Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
(#44013) FoBCRaistlin - Torpedó = Toledo
Mivel a család nevet (emberi kereszt nevet) szeretett volna adni neki, én meg nem, így kiegyeztünk ebben.
Az asszony oldaláról szokás, hogy amikor megvesznek egy autót, akkor megnézik aznap milyen névnap van és az lesz az autó neve. A C2-nél már kezdtem leszoktatni, így az picúr lett. A Toledónál pedig nem volt ellenállás. (de ha megkérdezném, biztos tudná, hogy milyen névnap volt amikor a C2-őt vettük és milyen, amikor a Toledót) ...és mindemellett valami eszement tömegnév volt
Akkor inkább az a típus vagy, mint én (igaz belőlem ez inkább morcos vagy sietős hangulatomba jön ki), ha a hülyéje keménykedve indul, megmutatva ki a fasza gyerek a sor elején, beszállsz a játékba...
(#44015) aero. - ők villogtattak rád vagy fordítva? A traktorosra barnult ratyitallér mit takar? A fuvaros, póló vonaláig csokibarna, afölött hófehér (és izomtrikóban feszít) vagy a nem a napon barnult egyedeket?
(#44017) latyak17 - fordítva jártam így, hátra tökéletesen felment a lemez felni (méret és osztókör is stimmelt), elöl pedig nem bírtam felfeszegetni. A kerékagy kúpos volt, ~2mm-el volt kisebb a külső átmérő. A felninek természetesen a külső átmérővel egyezett meg a mérete. Szerencsére az anyag elbírta a kúposítást, de minden tavasszal a só, mocsok és enyhe rozsdásodás után úgy kellett lerugdalni a helyéről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest