Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rob210 #61996 üzenetére
Nézz egy kicsit öregebb de megbízható típust.
nyócvanas pl -
rob210
nagyúr
válasz
!Overdose! #61993 üzenetére
75 ló mellé ehhez a váltóhoz gyilkos lenne betenni egy klímát.
No meg azért azt beszerelni sem kis feladat.
Én még olyat akinek az utólagos klímával nem gyűlt meg a baja nem találtam. -
-
DarkByte
addikt
Sziasztok!
Skoda Felicia-hoz szeretnék olyan kábelt venni ami a Motordiag-os Throttle Body Alignment szoftverrel együtt működik. Tesóm kitakarította a pillangó szelepet a kocsimban és azóta nem akar visszaállni az alapjárat.
eBay-en lehet sokkal olcsóbban is találni ilyen kábelt, elég durva különbség van árban a Motordiag oldalán kaphatóval szemben. Viszont nem tudom azok jók-e ehhez, mit kell nézni.
Előre is köszi a segítséget!
-
Mágus2
Közösségépítő
-
-
rob210
nagyúr
-
VR6-Fan
veterán
Én is mosogattam ma, motort
-
-
narancsnn
senior tag
Nem tudom, hogy érdekel-e valakit de leírom a tapaszalatokat a kevlárkuplunggal kapcsolatban.
Szóval nagy volt az ijedtség az első körben. Felhívtam a szereltőt, hogy mehetek-e érte. Mondta, hogy ne menjek mert rángat. Körbeérdeklődtem(mire már leizzadtam), hogy be kell picit csúsztatni.(párszor elindulni 3-ba.) Elmentem érte, de mikor már Én elindultam vele, szinte semmi nem volt. Még párszor elindultam 3-ba és elmúlt.
Amit még észrevettem, hogy puhább lett a kuplung. Kipróbáltam, hogy beültünk 4-en, minden sebességből de minden oké.Az önindítóban kicserélték a szénkefét + még valamit
Itt egy videó, hogy milyen lett.(szerintem még nem 100%-os, de még próbálgatom.
--»előtte«--
--»utána«--(igen, kifogy a nafta) -
Oracle
senior tag
Hi
Tegnap beállították autóklubnál a fényszóróimat, mert nagyon lefelé világított. Erre ma mindenki villog rám
lejjebb állítottam (2-es re 0-ás állásról). Igaz hátul ült asszony meg a gyerek, de nem hiszem hogy ennyitől már vakítania kéne. És nem 100kilós az asszony
Holnap vissza viszem mit mondjak a szakiknak hogy kéne beállítaniuk?
-
ßrainiac
addikt
A tempomatot nem elektromos pedalos G4-be hogyan lehet beepiteni?
-
rob210
nagyúr
Jelentem beélesedett a dolog autókeresés indul gőzerővel.
-
TaaT
nagyúr
válasz
narancsnn #61931 üzenetére
Kínában golf V és Jetta V helyett is négyesgolfot és borát árultak, és azokat ott helyben gyártották. Szóval ez gyári kínai négyesgolf alkatrész.
A linken nagyon félnek az elektromos berendezések mosásától, igazából csak az after elektromos berendezések szoktak beszarni nagy nyomású mosásnál (tuning box, riasztó stb) meg némelyik régi olasz, francia csoda nem szereti a vizet. Több mint 10 év alatt 1 autó sem maradt nálunk motormosás után.
(elvontatták őket)
vendingo: én is kíváncsi vagyok.
dJ Peer: önkiszolgáló érmés mosóban, 300ft-ból.
-
footy
addikt
válasz
tomcsi23 #61925 üzenetére
10e utan sargasbarna lesz, fekete sosem volt, az autot ujonnan vettek szulok, 10e-kent cserelve volt az olaj es mindig valami jobbfajta ment bele. Altalaban 5W40-es, max 3-4x volt benne 10W40-es, de azzal nyers hangja volt hidegen, ugyhogy fater visszaallt 5w40-re.
(#61921) 8th
Ez nem diesel . Amugy anyam leonjaban(2001, 1.4) se volt sosem igazan fekete, az is inkabb barnas volt, pedig hasonlo korulmenyek kozott jar, bar abban meg csak 87e van.(#61922) rob210
Tuti olajfinomito van benne. Hetvegen ugyis megyek szulokhoz majd lefenykepezem.(#61928) TaaT
Jaja, nekunk is ilyen szokott lenni az olaj, meg kicsit meg inkabb vilagosabb. -
Kiskokó
veterán
Mágus vagy valaki
Ez a KÓD micsoda ?
4F0898851Kerestem csomagtér ajtó nyitó motort de nem találom a kódját sehogy se
csak ezt hozza ki rá... de ez valami javitó készlet... nem értem :S -
narancsnn
senior tag
Ez full úgy néz ki mint a gyári. Vagy rosszul látom?!
Más:
Motort, hogy szoktátok mosni? Ezt találtam...
-
TaaT
nagyúr
válasz
MunezXBK #61851 üzenetére
Én tegnap már meg is mosogattam
#61855 MunezXBK: Korábban linkeltem hogy van 18-ban is gyári
varsam: balupapa megmondta a frankó, kályhaezüstben már nem az igazi
narancsnn: dájzelnél az van amit tomcsi23 mondott, ez meg kb 1.5éves benzines olaj [link]
Jah, és ezt hozta ma a postás, nem kapkodta el a csájna poszt
-
Kiskokó
veterán
Offolok egy kicsit
Hallgassátok : [link]
Ráadásul a klippje is jóVerdák Nők
ON : Hétvégén bontódik valszeg a tiptronic.
-
rob210
nagyúr
Ezek szerint a suzuki már akkor elektromos autót gyártott?
Ha nem feketedik be az olaj az azt jelenti nem látja el a funkcióját.
Szvsz vagy étolaj van benne, vagy színkímélő fehérítő.
Biztos velem van a baj mint már annyiszor és nem is akarok kötözködni, de én még olyan kocsit amiből nem fekete olaj jött le nem láttam.Ha csak nem valami olajfinomító van a swiftbe beszerelve külön.
-
rob210
nagyúr
válasz
narancsnn #61906 üzenetére
Attól függ az előző olaj mennyire volt leharcolva, volt-e motor öblítés, mennyire megy sokat városban rövid távon.
Mennyire leharcolt a motor és mennyire hajtják eszetlenül.
Ahogy írták benzin vagy diesel.Ezek után egy jó motor frankó olajjal 1000km után.
Ha kicsit is bántott az autó akár csere után 20-kilóméterrel is lehet.Haver autójában motoröblítés 2 csere után kezdett valamelyest emberi lenni az olaj színe.
Az előző gazdi betartotta a 30.000.-es csereperiódust
Most szebb a hangja és fellélegzett a motor. -
degec
senior tag
Napi cikk napi okosság:
[link]TotalCar cikk
-
-
narancsnn
senior tag
A friss olaj, kb hány km után feketedik be?
-
degec
senior tag
Urak ! és a MESTER Mágus2 !
Ez micsoda? és mit csinál? PCV system TSInél.. tudja e valaki?
[link]1# hsz ben a 3 kép !
Valaminek a szelőztetője ?? lenne? jól értem ?
THX !
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest