Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
rendben, köszönöm.
Akkor legalább egy TD -
-
-
AndrewTdi
addikt
Srácok!
G2 1,6D mire képes tartósan kényelmesen pályán? 120-130?
-
-
varsam
őstag
-
Dr.Zoo
őstag
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
bajnokpityu #60175 üzenetére
Nightbreaker unlimiteddel kezdtem Én is, most nem tudom mi van, de van itthon egy NBU is, tartalékban.
-
bajnokpityu
félisten
Egyik kocsin xenon van,másikon h4. 110% Nightbreakert tettem a H4esbe, és csak lestem, mennyire közel van a xenonhoz fényerőben. Árához képest sztem zseniális. Hogy van-e olyan időtálló,mint a Tungsram Megalight szériája, azt még nem tudom, friss az élmény.
-
Hikvision
senior tag
Valakinek van tapasztalata az utángyártott lengőkar szettekkel? Ma voltam egy vecsési importőrnél ahol állítólag németből hozzák a 12 darabos "német" szettet, fél év garanciával 38.900Ft-ért. Kézbe véve semmi különöset nem láttam rajtuk, a made in germany természetesen csak szitázva volt a lengőkarokra, de a szilentek gömbfejek minősége is elég masszívnak tűnt. Ilyesmi volt:
[link] -
zsolt1225
aktív tag
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
freaghill #60167 üzenetére
Pedig a történet nagyon egyszerű. Télen a hidegben a pára lecsapódik a motor belsejében is. Az olajtól szépen elválik a víz és fölfelé párolog, ami a szelepfedélen emulziót képez(fehér trutyi). Ha nincs időnként bemelegítve a motor rendesen, akkor az emulziós réteg csak nő. Éjszaka szépen megfagy az emulzió a csőben és a szelepfedél alján, a kartergáz meg szépen szétnyom minden csövet és tömítést, amit ér.
-
TaaT
nagyúr
válasz
gabor85 #60160 üzenetére
2nagy hibát lehet elkövetni dircsiszürcsi beépítésénél [link] és ezeket általában sikerül elkövetniük az embereknek.
Az egyik hogy nem vesznek minőségi cuccot, csak a legolcsóbb homasitás vackot.
A másik hogy nem csinálnak/vesznek "air box"-ot ami megakadályozná hogy meleg levegőt szívjon a motortérből a szűrő.Amúgy a legpraktikusabb megoldás a sport légszűrő használata.
-
rob210
nagyúr
válasz
gabor85 #60160 üzenetére
Több koszt kap a motor.
Egyébként nincs olyan fojtás rajta és placebo hatása van, úgy érzed jobban megy a kocsi és kevesebbet is fogyaszt tőle.
De szerintem ez hülyeség.
A lényeg, hogy szövet a szűrő nem papír, így mosható és az olajréteg amivel be kell fújni tisztítás után ami megfogja a szemcséket.(ezzel hatékonyabban szűr) -
gabor85
őstag
Ezek a sport levegőszűrő varázslók mitől annyira drágák?
-
-
-
freaghill
őstag
Haver most hívott hogy a család Audija kinyomta az olajat, de rendesen. Akksi, motorháztető is kapott.
Nem sokára kaptok képet -
-
narancsnn
senior tag
Halli MIndenki!
Kicsit csipegettem a kommentek közt.
Lesz valami találkozó?
Van már valami fix?Ezer éve nem voltam itt, de már készítem a kukorícát a sarkoba.
-
vendingo
veterán
Kiégett a G4-ben az egyik rendszámtábla világítás.
Mit/milyet ajánlanátok bele, illetve mennyire macera a cseréje?
-
Ck.
addikt
válasz
Mágus2 #60133 üzenetére
Még úgyis 100 ezer magyar forinttal olcsóbb lenne, ha 2x kell tömítést cserélni. A szűrő mindenképp ki lesz cserélve, mindig megkapott mindent az autó tőlem, eztán is megfog, csak otthon szeretném megoldani. Magyar nyelven értő szerelőkkel, magyar pénznemben.
Viszont ami kérdéses, hogy ha otthon kicseréltetem a szűrőt, akkor a szelepfedél tömítést is bontani kell, hogy hozzá lehessen férni? -
-
-
-
Ck.
addikt
válasz
bitpork #60127 üzenetére
Csak az a baj,h nagyon folyik. A szelepfedel tomites csere megoldana, hogy a hazauton ne follyon. De ha nem ajánlott, akkor marad hogy 2 flakon olajjal indulok neki a hazautnak, es majd otthon megcsinaltatom.Ehhez kint milliomosnak se eleg lenni, hogy meg lehessen fizetni.
-
-
Nekem a lufi jól látható szerencsére.
-
-
footy
addikt
Oh yeah, szombati móka 320 euróért. Eltört a bal első rugóm és a toronycsapágy is kiment. A legdurvább az hogy semmilyen előjel nem volt és szinte csak autópályán használom az autót. Az egyetlen ami extra terhelés hogy a cég parkolóházában van két fekvőrendőr, de azokon is mindig lassan, 1-esben megyek át.
A google mondjuk hoz jópár találatot federbruch-ra golfnál is és leonnál is, szóval nem egyedi eset. Valakinél már az autó kétéves korában kijött. -
-
-
VR6-Fan
veterán
válasz
gabor85 #60104 üzenetére
akkor együttal a magát a fészkét is hőkezeltesd cseréltesd, mert pl olyannal találkoztunk már ahol elöjött a hiba külhonba meg vették itthonra a kocsit gyorsan össze tákolták óra vissza teker 80e-re
bontjuk nézzük mi a fax van a tengelyen usa meg 6-os egy mezei 6-os imbux volt elvágva és betolva és az imbux annyira nem kopott kerekre mint sem maga a balance tengely foglalata, elvégre szerszám acél az szerszám acél -
tomcsi23
veterán
válasz
!Overdose! #60105 üzenetére
Maxon volt? Akkor nyilván nem. Így viszont az érzékelővel lesz a bibi, jó esetben.
Ja, nem írtad egyiket sem.
Szóval, a minimál érték közelében szokott lenni ez a jelenség, hogy pont határon van a vízszint, de mégis bejelez. -
gabor85
őstag
válasz
MunezXBK #60102 üzenetére
Én meg elkezdtem ezügyben intézkedni.
A VW magyar face oldala azt mondta írjam meg nekik ez ügyben a telefonszámomat, és felkeresnek. Francokat.A szerelőm 3 hetet mondott, szóval most csak szomszédba átjárásra lesz használva az autó.
Amúgy meg rendelek 2 ilyen tengelyt, és az egyiket félbevágom, megnézem szövetre, mielőtt beszerelnénk.
Vagy 4et és lehőkezeltetem. Katasztrófa. Vicc. Szánalom.
Feltettem magamnak a kérdést, jobban jártam volna e egy 1.6os benzines mocival.... Most már lehet hogy igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest