Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nagya21
addikt
válasz
MaxxDamage #16315 üzenetére
Hali!
Sztem az is olcsóbb ott....
Üdv Nagya -
-
Nagya21
addikt
válasz
MaxxDamage #16313 üzenetére
Hal!
Az oszteák nemhülyéknél nézted??
Ott jóval olcsóbb az 5 pengés mint nálunk..... -
válasz
Nagya21 #16228 üzenetére
Hali,
Én használat után vízben és erős viz folyás alatt szoktam ki pucolni, de utána ki szoktam vinni a műhelybe és (kompresszor) sűrített levegő alatt is ki pucolom (360 fokban) és szokott benn lenni még szőrmaradék.
Tisztító/töltő állomást akkor használom, mikor lemerül, vagy 5% alatti.
Remélem a (6 pengés) fej sokáig ki fog tartani, mert itthon beszerezhetetlen, vagy ha kapható is akkor nagyon drága! (45-50k+)
Néztem eBay-en meg hasonlók és Japánból mire ide ér (+ÁFA és VÁM) akkor ugyanaz 50k+ az ár vége... -
Héraklész
tag
válasz
totron #16300 üzenetére
Nálam a biztonsági borotva a körkésesnél rosszabb eredményt ad. Ha több irányba borotválkozom a hagyományossal, akkor időben már meghaladom az elektromos borotválkozást, ráadásul csupa seb leszek. Tudom, van timsó...
Szóval nekem a biztonsági borotva nem vált be semmilyen téren, a körkéses jobb. Talán az erős szőrzetem miatt...Több éves Philips Series 8000 (szárazon) vs új Mühle Rytmo szett Proraso cuccokkal.
Amúgy ahhoz képest hogy olcsó, a Proraso szantálfás illata nagyon jó. Mintha prémium cucc lenne. -
pinnacle
nagyúr
Köszi! Ez azért nem jó, mert ha tönkremegy az akku, akkor nem lehet használni. Egyébként ehhez mennyibe kerül az akku? Braunhoz nem drága.
Egyébként ez nem hangos borotválkozás közben? -
mcs
veterán
válasz
pinnacle #16304 üzenetére
Nem lehet töltés közben használni, de a töltés amúgyis csak 1 óra, és egy feltöltéssel 43 percet megy a gyártó szerint, ami nálam inkább 50 körülire jött ki eddig. Ugyanez a fej kell hozzá, és sajnos én sem találtam olcsóbban egyelőre. A 67 egy kicsit masszívabb kivitel és másképp jelzi a töltöttséget, de technikailag ugyanazok.
-
mcs
veterán
válasz
pinnacle #16285 üzenetére
Nekem az RT67 van, amin ugyanaz a penge szerkezet található. Szárazon tisztességesen teszi a dolgát, nagyon kevés elhajolt szőrszál marad meg, amiket hagyományos borotvával szoktam utólag leszedni, ha a gép nem tudja lenyírni. 10 percet érdemes vele rászánni, hogy a lehető legjobb eredményt nyújtsa. 98%ban majdnem csupaszra nyírja a pofámat.
-
zazenke
őstag
az elektromos borotvák legnagyobb előnyének tartom hogy se arcszesz se hab sem semmi nem kell hozzá. Legalább 6 éve nem érintkeztek ezek az arcommal
-
totron
addikt
válasz
pinnacle #16285 üzenetére
Ilyen fotosopp mellé konkurencia sem kell! Felcsaptak önmaguk hitelrontóivá? Ki veszi ezt be? Vérzik a szív.
A rövid borostától a babaseggig a következő sorrendet tapasztaltam:
1. clipper
2. trimmer/körkéses borotvák
3. trimmer/körkéses borotvák nedvesen, habbal vagy géllel
4. borotvakés/biztonsági borotvapenge 2-3 áthúzással
5. 2-3-5 pengés, a fejlesztés csúcsát képviselő cserélhető borotvafejekEgy körkés nem adja egy többpengés eredményét, de nem is feladata, utóbbi kimenetének nincs is divatja. Inkább a trimmerelt, körkéselt orcák vannak ma többségben, ti mit láttok?
-
Piftuka
veterán
"Melyiket használtad? [kép]"
Azt hittem, a kérdésből, és az arra adott válaszomból egyértelmű volt.
A középsőt használtam - ami az érzékeny bőrre való balzsam -, és a jobb oldalit, amit fel kell rázni a használat előtt.
5.000 forintért egyébként nyilván nagyon megérte a három. Lassan egy-egy üveg ilyen termék kerül annyiba.
(Elképesztően megdrágult minden az elmúlt néhány évben...) -
whbear
senior tag
After Shave nekem kipirosítja a bőröm, évek óta ezt használom nagyon bevált.
Uriage Cica Daily Serum -
Jenne
őstag
válasz
Piftuka #16293 üzenetére
Szia!
Melyiket használtad? [kép]
Pár hete vettem meg a szomszédtól, mert eldöntötte, hogy borostát növeszt és ahhoz már nem kell az arcszesz.
Mondjuk szerintem jó áron vettem, mert 5 ezerért eladta a három darabot. Bontatlanok még, majd ha elfogy a mostani Denim Black After Shave (félig tele van még) akkor elkezdem ezeket használni.
-
Piftuka
veterán
Nagyon köszönöm az információt!
Nálunk a Müller-ben csak és kizárólag a "Green" borotvaszappan volt kapható. Így mindig internetes drogériákból rendeltem a többi terméküket.
Ám amennyiben Rossmann üzletben is kapható (lett/lesz), az jó hír.
A zöld frissítő arcszesz pedig szenzációsan jó termék! Azt használom immár évek óta. Nagyon kellemes, igazi "zöld" illata van; valóban frissít, és gyorsan elpárolog belőle az alkohol, ugyanakkor egy érezhető, vékony filmréteget is von az arcra.
Én naponta borotválkozom, és nem is vágyom másik termékre.
-
Piftuka
veterán
válasz
junior11 #16291 üzenetére
Éppen ezt a két terméket használtam hosszú évekig.
(Aztán pár éve áttértem a Proraso "Green" termékeire.)
A Protect & Care két bázisú after shave-et egyébként nagyon kedveltem, mert kevésbé "ragacsos", mint a balzsam. Felrázod használat előtt, hogy a két hatóanyag elkeveredjen, és utána használhatod is.
A balzsam krémessége téli időszakban, vagy otthon maradva, ott és úgy alkalmazva nem probléma, de kánikulában a balzsam kellemetlen érzés az arcon, amikor izzadsz.
Nekem - az érzékeny arcbőrömmel - soha nem okozott bőrirritációt a Protect & Care borotválkozás utáni arcvíz. -
Piftuka
veterán
válasz
Nagya21 #16288 üzenetére
"Habbal géllel az a baj, hogy puhítja a szőrt, a puha szőr hajlik, nem akar beakadni a szitába, úgy meg nehezebb levágni."
Naponta elvégzett borotválkozásnál viszont nem tud olyan hosszúra nőni a szőrszál, hogy a puhasága gondot okozzon.
A körkéses villanyborotvával én szoktam borotvahabbal, vagy borotvaszappannal is borotválkozni fürdés közben. Sokkal simábbra tud így borotválni a készülék, mint száraz arcbőrön alkamazva.
Még az olcsó, Temu-ról vásárolt körkéses borotvám is jobb így. Fontos az is, hogy a nyaki részen hogyan mozgatja az ember, hiszen ott kevésbé feszes a bőrszövet, ezért simán oda-vissza végighúzni a borotvát nem elegendő. A körkéses borotva előnye, hogy jól reagál a készülékkel végzett apró, körkörös mozdulatokra. Az segíti az arcot szép simára borotválni.
Nekem ez a sok évtizedes tapasztalatom. -
junior11
veterán
Sziasztok, használ valaki borotválkozás után Nivea men after shave balzsamot? Érzékeny bőrre inkább a Sensitive széria ajánlott vagy mehet az alkoholos is (pl. Protec & Care)? Tapasztalat? Köszi.
-
mcs
veterán
válasz
Nagya21 #16288 üzenetére
,,Habbal géllel az a baj, hogy puhítja a szőrt, a puha szőr hajlik, nem akar beakadni a szitába, úgy meg nehezebb levágni."
Nálam is gond szokott lenni, hogy jó pár szőrszál elhajlik, és emiatt nem tudja megfogni a szita, pedig szárazon használom. Normál borotvával szoktam utólag ezeket a maradékokat leradírozni.
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #16274 üzenetére
Nincs valakinek tapasztalata ezzel az RT37-el? Nekem az is újdonság, hogy habbal, géllel is lehet borotválkozni. Egyébként úgy jobb?
-
-
Nagya21
addikt
válasz
aldebaran #16275 üzenetére
Hali!
Én próbálgattam......
Volt vörösoktóber traktorgyár által gyártott Harkiv, azt keletnémet bebosher, aztán phillips csúcskategória, aztán braun csúcskategória, aztán kikötöttem a National Panascodiknál......évek óta ez van ez jött be nagyon.
Panasonic ES-LV6U-K803 5 pengés férfi borotva
Üdv Nagya -
aldebaran
addikt
Ti elekromos borotvát hogy választjátok? Van annyi márkás és noname, hogy csuda.
Eddig egy pár éves philips 1000-t használtam, de lecserélném max 30e-ig -
pinnacle
nagyúr
Panasonicnál szerencsére mindegyiknél megmaradt a szétszedhető fej. RT37-nek szinte egyforma a kése a Braunnal. Ezzel a borotvával van tapasztalat?
Lehet a BRAUN 3 330-hoz nem érdemes fejet venni, amikor annyiért majdnem új borotvát lehet kapni, ennek ráadásul szétszedhető a feje. Mondjuk az RT37-hez is annyi a fej, mint a borotva. Nem is értem, akkor mi értelme alkatrészt gyártani, ha annyiba kerül, mint a készülék. -
Nagya21
addikt
válasz
diegho #16262 üzenetére
Hali!
A nyaki elfekvő szörszálak minden borotvának kihívást okoznak......
Van ami jobban, van ami rosszabbul preferálja.
A panaskodik-braun vonal azért rakja be a sziták közé a késes csíkot, hogy ezen nagyobb szörszálakkal, viszonylag jól elbánjon.
Szerintem viszont az egyetlen ellenszer a sürü borotválkozás, nem hagyni meg nagyra a szőrt.
Üdv Nagya -
apooca62
csendes tag
Sziasztok, most rendeltem egy Enchen mocha borotvát, a csoportban olvasottak alapján.( 8.775 volt szállítással ). Pont fejre lett valami megoldás? Neten továbbra is hiánycikk....
-
diegho
nagyúr
Sziasztok,
Még novemberben vettem egy Enchen mocha s borotvát. A szokásos nyaki részen nagyon nehéz vele jó eredményt elérni, van olyan elektromos, ami ebben lényegesen jobb?
-
w.miki
veterán
1-3 mm hosszú borostát szeretnék hordani állandóan.
Melyik vízálló elektromos borotvákkal tudnám ezt a leghatékonyabban, gyorsan és gazdaságosan elérni érzékeny arcbőrön? -
mickemoto
őstag
válasz
zazenke #16258 üzenetére
Nagy fejlesztésekre ne számíts, 30+ éve ugyan az a technológia. A régi braun borotvám idén lesz 25 éves. Akku gyenge benne de hálózatról is megy így nem cseréltem benne. Viszont ugyan olyan alaposan borotvál mint bármelyik új borotva. Pár éve vettem egy 5-ös braun-t de visszaküldtem mert semmivel nem volt jobb mint a régi, sőt hangosabb volt. Kíváncsiságból vettem egy Panasonic-ot is, az se jobb semmivel. Max az akkuidőben tudnak többet az újak. Mondjuk a régi braun-ba egy akku van, a Panasonic-ban kettő.
-
zazenke
őstag
válasz
zazenke #16256 üzenetére
videók alapján úgy tűnik még forrasztani sem kell csak egy csavarhúzó kell hozzá . Most akkor lehet gondolkozni hogy van e bukás mert ha később olcsóbb lesz a fej akkor igen. Most éppen 36000-ért van itthon is vásárolható fej. Aztán tovább gondolva 3 év múlva jöhetnek új fejlesztések amik sokkal jobbak lehetnek mint a régebbi modellek.
-
zazenke
őstag
megint van borotva akció ha tudnám hogy nem megy tönkre áltába az aksija akkor vennék mégegyet mivel így kompletten annyiba kerül mint a csere a jövőben vásárolandó cserefej. [link]
-
akyyy
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy orrszőr nyírót? Eddig egy Phillips Nose trimmer series 5000 használtam, de megadta magát (több éves készülék).
Amúgy se voltam vele nagyon megelégedve, csomószor után kellet vágni ollóvalBorotva meg egyéb dolgok nem szükségesek, de az orrszőrt jól távolítsa már el
-
zazenke
őstag
nekem mindegy csak meg legyen a napi vagy 2 naponkénti borotválkozás . Most annyira tetszik a pana hogy azt hiszem parkolópájára megy a philips. nem csak az van hogy alaposabban kisebbre vág hanem jobban siklik a börömön is valahogy az irritáció is kevesebb. Most már értem miért van létjogosúltsága a rezgőkéses borotvának és hogy a braun miért nem foglalkozik körkéses modellekkel
-
Jenne
őstag
válasz
zazenke #16243 üzenetére
Szia!
Reggel szükséges, hogy sima legyek, nem lenne jó a megjelenésem borostásan.
Viszont az valóban igaz, hogy simább vagy inkább minőségibb a végeredmény a Panával, bár nem sok a különbség.
Reggel a Philips használata mellett könnyedén hallgatom a rádiót a hírekkel-... -
Jenne
őstag
válasz
zazenke #16235 üzenetére
Egyet értek.
Anno amikor megvolt a Braun kilences (4 hónapot bírt nálam) a szomszédom mondta, hogy hallani amikor borotválkozok reggelente. Nem zavaró, de a nagy reggeli csendben áthallani a borotvát a panel 10 centis falán.
Viszont ami kellemetlen is volt, az az volt, amikor szállodában voltunk egy hetet. Tudott, hogy szállodai falakon még a sóhajtás is áthallik. Reggeli borotválkozásaimkor a Braunnal mindig bennem volt a para, hogy felzavarom a szomszédot. -
D1L1ZS
őstag
válasz
freelancer68 #16216 üzenetére
Már elfogyott! 😅
-
Nagya21
addikt
válasz
zazenke #16234 üzenetére
HAli!
Hidd el normális használat mellett 3 év biztos jó. (nekem legalábbis....pedig eléggé erős a szakállam)
És mérne higgyek a Panascodiknak???
Panasonic elektromos borotva összehasonlító teljesítménytanulmány - Panasonic Magyarország
Majd meglátjuk.
Nekem ez tartalék borotva most, mert egy mosakodós Lv 95 van itthon a cégnél meg egy sima Lv 67 (most kezdtem el használni)
Üdv Nagya -
zazenke
őstag
válasz
Nagya21 #16223 üzenetére
a valóságban az áll a használati utasításban hogy a szitát évente a késeket két évente cserélni kell . Épp most olvasom mert megvettem . hát lehet 1 év múlva lefelé fog görbülni a szám amikor be kellene szerezni a szita és a kés 40 000 ft most külföldről rendelve nekem aki csak simán az amazonról tud pl rendelni. de lehet 1 év múlva elengedem és váltok braunra
-
pinnacle
nagyúr
-
mickemoto
őstag
Valahol fellelhető a neten hogy melyik braun illetve panasonic borotva típusokat mettől meddig gyártották?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Nagya21 #16228 üzenetére
Szia!
Te le tudod venni a szitát a késről, ami vizes tisztítás után, olyan csillogóan tiszta, mintha kefével pucoltad volna? Ha így van, akkor tévedtem. Azt hittem kefével direktben jobban lehet kipucolni. Illetve a BRAUN 3 330-al, amit nem lehet szétszedni, mindig olyan kiütéses lett az arcom, mint a 5875-el, ha nem pucoltam meg. Egyébként az is vízálló, majd kipróbálom, de szerintem az nem lesz olyan tiszta, mert nincs ultra rezgés. -
mcs
veterán
válasz
Nagya21 #16228 üzenetére
Nem biztos, hogy a víz minden szőrmaradékot kiöblít. Én is át szoktam kefélgetni időnként használat előtt szárazon, és pár maradék még úgy is kijön. A Panasonic szitáját belülről méginkább érdemes átkefélni a finom sörtéjű kefével, mert ott a szélekre nem hogy összegyűlik a cucc, hanem össze is apad. Amúgy a szitát 1-2 hetente még szappanos vagy tusfürdős vízben is érdemes áztatni, mert iszonyat kellemetlen szagúvá tud válni. Nekem az Adidas Sport tök jól bevált erre a célra.
-
Nagya21
addikt
válasz
pinnacle #16227 üzenetére
Hali!
Bocs, hogy értetlenkedem, de miért kell a késeket kefével tisztítani???
Én bekapcsolom a borotvát, meleg vizet folyatok rá, és ennyi.
Aztán hosszan nyomom a bekapcs gombot, és átvált ultra rezgésre, és leráz magáról mindent kosz.
Aztán szitát leveszem, és hagyom száradni.
A mosakodós meg csinálja a dógát. -
Jenne
őstag
válasz
pinnacle #16225 üzenetére
Szia!
Én körkésest használok, de próbálok segíteni. Nem nagyon találsz már ilyet, a Panasonic borotvák azok még olyanok, hogy külön szita külön kések, de árban már nem olcsóak. Talán itt még van tartozék: [link]---[link]---[link]---[link]
Talán ez...? [link] De itt írták többen is, hogy szinte lehetetlen vagy nagyon nehézkes tartalék szita/kést beszerezni.
Találtam még a Sencort, [link] hozzá a leírást, amiben az ábrán látható, hogy külön van a szia és a kések. [link]
Még van egy típus, az ETA. [link]
Ezt nem tudni milyen...? -
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #16215 üzenetére
Tudnátok segíteni? 26k körül van ajánlott borotva a BRAUN 3 330 helyett? Kapható még szitára, késre szétszedhető fejű borotva? Braun 5875-ös ilyen volt. Feje akciós most, én még 2x ennyiért vettem egy párat, azt hittem kifuttatják. Tisztítókefe sem volt már hozzá csak ilyen kis ecset. Kontykefét ajánlotta helyette, bevált.
-
Nagya21
addikt
válasz
zazenke #16222 üzenetére
Hali!
Hát a panascodik honlapon ez áll:
Alapos borotválkozás, mintha csak az első alkalom lenne – 5 év után is*
Panasonic rozsdamentes acél pengékkel.
*Új és mesterségesen öregített borotvák összehasonlítása szőrszám és szőrhossz mérésével, az ipi Institutes Németország által tesztelve, 2023. április; Belső laboratóriumi tesztelés mesterségesen öregített borotvapengékkel, Japán, 2023. május. [Tesztmodell: Panasonic ES-LV67 – azonos pengeanyag és szerkezet]
Az egyéni karbantartástól és használattól függően.
További információk: panasonic.com/hu/laboratoriumi-tesztek.Üdv Nagya
-
D1L1ZS
őstag
válasz
Ez miben másabb a Panasonic ES-LV67-A803 - től?
-
Nagya21
addikt
válasz
zazenke #16218 üzenetére
HAli!
Nekem a rokon rendeli a fejet a lajtán túli nemhülyéknél, úgy azé olcsóbb.
A panaskodik reklám szerint 5 évig jó a penge, tapasztalat szerint is nem 2-3 év a csereperiódusa.
Volt braunom is, annó csúcskategóriás, őőőőőő , meg izé.....nemhiába ragadtam le a panaskodiknál.
Üdv Nagya -
zazenke
őstag
válasz
gyakorlatilag itthon nem igazán kapni hozzá cserefejet(wes9040) . ha mégis valahol van akkor az majdnem annyi mint ez a borotva. Az első fejcserénél elfogja veszteni az árelőnyét a barunnal szembe . Jól gondolom ?
-
Nagya21
addikt
válasz
Hali!
Köszi, megrendeltem....
Üdv Nagya -
freelancer68
tag
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok!
BRAUN Series 3 330-hoz a fej 13.000Ft. 2x ennyiért már borotvát is lehet kapni. Van valami ajánlott borotva ilyen 26k körüli áron vagy jobb ez a régi gép és inkább csak fejet vegyek?
Milyen áron lehet manapság késre, szitára szétszedhető fejű borotvát kapni? Én azt jobban szeretem, szerintem jobban lehet tisztítani kefével. -
mcs
veterán
Vásároltam nemrég akciósan egy Panasonic ES-RT67 borotváló masinát. Masszív, részben fémházas féltégla, ami első ránézésre és fogásra meg is tetszett benne.
Nagyon fontos, hogy a szőr növési irányával szemben legyen huzigálva, jól megfeszítve a bőrt, és adott területen többször is áthúzva, mert úgy majdnem csupaszra is képes nyírni. Aki szerencsésebb, annak nagyjából egyenes irányban nő a szőre, de az én nyakamon inkább jobb irányba, így kicsit többet kellett gyakorolnom. Ha marad néhány hosszabb szőrszál, akkor azt a trimmelőjével is szépen le lehet vágni, én legalábbis azzal szoktam finomítást végezni. 80%os pontossághoz elég 5-6 perc is, de inkább 10et javaslok. -
Héraklész
tag
A Notinón olvasom hogy "spring kóddal" olcsóbb a vásárlás. Az micsoda, honnan lehet megszerezni?
-
SPF
senior tag
Sziasztok,
lassan cserélnem kell Philips vacuumos szakállvágomat. Sajnos már nem nagyon van vacuumos.
BRAUN BT7420 Series 7 Szakállvágó ajánlott?
Köszönöm
-
Piftuka
veterán
válasz
Héraklész #16206 üzenetére
Én jó ideje a PRORASO termékeit használom, ezért most is ezt tudom ajánlani.
Hagyományos borotválkozáshoz a fehér, kék, vörös és zöld terméksorozatai tartalmaznak mindenféle kozmetikumot.
A kék és vörös illatát nem ismerem, de fehéret használtam már, és a zöldet használom rendszeresen, rég óta.
A borotvahabjuk kivételes minőségű, erről írtam már itt korábban is. A flakonból kifújva olyan fedést ad, olyan állaga van, mint egy jó borotválkozó zselé.
A frissítő illata jellegzetes, férfias, nagyon kellemes, és az eukaliptusz és menta olajok ellenére sem irritálja az arcbőrömet. (Ha valakinek ez is számít, akkor ott a fehér kollekció érzékeny bőrre, enyhe levendula illattal.)
A borotvaszappanjuk nem csak tubusos változatban, hanem gyárilag egy kis tégelyben is forgalomba kerül, így ha van ecseted, akkor rögtön használható is. A minősége egyébként annak is pazar.
Borotválkozás után pedig én a zöld arcszeszt használom, ami rendkívül frissítő, és egy érezhető vékony, ápoló réteget visz fel a bőrre, mégsem lesz "ragacsos" érzetű, a nyári kánikulában sem az arcom tőle.
Általában a NOTINO és a BRASTY oldalán lehet kapni nagyobb választékban, és jó áron a termékeiket.
Előbbinél most ingyen szállítás van, utóbbinál pedig egyes PRORASO termékek jóval olcsóbbak.
Illetve a Parfimo oldalán van olyan termékük, ami ott a legolcsóbb.És kapható például ilyen szett is: Proraso ajándékszett Vintage Selection Beard Care Refreshing Kit
-
Héraklész
tag
Most rendeltem biztonsági borotvát. Valaki tudna ajánlani hozzá kenceficéket?
Valami krémet, szappant, timsót? Köszi. -
Croft-21
őstag
Sziasztok
Vettem egy MG9540/15 típusú hajvágót és one blade borotvát, de itthon vettem észre, hogy csak usb kábel van hozzá, töltőfej nincs. Azt külön kell hozzá venni. (Jó fejek)
Találtam is hozzá a philips oldalán egy ilyet de szerintetek csak ezzel érdemes tölteni, vagy tölthetem a mobilom töltőjével is? Azon is van usb csatlakozó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ASUS routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Yettel topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple TV eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest