- A DirectX 11 natív támogatását bizonygatja az Imagination
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Bluetooth hangszórók
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Nem engedik el a kábeleket a GameMax pénztárcabarát tápjai
- Pánik a memóriapiacon
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogabi
őstag
válasz
Csaba55555
üzenetére
Lehet sikerült egy hamisított verzióba belefutnod.
-
Csaba55555
csendes tag
Sziasztok!
Hirtelen haraggal írok. A régi Braun borotvámhoz rendeltem szitát/ 51S/ az emagról.
Selejt a termék. Már a kicsomagolásnál kiesett egy rugó.
A kést nem lehet berakni, a szita szétesett.
Okulásként írtam.
Üdv.
-
andrás47
senior tag
Philips lett , elégedett vele. Köszönöm a javaslatokat.
-
andrás47
senior tag
Köszönöm válaszod. Azok közül amiket leirtam esetleg melyik lenne a legalkamasabb mert a Philips lenne inkább az igénye?
-
andrás47
senior tag
Üdv! Ajándéknak lenne vásárolva az alábbiak közül melyiket válasszam most Philips 1000 szériát használ, csak már nem nagyon működik. Ezek közül melyiket ajanljatok Braun Series 3 300s, Philips Series 3000 S3143/00, Philips X3002/00, vagy esetleg hasonló árban 20 ezer Ft körül mit ajánlotok még? Köszönöm
-
KD6-3.7
őstag
válasz
AstraCDX
üzenetére
Elirtam a márkát, Rowenta
Forever Sharp TN6000F4 a neve.Lehet megveszem ezt újra. Hosszú szakállhoz szerintem nem jó, kb. az 1 centit még le lehet vele tolni. Nem is használok sima borotvát, amit ez levág 0-ra az számomra elég. Olyan, mint a borotválkozás utan +1 nappal.
-
duronx
senior tag
válasz
KD6-3.7
üzenetére
a One Bladehez is van olyan fej ami tud 1-2-3 mm vágni, nekem is olyan van.
[Állítható szakállfésű, 1–5 mm] -
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Tudtok megbízható gépet ami tud 0,1-et vágni + vannak hozzá fejek is? Én 3-5mm-re vágom az arcszőrzetem. A mostani Remington kb. 0-ra levágja, hasonló, mint a One Blade csak ez önélezős, sosem kell cserélni a fejet, de kezdi megadni magát, az akksi sem az igazi már.
-
duronx
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
-
Jenne
őstag
válasz
kbela365
üzenetére
Szia!
Sanitas SUR 42 ... [link]
Anno én a jofogáson vettem, ha jól emlékszem 4800 Ft volt, az eladó nem tudta mit ad el ilyen olcsón...
Nézz szét a Vinteden is hátha van olcsón. Van a facebookon is a marketplacon néhány eladó. Ki lehet fogni alig használtat jó állapotban, lényegesen olcsóbban mint a bolti árak. -
Jenne
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
"...Valaki próbálta már az Ultrahangos tisztítást?
Jelentem én igen...
Körkéses Philips borotváim vannak, folyó vízzel csap alatt minden második borotválkozás után, szappanos járatás minden akku töltés előtt, ultrahangos tisztítás általában 4-5 akkutöltést követően. Érdekes ez az ultrahangos tisztítás..
Folyékony szappannal való tisztítás után szétszedem a körkéseket, és eléggé tiszták is, akár jó is lenne így, ultrahangosba téve ezek után a víz szépen szürkés lesz és a végére (5 perc tisztítási idővel) olyanok lesznek mint az újak amiket éppen akkor bontottam ki a csomagolásból. Szóval szerintem érdemes ultrahangozni. Amikor még anno rezgős borotvám is volt (braun 9-es) a kombifejet csak az ultrahangos tisztította ki teljesen tisztára. -
szarnyasdino
tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Melóban mi így tisztitjuk a fritteket (szűrőket). Sokkal jobban kiszedi a polusokból a szmötyit..
-
duronx
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Milyen fajta, típusú ultrahangos tisztítót használsz? Már régóta szeretnék venni csak nem tudom melyiket vegyem. Köszi
-
MaxxDamage
félisten
Valaki próbálta már az Ultrahangos tisztítás?
Folyó víz alatt mostam, utána mondom megnézem mit hoz.
Talán jobb is lett, mint volt.
Véleménye, tapasztalat másnak is van?
Ezt a MOL szert használtam kis vízzel hígítva.
-
AstraCDX
senior tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
-
Amerigo57
őstag
A Panasonic WES9173Y Borotvafej itt most jó áron van.
Link: [link] -
AstraCDX
senior tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Fogalmam sincs .
Új vagyok ezen a területen .
Ezért érdeklődöm, hátha van aki nálam jobban tudja, és tud valami jót ajánlani .Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
válasz
Nagya21
üzenetére
Köszi !

És ez a BRAUN XT5100 ajánlható, jó választás lehet ?
Most épp elég baráti áron elérhető .Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Szeretnék egy egyszerű, de jó minőségű, nem túl drága, haj, és szakállvágót !
Milyen kritériumokra ajánlott ilyen eszköz választásánál figyelni ?
10000, nagyon maximum 15000Ft-ot tudok rászánni .
Jó lenne, ha lenne hozzá elfogadható árú alkatrész ellátás .
Milyen márkát vagy típust ajánlanátok ?
Klasszikus márkák ajánlhatóak, mint a Philips, Braun, Remington ?
Vagy esetleg más ajánlott márkák ?
Illetve melyik az amelyiket ajánlott elkerülni ?Üdv.
Astra
-
szarnyasdino
tag
válasz
lac14548
üzenetére
[link] Nekem ilyesmi van talán lehet a korábbi verzió. De a kialakítása ipari hulladéknak felel meg, mivel az amit minden egyes borotválkozásnál leveszel és mosod el fedél MŰANYAG és fém harcát mutatja be a levehető résznél, ami az álmoskönyv szerint se kecsegtet sok jóval. És ugye a a műanyag elég hamar széttörik a fém csatlakozás ellenében. Ezt így hogy tudták sokszorosítani nem is értem.
Ezért akarok most venni egy One Blade 360-at majd helyette
-
lac14548
aktív tag
Nekem a héten ment tönkre sajnos.
2024 októberben vettem.
A fejben a laprugó tört el ami tartja/nyomja a kést a szitához.Gondolkodom hogy veszek egy újat, mert meg voltam elégedve vele.
Most nagyon jó áron van. Ha csak egy évig megy akkor is megéri. -
peti85
senior tag
Egyértelműen hamisítvány: Az SH90 pengéi két körben vannak, a szita ezért belül is lyukacsos. Az SH70 egysoros pengével készül, a szitája csak a külső köríven lyukacsos.
A képen látszik, hogy ezek csak egysorosak (ettől még lehetne eredeti), de a Philips nem tesz egy ilyenre SH90 feliratot. Ez a tipikus kínai másolat, rengeteg helyen árulják.
Azt viszont kiemelném, hogy nem az "eMag árulja egyébként", hanem az eMag piactéren árulja - egy vélhetően - kínai cég. A termékoldalon fel van tüntetve ki a valós eladó. Az eMag egy piactér is, messze nem csak saját cuccaikat árulják. Erről írtam itt nemrég: #16634 -
Jenne
őstag
Sziasztok!
Vélhetően kínai SH70 klón amiről beteszek képet. A hátoldalán azok a számok gyanúsak nekem. Ezeknek a szitáknak a közepén azok a kis háromszög alakú díszítések azokat fekete színűeknek látom, az én eredeti gyári késem pedig kék színűek középen.
Klónok: [kép] --- [kép]
Bár ugyan azok a számok szerepelnek a hátoldalon, mint a Philips katalógusban az eredeti gyári késeinél, viszont nekem az eredeti csomagolásokon nincs ilyen.
Gyári Philips: [kép] --- [kép]
Vett már valaki ilyen csomagolásban SH70-es késeket? eMag árulja egyébként, és gyanüsan nagyon olcsón. -
yoee74
csendes tag
Sziasztok,
talán vannak itt, akik ismerik. 3-4 éves Red Bull (Lidl ől) körkéses borotvahoz lehet valahonnan rendelni fejet? Vagy reménytelen?
Mondjuk nem volt drága, vmi 9000ft-ra emlékszem, de hátha nem kell kidobni. -
Jenne
őstag
válasz
angelside77
üzenetére
Nagyon szívesen segítettem....
-
Jenne
őstag
-
margithid
veterán
Nagyon jó ez a mocha s!
3 napos borostát toltam le vele, 0 irritációval. A nyaknál sincs gond!
Köszi az ajánlásokat mégegyszer! -
yoee74
csendes tag
válasz
blizzrd
üzenetére
Szia!
Véleményem szerint nincs olyan gép, ami hasonló érzésű és simasagu BBS-t ad (baby's butt smooth) mint egy három körös, pamaccsal és pengével, biztos és gyakorlott kézzel, DE borotvával végzett borotválkozás. Egész egyszerűen más a technologiaja.
De szigorúan szerintem.Jómagam simán tudok bbs közeli borotválkozást produkálni egy egyszerű, forgokéses Red Bull (nem tudom milyen klón, Lidl-ből vett) készülékkel.
-
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
Gondolkoztam, hogy a hagyományos double edge pengés borotvámat esetleg lecserélném villanyra. Efdig heti 2x borotválkoztam, nem túl erős az arcszőrzetem és nem is nő gyorsan.
Olyan készüléket keresnék amivel hasonló vagy közel hasonlo eredményt lehet elérni simaságra mint a hagyományossal.
Ilyen paraméterek mellett mik lehetnek jó készülékek?Köszönöm a tippeket.
-
Jenne
őstag
válasz
angelside77
üzenetére
Szia!
Próbálok segíteni. Ahogy nézem a Te borotvádat, ezen is olyan a borotvaegység alsó rész, hogy lepattintható róla felső keret, amiben a három szita van. [kép] --- [kép]
Ha lepattintható és nem "csak" felhajtható, akkor Neked ez kell: [link]
Nekem az S9031-es borotvához is ez az alsó rész kell, de szinte 100%, hogy a Te borotvádhoz is ez a kompatibilis tartozék. -
duronx
senior tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Én akkor szoktam cserélni a fejet amikor már érzem hogy nem vág megfelelően, nem siklik olyan simán. Heti 1x használom, így elég sokáig bírja a penge.
A 30 ezres szerintem max kényelmi fukciókban tudhat többet pl. van rajta töltöttés kijelző vagy kapsz hozzá utazó tokot.
-
szarnyasdino
tag
Aki használ Philips One Blade-et: A pengéket milyen időközönként kell cserélni? (igénytlen vagyok az arcomra így havi 2 nyírás ha lenne vele)
Tervezem hogy veszek egyet ilyen gépet.Ahogy látom az "alapnak" (legalábbis én így nevezném) az ára ilyen 12K körül mozog. Mit tud ehhez képest a 30 ezres "új"?
-
Jenne
őstag
válasz
margithid
üzenetére
Szia!
Reméltem, hogy kedvező lesz a tapasztalatod, nekem is volt néhány hónapig, szerettem is, csak fürdőszoba baleset áldozata lett...
Az egyik tisztítás alkalmával elejtettem és letört a fejegységből (amiben az a három meghajtótengely forog) egy kis darab, így használhatatlanná vált. Ilyet tartozékot, külön csak ezt, nem lehet rendelni hozzá. -
Jenne
őstag
válasz
angelside77
üzenetére
Szia!
Az a szögletes fajta azt biztosan tudom, hogy nem kompatibilis azokkal a borotvákkal, amikhez a régebbi fejegység kell. Bele sem tudod tenni a borotva nyélbe mert nagyobb átmérő a tengelynél.
Itt vannak a Philips fejegységek. [link]
Vigyázz ! mert van több fajta is, nézd meg melyik való a Te borotvádhoz. -
margithid
veterán
Megjött a mocha S.
Első alkalom után azt tudom mondani, hogy elég jó.
Nem irritál nyaknál és ezt mintha kevesebbszer kellene áthúzni egy-egy területen mint az S101-et, de annak a feje már 2 éves lassan.
5k-t szerintem megér, főleg ha 1-2 évig tudom ezt is használni.S101-hez is rendeltem még egy fejet ali-ról, 5$ volt, ennyit megér, hogy legyen egy tartalék készülékem.
-
angelside77
tag
Hali!
Még a régi, lekerekített fejű Philips Sh70-es borotvám van. Kezdi megadni magát a komplett fej egység, (hangosan működik). Alapesetben csak a kések és a szita volt benne cserélve.
Lehet hozzá venni régi kerekített fejegységet?
Vagy csak ilyen fejet tudok csak venni?
Ha csak a 2. opció él, akkor kompatibilis a két fejegység?
Esetleg ha valaki vett mostanában és elégedett a minőséggel, írhatna linket.Köszi!
-
fradi81
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Does OneBlade 360 fit OneBlade Pro?The OneBlade blade 360 (4 x) is also suitable for the OneBlade Pro 360. It fits all OneBlade handpieces, including the OneBlade Pro models such as QP6504, QP653x, QP654x and QP665x, with the exception of a few models (e.g. QP1XXX, QI1XXX).
ugyan az a fej
-
Sirandrish
legenda
Valakinek van tapasztalata Philips Oneblade tartalékpengékkel?
Korábban vettem egy gépet, mikor már nem vágott rendesen, akkor lecseréltem. Nem találtam hozzá pengét ezért vettem egy újat.
Ezt akkor direkt a "felső polcról" vettem, hogy majd ehhez tuti lesz..
QP6542 a tipusa..
Nah most ehhez sem találok semmit..
Mármint más tipushoz vannak írva...de elvileg minden Oneblade 360hoz jók. Most akkor mi az igazság? Tudom majd használni? -
fradi81
veterán
Ez a kínai körkésesek jellemzője hogy időnként sípol a kés, mintha hozzáérne valamihez? A legelső xiaomi is csinálta most meg az enchen blackstone-c is.
-
margithid
veterán
Na rendeltem egy mocha s-t mstore-ból.
5k volt szállítással.
Kíváncsi leszek hogy milyen. -
Nagya21
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Hali!
Ezt a klimatisztításhoz használom....
Üdv Nagya -
Jenne
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Asszony ezt használja itthon felületek takarítására, de sajnos már nincs a MOL kutakon ebből, leálltak a gyártással. Covid elmúlt.
-
margithid
veterán
Xiaomi s700 ajánlott borotva 80$-ert?
A kerámia penge valóban sokáig birja vagy ezért az árért inkább egy Philips Braun vagy Panasonic éri meg jobban? -
mihal
csendes tag
Sziasztok!
Enchen Blackstone 3 borotvához keresek borotvafejet. Még nem kell cserélni, csak gondoltam, hogy jó lenne tartalékba.
Gearupon ezt találtam:
https://www.gearup.hu/xiaomi-enchen-cserelheto-penge-blackstone-3-borotvahoz
Aliexpress:
https://www.aliexpress.com/item/1005007560393929.htmlSzerintetek melyik a jobb minőségű?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Jenne
őstag
válasz
margithid
üzenetére
Szia!
Azzal az S1000-es borotvával lehet nem fogsz jól járni. Ha már új és olcsót szeretnél, egy próbát megérne: [link]
Vagy az Árukeresőn kiválasztasz egy eladót: [link]
De megoldás lehet a Vinteden is Philips S5000-es széria, a szögletes nyelűek. Például ez, de csak tanács és tipp, és kérdezz rá előtte az állapotára, mennyit használták ...stb, [link] -
atua
aktív tag
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Még én is Philips vákuumosat használok, ami a probléma, hogy a cég már egy ideje nem gyárt ilyet. Mondjuk, ahogy most ránéztem, az újabb BT 5000/7000 sorozatokat szőrgyűjtővel hirdetik, a kérdés, ez az új fajta megoldás mennyire hatékony... de én lehet, majd rápróbálok egy ilyenre.
-
margithid
veterán
Xiaomi s101 potfejet merjek rendelni AliExpressről? Choice-szal elvileg nem nagyon lehet fake.
Itthon 5k lenne szállítással, akkor inkább veszek egy új philips 1000-et dupla annyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Google Pixel topik
- EAFC 26
- A DirectX 11 natív támogatását bizonygatja az Imagination
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Apple 20W USB-C gyári hálózati adapter (md3j4zm/a)
- Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK2
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az egyik tisztítás alkalmával elejtettem és letört a fejegységből (amiben az a három meghajtótengely forog) egy kis darab, így használhatatlanná vált. Ilyet tartozékot, külön csak ezt, nem lehet rendelni hozzá.