Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- Videószerkesztés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- [Re:] Japán és Hollandia is csatlakozna az USA Kína elleni szankcióihoz
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
dpeterfy32 #86250 üzenetére
classicban jatszom lehet ez befolyasolo tenyezo. annyira nem veszes amugy a legend dolog, mindig megvolt 2-3 het alatt, foleg ha az azt megelozo honapban felmentem diáig és sok bónusz csillagom volt, sztem most is ez lesz, megprobalom novemberben de ha nem jon ossze akkor max a sok bonusz csillaggal decemberben behuzom a classic legendet is.
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
-
Chuzzlee803
aktív tag
Valóban brutális a Classic ladder. Nyilván nem egy reprezentatív minta, de a ma esti 10 meccsemből 1 hús-vér ellenfél volt, a többi random string név, basic lapok, inkoherens playek. Csak tudnám, mire megy ki
XP farmra ott a Mercenaries.
"God will save Alexandria, because God has given us the courage to save ourselves."
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
Chuzzlee803 #86256 üzenetére
gold keret farmolás, XP és így gold
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
dpeterfy32
junior tag
válasz
Chuzzlee803 #86256 üzenetére
már terhes nekik normális játékkal farmolni, kérdés akkor mi értelme nekik.
-
K1nG HuNp
őstag
lecraftoltam a classic control warriort, 2014 óta várok erre a pillanatra
epikus deck, aprítani lehet vele a zoo laddert
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
dpeterfy32 #86261 üzenetére
classicban.
-
fausto
őstag
Van egy 1500-as questem (néha 80G-s). Ha valakinek szintén van, szívesen cserélnék, de megvárnám vele az új szezont.
-
válasz
dpeterfy32 #86264 üzenetére
most csak trollkodsz, vagy ez komoly?
írja, hogy lecraftolta a classic control warriort.
majd válaszolt, hogy nem wild, hanem classic.
errefel megkérded, hogy standard...[ Szerkesztve ]
tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
dpeterfy32 #86266 üzenetére
a classic a wild és a standard mellett egy másik ladder/játékmód. ha a standardot unod a classicot mégjobban fogod, hisz az 2014 óta egy metát használ
-
dpeterfy32
junior tag
Végre ki lehet nyitni a hőst a mai frissitéssel ami jött.
nem siették el..
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
na hat bonusz csillagokkal azert tenyleg sokkal konnyebb a ladderezes, most 2 nap alatt mar meglett a dia10 a mult honaprol hozott x9 extra csillaggal. decemberben megcsináljuk ezt a classic legendet
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
dpeterfy32 #86271 üzenetére
nem, alapbol nagyon ritkan jatszom HSt es minden meccset tudok elvezni, azzal hogy kiszamithato a meta csak megkonnyebb a dolog nekem
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
dpeterfy32 #86273 üzenetére
minden meccset meg lehet nyerni, sztem nem volt deck a HS torteneteben 65 fölötti winrateval
-
dpeterfy32
junior tag
Mikor jön az új kieg?
-
fausto
őstag
válasz
dpeterfy32 #86277 üzenetére
Ma este 7 körül
-
K1nG HuNp
őstag
hu ez a mozgo hos a prologusban nagyon szarul nez ki, remelem nem ilyen lesz rendes meccseken is a DK
-
grizlisandor
addikt
Lapelemzést keresek magyar nyelven, ha találkozott valaki vele, legyen kedves megosztani.
ASRock B450M PRO4-F, AMD RYZEN 5 1600AF, 2x8GB Crucial Ballistix DDR4 3200MHz, ASUS DUAL-RX580-O8G, Fractal Design Meshify C Mini, Seasonic Core GC 650W; Seat Altea(alias Piros) 2004 1.6 BGU; Google Pixel 3a
-
thomeef
őstag
Nem tudja valaki battleground season reset mikor lesz kb.? Megvenném a pass-t, mert 2 hősből való pickel nehéz feljebb menni 7-8k mmr-nél. De ha 2 nap múlva új season akkor kitépem a hajam
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
lm83
őstag
Szuper ez a DK, már 70 élete, innen szép leverni...
-
grizlisandor
addikt
Végre Sire Denathrius nerf, már az előző kiegben is meg kellett volna lépni, valahogy nem volt vicces a 20 manás bran+denathrius kombó druidnál, főleg mikor le is másolta.
Shockspitter így is elég jó, nem tudom, hogy eredeti állapotában hogy gondolták kiadni...
Kellene nyomnom pár laddert.
ASRock B450M PRO4-F, AMD RYZEN 5 1600AF, 2x8GB Crucial Ballistix DDR4 3200MHz, ASUS DUAL-RX580-O8G, Fractal Design Meshify C Mini, Seasonic Core GC 650W; Seat Altea(alias Piros) 2004 1.6 BGU; Google Pixel 3a
-
dpeterfy32
junior tag
válasz
grizlisandor #86285 üzenetére
most tettem össze ezt, ez a meta továbbra is úgy néz ki. legális csalás ez a 20 mana... igaz 21.000 dustos deck. [link]
-
grizlisandor
addikt
válasz
dpeterfy32 #86286 üzenetére
Úgy várom 2023 Áprilisi kieget, mint a messiást, hogy végre rotál Wildheart Guff!
-
pachito
őstag
válasz
grizlisandor #86287 üzenetére
Pezsgőt még ne bonts szerintem, a hero kártyák visszaköszönő elemnek számítanak, majd jön valami más gyökérség 2 évre.
Battle tag: kampec#2540
-
thomeef
őstag
válasz
grizlisandor #86285 üzenetére
Mondjuk a hunter kártya nerfet nem tudom hova tenni, egy 55-60%-deckből csináltak egy 40-45%-ost. 3 napja jött ki a kieg, ez szerintem nagyon nem volt indolkolt.
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
dpeterfy32
junior tag
válasz
grizlisandor #86287 üzenetére
Nyugi lesz helyette másik cancer deck
-
grizlisandor
addikt
válasz
pachito #86288 üzenetére
Sajnos igen...
(#86290) dpeterfy32:
Az mindig!
Druid elleni meccsem...Ezt a 7 mana 6/6 rush, BC and DR gain 6 armor lapot is jól kitalálták...
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
addikt
Tessék szétnézni a shopban, mert kaptunk kiegenként 2 db packot, szumma 10 db pack.
-
la_cc
addikt
válasz
grizlisandor #86293 üzenetére
Zsír. Most már 43 pack áll így kinyitatlanul nálam.
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
thomeef
őstag
Shaman 1. körben 2 manából 8/8-at varázsol, amit a köv körben bevéd tauntokkal. Oké, még az a szerencse hogy csak BG_zek, ennyi elég is volt a standardból
-
-
grizlisandor
addikt
-
thomeef
őstag
válasz
grizlisandor #86298 üzenetére
Lehet, én csak a heti 5 wines questet szoktam megcsinálni, de ha ez normális, akkor nem tudom hogy van-e még bárki aki játszik ezzel a játékmóddal
. Mindegy a BG fényévekkel jobban össze van most rakva.
-
grizlisandor
addikt
válasz
thomeef #86299 üzenetére
+1, a BG most elég jó.
A ladder se rossz, bár ez az akár 70 HP-s DK deck kiéget.
-
fausto
őstag
Van challange a friend questem, ha másnak is, szívesen cserélnék
-
grizlisandor
addikt
Hearthstone Patch 25.0.4: 10 kártya nerf, 9 buff, 1 tiltás Wildban, további BG és Aréna változások
Gratulálok Blizzard gyorsítani kell még a metán.
Druidot meg ki fogja nerfelni?ASRock B450M PRO4-F, AMD RYZEN 5 1600AF, 2x8GB Crucial Ballistix DDR4 3200MHz, ASUS DUAL-RX580-O8G, Fractal Design Meshify C Mini, Seasonic Core GC 650W; Seat Altea(alias Piros) 2004 1.6 BGU; Google Pixel 3a
-
dpeterfy32
junior tag
válasz
grizlisandor #86302 üzenetére
druiddal kikapok 80%-ban egy DK és rugó decktől,már nem erős egyáltalán,mint korábban, kedvem is kezd elmenni tőle.
-
la_cc
addikt
-
jr1994
őstag
A Path of Arthas miniszett megér 2000 goldot? Direkt nem bontottam még pakkokat a kiegből emiatt, nemsoká összejön a 2k gold. Egyébként pár hónapja tértem vissza, csak arénázni szoktam, meg esetleg a classic módban rankedezek mert ahhoz vannak lapjaim
de nem zárom ki hogy a tavaszi rotálás után standardot is játsszak, ezért érdekes a lapkészlet.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
grizlisandor
addikt
válasz
dpeterfy32 #86303 üzenetére
Hs Replay szerint Tier2 a druid, lehet mondasz valamit.
(#86304) la_cc:
Tényleg, a BG változásokat nem is néztem.
Csíptem azt a miniont, feltauntoltam, kell egy Baron és mennek a winek.ASRock B450M PRO4-F, AMD RYZEN 5 1600AF, 2x8GB Crucial Ballistix DDR4 3200MHz, ASUS DUAL-RX580-O8G, Fractal Design Meshify C Mini, Seasonic Core GC 650W; Seat Altea(alias Piros) 2004 1.6 BGU; Google Pixel 3a
-
dpeterfy32
junior tag
válasz
grizlisandor #86306 üzenetére
el is adtam a decket,imp warlockot meg lekraftoltam.
-
la_cc
addikt
Az előző BG pass is 15 EUR volt?
-
grizlisandor
addikt
válasz
dpeterfy32 #86307 üzenetére
Az imp warlock deck jól működik jelenleg.
(#86308) la_cc:
Shopban jelenleg 20 Euro, bevezetéskor féláron adták.
Közben megtaláltam játékon belül 15 Euroért kínálják.
Csak, hogy válaszoljak, sose néztem, az a 15 Euró jó ár, bár én már nem venném meg, mert jövőévben jön az új season.Más:
Kedves ellenfelem milyen druid decket játszhat?
Akárhogy keresem ezt a decket nem találom, csak hasonlót XL változatban, de szerintem az így nerfel dead.ASRock B450M PRO4-F, AMD RYZEN 5 1600AF, 2x8GB Crucial Ballistix DDR4 3200MHz, ASUS DUAL-RX580-O8G, Fractal Design Meshify C Mini, Seasonic Core GC 650W; Seat Altea(alias Piros) 2004 1.6 BGU; Google Pixel 3a
-
la_cc
addikt
válasz
grizlisandor #86309 üzenetére
Akkor tulajdonképpen megéri "előrendelni" az újat.
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
addikt
Ezek a Pass-ok nem a vásárláskor aktuális szezonban érvényesek?
Mint a standard játékmódban kieg kezdetétől, az új kieg kezdetéig.ASRock B450M PRO4-F, AMD RYZEN 5 1600AF, 2x8GB Crucial Ballistix DDR4 3200MHz, ASUS DUAL-RX580-O8G, Fractal Design Meshify C Mini, Seasonic Core GC 650W; Seat Altea(alias Piros) 2004 1.6 BGU; Google Pixel 3a
-
la_cc
addikt
válasz
grizlisandor #86312 üzenetére
Feldobta, hogy vegyem meg előre, mert jaj mennyire jó lesz akkor nekem, csak nem tudtam, hogy most így olcsóbb vagy van-e bármi értelme.
-
dpeterfy32
junior tag
válasz
lehet vele haladni
-
dpeterfy32
junior tag
válasz
már van jó pár counter deck erre is sajna.
-
K1nG HuNp
őstag
cső van ilyen barát nézegetős küldetésem, adom én bárkinek, nem kell semmi cserébe csak gyorsan meglegyen, battlenetek johetnek pmben
-
fausto
őstag
Sziasztok,
Challenge a friend quest-et cserélnék, ha van valakinek!
-
xavix13
senior tag
Ezer év után visszatértem bohóckodni egy picit, jó sok idő kimaradt, talán a boomsday volt az utolsó kieg. amiből lettek lapjaim, de már akkor se érdekelt nagyon.
Most is, mint régen, főleg aréna megy.
Látom constructedben feldob ilyen free loaner választható decket. Mentem egy kicsit a warlock, druid, rouge paklikkal, hát egyedül a warlock győzött meg, itt a kőkemény bronz tierbe
Melyiket érdemes választani a 6 közül? Van még mage, hunter, warrior.
Dustban mintha a druid adna a legtöbbet.
Bezzeg nekem nem jutott ilyen 150 free packos csodaajándék, mint sokaknak.Amúgy látom a legjobb időszakot megtaláltam a visszatérésre, ez a dk atomtáp arénában, nem is értem, hogy ez így, ebben a formában, hogy van benne...
Arról nem is beszélve hogy 4 évvel ezelőtti kiegek kártyáiból kell draftolni wtf?
Sejtettem, hogy powercreep lesz, de hogy a dk-nak free resource van, és 2 manás boardclearek, hardremovalok, meg megoldhatatlan lények. (Malignant horror khm)
A többi classal meg ezeréves hulladék mechekből alkothatok az nagyon balanced.
Na mindegy esti bohockodásnak elmegy, most egy kicsit leköt.
Mikor várható új kieg, aréna változás van valami pletyka?One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
grizlisandor
addikt
válasz
xavix13 #86318 üzenetére
Havonta kb kap egy kis balancet az aréna. Patch 25.0.4 Patch 25.2.1
Ha folytatják az eddig bejáratott menetrendet, akkor március-április hónapokban kapunk új kieget. Rota is lesz, wildba vándorolnak a 2021 évi szettek, de még előtte a jelenlegi kieghez még kapni fogunk egy miniszettet, fog egy kis változást hozni a metába.
-
HellGreg
őstag
Az undead a battlegroundsban minden egyes csatában jelen van? Mert kezd unalmas lenni...
-
grizlisandor
addikt
válasz
HellGreg #86320 üzenetére
Igen, minden csatában benne lesz szerintem a következő fél évben, utána kapunk Darkmoon Prizes vagy Buddies mechanikát.
Én azt mondom, hogy egy hónapon belül kapni fognak egy kis nerfet.
(#86321) ClydeBeka2:
Nekem már egyszer sikerült elvernem egy undead buildet egy Goldrin + beastek + Baron buildel.ASRock B450M PRO4-F, AMD RYZEN 5 1600AF, 2x8GB Crucial Ballistix DDR4 3200MHz, ASUS DUAL-RX580-O8G, Fractal Design Meshify C Mini, Seasonic Core GC 650W; Seat Altea(alias Piros) 2004 1.6 BGU; Google Pixel 3a
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, EPIC Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali médialejátszót?
- Videószerkesztés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Windows 11
- [Re:] Japán és Hollandia is csatlakozna az USA Kína elleni szankcióihoz
- Óra topik
- Több ponton spórolhat a Galaxy S23
- További aktív témák...
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Erős "Grafikus" Laptop Tab -40% 15,6 AMD RYZEN 7 5700U 16/512
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M2 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehe
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M2 IPAD PRO 2022 11 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Garmin Fenix 7X solar, 42mm Rose, 2hetes, Számlás
- iPhone 14 Pro 256gb, purple ,független, bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest