Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
VR6! A kettes 1.8 syncro váltóját össze lehet házasítani az 1.8 GTI motorokkal? Az aljuk ugyanaz lehet?
-
Brutal Golf Mk2 1150HP 16V Turbo
Brutális!
-
-
freaghill
őstag
-
-
varsam
őstag
Aki Golf IV-re keres esetleg, egész csinos felnik: [link]
-
törölt tag
válasz
MunezXBK #61823 üzenetére
Elképzeltem, ahogy röff angolosan kimérten nem csinál semmit, a vállaid rázkódnak a zokogástól, Domi zajtalan futásától pedig tisztán halljátok a nyugdíjjasok és a járó kereteik recsegését, és a méltatlankodását: Istenem, két balf@sz egy ekkora vasban!
Kössz a vigyort -
MunezXBK
nagyúr
válasz
!Overdose! #61872 üzenetére
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
!Overdose! #61870 üzenetére
15 az eredetvizsga, 2.000ccm-ig.
-
Bling95
őstag
én is félek még felrakni nyárit, nem szivesen cserélném vissza ha megint beütne a márciusi havazás
más: az ablaktörlő "alapállapotát" nem lehet valahogy állítani? ( Golf 4 ) Mert nekem nem tűnik egészségesnek hogy a lapátok rálognak kicsit a szélvédő alatti műanyagra.(elől)
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
maggi1886076 #61860 üzenetére
Köszönjük Emese!
-
rob210
nagyúr
válasz
Dr.Zoo #61846 üzenetére
Azt tudom, hogy ennyiért nem fogok új autót kapni, így ha a szerkezete ép, a borítása lehet esztétikai hibás.
Úgy is csak megnézve derül ki, hogy milyen, amióta megtanulták használni a photoshopot a nepperek, képről nem lehet megítélni, hogy milyen egy kocsi.Én az általánosságokra gondoltam, amikor azt írtam érdemes e nézegetnem egyáltalán ezeket.
Mint pl. alkatrész árak, fenntarthatóság, típushibák, szerethetőség.4es golfban nem vagyok jó.
-
rob210
nagyúr
Ezzel érdemes foglalkozni szerintetek. A váltó szoknya nem túl bíztató, meg az se, hogy nem írták ki a kilómétert.
Illetve ezzel a kategóriával. 2000-es tehát erősen a határokat súrolja, de még is csak VW
Nagy dilemma ez, mert a franciskák sokkal jobban felszereltek és 2-3 évvel fiatalabbak is ugyan ennyiért.
-
VR6-Fan
veterán
Kedves első autósok...
fb hirdetnek 85e jmf ert egy NZ-s kettest messziről képről telefonról meg egy évig elgurulhat pont ameg muszaki van rajta....
(varhegyi Balázs)
-
<3
-
ßrainiac
addikt
-
ßrainiac
addikt
válasz
Dr.Zoo #61833 üzenetére
Farkas fejem volt, mint Magusnak. Emiatt mindig feltem megszolalni, nehogy miattam nezzetek hulyenek szegenyt vmilyen megnyilvanulasom miatt
Nagyon kene mar az egyedi arcberendezes, de addig is beraktam ezt a spanyol uriembert, mert ezt senki nem hasznalja kb az egesz forumbol
-
ßrainiac
addikt
válasz
MunezXBK #61823 üzenetére
Igen, ugy remlett nekem is regebbi hsz-ekbol. Kimaradtam nehany honapig a kicsi szuletese miatt, visszajovok, es bitporknak egyre erosebb autoi vannak.. Mi tortenik itt?!
bitpork: Nem.. Azert sem foglak sajnalni amiert kenyszerusegbol veszel nagyloeros autokat!!4
No offense, csak hulyules (+ irigyles, ofc
)
7600 GS: 90-esert nalam lehet jelentkezni
-
-
Múltkor kérdeztem, hogy mit csináljak a kézifékem gombjával? Folyamatosan leesik.
-
-
-
-
VR6-Fan
veterán
válasz
7600 GS #61812 üzenetére
minden nincs, de ami egy földi haladónak sok is az biztos
másik érdemes dolog szarvájling a golf 2-s topik az ott lakok összeségében ha külön külön nem is, de együttesen telefonból össze raknak neked egy kettest
másik esetleg itt keres rá a g2-es postjaimra, régen írkáltam elég sokat asszem.
-
Megtaláltam Domi leendő utódját...olyan 5-7 év távlatában
-
tomcsi23
veterán
-
VR6-Fan
veterán
válasz
7600 GS #61801 üzenetére
olvass vissza picit a másik fiatal autó vásárlás elött álló kollégának ecseteltem mit hogyan merre hány métert.
attól függ milyen az a GT meg attól is hogy milyen az a GTI, akár kaszniba is lehet jelentős különbség, bár talán az a veszély nem fenyeget hogy veszel egy g60-ast.
TaaT:csodás a nagy lökös, osztott üveggel, meg díszléc nélküli matrinyázott oldalával
mod:[link] a két kollégának amég nem megy fejből ne tegyenek fel kérdéseket, me valószínűleg itt van a válasz rá amugy...
-
Ace owner
addikt
Taatnak játszótér
Monnyuk ez inkább vip stylo.. -
freaghill
őstag
Ha 2.-ig jó a műszaki akkor aznap még lehet menni vele büntetlenül, igaz?
-
7600 GS
addikt
válasz
rob210 #61798 üzenetére
Most már mindenképpen benzinesben gondolkodok, városba egyszerűen nem éri meg dízelt venni. Az 1,3-astól tartanék, hogy nagyon sovánka, az 1,6-os viszont telitalálat lehet. 1,8-asoknál a GT és a GTI között mi a különbség?
Tiger: Még nincsen semmi sem eldöntve, természetesen játszik az Audi 80,90,100 is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest