Hirdetés
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
claire78
senior tag
Sziasztok!
Tervezem egy DS414j vásárlását.
Nem volt még kifejezett NAS-om, ezért lenne egy-két kérdésem.
A rendszer bővíthető olyan merevlemezzel amin használandó adat van?
Transmission feltehető rá, ha jól olvastam, megoldható, hogy egy rádugott USB meghajtóra torrentezzen? Gondolom így le tudja állítani a belső lemezeket standby-ba.
Köszönöm a válaszokat. -
claire78
senior tag
válasz Mezga Aladár #19040 üzenetére
Kicsit ellentmondásos a hozzászólásod, kifejtenéd bővebben?
Most akkor hogyan működhet? -
claire78
senior tag
válasz Mezga Aladár #19042 üzenetére
Akkor csak az első ötletem lesz a nyerő.
Transmissiont pl. rá lehet venni arra, hogy egy külön belső kötetre dolgozzon és akkor a többi belső lemezt le tudná állítani, ez működhet?
Nem ismerem a DS-t, de a Transmissiont igen, bőven elég számomra a képességei. -
claire78
senior tag
válasz Gsx-rr #19046 üzenetére
Ha éppen nem használom, akkor miért menjenek?! Költség, elhasználódás, energiapocsékolás, CO2 szennyezés, világvége. De félreértés ne essék, nem vagyok greenpeace-es, de azért elgondolkodtató.
Csak egy kérdés volt, hogy megvalósítható-e.
Jelenlegi médialejátszóm tudja ezt, belső 3TB nyugszik, amíg a külső USB-re a Transmission dolgozik. -
claire78
senior tag
-
claire78
senior tag
Alakul a dolog.
Lesznek hülye kérdéseim.
Van egy megosztott photo könyvtáram, hogy tudok könyvtárat létrehozni, ami nem megosztott és nem a photo könyvtáron belül van? -
claire78
senior tag
Download Stationnak van saját webes felülete? Mint pl. a Photo Stationnak, Time Backupnak stb.
Fényképeimet átraktam a Photo Stationbe, hogyan tudnám a lassított videóimat (iOS) is annak megfelelően lejátszani? Jelenleg a videókat DS Photo alkalmazásból nyitva áttolja a DS File-ba és ott nyitja, és normális sebességen játssza. Van erre megoldás?
Download Stationban ha egy sorozatot töltök le, csak akkor jelennek meg a letöltött fájlok, mikor az egész torrent kész-re vált. Ez ellen lehet tenni valamit?
Köszi!
-
claire78
senior tag
WD30EZRX, olvasok ezt-azt a neten a green szériával kapcsolatban.
Valakinek van tapasztalata ezekkel a HDD-kel? Fejparkolás valós probléma? -
claire78
senior tag
válasz metron #19400 üzenetére
Nálam így néznek ki az adatok:
1. WD30EZRX POH: 248, LCC: 124
2. WD30EZRX POH: 248, LCC: 124
3. WD30EZRX POH: 8812, LCC: 1725
4. HTS541010A9E680 POH:17836, LCC: 722968Első kettő egy hete került be kb. a gépbe, a harmadik egy éves biztosan van és egy médialejátszóban pihent.
Negyedik egy 2.5", ami szintén van már egy éves és folyamatosan ment. Annak adatain meglepődtem egy kicsit.
Ezen adatok mellett kell ezzel foglalkoznom? Ha ezt visszaszámolom, 50 év mire eléri a 300 000-et.[ Szerkesztve ]
-
claire78
senior tag
válasz claire78 #19401 üzenetére
Egy hét elteltével:
1. WD30EZRX POH: 420, LCC: 134
2. WD30EZRX POH: 420, LCC: 134
3. WD30EZRX POH: 8984, LCC: 1735
4. HTS541010A9E680 POH:17836, LCC: 722968Emlékeztetőül az egy héttel ezelőtti adatok:
1. WD30EZRX POH: 248, LCC: 124
2. WD30EZRX POH: 248, LCC: 124
3. WD30EZRX POH: 8812, LCC: 1725
4. HTS541010A9E680 POH:18009, LCC: 722982Szerintem nem aggódom!
[ Szerkesztve ]
-
claire78
senior tag
Közvetlen NAS-ról történő zenelejátszásra milyen megoldás lehetséges?
Nézegettem új erősítőket is, de nem nagyon kezelik még a NASokat mint médiaforrás."Az Audio Station a Synology NAS-hoz csatlakoztatott USB- vagy Bluetooth-hangszórókon, DLNA által minősített Digitális médialejátszókon, iOS/Android eszközökön, Windows Phone eszközökön, AirPlay-kompatibilis eszközökön vagy a Synology Remote (külön árult) audio dockjához csatlakoztatott külső hangszórókon, otthoni erősítőn keresztül képes zene lejátszására valós idejű dalszöveg megjelenítésével."
-
claire78
senior tag
válasz Patice #19583 üzenetére
Köszönöm szépen!
Időközben magam is ráleltem, az USB DAC-ra, mint lehetőségre.
Honnan fogom tudni, hogy Lunix kompatibilis-e? Amint rádugom kiderül, igaz?
Ezek jó árban vannak, soknál nem látok viszont mintavételezési frekit. Szeretnék jó minőségűt azért.Audio station-ban van egy USB DAC esetében lehetőség, hogy nem a telón játsza le, hanem mint egy távirányító funkcionáljon?
-
claire78
senior tag
Download Staionban az ideiglenes helyen tárolja valóban a letöltött anyagot, vagy azt csak addig használja amíg éppen letöltés alatt van az állomány?
Hogyan van megoldva, hogy a seed alatt álló anyagot bárhová át tudom másolni, mégis ott marad seedben? -
claire78
senior tag
Sima 414, nincs szükségem a play funkciójára, csak médialejátszón nézek filmet (A400), tablet, mobil nem arra való szerintem. De egyébként azokat is viszi, de az tudja húzni a procit rendesen. 30Mb neten van, azt szinte meg sem érzi. Igaz eddig 4-5 torrentnél nem futott több egyszerre.
-
claire78
senior tag
Két rövid kérdés:
- az adatmentés értesítését nem lehet kikapcsolni? Nekem napi 2 mentesen van, de akinek óránként van bekapcsolva napi 24 értesítése van, hogy a biztonsági mentes elkészült?
- almás eszközök kép, videó lejátszására van vmi megoldásotok? Gondolok itt a lassított videó, vagy live fotó lejátszására. -
claire78
senior tag
válasz tobias40 #20357 üzenetére
SMB szervert kellene telepíteni, futtatni rajta. Nem tudom, hogy ez a lejátszó képes-e rá. Ha igen a használatijában biztosan le van írva. Ha sikerült beállítani, akkor mindegy, hogy USB vagy belső tárhely, bármelyiket tudnia kellene megosztani a hálózaton.
Egyébként meg szerintem nagyon lassú lesz a másolás, szóval át kellene ezt gondolod.
[ Szerkesztve ]
-
claire78
senior tag
válasz Patice #20454 üzenetére
Köszi a leírást, nagyon jó lett!
Hasonló megoldáson gondolkozom én is: a méregdrága gyári vezeték-nélküli hangszórót szeretnék megvalósítani, minél olcsóbban. A konyhába kellene nekem is egy vezeték-nélküli eszköz, amit telefonról (DS Audio) tudnék vezérelni és természetesen a NAS tartalmát tudnám ráküldeni.
Raspberry van itthon és ahogy utána olvastam, ezzel is viszonylag egyszerűen megvalósítható.
Csinálta már valaki ezt a megoldást? -
claire78
senior tag
válasz claire78 #20520 üzenetére
Mégiscsak egy gyári megoldáson gondolkozom. Szeretném ha ez esztétikus lenne és a hordozhatóság is fontos számomra.
Ezt találtam, ami elfogadható árban van és megfelel minden kívánalmamnak.
[link]Lehet kompatibilitási problémám NAS-ról való lejátszásnál?
Aki használ airplay funkciót, megírná, hogy ott működik-e a rádió stream-elése DS Audióból? Mert ugye DLNA-nál nem működik sajna. Minden más megy, csak a rádió nem.
-
-
claire78
senior tag
Tud valaki működő ClassFM online rádió címet Audio Stationba?
-
claire78
senior tag
válasz Mezga Aladár #20728 üzenetére
Elolvastuk magic packet!
Gondoltam a NAS saját alkalmazásai képesek eme csomag küldésére, vagy éppen a router nem támogatja.
Minden esetre egy MAC Mini gond nélkül képes ugyanezen a hálózaton WOL-nel felébredni. -
claire78
senior tag
válasz Mezga Aladár #20732 üzenetére
Köszi! iOS-re is van jó pár, csak azt nem értem, hogy a gyári DS alkalmazásokra miért nem lehetett ezt a funkciót beletenni?!
-
claire78
senior tag
Most ahogy beszéltünk róla letöltöttem egyet: RemoteBoot, de nem próbáltam még ki. Ma állítottam be a NASt, hogy kapcsoljon ki estére. Rájöttem, hogy ez így optimálisabb lesz számomra. Ha jól gondolom kikapcsolt állapotban lesz lehetőségem felébreszteni ezzel a progival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Tecno Spark Go 2024 - mennyi? 30!
- BestBuy topik
- Apple notebookok
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Apple asztali gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest