- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Megágyazott az egyik exascale rendszerének Németország
- Kvantumpontos OLED óriással bővült az INNOCN gaming kijelzőinek kínálata
- 2 TB-osra hízott a Team Group egyik strapabíró memóriakártyája
- Jóval kevesebbet költ a modern gyáraira idén a Samsung
- OLED TV topic
- Egérpad topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
Topikgazda
"A NAS-ok elvileg DHCP adress reservation-nal kapják az IP-t."
Akkor ez így OK.
"A NAS-on bármilyen értékű portot megadhatok a szolgáltatásoknak?"
A legtöbb szolgáltatás portját át lehet írni, ajánlott az 50-60ezres tartományból kiválasztani egyet. (A portszám 0-65535 között lehet.)
Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/patice/keres.php?usrid=282986
-
Patice
Topikgazda
Ne keverd a QuickConnect ID-t a DDNS host-tal!
A QC az egy egyedi azonosító, amit szabadon átírhatsz!
A DDNS host pedig az amit választottál (xxxxx.synology.me)QC-hez nem kell a routerben port forward.
DDNS-hez kell.Mivel két Syno NAS van a belső hálózatodon és ha mindkettőt el akarod érni kívülről, akkor külön portot kell megadnod a DSM-ben a webes menedzseléshez (az alap 5000/5001 helyett). Ha ez megvan, akkor ezeket a portokat kell forwardolni a megfelelő IP-re.
"Megfelelő IP" = A routeredben a NAS-ok MAC címe lapján add meg, hogy a DHCP tartományból melyik IP címet kapják mindig. Ezután tudsz csak a megadott IP-kre megadni port forward szabályt. (Máshogy is lehet, de talán ez a legegyszerűbb.)
(#25895) aneda:
Ez a módszer csak akkor fog működni, ha a routeredet teljes mértékben támogatja a DSM. Általában nem ez a helyzet és csak felesleges portokat kezd el magának kinyitogatni a NAS.
Kézzel csináld, és csak azokat a portokat nyisd meg, amikre tényleg szükséged van.
Ha nem ismerős a routered webes kezelőfelülete, akkor erősen ajánlott feltérképezni és használni! (~ Használati utasítást elő!)
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/patice/keres.php?usrid=282986
-
gyugyo79
addikt
"Meg szeretnénk szüntetni a felhő- és megosztott mappás dolgokat."
De hát a Synologyval is csak ezekkel lehet megoldani, hisz valahogy látni kell azt a fájlt. Ezért nem is Synology probléma ez igazán ugye logikusan végig gondolva a szerkesztő programnak kell tudni ezt kezelni különben össze vissza lesz mentve az eredmény. Mintha láttam volna rá szerkesztő appot valaki próbálta már?
Office csomag függő Tudtommal ( szóval pld 2003 ba lehet nem működik) de be kell kapcsolni a közös használat engedélyezését vagy mi a neve és így menteni az állományt. Ezek után lehet megnyitni többeknek szerkeszteni egész addig kap egy lockot ha valaki megnyitja "szerkesztésre".[ Szerkesztve ]
-
aneda
senior tag
Kis segítséget szeretnék kérni.
Egy hálózaton belül 2db DS115J van, és az egyiknél ha beírom a böngészőbe a quickconnect id-t (xxxxx.synology.me), nem az ahhoz tartozó IP címre/nasra visz, hanem a másik nasra!
A másik megy rendesen. Illetve a cloud station is működik rendesen.
Hol lehet a gond?[ Szerkesztve ]
Az oroszok már a spájzban vannak!
-
Gabis
őstag
válasz Tesztelo.hu #25889 üzenetére
Meg szeretnénk szüntetni a felhő- és megosztott mappás dolgokat.
Ezért is lenne NAS, csak ez az egyszerre több ember dolgozzon ugyanazon téma feladta a leckét. -
Gabis
őstag
Az alábbira kellene egy megbízható megoldás:
pl. a földszinten megvan nyitva a beárazások táblázat, de az irodában is kellene benne módisítani ami az emeleten van
na ilyenkor le kell szólni, hogy ha nem használod zárd be
ez sokszor megbukik azon, hogy elfelejti, vagy már nincs is a gépnél és elmarad az infó átadásapróbálkoztam az Office 2016 közös munkavégzésre kitalált újdonságával, amihez kellenek onedrive fiókok, hogy legyen honnan megosztva és kikkel
a megosztásról emailben értesül az illető, online szerkesztés még úgy ahogy de desktop verziós word vagy excel esetén eléggé döcögősen működik a dolog -
Gabis
őstag
Sziasztok!
Van valami megoldás arra, hogy ha többen nyitják meg ugyanazt a dokumentumot akkor ne írják felül egymás módosításait másolat készítése nélkül? -
Borisz76
veterán
válasz allein #25882 üzenetére
Download Station-ban bal oldalon alul : fogaskerék ( Beállítások )
"BT" menüpont-nál pedig :
-Maximális feltöltési sebesség
-Maximális letöltési sebességItt kb/s-ban lehet megadni a max sebességeket.
Ha "0"-n hagyod akkor a a maximális tempót jelenti.
Az elméleti netsebességed 2/3-t belövöd és no problem.
Pl. :
Nálam a DSL tempója kb 1300 kb/s le és 256 kb/s fel.Hogy játékok alatt ne laggoljon és netezni is tudjak általában 1000/160-ra állítom be.
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
allein
addikt
Sziasztok. Javasolt bármi beállítás a DS alkalmazáson belül ami a letöltés és a feltöltéssel kapcsolatos? Arra gondolok, hogy PS4-en szoktam online játszani és a torrentezés miatt nem akarok lagot.
-
Patice
Topikgazda
válasz Wanted #25868 üzenetére
Nem csináltam még ilyet, de logikailag lehet összesen 7 HDD a rendszeredben és ebből max. 3 Lemezcsoport lehetséges, mert ha azt nézem, hogy egy Lemezcsoport nekem azt jelenti, hogy minimum 2 lemez lesz egy csoportban (szerintem a NAS-nak is ezt jelenti)
Azaz mivel a 716+-ban lévő mindkét lemezt Lemezcsoportnak jelölted, tehát a rendszer így azt várja, hogy ezeket fogod bővíteni. A megoldás szerintem az, hogy meg kell szüntetni a NAS-ban a Lemezcsoportokat, nem tudom, hogy ezt meg tudja-e csinálni adatvesztés nélkül - talán igen. Próbáld ki, szerintem úgy is sikítani fog, hogy ha továbblépnél akkor minden adatot töröl. Itt még vissza tudsz lépni.
Ha nem fogja engedni adatvesztés nélkül, akkor előtte a NAS-ban lévő vinyókról csinálj mentést külső HDD-re és aztán hozd létre lemezcsoport nélkül a kötetet. Nem lesz rövid meló, de adatvesztés nélkül csak így fogod tudni megcsinálni.
Ha megvannak a belső HDD-k, akkor a Kötet3-at szerintem nem kell már piszkálni, az jó Lemezcsoportként megjelölve, mert így ha mellé rakod a következő vinyót (üresen!), akkor a Kötetkezelőben hozzá kell tudnod majd adni. Ha az összes HDD üres, akkor a 2 és 1 terást is berakhatod egyből, és SHR-t választhatsz adatvédelem nélkül!
[ Szerkesztve ]
-
Essejó
veterán
válasz Digital #25870 üzenetére
A próbálkozások miatt blokkolva lett az IP-d, tessék egy másik eszközről belépni és feloldani a blokkolást.
Illetve létrehozni egy megengedő listát ahova a saját géped belső IP-jét felveszed, hogy ha melléütsz akkor se blokkoljon.Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Borisz76
veterán
Nem.
Ha "csak" a hibernálás van engedélyezve , akkor egy idő után a HDD-ket kapcsolja le a rendszer.
Ha ez után kívülről bejelentkezel , akkor a lemezek megint felpörögnek.
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
psg5
veterán
Ha alvó állapotban van a NAS (DS215j) akkor telefonról DS File appal el sem tudom érni? Nem tudom távolról feléleszteni?
F.K.T.
-
Digital
addikt
Sziasztok!
Pénteken rosszalkodott a T-s netem, mivel elutaztunk ki is kapcsoltam a routert,és a NAS-t is.
Ma hazajöttem, be a router, NAS, de nem tudok belépni a DSM-be. FTP-n keresztül látom a fájlokat. Belépéskor azt írja, erről az ip-ről sok volt a próbálkozás, és blokkolta azt. Mobilról sem tudok belépni. Úgy nézem a T-től új ip-t kaptam.
Ötlet valakinek?"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Multibit
nagyúr
Könyörgöm! Tényleg olyan nehéz megjegyezni? Nem terra, hanem tera!
-
Wanted
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy 716+ , 2 db 2tb-os HDD-vel. Van hozzá egy 5 HDD fogadására alkalmas bővítőm, amit fel szeretnék tölteni 3, 2 és 1 terrás vinyókkal.
Jelenleg így néz ki a NAS:
Kötet1: 2tb (716+)
Kötet2: 2tb (716+)
Kötet3: 3tb (bővítő, slot1)
Kötet4: 3tb (bővítő, slot2)Lemezcsoport1: 2tb (716+)
Lemezcsoport2: 2tb (716+)
Lemezcsoport3: 3tb (bővítő, slot1)
(Több lemezcsoportot nem enged létrehozni valami miatt)Az lenne a cél, hogy a bővítőben levő vinyókat egy meghajtónak lássa a windows (a maximális 6 tb mérettel). Valamint ezután hozzá lehessen kapcsolni a többi 2 és 1 terrás vinyót is, ugyanahoz a meghajtóhoz, kibővítve velük a tárhelyet.
Viszont szürke mind a lemezcsoport, mind a kötetek Kezelés gombja, így nem tudok hozzákapcsolni sem új vinyót, sem a már a nasban levő vinyókat.
Mit csinálok rosszul?
(A vinyókon nem üresek, lehetőleg az adatok megtartásával kellene megoldanom a dolgot. ) -
Mr Bond 007
őstag
válasz MrTwister #25865 üzenetére
TS-453 A, de ez nem dsm, hanem qts. Amúgy ugyanaz a cpu van benne mint a DS716+ban, de ez 4 fiókos és olcsóbb volt mint a synology. (+ tud virtualizálni meg konténerezni is, meg van hdmi kimenet multimédiára vagy linuxos desktopra.) Csak azért említettem mert sokan azt hiszik ha nem találnak syno palettáján olyat ami nekik kell, már nincs alternatíva. Xpenology-t használtam egy darabig, végül inkább emellett döntöttem. Természetesen ettől függetlenül javaslom a synology-t is, ha az felel meg az adott helyre. De nem akarok offolni, tudom ez nem az a topik.
-
lacc24
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem. Synology DS115J-re van kötve Captiva külső merevlemezház, a NAS és a ház is 1-1 WD RED 3T-vel felszerelve.
PC-ből szeretném áttenni a 3. vinyót is, hogy a hálózaton WD Média Playeren a számítógép bekapcsolása nélkül is bármikor le tudjak játszani egy filmet, akármelyik vinyóról.
Kérdésem, ha le- és feltöltést CSAK a NAS végzi, akkor "elbírja-e" a 2 db Captiva-t további 3T-s Redekkel? Illetve akadhat, akadozhat-e a lejátszás?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
MrTwister
őstag
válasz Mr Bond 007 #25864 üzenetére
Milyen vason fut a DSM-ed?
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Mr Bond 007
őstag
Nálam ha csak nem dobok be egy torrent letöltést, nem igazán van hangja. Igaz én raktam bele egy olcsó 120 gigás 14 ezres ssd-t hogy cachelje olvasásra a gyakran használt adatokat. Így se filmnézéskor se éjszaka nincs darálása a 3 terrás redeknek. Másrészt van hozzá távirányító és viszi a 4k-s filmeket is (jó darabig kiszolgál majd tv csere után is). Minek költenék médialejátszóra? Meggyőződésből?
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Hali
Miért lehet az hogy a syno appokba mindbe be tudok lépni fix ip plusz port forwarddal a bejelentkező oldalon de photo station azt irja telepitsem a photo stationt?
Telepitve van és quick connect id-val simán beenged. -
kulu22
aktív tag
[link]
Arra kell figyelni, hogy az utolsó pár DSM verzióval nem működik, mert a Synology nem volt eddig hajlandó a kernel forrást publikálni, idővel megoldódik, de ez nagyon nem izgat mert az appjaim rendben működnek, kintről közvetlenül elérni pedig a NAS-t nem lehet, így a biztonsági foltozás számomra nem annyira életbevágó. Most DSM 6.0-7321 Update 7 alatt megy, stabilitási gond nincs, bár igyekszem nem túlzottan kifektetni.
Azt azért tudni kell, hogy kellő mennyiségű ram és processzor kell alá, de a 916+ -on meglepően gyors a guest, ebben ugye normál processzor van, nem celeron. Egy windows server 2012 (3GB) és egy debian virtuális gépet (512MB) járatok már majdnem fél éve, eddig egyikkel sem volt semmi gond.[ Szerkesztve ]
-
Sanya
nagyúr
válasz Mr Bond 007 #25853 üzenetére
mert abban a helységben ne zúgjon semmi, ahol TV-zek. A tv meg lejátsza amit kell lanon vagy wifin.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
MrTwister
őstag
Pontosan én is így gondolom.
Chrys_:
Az is érdeks, hogy írásban jobb az 1 lemezes WD RED, mint a 4 lemezes tömb?[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Sanya
nagyúr
válasz Mr Bond 007 #25845 üzenetére
NAS. hálózati adattároló. hdmi? egy NAS-ra? minek?
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Gabis
őstag
válasz Mr Bond 007 #25842 üzenetére
Ezt sajnálattal hallom.
Köszönöm, hogy megosztottad tapasztalataidat. -
Mr Bond 007
őstag
Olyat a synology nem tud, csak a qnap egyes készülékei, azok is csak min 4gb rammal. (náluk viszont szabadon bővíthetők gari vesztés nélkül is) Persze csodákat azoknál se kell várni csak a combosabb vállalati i5/i7-es intelekkel/xeonokkal szerelt változatoknál. Nekem a Ts453a-nál egy win7-el el lehet lavírozgatni (főleg office 2016-ra használom, mert a mac-es verziótól kihullik a hajam )
[ Szerkesztve ]
-
psg5
veterán
215j-n létrehozott megosztott mappát hogyan lehet törölni?
F.K.T.
-
biker
nagyúr
válasz MrTwister #25829 üzenetére
1db HDD esetén érdekes
ha 2db tükrözve lenne, akkor lehetne gyorsabb az írás, mint az olvasás, de egy lemez esetén nemElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
MrTwister
őstag
Nem! Hanem, hogy 3* olyan gyorsan ír mint olvas! Ennek nem fordítva kéne lennie? Egyáltalán miért ilyen lassan olvas?
-
Gabis
őstag
Sziasztok,
milyen követelményeknek kell megfelelnie a NAS-nak, hogy tudjak rajta VirtualBoxban Windowst futtatni? -
psg5
veterán
Sziasztok!
Betudom biztonsággal, kezdőként állítani, hogy a DS215j Nas legyen a felhőtárhelyem?
Onedrive-ot, Googledrivot használtam idáig, de vagy kevés a hely, vagy tömöríti a képeket.
Képek, videók közvetlen telefonról való feltöltésére (egy-két dokumentum) kellene valahogy elkülönítve a már rajt lévő mentett cuccoktól.
Lesz-e olyan rugalmasan kezelhető mint pl. a onedrive?F.K.T.
-
Multibit
nagyúr
válasz Viktoár #25825 üzenetére
Egy portchecker honlap segítsgével hasonlítsd össze a checker által mutatott IP címet és a routeredben látható WAN címet! Ha azonosak, publikus IP címed van, azaz pipa. Ugyanezzel a portcheckerrel nézd meg, hogy a Transmissionben megadott port nyitott-e! Ha nyitott, aktív vagy. A túlseedelt torrenteken nincs mit magyarázni.
-
Viktoár
addikt
No akkor kis segítséget kérnék hogy hogyan tudom ellenőrizni a publikus ip-címet illetve hogy aktív vagyok-e.
Eddig qtorrentet használtam az asztali gépen,ott nem kellett csinálni semmit viszont mindent át kellett másolni a nas-ra letöltés után.
Üdv:Viktor
-
-
Viktoár
addikt
Felraktam a transmission-t a letöltésekhez.Szépen gyorsan le is tölti az adott torrentet viszont nem vagy csak nagyon ritkán seedel egy picit.
Mit kell beállítani hogy amit letöltök azt vissza is tudjam seedelni vele?
Üdv:Viktor
-
gyugyo79
addikt
válasz claire78 #25819 üzenetére
A tudom hülye kérdés de a Video Stationbe hozzá adtad ezeket a könyvtárakat ?
Mert nálam ami ott hozzá van adva azt be indexeli úgy is, hogy az indexelési szolgáltatásoknál nincs beállítva sőtt nálam az alap beállításon van míg a komplet download station -nel egy usb-s hdd-re töltök és onnan vannak a a könyvtárak beállítva a Video Stationbe külön a sorozatok és a filmek ...[ Szerkesztve ]
-
claire78
senior tag
Sziasztok!
DS-ben eddig beállított mappákat nem hajlandó szkennelni, találkozott már valaki hasonlóval? Mi lehet az oka? -
krealon
veterán
válasz enginev3.0 #25811 üzenetére
"Lemezcsoport mire jó?"
A tagjaibol tudsz tombbot (SHR) kesziteni, aminek a kapacitasa nagyobb lehet az egyes HDD-k kapacitasanal es / vagy hibaturove teheto 1 lemez meghibasodasa esetere. (RAID 0, 1, 5)
-
heroldbalu
tag
válasz heroldbalu #25814 üzenetére
közben megvan. Alkalmazások közül az "Asztal" jogosultság jelenit a böngészős bejelentkezést.
Synology, iPhone
-
Patice
Topikgazda
válasz heroldbalu #25812 üzenetére
admin csoport?
-
heroldbalu
tag
Sziasztok,
van egy user akit jogosultságok miatt ide oda rakosgattam a csoportok között. A próbálgatásnak az lett az eredménye hogy nem tud belépni WEB-en. VPN működik, mappajogosultságok megvannak. Melyik csoportba kéne visszategyem, hogy működjön a böngészős belépés is ?
(belépéskor azt írja: nincsen jogosultsága a szolgáltatás használatára)
Szerk: eredetileg admin jogai voltak, és még most is az.Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Synology, iPhone
-
Lemezcsoport mire jó?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
pn4hvq
senior tag
Vezeto2 mindent 1x kapott meg. Mondjuk azt nem értem (bár jó ez így), hogy ha domainen belülről küldtem domainen belülre, akkor miért nem duplán kapta meg, hisz volt egy küldőmásolat és egy címzettmásolat is.
Ha felado es cimzett is domainen belül van, akkor vezeto1 2 példányt kap (egyet a feladó, egyet a címzett másolata miatt).
Ha az aliasnál nem volt beállítva manuálisan másolatotnál vezeto1, akkor hozzá nem érkezett meg a levél.
Ha az aliasnál szerepelt vezeto1, akkor 1 példányt kapott a levélből (to cimzett@domain.hu miatt).Köszönöm a segítséget még egyszer, remélem másnak is hasznára válik majd.
Most pedig elkezdem beállítgatni a másolatokat címekre és aliasokra egyaránt .
-
pn4hvq
senior tag
Köszönöm .
Közben tesztelgettem is, és erre jutottam:
-vezeto2 az Auto BCC-vel mindent megkap a kívánalmaknak megfelelően
-vezeto1-nek egyesével beállítva a ki- és bemenő másolatokat is, megkapja mindet
-ha alias-ra küldök kívülről levelet, akkor vezeto2 megkapja, viszont a vezeto1-et be kell tenni manuálisan az aliasoknál címzettnek. -
Madwe
nagyúr
válasz pn4hvq #25806 üzenetére
AutoBCCvel tudod megoldani mindkettőt. Annyi a macera, hogy a mailserveren vezeto1et manuálisan kell külön külön felvedd.
Azaz van egy olyan bcc szabályod, h all messages-t állítasz be vezeto2nek, ezen kívül vezeto1nek meg egyesével kell felvegyed, h to mező alkalmazott1 majd megint alkalmazott2 stb, mindenkire. Ha a kimenő, külsős címekre küldött leveleket is meg kell kapja vezeto1, akkor ugyanezt mégegyszer végig kell zongorázni csak a from mezővel minden alkalmazottra :S Egyszerübb lenne az élet, ha lehetne az all messagesnél exception-öket megadni, s akkor egyben letudhatnád, de sajnos nem ez a helyzet...
A második részhez:
Szerintem minden levelet egyszer kapnak meg, de ebben nem vagyok 100% biztos. Előfordulhat, h ha cégen belül leveleznek, vezeto1 a to s from kritéria miatt 2x is megkapja. Hogy ez vezeto2nek mégegyszer generál e levelet, azaz megkapja e a to, from s a vezetonek küldött to és from levele miatt e üzeneteket, az jó kérdés. Gondolom az lenne a cél, h csak 1x kapjanak ezekről
Kicsit agyalok még rajta, hátha van rá jobb megoldás...
[ Szerkesztve ]
-
pn4hvq
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni: adott egy DS415+, levelezőszerverként is használva. Van kb. 40 email cím, és a vezetőség részéről felmerült az alábbi igény:
-vezeto1@domain.hu lásson szinte minden email forgalmat (ki- és bemenőt is), kivéve vezeto2@domain.hu-ét.
-vezeto2@domain.hu lásson minden email forgalmat (ki- és bemenőt is). Ez megoldható, Auto BCC-vel.
Hogyan tudom megoldani vezeto1 beállításait?Jól gondolom, hogy ha pl. cimzett@domain.hu-nak levelet kuld felado@domain.hu, akkor:
-vezeto1 megkapja 2x (egyszer a feladótól, egyszer a cimzettől)
-vezeto2 pedig megkapja a feladótól, a címzettől, és még egyszer mindkettőtől, mert vezeto1 is megkapta mindkettőt?Előre is köszönöm.
-
Borisz76
veterán
válasz 1soproni #25804 üzenetére
Megosztási arány : 0
Megosztási idő : ÖrökreA "nulla" ez esetben azt takarja, hogy nincs megosztási arány !
Addig megy míg ki nem törlöd a feladatot.Nálam is így van és letöltés után addig seedel amíg jónak látom.
-
Madwe
nagyúr
válasz Csabee. #25800 üzenetére
Dsm 4-hez jött ki utoljára ransomware, s amikor kijött, akkor már dsm5 közepe vége fele járt a legfrisebb verzió, szóval a frissítések valóban elégségesek. Egyébként ha paranoid vagy - vagy céges környezet s értékes adatokról van szó - akkor hyperbackuppal napi 1-2x biztonsági mentéseket érdemes tenni egy másik syno nasra (ami lehetőleg btrfs-t is támogat) ez sok előnyt jelent, nem csak az ez elleni védelemben hasznos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- iPhone topik
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Egérpad topik
- Windows 11
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Eladó Steelseries Arctis 7+ DESTINY 2 Edition fejhallgató!
- Yamaha RX-V1800 házimozi erősítő eladó!
- Apple MacBook Air 13" M3 Chip 16GB 256GB - bontatlan új - 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+, i5-5200U CPU, Félkonfig, Dupla akkuval
- HP Irodai Laptop I AMD Ryzen 3 2200U I 240GB SSD I 8GB DDR4 I 1366x768 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest