Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
freaghill
őstag
válasz
FoBCRaistlin #62779 üzenetére
Én is így kezdtem: Meg is nézette, hogy miért romlik el az a BOSCH PD elem?
Mágus: Tudsz nekem küldeni valami okosságot, hogyan tudnám leszedni az első sárvédőket?
G3 még mindig. -
Máma Iza elment vásárolni Domival. Hazafelé gyövet egy mercis bele ragadt a kocsi fenekébe. Egészen a kapuig követte, majd amikor elkezdett az nyílni, kiugrott és letámadta az asszonykámat: mipézvót, mi a tapasztalat, milyen magas, eladó-é, merciszar, neki allródkő
Szegény Iza csak állt oszt hessegette el hogy nem eladó...még.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Graphics #62770 üzenetére
Szerintem jol nez ki... Amiket lehet kapni a piacon, mind olyan lepukkantnak neznek ki.(gyari optikaval meg szerintem eleg elavult, gagyi
) Ezen legalabb latszik, hogy szerette az elozo gazdaja, es foglalkozott vele.
Passz, fel lesz hivva, aztan el kell menni megnezni, rohad e. Ha nem, akkor a kinalatot nezve nem rossz.
-
Graphics
Jómunkásember
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Graphics #62778 üzenetére
A biztosítéktáblán van egy fekete és egy fehér csatlakozó. Be lehet kötni az OBD 2 höz is.
[link] Este elküldöm hozzá az OBD2 csati bekötését is.Van átalakító is, de ha beforrasztod a drótokat, akkor elég neked egy OBD 2 csati valami bontott autóból.
Egyszerűen átalakítod 1x OBD 2-re, és a kábel, amit linkletél, jó lesz hozzá.
-
freaghill
őstag
válasz
FoBCRaistlin #62749 üzenetére
Haver mesélte, hogy kinn Németben van egy csávó akinek folyton beszarik a PD elem.
Kocsit meg ilyen fontos adatokat nem tudok most mondani, de annyit mondott, hogy BOSCH volt.Patrik:
-
-
fpatrik17
senior tag
Üdv all!
Múlt héten árokba szálltam kicsi Cordobámmal és most mind a két első biztonsági öv meg van feszülve atomra és nem bírom kihúzni.. Ilyenkor cserélni kell ezeket?
VSSZZZ6KZVR029268
Motorkód: AEX622305
1391 cm3
44 kWHa igen, esetleg valakinek nincs olcsón bontott?
Köszönöm!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Mágus2 #62761 üzenetére
Nekem meg elkezdett rángatni a faék 1Z... Megy a találgatás erősen hogy mi lehet
1-2-3-4-esben gázadásra hol meglódul, hol betorpan... légtömegmérő, tankszutyok, nincs még kész forgatókönyv.. és nem mindig...
@BMW001: ezek a boyracer golfok, kiráz a hideg tőlük, főképp az a taposólemez imitáció.
Nem csak 1Z volt belőle, az Audi 80-nál volt a B4-esnél,hogy cakkpakk csak 1Z, de ott is kétféle adagolós /93-ban volt váltás
-
Mi tavaly előtt vettük, egy egész vasárnapot rászántunk..(nyilván előtte lévő hetekben is nézegettünk itt-ott) hogy kocsikat nézzünk. Este 10-kor találtam használtautón a kocsit, másnap hajnali 6-kor indultunk. Szombathely mellett volt valami faluban egy urológus dokié. Megláttam instant szerelem, igaz azután még kettőt megnéztünk de ez kellett nekem.
Bár egy forintot sem engedett az árából a doki. 1,5 guriga. 165.000 km-rrel.
Sokan mondták, hogy hülye vagyok, de nekem egy golf 4 volt az álmom, és nem bántam meg, hogy megvettem annyiért. -
-
MPowerPH
félisten
válasz
Nem3sys #62760 üzenetére
Az mar nem az o dolga lenne. Ha belemennenk, akkor ugy lenne megbeszelve, hogy a forgalomba helyezes az elado dolga, ocsi csak kifizetne.
Motor miatt nem aggodok... Sogorom 6 evig Vento-t nyuzott, ugyan ezzel a motorral. Alkatresz van hozza dogivel, neki az uj motor 45k volt bele. Szerelo a szakmaja, ismeri is, maganak csinalta, szoval ez a resze nem problema, segitene neki, ha szukseg lenne ra. -
-
-
MPowerPH
félisten
Hali!
Baratnom occse meg akarja venni elso autojat. En szemely szerint rabeszeltem, hogy nezegessen III-as Golf-okat a 206-os elleneben. Most nezelodik... ezt talaltuk. Erdemes lenne megnezni, es esetlegesen megvenni? Esztetikailag eleg jol nez ki. Nem km-re, es evjaratra keresgel, allapotra.
-
Nem3sys
tag
válasz
FoBCRaistlin #62712 üzenetére
Ha nincs a beszerelésről számlád nem lesz garis csere
-
7600 GS
addikt
válasz
ßrainiac #62748 üzenetére
Hu, erről esetleg valami képet tudnál adni? Könnyebben el tudnám képzelni.
BBS sajnos most egy darabig nem lesz.
Most egy másik projectre kell a pénz.
Taat: Igen, tényleg jól passzol hozzá.
Eredetileg szürke színben vettük meg a felnit, aztán lett feketére átfestetve. Most megint rám jött a változtathatnék.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
maggi1886076 #62747 üzenetére
2 literes esetén igaz volt, de csak a siemes PD elemekkel. az is meg lett oldva.
Lendkerék téma meg felhasználás függvénye.
-
maggi1886076
addikt
válasz
FoBCRaistlin #62745 üzenetére
Ennek örülök. Korábban azt olvastam róla, hogy a kezdeti 2.0 PDTDI-nek voltak hibások a PD elemek.
Engem is sokan próbáltak megrettenteni a dízeltől, főleg a PD-től meg a kettőstömegű lendkeréktől.De nem hagytam magam, eddig örülök, remélem továbbra is ezen a véleményen maradok. -
FoBCRaistlin
őstag
válasz
maggi1886076 #62741 üzenetére
Sokban függ a felhasználástól... mármint a lendkerék.
PD elemet meg felejtsd el. Nincs azoknak semmi baja, csak minden szerelő fejében alap állapot.
Baj van a kocsival... ja, hát PD elem. hát lóf@szt.enyémben gyári elemek vannak, óra szerint 180e km, valójában isten sem tudja mennyi. Kapott hideget meleget, a többi topiklakó mesélhet róla... Semmi baja az elemeknek.
Ha meg behányik, akkor 60ropi/szett. -
Mágus2
Közösségépítő
válasz
maggi1886076 #62741 üzenetére
Motorkód? Még 1x nem kérdezem meg.
-
ßrainiac
addikt
válasz
maggi1886076 #62736 üzenetére
A "barhol"-on van a hangsuly. En is elozgettem a 69LE-s 1.6TD-mmel es boven eleg volt. Most a 150LE a boven eleg per pill, es mar nagyon varom, hogy 180-190 legyen a boven eleg
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
maggi1886076 #62736 üzenetére
No, elhozod a vasat, kimegyünk a kedvenc emelkedőmre és megmutathatod, hogy megy az előzés. Fölfelé van 2 sáv, szóval nincs kifogás, hogy jönnek szembe, majd meglátod, hogy nem olyan egyszerű, mert kevés a kraft.
De legalább kikormolod.
Lehet vele előzni. A mindenhol meg nem mindenhol.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
maggi1886076 #62732 üzenetére
Előzni bárhol lehet vele Jól hangzik, de nem igaz.
Ezt én sem merem állítani, pedik kicsit nagyobb a ménes.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
maggi1886076 #62732 üzenetére
Akkor nincs hozzá tápkábel , se csomagolás
-
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
FoBCRaistlin #62729 üzenetére
Mi van, félre szaladt a pörkölt az 59kw és a sport szavak kombinációja miatt egy mondatban?
Nagy meglepetést lehet okozni 59kw-al a...tulajnak.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
maggi1886076 #62728 üzenetére
Ja, az enyém is az
valami sport változat.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
maggi1886076 #62724 üzenetére
Motorja is van ibikének...? Mert attól függ az ár.
Motorkód?
-
maggi1886076
addikt
Ibiza 6L-be mennyibe fáj egy lendkerék?ha már témánál vagyunk. 2007-es autó. Nincs még rá szükség, mostanában nem is lesz, remélem-csak kíváncsiságból.
-
-
-
hdman
őstag
válasz
FoBCRaistlin #62716 üzenetére
kuplungot is cseréltél?
Nekem sajna kuplung+lendkerék+kinyomócsapágy kombó kell
Sírok
-
lali81
tag
sziasztok!
van egy 2 hete egy kis 1.4-es BBY-s Polom. (2002/09, malac)
Szeretnék hozzá egy két apróságot venni: pl.
-akkufedél jobb oldai tengelye hiányzik,
-hátul a kalaptartón az egyik gumibütyök nincs meg,
- a vezetőoldali ajtón el van törve a lenyomó gomb.
Tudtok tippet, hol tudnék ilyeneket venni? Bárdi, Unix stb oldalakat próbáltam, semmi. Egy 18.ker-i VW bontóban sem volt (Lakatos u)
Valamint vezérléscsere is aktuális... kaptam egy ajánlatot 65k munkadíjastól nettó, Contitech cuccal, vízpumpával, ez mennyire jó ár? Köszi minden hsz-t! -
Mágus2
Közösségépítő
válasz
gabor85 #62713 üzenetére
Téged már nem tudlak róla lebeszélni, de vannak itt még menthető emberek.
A kollégámé most olyant csinál, hogy áthúzza az órát, ahogy neki tetszik. Beindítod és elkezdi pörgetni az órát, majd megáll valahol és onnan folytatja az idő számítását.
Nem tudom mi lehet vele, mert nincs hibakód, akksi jó, töltés jó. Keressük a hibát...fél éve.
Néha hetekig jó, aztán elkezdi, 2-3 nap ilyen, utána megint jó.
-
hdman
őstag
válasz
FoBCRaistlin #62704 üzenetére
Mennyibe fajt? mert nekem is kinez egy csere, egyre szarabb, de meg huznam egy picit
-
Ck.
addikt
Elhasalok a műszakin kattogó relé miatt? Szerintem külhonból pont begurulok egyenest a vizsgaállomásra, annnyira ki lett centizve a dolog, hogy még hazaugrani se lesz időm.
Egyeneset az autópályáról a vizsgához kell kanyarodni. Nem lesz idő kicserélni, a pucolás nem segített.
Az a baj, hogy néha a villogás sem egyenletes, van, hogy duplán tikkel pár mp.-ig. -
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Akkor az ajtót sem rázza már.
Alacsony fordulatról ne nagyon lépkedd, akkor sokat ki fog bírni. 2000 fölött már mehet a parketta.
-
válasz
Élvezetnek élvezet de ilyenkor lebegjen a szemed előtt az élvezetnek ára van. Pl van olyan h élvezed és 9 hónap múlva apukának szólítanak...
-
FoBCRaistlin
őstag
Akit érdekel a lendkerék téma...
Új Sachs a helyén. Kb mintha más kocsiban ülnék.
Ahogy néztük most sugár irányba volt elég nagy kitérése, és konkrétan a főtengelyt rángatta.
Teljesen más a motor hangja, egészségesnek tűnik, élvezet neki ismét odalépni.
Mintha könnyebben forogna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest