Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
VR6-Fan kollégának átadjuk a staféta botot.Szerintem őt is elérte a gazdasági válság.
Hátsó sárvédő ívek,Ajtók belső részei de legfőképpen az alja,küszőb ezek rozsdásodásra hajlamosabbak.
Érdemes az alját is szemrevételezni hátha ott is elkezdődőtt már valami amit még meg lehet az elején fogni...Pld a alváz alján lévő "likak" amiket nagy előszeretettel ledugoznak.
Nos ott a pára "megűl" és szépen az évek alatt kikezdi.... -
rob210
nagyúr
Na hölgyek urak asszanyok.
Jelentem a családomat is elérte a gazdasági válság.
Így lecserélem a favoritot golf II-re 1.6 benzin.
Szóval klubtag maradok, csak egy kicsivel korszerűbb egész pontosan zöld plakettes lesz az autó.
A favorit árából, meg megcsinálgatom a hibájit.
Kérdés az, hogy milyen típushibáji vannak ennek az autónak?
Azt tudom, hogy az alapjárati motor szar benne, ezt cserélni is kell.
(sajnos ebben is ingadozik az alapjárat hidegen)
Viszont ven-e olyan hiba amire oda kell figyelni?Mint pl a favoritnál volt a hátsó kerékjárati ív rohadása.
Az indexkapcsoló áthúzása amitől ha jobbra indexel az ember felvillan a refi.
Ilyenekre gondolok. -
tomcsi23
veterán
Bugyibuci (Többieket meg se merem kérdezni)!
Péntek?
-
Shy
tag
Sziasztok!
Tudnátok mondani egy budapesti Audi bontót? Egy régi Audi 100hoz (szivar) kéne alkatrész. Neten keresgéltem de nem sok sikerrel.
-
törölt tag
-
törölt tag
Őket vettem meg ami a zőld gépjármüven van.Homokoltatás utám,vastag szorókitt majd csisz és feketére az egész.Széle azaz pereme ami kb 2cm azt az autó szinére fújtam.Majd adtam neki 3* lakkot rendesen /glasurit/
Középre meg sikerült eredeti daewoo krom felíratot szerezni.Kicsáncsi leszek a toyo gumikat ha rátetetem és felrakom a Matyira ,hogy fog kinézni. -
törölt tag
Na elkészült a matiz felnije is.Éppen szárad de holnap rakok fel képeket is.
-
rob210
nagyúr
-
törölt tag
válasz
knifemaster #6374 üzenetére
Ha van seat leonod jőhet.
-
knifemaster
aktív tag
Kivánok,
van aki modelleket is gyűjt a nagy autó mellé?
Van egy A5 meg egy Q5 ös 1:43 modellem,eredeti audi termék,amiktől megválnék mert engem nem izgatnak az autókNa meg válság is van.
-
-
VR6-Fan
veterán
válasz
fekeandras #6365 üzenetére
szebb mint a sirkán 3-om, de szégeny hogy dizel erőforrással publikáltak egy roadstert még ha tanulmány autó is...
-
törölt tag
válasz
fekeandras #6365 üzenetére
Nekem tetszik.Ára majd nem
-
fekeandras
őstag
[link].Vélemények?
-
VR6-Fan
veterán
valami nem jó a kicsikémmel, sétál lefele az útról, jobbra
-
marsu
veterán
válasz
#00809728 #6351 üzenetére
Szia Dodi!
A 30.000km után cserélnek olajat, olajszűrőt, levegőszűrőt és pollenszűrőt. Teljes átvizsgálás, fékhatásmérés, lengéscsillapítók állapot ellenőrzés. Kiolvassák a computerből a hibaüzeneteket, ha vannak, törlik és lenullázzák a szerviz periódust, hogy ne villogjon neked a műszerfalon.
-
törölt tag
-
törölt tag
Hát kari és szilveszter között ezzel ügyködtem.
-
VR6-Fan
veterán
válasz
#00809728 #6321 üzenetére
melyik felgenben és mit
?
tehát felszeretnél tölteni valahova egy videot és azt belinkelni egy forumba?
keresel egy helyet ahová feltöltheted majd belinkeled.
feltöltés meg youtube vagy átküldöd nekem és ha megfelelő a fáj formátum (méret) akkor felrakom az én accom-ra és belinkelheted.
-
törölt tag
Hy!
Segitség kéne fel szeretnék rakni az egyik forumba egy kis videot kocsi mosásról.
Sajna nekem a outlookban van meg.Ki mit ajánl stb... -
VR6-Fan
veterán
válasz
fekeandras #6318 üzenetére
nem nagyon lesz változtatva rajta semmi
-kap egy AL felnit (ATS/BBS)
-egy gewinde futóművet
-4:2:1 leömlöt és egy SS A osztályos dobot (persze az eredetiket se dobom ki hisz zsír újak)
-esetleg ennek az ülés kárpitjával behúzatok két gyári motor recarot ha találok.-talán két hegyesebb vezérműtengely
aztán idénre tuti marad kis lökhárítos osztot ablakos meg a szín is marad.
-
tomcsi23
veterán
válasz
fekeandras #6318 üzenetére
Hát amennyit kajtattak utána...de tényleg megérte.
-
fekeandras
őstag
-
VR6-Fan
veterán
pár kép még a kocsiról ha valakit érdekel [link]
szemben kb 100 métere egy fiátos ki elözött valamit, a roh@d @nyját hogy észnél voltam....
épp hogy...
-
tomcsi23
veterán
-
tomcsi23
veterán
Kicsit megugrott az átlagom.
-
VR6-Fan
veterán
Szia Dodi!
lehetne 1-2 kérdésem majd fényezéssel kapcsolatban?
-
törölt tag
válasz
VR6-Fan #6306 üzenetére
Hy!
Én ugy vagyok vele engem nem érdekel más fogyasztása igazából felőllem írhat 2-3litert is kb annyira érdekel mint Őreganyámat a salakmotorozás.Nem én tankolom az ő autóját igazából mint írtam termelheti is neki a benzint vagy a gázolajat.
Sok kocsim kb tudom mi mennyiből áll meg attól mekkora a lábam vagy éppen milyen kedvem van.
Peugeot 1,1-es 205-ős 84-es 4,5literrel elszaladgáltam vele igaz Nagypapis tempoban.
Citroen saxo 15d na ez elnyűhetetlen moci igaz nem is megy de 4literrel simán kijőttem gázolajból. -
tomcsi23
veterán
Igen, Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
VR6-Fan
veterán
válasz
#00809728 #6305 üzenetére
oké a tiedre el is hiszem kb annyi a reálisa.
de Andris nincsből nem lehet elő állítani a lovakat. és azért az még is durván 100le-vel több és hot ziher hogy otthoni körülmények közt senki nem ír olyan pontosan befecskendező elektronikát mint egy gyár a laborjában
szóval ha nyomkodva van neki rendesen akkor 9+
finoman 2500-nél váltogatva elhiszem.
amúgy Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
törölt tag
válasz
fekeandras #6304 üzenetére
Hy!
Igaz nekem alapból 171le de ha fincsi megyek fele a legjobb fogyim 4,87volt.Ha tolom neki és sztrádán megyek akkor 7,7liter volt.Városban nem mértem mert igazából Szfvár-Bp-Bp belter majd haza erre tudok ugy 220km-re kb 15litert írni.Nekem ez a mérvadó mert soksor teszem meg azt az utat és bele kell kalkulálnom a kőltségvetésembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Battlefield 6
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest