- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Milyen nyomtatót vegyek?
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
Jaja elég érdekes.

Más : Ez a hétvége elég jól sikerült óra eladás szempontjából,5db-ot is megvettek,természetesen nem itt HA-n. / múlt héten 3db ment el /
Még egyelőre 1db van amit hírdetek,meg ha lezárul a szíj rendeléses dolog,akkor azt az órát is meghirdetem nyomott áron rossz szíjjal,és nem is marad csak 2db órám amiket hordok is.Jövőhét elején érkezik egy óra,kíváncsi leszek rá nagyon mert sárga órám még nem volt.

Egyelőre nincs is más kilátásban.
-
perge666
veterán
CasioBolt.hu-n rendeltem picivel több mint 6 hete egy Casio óraszíjat,és a mai napig nem kaptam meg.
Megrendelés után írtak 2 nappal hogy hiába írja a rendszer hogy van belőle de nincs raktáron,ha ráér akkor 4 hét és küldik. Visszaírtam hogy megvárom.
Letelt a 4 hét,írok nekik hogy mizu van,erre semmi válasz.
Néhány nap múlva írok hogy legalább válaszolnának,ekkor elnézést kértek és jelezték hogy még néhány nap,természetesen azóta sem jelentkeztek.
Ma írtam nekik hogy elállnék a vásárlástól és utalják vissza a pénzem,kíváncsi leszek mennyi időbe fog nekik telni!Tavaly is rendeltem tőlük egy másik órára szíjat,akkor hamar küldték,de a szíj távolrol sem olyan volt mint az általuk hírdetett gyári,még felrakni sem tudtam.
Azt hiszem őket a jövőben mellőzni fogom!
-
perge666
veterán
Megérkezett.
Tetszik.
-
Jack72
aktív tag
Köszönöm a hozzászólásokat és javaslatokat. Az első Casio órámat még 1997-ben vettem az Egyesült Királyságban, aztán kicseréltem benne az elemet...kár volt, mert sikerült elszúrni...
Ő egy DW-6100G volt.
Most meg van két G-Shock órám és egy Edifice. A GA-700 már a nyolcadik évet tapossa elemcsere nélkül.
Akkor megcsináltatom az Edifice-ot.
Persze továbbra is piszkálja a csőrömet még kettő típus:
ECB-30D-2A
EFR-556L-1A.
-
Jack72
aktív tag
Üdvözlök mindenkit!
Van egy 15 éves Casio Edifice EF-539 típusú órám. Megérett egy tömítéscserére ennyi idő után. Kérdésem az lenne, hogy érdemes-e megcsináltatni vagy vegyem meg az utódját, ami kb. 60K lenne? -
PéZsé72
csendes újonc
válasz
perge666
üzenetére
Én is jobban örültem volna, ha ezüst színűt találok, de alacsony árról induló licittel hirdették, nem hagyhattam ki

Nem gondoltam volna, hogy 5500 Ft-tal megnyerem a licitet.
Igaz, a tok hibás volt, letört az egyik szíjtartó fül, de megoldottam.
Ezt leszámítva viszont teljesen újszerű állapotban volt. -
perge666
veterán
válasz
PéZsé72
üzenetére
............ééés tényleg,most néztem vissza a fórumot,és látom hogy január közepén vettél egy ilyet.
Én ezüs színüt vettem mert nem vagyok odáig az aranyért,de ennek még az is jól áll.
Remélem jövőhéten ideér,bár kértem rá gravírozást is,azt írták az +2 nap,annyi baj legyen. -
PéZsé72
csendes újonc
válasz
perge666
üzenetére
Nekem van egy DBC-611-esem, nemrég vettem használtan, mióta megmutattam egyik kollégámnak, szinte naponta érdeklődik , hogy nem adom-e el neki

Sajnos szíja nem volt, a szíjkészletemben egy hozzáillő sincs, egy fekete műanyagszíjat tettem rá.
Nehéz találni aranyszínű órához megfelelő szíjat. -
perge666
veterán
Köszi az infót,közben olvasgattam máshol is,és nem tipushibája szerencsére a gombsor..........
Egyébként nekem jobban tetszik aminek kitüremkedik a gombja ( CA-53,DBC-32,DBC-62......... )
Picit laposnak tűnik így nekem hogy sík a felülete,te mit mondasz erre hogy élőben láttad,tapasztaltad,hordtad?Churpik : Akkor ez a trend kivételesen nekem kedvez.
Láttam 1-2 Edifice órát ilyesmi méretben,de valamiért az a " család " annyira nem adja.
Volt pár Edifice órám,de egyik sem volt meg sokáig.A Duro,na az most a NR1.
-
Churpik
aktív tag
válasz
perge666
üzenetére
Most megint a méretnövelés lett az óraipari trend, pld. CW a 44-es Reef sikerei után kijött a 44-es Trident Diver-rel, ami merész lépés tekintve a CW ingatag pénzügyi helyzetét. Jody is a 44-es Erebus sikerén lepődött meg egyik videójában.
A microbrandek és a nagy gyártók is folyamatosan csekkolják a piacot, és nyilván aszerint fejlesztenek, hogy mire van igény (legalábbis normális helyen a piac szabja meg a feltételeket a keresleten és a piaci versenyen keresztül, és nem az állami tiltások és kényszerintézkedések). A méretnövelés - de a 12 mm vastagság alatt maradás - most egy irány. A nevetséges 30 mm-es hollywoodi gálás férfiórák évei után most megint egy józan növekedés figyelhető meg, 40-44 közé, a szíjas C vitamin és a Hublot Big Bang között.
-
perge666
veterán
Amióta hordom az MDV-107-et ( néhány hete ) azóta nem állom a kezemen a 40mm és a kissebb órákat,gagyinak,cseppnek tűnik mind.

Elkezdtem kiárulgatni őket,a LED-10-et és az AW-20-at nagyon sajnálom,de egyszerűen nem állom őket a kezemen bármennyire is tetszenek. ( dobozba nem szeretném tartani őket,annak nem látom értelmét )
Eddig azzal voltam hogy csepp csuklóm van,de kaptam segítséget,lemérték és 18,5 centi.
Amíg nem hordtam nagyobb órát addig vígan elvoltam a kissebbekkel,most meg már zavarja a szememet nagyon,más járt már így?

Amit nagyobb problémának tartok hogy a Durón és a DBC-32-n kívül jelenleg nincs más órám amit hordhatnék,nem is igazán van kiszemeltem,de szeretek 5-6-7 közül válogatni……….
Jaaaaa és a túl nagy órák sem tetszenek,48-50mm-est sem hordanék! ( 42-46mm közötti most a zsáner )
-
PéZsé72
csendes újonc
Egy újabb retró kalkulátor került a birtokomba

Különlegessége, hogy a szokásos 8 helyett 10 digitet tud kijelezni a számológép funkció.
-
PéZsé72
csendes újonc
Újabb érdekességgel gyarapodtam

AB-550, ez még Japánban készült.
-
Nimda
addikt
Hát nemtom szerintem ez már túlzás ennyiért. Maga az óra elég uncsi, még ha a felhasznált anyagok talán indokolnák is (nem néztem utána). Na persze MRG.
Inkább hozhatnák már a gw-bx5600 -at.
-
Vistaboy
veterán
Megérkezett végre a kicsike. Szép darab, nem bántam meg, hogy ezt választottam. Most egy ideig letudtam az óravásárlást, remélem, jövőre is lesz olyan digitális G-Shock, ami tetszik, bár ezt már nehéz lesz überelni szerintem.

Még a Mudman szériából van egy, ami tetszik, a GW-9500MRY-1A9ER, abból is a sárga szíjas, de a pirosas is elmegy... Meglátjuk, belefér-e még idén... Remélem, még egy darabig elérhető lesz, mert ezt a Rangeman-t már elég nehezen tudtam megszerezni, mindenhol csak a pirosas színű volt belőle...
-
Vistaboy
veterán
válasz
orbit76
üzenetére
Szerintem is jól néz ki, ezerszer jobban tetszik, mint a fekete-piros változat. Már alig várom, hogy megérkezzen.
#4383 i400: Annyira azért nem fontos a világosszürke szín, hogy plusz költségbe verjem magam miatta. Ha csak fekete-piros lenne belőle, akkor lehet, hogy ezt tettem volna, de ez a sötétszürke-sárga szín is tökéletes lesz.
-
Vistaboy
veterán
Így leírva tényleg egyszerűnek tűnik.

Mondjuk most már mindegy, közben sikerült szereznem egy ehhez nagyon hasonló típust, ráadásul innen, Magyarországról. Már úton is van felém, ha minden jól megy, kedd-szerda környékén megérkezik. Egy Casio G-Shock GW-9400Y-1ER típusról van szó, nem olyan világos-szürke, viszont ugyanolyan sárgás kompozíció, mint az eredetileg kinézett darab.

Nekem ez is tökéletes lesz, így nem kell kínlódnom a vámmal. Szállítással együtt 105K volt, szerintem ez megfelelő ár érte. Amit eredetileg néztem, a GW-9400YJ-1JF, az Japánban 48 400 ¥ volt, ez durván 100K, erre rájön 10K szállítási költség, viszont ebben még nincs benne a vám és a 27% ÁFA, szóval ekkora felárat nekem már nem ér meg a világos-szürke szín és a díszes doboz, bőven jó lesz helyette ez a másik, szolidabb darab is.

Majd lövök képeket, ha megjön.

-
Degeczi
nagyúr
-
max1965
tag
Azt hiszem, megérkeztem.
GPW 2000
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok.
Én általában évente szoktam magamnak venni egy-egy új Casio G-Shock órát. Kizárólag hobbi szinten vásárolok, nem nevezném magam gyűjtőnek, pusztán egy ideje szimplán csak rámjön, hogy nézelődök a G-Shock órák között, megtetszik valami, és azt meg akarom szerezni. Eddig három darabom van, szóval nem igazán sok, de mint mondtam, ez afféle mellék-hobbi, ami néha el-elkap.

Eddig durván 50-60K környékén vettem órát, viszont az idei kiszemeltem már kétszer ennyi lesz. A Casio GW-9400-1ER Rangeman óráról van szó, amit már régóta szeretnék megvenni, ezért úgy döntöttem, idén ezt fogom megszerezni.
Viszont van egy olyan gondom, hogy itt, Európában csak a Casio GW-9400-1ER típus kapható, ami szinte teljesen fekete, viszont ami nekem sokkal jobban tetszik, az a GW-9400YJ-1JF. Ez a típus szürke-sárga színben jelent meg, viszont sehol nem lehet beszerezni, csak Japánban. A Chrono24 oldalon látok most egy szép darabot, viszont én még nem rendeltem úgy külföldről, hogy a vámot és adót később kellett megfizetni, ezt az órát viszont csak úgy lehetne elhoznom.A kérdésem: Aki már rendelt külföldről órát, attól kérdezném, hogy pontosan mikor és hogy kell ezeket utólag kifizetni? Olvastam olyat is, hogy a futárnak átvételkor (ami a legegyszerűbb lenne), de olyat is, hogy valami papírt kell kitölteni és beadni...
Pontosan hogy történik ez?
Köszi szépen előre is.

-
Memmaao
addikt
Autós kesztyű. 🤦🙈 Öregszem. 😅
-
PéZsé72
csendes újonc
Megint gyarapodott a gyűjtemény, egy eléggé egyedi darabbal
-
perge666
veterán
Én mostanába őt és egy DBC-32-t használok munkába.
-
orbit76
tag
-
orbit76
tag
Végre megvan a GMW-B5000 inverz változata is!
Használt, de jó állapotú, melózni vettem, mert féltem a fém szíjast a karcoktól. Holnap már jön velem!
-
zoarden
tag
Új szerzemény
A fóliát azért nem vettem le mert ajándékba lesz.
-
Petyuska111
tag
Köszi a válaszokat, én is erre jutottam, meg is rendeltem. Annak tudatában vagyok, hogy a garancia esetleg problémás lehet (bár még ez sem biztos), ha elromlik, de egy G-Shock esetében ez vállalható kockázat számomra...
-
max1965
tag
válasz
Petyuska111
üzenetére
Már kettőt is.
Teljesen rendben volt minden. A nálunk közel hatvanast, 32-ért kaptam szállítással együtt. Eredetiek, regisztálhatóak. Az elsőt ettől az eladótól, amásodikat egy másiktól vettem.
Gond nélkül, időben, korrekten megjött.
Jelentős volt mindkettőnél az ár difi, ezért megérte.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Petyuska111
üzenetére
Az Allegro csak egy piactér, ők csak a felületet adják, és a rajta hirdető eladókon múlik a dolog. Órát ugyan még nem vettem innen, de sok minden mást igen, 100k+ Ft értékűt is, sosem volt még gondom. Az általad linkelt eladónak is jó értékelése van, nem izgulnék különösebben.
•••••••••••••••••••••••
Ha már Casio topik... A G-Shockjaim.

-
Petyuska111
tag
Allegro.hu mennyire megbízható Casio óra vásárlás szempontjából? Szuper eladó minősítésű a cég. Erről lenne szó. 34e, máshol (Árukeresős magyar eladók) meg 41-58e. Vett már valaki Allegro-ról Casio-t?
-
-
bigrob
őstag
válasz
max1965
üzenetére
Én is várom mint a messiást ezt a modellt, élőben néztem már GBD-200-at és nagyon bejött ez a kijelző.
Más:
Nagyon nagyon nagyon rá vagyok állva hogy kell nekem egy bumszli Ana vagy Ana-Digi G-Shock....
De itt jön a probléma, nem szeretnék 200-300k-t kiadni értük..
Mivel nem vagyok nagy óraguru a használtaktól kicsit tartok, ezt a 2 órát találtam ami beleférne talán a keretbe, de nyitott vagyok más beszerzési forrásokra és modellekre is.
Nagyon szeretnék hozzá CITROMSÁRGA szilikon szíjat, esetleg ha olyan modellt küldenétek amihez tuti lehet kapni annak nagyon örülnék.
De van Alzán 9k kuponom, szóval egy GA-2100-on is elgondolkoztam már...
Köszi!
-
max1965
tag
válasz
0xmilan
üzenetére
Nekem a Solar, Bluetooth, Multiband 6 a lényeg.
A solar, és a bluetooth, meg van a mostaniban is, de rádiósat is szeretnék. Ha lenne zafírral is, az már kéjmámor lenne.
A MIP kijelző tetszik. Negatívot nem szeretnék, az nem tetszik.
Látod, a méretet észre sem vettem.
Nem lehet, hogy a solar miatt ilyen?
Nem baj. szerintem azért tudok majd vele élni.
-
Apollyon
Korrektor
-
0xmilan
addikt
válasz
max1965
üzenetére
Engem az zavar ebben az oraban a legjobban, hogy csak azert kellett nagyobbnak lennie, mint az 5610, mert megkapta a GBD-200 moduljat, amit cserebe ki se hasznal, mert a keret elfedi egy nagy reszet, hogy meglegyen a szokasos square kinezet.
Lehet, hogy csak nem fogyott eleg a GBD-200-bol meg nyilvan gazdasagosabb ujrahasznalni mar meglevo komponenseket; mindenesetre ezt a modellt nem tiszteltek meg annyival, hogy sajat, bele illo kijelzot kapjon.
-
max1965
tag
Még egy ilyet bevállalok, (Ha előbb utóbb eljut ide is) aztán egy darabig befejezem az óra gyűjtést.
Legalább is azt hiszem.
GW-BX5600-1
-
Churpik
aktív tag
Makai Rugókészítő, VIII. Baross u. 59.
-
oba
addikt
-
ReFleXx
addikt
Van egy regi W720-am, anno kiesett belole a rugo ami a piezo csipogoval koti ossze a modult. Hol tudnek ilyen kis rugot szerezni? A kep illusztracio

-
perge666
veterán
Régi és szerintem ritka is,esélytelen hogy jó állapotú tokot találjak hozzá.
Ez még nem az a korszak amikor mindenféle órákat modoltak....
Az AE-1200 híres a modolásról,többnyire aki vesz olyat,az nem is hagyja gyárin.
Én is agyaltam hogy veszek egy lepukkantat és veszek hozzá egy szettet,de számomra az az óra olyan semilyen......... ( mármint közömbös ) -
oba
addikt
válasz
perge666
üzenetére
Esetleg donor órát érdemes vadászni hozzá, ha van, ami nem működik, és a házat meg lehet menteni még. Alternatív megoldásként esetleg szét lehet nézni Alin és ilyesmi helyeken, hogy van e utángyártott ház. Bár ilyen régi modellekhez valószínűleg már nincs. De ha van, persze az már nem olyan mint az eredeti nyilván. Az AE-1200-hoz pl még acél tokot is lehet venni az Aliexpressen, én is gondolkodom rajta, mert elég jól néz ki.
-
perge666
veterán
1,5-2 hete vettem egy régi ARW-310-et.
Tökéletesen működik,viszont az üvegen vannak karcok,a szíja nem gyári,és a hátlapi tömítése hiányzik sajnos./ meg a belsejében látszódik hogy poros /
Azt hittem nem üveg hanem valami plexi vagy akril vagy mittudom én mi,gondoltam megveszem és felpolírozom.
Nézegettem órásoknál,nem igazán polírozzák az ásványi üveget mert macerás,a lünetta is bekavarhat,inkább cserét javasolják,de 20-40 000ft körül mozog a csere,és tömítés még nem is került bele.

Szóval megint van egy baromira tetsző órám,de csak munkába tudom hordani,és figyelnem kell rá hogy víz ne érje!
Kezdem már érteni hogy míért olyan drágák a régi jó állapotú órák..............
-
bigrob
őstag
Amíg a GW-BX5600 áprilisi UK restockingra várok szembe jött velem egy GM-2100RW-1AER, amit román barátunk már 22.500-ért odaadna + a szállítás + vevő védelem.
Sajnos olvastam a profilján 1 egész kommentet, hogy nem működött az órán a BT és elég jó minőségű hamisítvány, itt is fennállhat ez a szitu?
-
orbit76
tag
Dolgozunk állat módon! 😀
-
aradebil2
senior tag
válasz
PéZsé72
üzenetére
Köszönöm szépen!
Én a neten edzett kristályüveget találtam, de biztosan nem az szerintem, de lehet majd megnézem pontosabban.
Közben azt is kiderítettem, hogy újkorában ez teli ezüst lehetett (Casio AQ-160WD-7BVEF), csak sajnos a műanyag elemeket a festék megadta magát, és abból lett ilyen szép csúnya sárga. Kérdés, hogy ez így menő és ettől lesz vintage, vagy moddoljam, és fessem valamilyen másmilyen színre?
Mivel maga a fém szíj megvan, és csak a szilikon szem rohadt ki belőle (2000 HUF), ezért lehet ennyit rááldozok az ügyre. -
PéZsé72
csendes újonc
válasz
aradebil2
üzenetére
Ha jól néztem, ez műanyag üveges így könnyebb polírozni. Ha csak hajszálkarcok vannak elég a Polywatch műanyagos paszta. Komolyabb karcoknál először csiszolópapír 600-800-assal kezdve és egyre finomabban folytatva, célszerű 2000-ig elmenni, hogy a végén a pasztával ne kelljen órákig sikálni🙂
-
Nimda
addikt
Azt én sem értem miért nem kapható még a GW-BX5600. Csak a metal verziók jöttek eddig, ami a kutyának sem kell jóformán, pláne annyiért. A sokkal olcsóbb változatot meg nem hozzák be a forgalmazók. Pedig ebből többet eladnának. Ki érti ezt

Egyébként a GBX volt talán a legelső MIP széria, a GBD utána jött.
-
bigrob
őstag
Kezdem kiokosítani magam G-Shock fronton, ez a MIP kijelző a széles betekintési szög miatt nagyon megtetszett, úgyhogy célirányosan próbálok ilyen órát találni.
Az alábbi modellekből ti melyiket választanátok?GBD-200
GBX-100
GW-BX5600Okos funkciók nem izgatnak, a GW-BX5600 érdekelne leginkább, de nem nagyon kapható sehol...
Japánból ebayen keresztül meg lenne 80+áfa+vám (gondolom?). Bármi más egyéb beszerzési forrás?Topikban kutakodtam és Watchshopon most egész jó akció van a GBD-200-ra, szállítással 100 GBP. Mennyire ugranak ezekre a vámon?
-
aradebil2
senior tag
Jelentem a műtét sikeres volt, elsőre valami nem klappolt de másodjára behelyezve a nagyon gagyi Tedy-s elemet, az óra életre kelt.
Nagyon komoly funkciói vannak, kenterbe veri a Royalomat (naptár, auto illumination, bár utóbbi nem akar működni egyelőre).
A kérdés a hogyan tovább, mert sajnos minden alkatrész amit találok hozzá (fém szíjhoz csatlakozó szilikon szem; új tömítés) több ezer forintba kerül, és nagy meglepetésemre AliExpress-en nem találtam hozzá semmit sem (kivéve az AQ-160W verzióhoz tartozó kaucsuk szíjakat).
Alapos takarítás után jönne a polírozás: az üveg és a tok fém részei. Ezekre milyen anyagokat érdemes használni? Csiszolópapírokból jól állok, de valamilyen polírpaszta is kellene.
Valamint ezekkel a sárga betétekkel kellene kezdenem valamit(olyan mintha besárgult volna, de ahogy nézem a fotókat ez eredetileg is ilyen csúnya volt
). Lehet kimaszkolom és lefújom valami menő színre 
-
perge666
veterán
válasz
PéZsé72
üzenetére
Nem értem mi történhetett vele,bombabiztosan volt becsomagolva,nem sérülhetett!Vissza is nagyon jól be volt csomagolva,létezhet hogy a nagy hideg tett volna benne kárt?
Nehezen tudom elképzelni.
De semmi ötletem nincs,arról meg végképp nincs elképzelésem hogy csináljam meg,valószínüleg majd olcsón eladom jó sok bukóval.
Ezaaaaazzzz! -
-
perge666
veterán
válasz
perge666
üzenetére
Elkiabáltam a dolgot.
Megérkezett a vevőhöz az ABX-20 és az analóg része nem ment.
Mondta hogy visszaküldené,1-2 üzenetváltás után rábólintottam.
Gondoltam elemcsere megoldja a problémát.Ma visszaérkezett az óra,ugyanabban az állapotban ahogy elküldtem,lecsavaroztam a hátlapot és nem volt benne a gumitömítés,amit azért furállok mert mielőtt eladtam jól megfürdettem,és vagy 10-15 percig áztattam,de semmi jele nem volt annak hogy beázott volna.Előtte nem szedtem le a hátlapot mert minek?
A belsejében nincs vízre utaló nyom,sem pára......Cseréltem új elemet,a digitális része hibátlan,de az analóg nem akar működni,valakinek van esetleg ötlete hogy mit próbáljak meg hogy életre keljen?
-
aradebil2
senior tag
válasz
aradebil2
üzenetére
Szétszedtem kezdésnek az AQ-160-at. Hogyan kellene kiszabadítani az elemet? Alul kellene a pántot kipiszkálni? Remélem az a rugó ami ott van alul az nem annyira fontos alkatrész
Úgy sincs itthon elemem, szóval van 1-2 napom kitalálni, hogyan működik, sajnos videót nem találtam hozzá (#elsőbálozó)
-
PéZsé72
csendes újonc
Egy újabb kalkulátor

Sajnos az eredeti szíja nem volt meg.
-
Nimda
addikt
válasz
zsinnyegtet
üzenetére
A DW-5000R-1A valóban nem ér annyit, (még akkor sem ha made in japan) csak gyüjtőknek vagy fanatikusoknak.
-
SzGee
aktív tag
válasz
zsinnyegtet
üzenetére
Az MB6 és a solar miatt mindképp az 5610U-t választanám... Illetve már választottam is, nekem is az van

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Zotac Gaming RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Dell Vostro 3510/i3-1115G4/8GB/256GB M.2/WIN11/Jó akku, 4 óra/Garanciával/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Használt, de jó állapotú, melózni vettem, mert féltem a fém szíjast a karcoktól. Holnap már jön velem!

Ezaaaaazzzz!