Na ez a fajta együttrezdülés kell a műfajjal és akkor mén a bolt. Nem igen térek be ilyen helyre, mert drága a borotválás, másnapra meg erősen múlik a hatása, szóval ár/érték arányban pocsék. De a hangulat...
-
-
Amerigo57
őstag
Visszatalálós bejegyzés.
Panasonic WES9173Y1361 Borotvafej.
Link:
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Philips PSG2000/20 vasaló gőzállomás - 2 év magyar bolti garival! -
- 2x YEELIGHT Cube Smart Lamp cube spor + base
- Saeco Incanto HD 8918 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Nissan Leaf 1 Tekna 24kWh / 9 pálcás
- LG mosógép és hőszivattyús szárító összeszerelő konzollal
- Xbox One S (Slim) 1TB All-Digital Edition
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyet magénak vett a másik a fiának lesz karácsonyi ajándék a jézuskától.
), de mégse 50-60 ezer. Egy új Braun meg ahogy látom gyakorlatilag a "megfizethetetlen" kategória, legalább is én nem adok egy új 7-es vagy 9-es Braunért 100 ezret...